Одобрени са позициите ни за четири заседания на Съвета на ЕС

Съветът по европейските въпроси одобри проектите на позиции на България за четири заседания на Съвета на ЕС, съобщи пресцентърът на МС, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Одобрени са позициите ни за четири заседания на Съвета на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мракобосието и васалитетът във ЕС са ненадминати. Нещастните БГ калинки от васлна България им одобряват това което ще се опитат да изложат като становище на страната ! От своя страна каките и батковците от големите демокрации на ЕС ще се влачат по очи пред САЩ за да питат да си носят ли въженцата за бесене или от САЩ ще ги раздават с безлихвен кредит с такса от 2000%... Бесните кучета от Ес/САЩ продължават с мракобесните заробвящи договори на tipp въпреки съпротивата и протестите на почти цялото активно население на Европа. Свобода ли? Демокрация ли? Не ЕС е унизителна васална мракобесна средновековна организация която подобно на канцерно образование

ще унищожи и разложи европа и европейските държави и със сигурност ще доведе до трета световна война !

А пък на мен най много ми хареса темата за дънните запаси на Северно Море. ного актуална и важна за човечеството е тая тема. Личи си, че хората заслужават космическите заплати, които получават. Едно само ме смущава. Тия политически креатури, какво разбират от тая тема. Не че има някакво значение, де.

"На заседанието на Съвета "Външни работи" (Търговия) на 11 ноември в Брюксел министрите ще проведат обмен на мнения". Обменят се само мнения спуснати "от горе", решенията вече са взети задкулисно. както си е по закон при евро-задокеанския атлантизъм", който си е чиста, брутална диктатура на нео-болшевишките.

Позицията ни партер ли беше или мисионерска?

Хубав въпрос. Практиката показва, че първо позицията е партер, който преминава в поза "гръцка количка", за да се извози матрияло... мисионерската поза се използва само от по-висшите нации, каквито са американците.

p.s. това е бруталната действителност :-)

Интересно какво значи че са одобрени позициите ни. Т.е. че като членове ще участваме в заседанието на министрите по бюджета. И както се вижда тези евро бюрократи още малко и срещу Китай ще рипнат да си налагат санкции.

Като гледам - герберастките тролове събират мнемия за да изригнат след малко... НО - явно още не са им раздали листовките с копи/пейст.

Одобрен е гъзъ ми :) През 2007 бяхме одобрени да затворим два реактора от АЕЦ Козлодуй... да ги затворим през 2014, ако не се уговорим друго с Европейския Съюз :) Познай - кака ни Кунева затвори реакторите веднага!!! Хората от ЕС се учудиха защо не сме се опитали да се уговорим с тях :) Та в тази връзка - дали ще преговаряме на тези заседания?

Те затуй и дадоха службичка в Брюксел. Много работа свърши на конкурентите и да затрие България икономически. А и Боко е цени, много ценен кключов кадър -- дава парички на съпартийците да направи зависими образованието ни от брюкселските чиновници. Накрая ще го затрие като реакторите.

искрено се надявам да видя в един скорошен ден кукунева в съда и после в затвора за национално предателство+ненчев,москов,митов и други

Я, "Земеделие и рибарство", нещо не помните ли какво се случи с "рибарството" тия дни? Янчо Янев и др... Бааси наглеците!

Какво стана с поста на Кристалинка? Нали БХ още предната седмица щеше да е цункал Юнкер и да има нов българин в ЕК?

Шменти капели! Ще получим само по едно потупване по рамото ...

оди си в азия да та потупат и другаде

Имаш собствен опит ли?