Реформаторите няма да подкрепят правителство на малцинството

Реформаторският блок обяви, че няма да подкрепи кабинет на малцинството, защото за реформи е нужно ясно мнозинство в НС. Те държат на коалиционно споразумение.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите няма да подкрепят правителство на малцинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РБ ще настояват да крадът и те от следните няколко пункта: администрацията; съдебната система; здравеопазването; пенсионната система; и енергийния сектор.

много важно. лицемери, службогонци - от а до я!

Ще гледаме май пак сеири Боко да сменя министри като носни кърпи!То от неговото правителство не остана някой,който да не го съдят и да не е сменен,ама иначе няма по-компетентен от него за премиер!Каква отговорност пое той за провалените си министри!

само 24% от българите искали Бойко. А другите 60% - не. Само че не разбрах те комунисти ли искат, Кунева ли, Дудука ли, турците ли. Що не уточняваш. Само,че комунистите не разрешиха да се гласува електронно. Те пазят тази технология да прехвърлят милионите си по света.Щото нали разбра в чужбина колко са гласували за ББ и колко за останалите, а колко изобщо са нямали възможност.

уточни за кого иде реч. Кой е от стар български род - за Кунева-Пръмова всички знаем. За рода и дядото на бат Бойко - също. А родът на трошача на ръце, той какъв е?. Щото много са ни трошили ръце и крака, а и глави - и хитлеристи и комунисти, а преди това и турци - Батак.

оти си мълчат сега комунистите - не се споменава Станишев. Да не е станал персона нон грата. А преди, ах,преди!!! то бяха хвалебствия, то беше домогване до него, то беше г..ъ.зо..лизане. Но това си е слабост на световната комунистическа система - спр.Сталин, Червенков, Тато. Нищо ново под небето.Ама и Станишко не се сърди - а как же? Мислите ли,че сега му е зле?

Този реформаторски блок ,от голямо напъване ,още сега се е напукал и най-скоро време ще се диференцира на съставните си части

Шъ съ упраим ама на куково лято. Появи ли се читав човек върху него се стоварва цялата медийна мощ. А иначе много ги бива да леят сълзи за изчезващия български род.

Ото сКалцунев!?Вярно ли е, че всъщност си депесарски турчин, сеещ злоба и омраза из форума!?

Едва ли може да бъде намерен по-красноречив пример за малодушие и мизерно политическо поведение от това на Сергей Станишев. След като под негово ръководство в течение на 14 години БСП успя да изгуби всички избори, в които участва; след като провали с гръм и трясък последния коалиционен кабинет още в първия ден на съществуването му чрез нещастния опит да наложи Пеевски за шеф на ДАНС, след драматичната загуба на изборите за европарламент и пред лицето на още по-драматичната загуба на парламентарните избори, това недоразумение се спаси в Брюксел!

За Sтанишев - 100% съглесен. Само, че днес реформаторите твърдо следват завета му - Никога вече ББ :))))

Жажда за власт.

Какво ли означава реформи в администрацията - дали съкращаване на част от нея, да започнат да си плащат осигуровките, лесно уволняване при явно не върене на работата ... или за друго става дума?

Говореха за деполитизация само.

Боко вече е бита е карта ! Само 24 % от българите го искат отново за премиер, докато 60 % от имащите право на глас НЕ желаят той отново да е на 'Дондуков' 1 . Боко може и да стане пак премиер, но това ще стане само чрез подкрепата на Доган, Гоце и д.у.дука, с които той си е ортак ?

ТАЯ БИТА КАРТА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ...МНОГО ПРОСТАК ТУКА ВЕЕЕЕ

"Боко вече е бита е карта " Това е заклинанието на "бившия" мужишки поданик Станишев :) Днес този завет на Серго се поддържа от реформаторите, бесепарите, дудука, Юруша и от подобни.....

Безспорно това е нов момент в политиката в България. Реформаторите искат ясно, точно и прозрачно споразумение за общо управление. Нещо коренно противоположно на предишното. Някой знае ли какво поиска напр. ДПС? Или какво получи Атака за подкрепата на орешарски? Или кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС? Сега ГЕРБ следва да се докажат, като демократична партия и да проведат открити разговори с реформаторите и патриотите.

Ако изключа популизма на Сидеров и Бареков, РБ и В.Симеонов до сега са единствените, които предлагат нещо смислено, обвързано с дати и числа. Ако смисълът на изборите е да изберем някой, който да люпи фъстъци от борда на някой хеликоптер и да кълца ленти това е друга работа.

Това са провалили се политици, човек. От хора като Кунева, които закриха ядрената енергетика не очаквам нищо хубаво. Нови, неопетнени хора и трябват на нашата политика. Тези никога не са правили нещо хубаво за България, какво те кара да вярваш, че сега ще направят?

Докога дебели бабки ще се врът в политиката?

Министерство на здравеопазването-Москов, на правосъдието- Близнашки, на транспорта-Лукарски, евентуално да запазят Бакалов, плюс 16 зам.министерски места. Отгоре на всичко и Цветанът да не е министър. Като нищо ще стане председател на 43 НС.

От изискванията и агитацията на турски за реформаторския блок по турската национална телевизия TRT ясно се вижда че те ще се борят срещу организаций които защитават българските интереси и рязко ще променят учебната програма на учениците за да интегрират турския "От РБ ще настояват още за гаранция за безусловна европейска и евроатлантическа ориентация, стриктно спазване на европейските стандарти за защита правата на човека, противопоставяне на националпопулизма, ксенофобията и религиозния фундаментализъм."

"Лидерите в дясната формация са се обединили зад позицията си, че бъдещото правителство трябва да е скрепено с ясно "КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ"." Е те това "КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ" ша утепа Тиквето и ша дигне "кръвното" ..... ша требва и папата да дофтаса да го успокоява .... нема да стигат патриарх, мюфтия и равин, както преднийй път........

Ами коалирай се с ДПС да те е*а. Аман от егоцентристи

А дано шефа на ДЕКВР който ще назначи Герб този път не краде и не строи къщи по морето!Само с кражби и вдигане цените на тока няма да спасят енергетиката!

Споко бе Герберасти. Бокои ще си легне или с Д(П)С по стар български обичай или с БСП ако изпита носталгия по времето в което беше тъп бодигарт на Тодор Живков преди да стане тъп пожарникар. В крайна сметка БКП=(ГЕРБ+БСП+Д(П)С) ще се събере на едно. Споко.

Още не са влезли, а започнаха с пазарлъците. Не им е лесно. Ако са с Герб - не си струваше избирането им, а ако са против- няма да оцелеят.

Reformatorite = Palachite Na Naroda........

Реформаторите - палачи? По време на тяхното управление ли се палеха хора под път и над път и скачаха от мостове? И учителките обираха банкови клонове? Въпросите ми са реторични...

По тяхно време се приватизира половината държава за жълти стотинки, легализира се дпс като дясна формация, а населението се чалгализира! 25 години СТИГАТ !

Радан, Меглена и Корман са бъдещето на България!

Tези палaчи "реформаторите"ще са в Парламента.

Тези "палачи" са третата политическа сила в столицата на България!... За справка - страницата на ЦИК :)

Реформаторският Блок са на прав път! Подкрепа само при ясно разписана програма! Одобрявам и позицията в правителството да няма бивши министър-председатели, вътрешни и финансови министри. Поздравления за успеха на изборите!

Само да допълня. Явно реформаторите са си взели бележка след изказването на Петър Москов преди изборите, че биха се коалирали с ББ. Е, ако някой искаше ББ отново да е премиер, защо тогава да гласуват за реформаторите, като просто можеха да гласуват за ГРОБ. Повече от ясно е :)

Да

боже моля опазиме от малоумните реформатори и по-добре си ги прибери всичките.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като чета този форум, разбирам едно - Рапонят се е опаричил и безмозъчните му тролове са изпълзели отново. А във форума настана смрад...пфу...

Тая мантра "реформи" какво означава?

Означава, че "реформаторите" или ще се самозатрият от простотия или ще пукнат от ебола.

Означава, че "реформаторите" или ще NI затрият от простотия ... или ще NI пукнат от ебола.... или ще NI пукнат от EC....

Иначе е хубаво, че тези палячовци "реформаторите"ще са в Парламента. Ще гледаме сеир.

(от дир.бг) - Асане, разбра ли, че Бойко Борисов ще прави правителство на малцинството? - Е най-после Айше и ние да управляваме!

Тези "реформатори" са такива дебили, че кокошка на селски пазар не могат да спазарят. Не случайно Бойко ги отсвири още в началото и ги прати при тетка Цецка.

Ото ли си , какво си, но заедно с един ненормалник Гаргамелиус сте абсолютните надупени простаци.

Най-належащата и жизненоважна реформа за българската държава е да бъдат премахнати всички комунисти и русофили! Бог да благослови Радан Кънев и Реформаторския блок - единствена надежда за България!

Радан Кънев и Реформаторския блок вече се самопремахнаха. Ще им остане утехата от сладката приказка с тетка Цецка на бело сладко и рахат локум.

Голем демократ си, брато! Викаш, не само комунистите, ами и русофилите?

Ти луд ли си бе - че нали ще останем без бат Бойко и половината Герб, кой ще прави правителство?

всички са безжалостни към хората, ще видите какво дране ще бъде който и да дойде. Една добра дума към народа не чух от никой от т.н.политици,чух само заплахи как живота ни ще става все по тежък...нашия живот,а техния...става все по охолен. Вижте ги как влизат в политиката...и после ...какви охранени и лъскави стават.

Когато си взел 9% на избори, не можеш да предлагаш дневен ред. Можеш да приемеш дневния ред предложен от победителя, или да минеш в опозиция.....

А пък аз се притеснявам, че Бойко върви надолу. Сега пак ще има сеир и след една година не се знае.

Хич и не ми пука за ГЕРБ и Борисов..... Интересува ме единствено кога ще изчезне от политическата сцена БСП (БКП)...... Гледам наближава това време..... :-)

да се направи КК( крадлива коалиция) тя ще включва: ГЕРБ с правителство на малцинството и тайно подкрепено от ДПС и още някоя от малките партии АБв, бареков или атака . Всички те са жадни да грабят народа . БСП също е опция .

Партията Борисов (ГЕРБ) или няма да се съгласи с тези условия или ще излъже,че ще ги изпълнява, защото Борисов=ГЕРБ не желае да прави реформи, понеже тогава винаги има засегнати, а той иска да се харесва на всички-само и само за да се радва на титлата "министър-председател на Република България"!

абе червени боклуци,скрийте си насраните задници!ама как може въобще да коментирате?НЯМАТЕ ПРАВО ДА КАЖЕТЕ "ГРУХ" ДАЖЕ!!!!затънали до шия в собствено натворените си фекалии!!!!!

dsco@

Ботев би Ви завидял за огненото перо, а Вазов за правописа

Реформатори, хайде на нови избори. На следващите избори РБ ще има повече от Боко. Тогава той ще се моли.

С какво ще убедим финансово избирателите този път?

Достатъчно е,че ще теглим шут на герберите

Ще убедим тези, дето ни дават парите, и тези, дето дават на Бойко!

Нямат шансове да бият Боко защото са неясна сбирщина засега, но още едни избори и БСП може да изчезне :)

Ми ако трябва, защо не. Но в случая е по важно мутрата да изчезне.

На 15 Плевнята свиква Народното събрание, което ще рече, че всичко вече е договорено. Само тези клоуни "лидерите" на "реформаторите" и спукания капут дето не са разбрали, че са вън от играта.

За какво да свиква Народно събрание. Явно ти си решил нещата

Не зная за какво го свиква, но на 15.10 Плевнелиев свиква Парламента. Явно никой не го е грижа за разните палячовци, "реформатори", дудуци и прочие. Ще трябва да са щастливи ако поне тетка Цецка ги приеме да си похортува с тях.

то на всички е ясно че тия или ще се продадат или ще се разтурят - реформатори пфууу комунист +демократ +турчин - брррррр . А сега да попитам нещо сериозно - какво е станало с Димитър Рачков? Във фейса течесъобщение че е катастрофирал - вярно ли е това?

къв е тоа?!

Хе..червят се и се кривят сега реформаторите..а га внушавахме на балъците:"Злото ГЕРБ не трябва да допускаме повече в управлението на държавата" не риваха.. ха

От всичко най-мразя тъп герберски трол,откъде изпълзя бе,платено влечуго