ДСБ гони ”Синьото единство” на Нейнски от Реформаторския блок

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че ще настоява Реформаторският блок да прекъсне отношенията си с формацията "Синьо единство" още в понеделник, писа "Труд". Една от причините за разрива са медийните изяви на Надежда Нейнски.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ гони ”Синьото единство” на Нейнски от Реформаторския блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От векове българите знаят: СЪС СТАРИ К.РВИ НОВ БАРДАК НЕ СЕ ПРАВИ.....и ТАЗИ СЕГА /МАЙ БЕШЕ МИХАЙЛОВА/ СБРЪЧКАНАТА ,С КАКЪВ АКЪЛ Е ДОШЛА ДА ДАВА АКЪЛ.......

Тоя на снимката ми прилича на затворник от сливенския затвор - поне да имаше малко по интелигентна осанка! С тази мутра на затворник малко трудно ще минат 4% бариера, за да влезнат там накъдето са се запътили!

Като на вашия серГЕЙ ли да му е физиономията? Или като на останалите дебили от бандата му? Красавци ... Или пък турскатаа масмина по ви харесва :)

а бе тия "жалкари'- 4 партии са - и 3/три/ файтона хора са - и зеха да се "цепят".... типично по "българскиу" ... - "един българин- войвода , двама- войдова - с чета .. трима- войвода с чета и предател ... - та и тия - да не изостанат .. не , че им вярвам .. доказах , че си изпълниха ролята - за която бяха "наети'- -и са "ИЗПЯТА ПЕСЕН'... НАГУШИХА СЕ С МИЛИОНИ"- И СЕГА СИ МИСЛЯТ- ЧЕ ИМА И БАЛАМИ ДЕТО ПАК ЩЕ ИМ ПОВЯРВАТ ... МЪЪКАААА - СРАМ НЯМАТ , МЯРКА СЪЩШО ... А ПА СА ЕДНИ- АЛЧНИИИИИИ...

дсб-вълкът козената си мени нрава не.партията на разбоiника костов.

Достатъчно е БСП, ДПС и АТАКА да не влезнат в парламента. ГЕРБ е възможно да бъде опозиция или коалиционен партньор на РБ.

синьо единство, реформаторски блок, сдс, дсб.... леле мале...на колко още ще се нацепят, надиплят и накъдрят тези

НеинскаА, драги, НеинскА, тя е жена, нали, а желанието и да носи чужденски звучаща фамилия е направо смешно с маймунското оригиналничене. Дори само това показва, доколко тази хилка е продажна и нестабилна. Абе комунистическа, генералска издънка. Те всички от синята идея са с такъв произход. Комунистите бързо, бързо си осигуриха подривници вдемократичните вълни.

тия десните ще се избият за европарламента та кунева си платила жената та надето може да си врещи колкото иска едни и същи типове в така наречено дясно на хората и писна да ги гледат пак ще се плаща яко че кои луд да гласува за тия

колко и да се напиняте и да пърдите пред компютрите докато пишете,РБ е бъдещето и ще управлява България !

Единствехото спасение е ГЕРБ! Със всичките си минуси.Иначе затъваме разпокъсани. Колкото по-бързо го преглътнат другите партии,толкова по-добре!Факт!

хахаа,ГЕРБ- новото НДСВ ! Били спасение,хубав виц ...

Я ПОВТОРИ , ЧЕ НЕ РАЗБРАХ .. ГЕРБ И.. НАЙ-АЛЧНАТА ФОРМАЦИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ БКП И ДС ЛИ... ХЕХЕХХЕХЕХХЕ .... ТИЯ НЕ САМО , ЧЕ СА АЛНИ И ЛЪЖЛИВИ .. ПА СА И МНОООООГОО КРАДЛИВИ ... ВИДЯХМЕ ГИ ..- ИЗБЕРИ СИ ДРУГИ КОМУНИСТИ .. ТИЯ -НЕ ИМ ВЯРВАМЕ ..

Да. И Именно-Затова - Двустъпковата !

ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР - ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ

кои- ГЕРБ,БСП,АТАКА и ДПС ?

всите бре, ако имаше некаква разлика между тях, щеше да има някаква надежда за нас...ама уви

"чОВЕЧЕТО" с обратна захапка от снимката - Питбул Кънев, явно вече се изживява, като лидер на новата НЕсформирана формация, която, най-вероятно скоро няма да се сформира... Явно "десницата" в БГ сама не желае да съществува... ЖАЛКО!

ке се разпаднат преди да са се чифтосали, кънчо путкодеров и сие са вредни за българия

Няма читави политици в Р. Б.

Щото нали в ГЕРБ,БСП,ДПС и АТАКА е пълно с читави политици,там се прескачат читавите политици !

Най-голямата заблуда за простия български народ е думата СИНЯ идея, единство и т.н. Този цвят идва от следното. Нашата планета е единствената водна планета в системата или още наречена СИНЯ планета. Оттам идва и думата "синьо", еди какво си. "Но докато има прост народ защо пък да не го лъжем". А знаете ли защо тази скумросана булка - преводачка стана външен министър. За да даде коридори на натовските самолети за бомбандировки над Сърбия и логичният завършек с Косово. Сега очаквайте подобен сценарий и с партия "помак". Това е положението драги ми "прости и грозни", "площадни лумпени" и всичката останала измет.

Ииии-хххА ! - ся И на измет таковахте мен-сиромаха... А. Надка - Не става И за вкиснала салатка. Б. Чрез сръбската story - 'някои' 'наши' Така врътнаха петрол-марка-долар, че Рудниците на Цар Соломон изглеждат на детско тв предаване (На серсеми - Не давай пари !) --> И да ! - днес е 2013. т.е. или ще Ставаме Единни Глобално ил Пак Ще Ни ядат Бесни псета.

У нас винаги се говори "политически". Т.е. никога не става дума за най-важната причина довела някакво събитие! Та, и с т.н. "Синьо единство". Причината за тяхното изгонване от РБ е безпаричието им! "Синьо единство" няма пари. Нямат финансова подкрепа, достатъчна, за да поеме полагащите им се разходи в бъдещата коалиция РБ! Пишман политичката Надежда Нейски, си представя, че изглежда обаятелно и визията и е толкова конвертируема в политическото пространство, че може да служи като бартер, вместо парично участие в коалицията, докато не станат на печалба от държавни субсидии, за политическа дейност!

Бай Михале,и това може да е част от причините,ама и на предишните избори Костов и Надка се изпокараха в навечерието им.Явно на г-жа Михайлова-Нейнски доста й се е усладило евродепутатството,та драпа да го повтори на всяка цена.Ако навремето тя имаше някакъв к.венски фасон и й викаха "Хубавото Наде",то днес е бая спаружена и е извън тези игри. Едва ли бившата преводачка някога се е надявала на толкова лесен начин за папкане на едни добрипарици,но сега се е ояла и меракът е още по-голям.Не че и останалите дебили,дето се представят за "десни" и т.н. и които правят механични опити за събиране на несъвместими формации са по-голяма стока,но Надка няма как да ги прескочи. Тези "реформатори" сами не си вярват,а искат хората да ги приемат за нещо ново и различно.Да,ама не,няма как да им мине номерът,тази игра вече сме я гледали по-рано.

Трояанският кон за синята идея

А ,Раданчо?- куцото магаре, на ,,синята мъгла".

Неинска пак се облизва за власт. Цъ, лельо Неинска, цъ, нема а стане, до болка са ни познати м.урвенските ви номера. Цъ! И за затрилия ни ЕС също няма да те представим, защото интересите на БЪЛГАРИЯ са ти през ... НеинскАта ти... паница ...

ПАРТИЯ ТОВА Е СЪБРАНО МНОЖЕСТВО ДА РАБОТИ ЗА ЦЕЛИТЕ И НУЖДИТЕ НА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ/АКО БЕШЕ ФИРМА ЩЯХА ДА РАБОТЯТ ЗА ФИРМАТА/А ПРИ ПАРТИИТЕ СЕ РАБОТИ ЛЕГАЛНО ЗА ПАРТИЯТА МАЙКА ЗАКЛЮЧЕНИЕ ПРАТИЯ ОЗНАЧАВА ФИРМА А В БГ ПАРТИИТЕ СА ЕДНОЛИЧНИ ВИЖТЕ ЗА СПРАВКА ГЕРБ ББ-ТОВА Е МОЙТА ПАРТИЯ АЗ КОГАТО ИСКАМ ЩЕ СИ ПОДАМ ОСТАВКАТА ДПС СИ ИМАТ ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ АТАКА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СМЕНИ ТОЙ СИ ЕДНАЛИЧНО ДРУЖЕСТВО ДСБ ТОВА Е НА КОСТОВ С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА КУНЕВА ТОВА Е НА ФАМИЛИЯТА ПРЪМОВИ И СИЕ НЕЩО ДА ВИЖДАТЕ ДА СЛАГАТ НА КАСАТА НЯКОЙ ДРУГ ПОНЕ ОТ ТЯПНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НЕ САМО ТЕ АМА ДА НЕ ЗАГУБЯТ КОКАЛА ПАРТИЯ- ЕТ, ЕООД

Всички са "стари муцуни, "обвити" под ново име! Не се лъжете, хора! Това е поредната манипулация! Българинът трябва да се поучи от грешките си и да не ги повтаря, защото 24 години повтаряме една и съща грешка, а политическите кариеристи са си все същите-предлагат ни се на всички избори все едни и същи мутри, но под друго название.

ТОВА СА ВСИЧКИ КОМУНЕТА ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ АКО НЕ ВИ МЪРЗИ НАПИШЕТЕ В УИКИПЕДИЯ ИМЕНАТА ИМ ЩЕ ВИДИТЕ ВСИЧКИ СА ИЛИ СИНОВЕ ДЪЩЕРИ И СНАХИ НА БИВШИ КОМУНИСТИ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ НА БКП ТАКА ЧЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

Недопустимо е да се пропилява единствената алтернатива на неграмотното управление на бсп и дпс. Много от хората са убедени в неграмотността на герб. ГЕРБ най- много се радват на самоунищожението на РБ. Един слаб РБ е изгоден за всички политически сили, само не и за народа. Без прогрес нацията ни е обречена да заприлича на индианците от резерватите в САЩ и Канада.

Много е важно хората,които искат да работят за демокрация, за модернизация да заявят ясни цели и ясно поведение. Радан Кънев е прав да се притеснява, защото след избори това поведение означава унищожение на целите, но от друга страна такъв скандал днес е смущаващ, защото никой нормален и що годе грамотен човек не иска разцепление на РБ. На държавата и трябват образовани хора във властта, защото ГЕРБ беше потресаващ провал. В държавата липсват квалифицирани кадри на високо ниво и затова РБ трябва да се консолидира, а не да се разделя. Мисля, че разделението отдавна показа политическата си негодност- то е полицейски способ.

Долни сме!....Ку..и сме!!!!!

Поредните месии,които трябва да си мислим , че са алтернатива на сегашния колониализъм и статукво. Само, че алтернатива няма когато няма алтернативна изборна система.

Надка вън, тя съсипа СДС навремето, преди 10 години и дойде Бойко. А сега и прецака ДСБ на изборите. Вън!

и трижди Анатема ...

Е та ДСБ-то и реаниматорите към от коя страна на мафията са.... и КЪДЕ СА 27 МИЛИАРДА????? - другарьо Радан Гаргамунов... Та питам аз, след приватизацията на ДЕМОКРАДЦИТЕ с Костов в хазната постъпват 3 милиарда..../от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе...Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните предприятия. Апропо, дю джилинса е правен в повечето случаи от външни компании. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 27 МИЛИАРДА, другарю реаниматор Радан.....наследник Костови!!!

Гласуваш за РЕаниМАТОРСКИ БЛОК, ГЛАСУВАШ за Костов, нооо...... ПОЛУЧАВАШ Борисов!

Тези нямат ли по важна задача сега - да се реформират? Поне, аз така подразбрах, че старите "автентични" десни партии, най-после са осъзнали, че в предишната им битност не стават за нищо. Събират се в блок за да си ближат раните един на друг и най-сетне да намерат сили в себе си и да се реформират. Или казано друго, като събереш 2 нули става кенеф. Ако добавиш още нули..... обществен кенеф.

Няма ли кой да им каже на тези смешни и жалки хорица какво представляват(защото упорито отказват да се погледнат в огледалото)-реформаторски блок,а ма как точно вие бе, всички се събрахте от кол и въже ,единия пудел на бащицата костов,другия разваляше седянки,кака им нещо с неква банка се заиграваше пък и евро комисар беше пък и няква афера с Конго си спомням,тоя новия на сдс е абсолютен фигурант не го броят за жив.Е как бе мили хора даже и условия поставяте като ви няма на картата че чак и претенции за власт-ЖАЛКА СБИРЩИНА ОТ КОМСОМОЛЦИ (ПУДЕЛИ, ФИКУСИ........) С ЕДНА ДУМА -ИЗМЕКЯРИ

Първа серия. Остава да гледаме Малинов срещу КУКУнева...А при "гражданите" има и още апетити.

А тези, от този т.н. "Реформаторски блок" са толкова смешни и жалки, че освен погнуса, друго не предизвикват в обикновенният човек? Що за дебили са са се събрали там, вождове без индианци и кого и какво ще реформират, това, което те и предшествениците им натвориха за 23 години преход, чийто основен резултат бе тоталното обедняване на населението ни и поставяне на България в последните класации по всичко? Махайте се, нещастни некадърници, никакъв Парламент за вас, отрепки!!!

Трябва да си чисто луд за да гласуваш за Реф.блок!!До един компрометирани политици се борят отново за кокала! Кунева и Нейнски ,две провалили се дами в политиката!! Смъртната хватка за България ще е коалиция ГЕРБ и Реф.блок !! Народе ,това ще е края на родината ни !!!Господ да пази България от такава симбиоза!!

Надежда: в дясното пространство има политически аутизъм. Ех, че признание: смята се, че причината за аутизма е генетична (Szatmari et al., 1998), но точният механизъм на увреждане на гените е неизяснен. Значи ли това, драга, че десните са генетично увредени или предрасположени към това. Значи ли това, че сегашните десни носят Вашите увредени политически гени,госпожо. Срамно и недостойно.

Трябва да си чисто луд за да Не гласуваш за реф. блок а робите като теб, които си искат идола, който е подвластен на организираната престъпност вън от страната!

...лидерката на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева ще бъде наложена за водач на евролистата???... През юни 2001 г. е избрана за народен представител от листата на Национално движение Симеон Втори (НДСВ)... След изборите на 25 юни 2005 г. тя запазва своя пост на министър и в правителството на Сергей Станишев... През октомври 2006 г. Съветът на лидерите на политическите партии от тройната правителствена коалиция я предлага за първи еврокомисар от България... Кунева е официално номинирана за еврокомисар от Сергей Станишев на заседанието на Министерския съвет на 26 октомври 2006 г... Така след горепосоченото някой да обясни КАК всички леви сили я издигат на всякакви постове... а сега е при Десните и то пак кандидат за постове?!!

Много просто! За БСП е Пръмова за десните Кунева, а иначе е едно лице! Което доказва, че няма разлика между тях, нали създателят им е един и същ?

Ако бЕх чуждоземка, щЕх да ти кажа - ми професионалист бе, дялан камък...

Гербери , реформатори взеха много да се цепят един след друг. Май Бареката ще тихичко ще ги надмине ;) А бе може и БСП да почнат да се люспат... то злобата на Борисов в момента бълва като вулкан :))))

Винаги Е добре да се започва Понеделнишки... Позволете да помоля в Пряк текст : А. Колегите от Френската да пообяснят на Надка базовата Същност на 'laisser les beautes passees' Б. Колегите от Финансовия/Банковия бранш да поускорят BNP процесирането по случая Пръмова ---- От мен-сиромаха - Двустъпковата !

Иран за втори път изстреля маймуна в космоса

:-))))))) ---- Маймуни бол. (Благодаря Ви !)

Napoleon kym Josephina : "Passez, beaute' passe'e..." i otgovoryt : "Passez, gloire passe'e..." Т.е. "Минете, красота отминала..." и "Минете (Вие), отминала слава..."

Благодаря Ви ! ---- В Момента ръчкам Нещо със Хора от Нова Франция. ... Надявам се имам Вашето позволение да ползвам Вашето Напомняне (Пък ако Трябва - И да ги накарам да Си таковат напольонките :-)

А иначе борбата на икономически интереси при "демократчетата" е стара - Иван Мавърчето срещу Крадливото Наде

Deseeeebeee, deformatorski blok , kude sa trugnli da opraat bulgaria neznam...

Гласуваш за РЕаниМАТОРСКИ БЛОК, ГЛАСУВАШ за Костов, нооо...... ПОЛУЧАВАШ Борисов !

гласуваш за волен сидеров получаваш доган-местан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Позитано" 20 да си гледат тяхната работа и да не разводняват дискусията. Каква е ситуацията: към момента има между 400 и 600 хиляди активни избиратели, които не припознават нито една от парламентарно представените партии. Тези избиратели си търсят партия/и за които да гласуват. Една от възможностите е Реформаторския блок, но при следните условия: 1. Без "бивши управлявали" - министри, кметове, областни управители, партийни лидери и т.н. и 2. Ясна програма от не повече от 10 съществени точки.

Тъжно е каква малка сума е необходима за финансовата сигурност на индивида в България и как практически невъзможно е да се постигне тя.

Смешници, имат претенции да управляват, пък не могат да се договорят помежду си. Да се учат от милиционерите на ГЕРБ - всичко заповядано по команта и стани-легни!

Не знам кой "инвестира" в този "проект",но е в тотална грешка и си хвърля парите на вятъра.Дори и 1 милиард не е в състояние да вкара тези стари муцуни в парламента.