ПФ излъчи контактна група за преговори с ГЕРБ

Политическият съвет на "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" излъчи контактна група, която ще участва в консултациите с ГЕРБ. Коалицията предложи и кръгла маса.

Обратно в новината

Коментари - ПФ излъчи контактна група за преговори с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ с ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ

БОЖЕ ОТ КОГА ДРАПАМЕ ЗА БАНИЦАТА - НИЕ СМЕ НАРЕД - С БОЙКО НАПРЕД -

След толкова тюхкане че няма все още фигура за премиер, който лесно да фокусира цялата власт върху себе си, май някои забравят онази подробност че изборите са за НС, а не за премиер. Вярно е ,че даде ли се властта на един премиер, който да контролира с властовия ресурс едно послушно и мълчаливо мнозинства в парламента, заприличваме на премиеска монархия, а не на парламентарна република, но защо да довеждаме това изкривяване до нови "висоти"? Имаме избрани депутати , по Конституция властта е в тях, но някой си го е страх да свика НС?!! Мирише на измяна. Но в нашия разграден двор, на кого ли му пука, какво става?

Сините, както винаги, за пореден път излъгаха избирателите си!!! Говоренето против ББ било предизборен трик. По-точно излъгахме, че сме против Борисов, за да гласувате за нас. Избрахте ни. Сега вече майната ви!!!

Ако ПФ предложат категорично и открито омбудсмана проф. Пенчев за премиер, на следващите избори ще бъдат с двойни проценти!!!

Радане Кънев, въобще не е грешка условието ви. Още не можем да се оправим от "управлението" на ББ. Мин.председател трябва да е разумен човек, обичащ България и без роднини в чужбина.

И без дебели връзки с олигархията!

Не е неразумно, но нали някак трябва да се замете под килима онази особеност, че най-странната коалиция би била между ГЕРБ и РБ. Двете формации са най-антагонистични в това НС, както по отношение на КТБ и ЮП, така и по ред други параграфи. Но за да не се срути напълно родния цирк, за да не се дискредитират тотално пред външните партньори, трябва да направят коалиция. Иначе замина маскарада с десните комунисти от ГЕРБ, та се не видя. Другата опозиция би била ПФ-ДПС, но като нищо и тя ще остане само формална. Да видим де. Пак е интересно ,а интересното както винаги не е на добре за бедния народец.

ПФ да си опичат акъла, че това е златен шанс за тях да се докоснат до властта заедно с ГЕРБ!

ТИЯ ДА СЕ ПРЕТЕГЛЯТ НА ВЛИЗАНЕ И ПОСЛЕ НАИЗЛИЗАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА...КАРАКАЧАНЕЦА КО ШКЕМБЕ Е ОТПРАЛЛЛЛ

Погледни отзад, май се е насрал!

Шефа ви каза да не плювате там, където скоро ще ви се наложи друго да правите. Като си направят общо правителство шо ко кажеш тогава??

Ако Гоце Делчев и Яне Сандански можеха да видят съвременния типаж на "войводата" и "националиста", обобщени в тези пародийни погребални агенти, със сигурност щяха да скочат отново в гробовете си! Народното събрание е превърнато в боклукчийска кофа за стари и нови политически отпадъци и изпражнения!

само едно уточнение - нови-стари ;) тая полина е една царска *, бивша стюардеса. баж иван татарчев също не ги приемаше тия измеслени... ало, на снимката яжте по-малко, много сте дебели, не е здравословно!

във следващия парламент ще има ли БСП? ще успеят ли да минат 4%ната бариера?

Най добрата програма би била, да нахранят най-напред гладният български народ, пък после да се пазарят колкото си искат. Защото празният стомах е лош съветник.

те го хранят непрекъснато - с голи обещания! то и златното пръстче нахрани всите българе с яки пенсии и заплати, ако си забравил, щото ти си фен на тоя лъжлив капут! :)

КАКВИ СА ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ: "да нахранят най-напред гладният български народ"!? СТОЙ И ЧАКАЙ НЯКОЙ ДА ТЕ НАХРАНИ НАГОТОВО...АМАН ОТ ТЪПЪНАРИ

Няма да се наядете .Толкова сте некадърни,че хляба си неможете даизкарате и чакате някой друг да ви храни.Калпазани! Комунизма друго не ражда освен калпазани...

Комунизмът отдавна си отиде........А на "демократите "де им е производството? Къде да работят хората? Защо на тези,х които работят не им се плаща нормално? За да можете вие, дивите капиталисти да ходите по островите? Нещо като "Миджур".

Хайде пак се започнаха едни кръгли, кръгли, дълги, дълги маси. столове , табуретки и дивани. Да ви е.ем и парламентарната рес-публика! Някой бе прав - тъпия лош мериал, като не знае за кого и като не гласува още 25г ще го доят и стрижат - "говедо-въдите - кукловодни". Така ще е докато се затрием и изчезнем!

ПОПАДНАХ СЛУЧАЙНО НА ПРЕДАВАНЕТО НА КОРИТАРОВ, ЧИИТО ГОСТ БЕШЕ НЯКОЙ СИ ЕРМЕНКОВ, И НАИСТИНА БЯХ УЖАСЕН ОТ НЕГРАМОТНОСТА НА ТОЗИ КОМУНОИДИОТ. И ТОЙ Е В УПРАВАТА НА ПАРТИЯ!! ЖАЛКО.

Очаква се ГЕРБ да излъчи щепселна група и да си паснат много добре.

Тия двамцата добре се хранят....

Само избирателите на тези двамцата са по-смешни от тях.

И защо тези разговори не се дават директно по телевизията , вие за толко ли тъпи ни мислите като ни предалагате информацията такава каквато ви е кеф да ни кажете . Разбира се ,че тези разговори трябваше да са в НЕТА за да видим за какво става дума защото тези на тъмно проведени разговори касаят нашия живот не само вашите мераци за управления и далавери .

+++++++++++++

УВАЖАЕМИ ДАМИ ПРЕГОВАРЯЩИ ЗА ГЕРБ, ОТ ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ, ЗДРАВИСАЙТЕ СЕ С ТЕЗИ, И ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО!!

И ТЕЗИ СА ТОЛКОВА ПАТРИОТИ, КОЛКОТО ДПС НЕЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, И ПОТУРНАКА СИДЕРОВ НЕЕ ПРОДАЖНИК!!

ГЕРБ ще управлява с едноличната власт на Борисов, а Местан ще го подкрепя докато не са застрашени схемите на ДПС. БСПто ще се прави на отговорна опозиция и ще вдига протести, за да легитимира липсата на реформи, които ГЕРБ не искат да правят. Националистите ще сплотяват ДПС и ще лумпенизират масите, за да внушават нуждата от бащицата. Красивите и умните пак ще гледат отстрани и ще намаляват от година на година, напускайки страната.

За днес го пействаш 4 пъти това.. А още първият път си беше тъпо

Pesh0

Правителство в този парламент няма да има . Бойко не е толкова тъп, колкото ви се иска , на всички . Стягайте се за избори , не се редете около софрата на ГЕРБ.

Pesh0

Патриот за власт се стяга .

Партията на телевизия СКАТ непрекъснато критикуваше Борисов.Създадоха си имидж на патриотична формация.Първото пропукване на маската обаче,се появи при предишните избори,когато се прегърнаха с Янето и ГЕРБ и поискаха касиране на изборите. Сега,при едно коалиране с ГЕРБ, маската ще падне и ще видим верни ли са приказките ,че са взели едни големи пари от един ,който има навика да си пазарува депутати /познайте КОЙ/!

Kalin

Кои бяха тези че да искат нещо?Първата бивша дружка на Волен?Вечния коалиционен ------Каракачанов?да са щастливи че само 48% от българите отидоха да гласуват защото ако бяха отишли повече.....нямаше да имат 4 % а и не само те!!!

Да, ама ако продължават все така, скоро може да имат мнозинство...

Бочката пак в опозиция го виждам. Уж все ги бие всичките а в последно време все наакан ходи. PS: да внимава с кръвното.... :)))

Чакай да ги обиколи всичките, да се нацупи и да се откаже както винаги. :)))

няма по-кръгла маса от парламента

Не знам как ще се получи нещо стабилно с нестабилните откачалки от НФСБ. Бургас отдавна е пропищял от тях. Но сега явно ще трябва и България да ни последва. Те са просто още един ръкав (заедно с Атака и другите мижитурки) на ДПС, с който се раздробява вотът на българина, за да може ДПС да си живурка и набира сили.

Хайде без дезинформации и клевети, не ти мина номера

Мина, мина !

Не мога да повярвам, има още червени дебили , след опелото на столетницата.

и цъкат минусчета с малките си дебилски пръстчета.

Излишно е да се губи време за водене на преговори! ГЕРБ ще състави самостоятелно правителство, което да продължи започналия през първия мандат на д-р Борисов възход на България!

хахахахаха

кога стана циганин, кога ти пораснаха ушите?

Все се чудя този, когото наричаш "доктор" наистина ли е такъв. Нали за да работиш върху докторска дисертация се изисква владеене на поне един западен език? Той какъв знае, че досега не разбрах?

Къде го прочете това, че се иска владеене на поне един западен език? Нощес ли го сънува? А не може ли с владеене на поне един източен език - например виетнамски? Аз пък владея телешки език, предимно задушен с масло! ;-)

Ако възход е още 400 000 нови безработни, тогава да ни почва веднага

как ще се нарича - кръгла, правоъгълна или нещо друго. Истината е, че ни трябва национална доктрина с приоритети, върху които да гради политиката си всяка управляваща партия. Иначе ДПС ще си разиграва картите, а като успее да надхитри всички и получи първото място, дано разберем защо през XIV век сме били покорени и 5 века са ни тъпкали. Разделен народ лесно се завладява, това още не сме го научили, личи и от форумите.

++++++++++++++

тези преговори по скоро ми приличат на кино преглед за да запалнят част от времето на зрителите.а ето ги и бивчите доностнизи правещи опит да се доберат до властта.преди служеха на дявола но дори и тои ги изрита и ето ги ? ние пак сме тук . нещастна дебела доносническа тиква.дваисет години драскат пак да са на парвия ред

Отстраняването на ДПС е невъзможно. Зад него стоят интересите на Турция-САЩ. В програмата на никоя партия не съществува Най-важната задача лихвения % на банките и изобщо върховенство на нац банка над чуждите. Без това всичко останало е празни приказки в интерес на депутатите да получават заплата. Депутат с 2 комисийки + деп заплата , при три вневна работна седмица формира една дневна надница около 1500 лв. Е, не е съвсем лошо.

Това е първата възможност тези нови политически "играчи" да покажат дали думите и делата им съвпадат. Повече от всякога България се нуждае от патриоти. Може да не изглаждат като интелектуалци, но важно е помислите им да са искрени.

мери , кавичките трябва да са на думичката нови , а не на играчи .

Ох, то на цялата ни политическа класа трябва да сложим едни голееми кавички като гледам докъде докараха държавата ...

Навремето ВМРО воювали срещу руските агенти създали измислената Македония.Сега Председател на ВМРО е агент Иван......

КЙОР СОФРА. ЯЖТЕ ГОСПОДА. ЯЖТЕ ДО НАСИЩАНЕ. ТАЗИ СОФРА Е САМО ВАША . ЯЖТЕ ДО ПОВРЪЩАНЕ. ЯЖТЕ ДО ПУКВАНЕ .

Преди около 25 години пак имахме крегла маса.След нея се почувствахме кръгли идиоти.

Като чета тези невероятни глупости, които се пишат тук, разбирам защо българският народ глаксува толкова глупаво. Как няма поне един сериозен и отговарящ на българския интерес коментар. Уникална работа.

ами цялата порнография започна точно с кръгла маса !

"ПФ излъчи контактна група за преговори с Герб" .....Да бе излъчили са трима селски хитреци да се договарят с трите "нимфи" от мафиотската група на мутрата . Пълна пародия .

не прочетоха ли кво писа БОЦКО в бука??? НЯМА АНТИ!! И Румито след срещата с ДПС си го каза: "ГРОБ НЯМА ДА ПРАВИ АНТИ ДПС КОАЛИЦИЯ!!!" Те за КОАЛИЦИЯ СА НАДАТ!!! А и БОЦКО ОЩЕ КВО КАЗА - НЯМА ДА УПРАВЛЯВАМ С ДПС ОФИЦИАЛНО!!! Което означава - НЕОФИЦИАЛНО...

Защо не виждам политици които да защитават интереса на собствения си народ, а защитават единствено собствените си интереси. Как не се намери един политик да каже, че не може да се вдига пенсионната възраст над средната продължителност на живот, да се иска осигурителен стаж от 40 години с цел да се запазят привилегиите на магистрати, полицай и военни за ранно пенсиониране. От 2.5 милиона пенсионери в България, един милион са на възраст под пенсионната за трета категория труд. Тези действия действат демотивиращо за останалите работещи. Също никой не казва, че недостига на пари за пенсия в НОИ се дължи на това, че половината осигуровки се внасят в частни застрахователни компании за лицата родени след 01.01.1960 год., другото е липса на мотивация.

А откъде да се вземат пари за по-ранно пенсиониране?

Като се премахнат привилегиите на тези където поддържат властта на власт имащите, като се повиши доверието в пенсионната система и има промяна на статуквото на частните пенсионни фондове.

Каква пародия са тези двама погребални агенти! Никой не ги брои за живи, а в главичките им освен алкохолни изпарения се оказва, че ги спохождат и мисли! Невероятно! Кръгли маси и партийни събрания с гласуване на тезисите!!! Нищо ново не са научили, но и нищо старо не са забравили! Очевиден е стремежа им обаче да си дочакат некролозите в НС, на държавната софра, с подобаваща субсидия!

вече се подава "Третото патриотче"! Честито, на РъБъ- Демокрацията !

Ще гласувам на следващи избори за тях при едно единствено условие: Ако направят наистина първи стъпки да премахнат ДПС от власт !!!

- Шефа на "Патриотите" на РъБъ! Наднича зат Бик- тумбака, на Войводътъ !