Протестиращите на 104 ден: Вън червената мафия

Гражданският протест срещу правителството отново изрази пред централите на БСП и ДПС отношението си към управляващите партии. И отново се появи плакатът с надпис „Корпоративна търговска банда“.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите на 104 ден: Вън червената мафия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън! Ами тя къде е, че да излезе и иде вън? Къде е това вън? :) Кой луд ще ги вземе тез боклуци! те и за сапун не стават. Лойта им е гранясала! :)

ей и вие сте като малаумния бойко бегайте към калотина осмърдехте България

Червената мафия ще е на власт, докато има опасност герберската отново да се върне във власта - 2017г

Да замъкнеш детето си на такава агресивна простотия е по-евтино от това да го водиш на цирк. Някои и кучетата си измъчиха. А Фандъкова съвсем изглупя и търпи 50 -300 дебила всеки ден да пречат. Йовчев се сети да ги снима и те се чувстват заплащени, че ще има наказания, затова не показват същността си в

ей че хубави цветове изкарват принтерите в президентството на Дондуков 2, но имам забележки по оформлението, вниманвайте с дизайна на буквите бе колеги, много небрежно работите.

Нека останат само тъпите ЧЕРВЕНИ

И пак ще повторя-ГЕРБАДЖИИ ПОМНЕТЕ! Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същноста на ГЕРБ, а неговите подръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!!!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД !

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца !"!

КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - А вие, "ентелегентните" боклуци, воглаве с престъпника Борисов и Плевнелиев, по-известен като Роско Офшорко, ще я оправите, така ли???

А Пожарникаря е върха на сладоледа! Добре че е той, Борисов, че иначе и слънцето няма да изгрее!!!!И да се прегледаш при психиатър, боклук миризлив!!!

Най-богатата и престъпна олигархична партия ГЕРБ тръгнала да говори за социална политика,все едно хиената да говори за политика на запазване на сърните.

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!А вие?

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

Това с митингите е изключително грозно! Но гербаджиите са веимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!

Борисов не осъзнава ли, че след управлението му, Орешарски и вълшебник да беше, нямаше да може за 100 дни да реши проблемите на България.

Бойко тикваря като няма какво да прави ша внася вот на недоверие само си чеше езика ,какво не е направил орешарски въпреки че има голям натиск от протестиращите пак е свършил някаква работа ,аа ти драги ми тикварю има ли нещо с което може да се похвалиш тияя дето викат оставка са ти последните платени хора от ттеб бойкоцялата политическа партия герб са КАЛИНКИ начело с тебе спри да се възгордяваш спри да се хвалиш.

Митингите на Боко са пълна глупост!БОКО БОКЛУКОВЦИТЕ и тиквочите имат по-голяма нужда от психиатър . Направо въпиюща!!!Хайде МАРШ!!!

Хей Тиквуне ,това да не ти е театрото на онова нахитрело селянче от Банкя, та да гледаш, тука с гледане не става, требе акъл да прочетеш, да вникнеш, управлението не е да джиткаш от сутрин до вечер напред назад, малко тенисче, некое мачле, софричка и ред други само не и работа!

Приоритет Номер 1 : БОКО БОКЛУКО и ЦЕЦКО СЛАБОУМНИЙ - в пандиза ! Другото само ще се оправи .

Бойко , Бойко , то вотове на доверие,то митинги бяха - не е като да се пъчиш като пехливанин из коридорите на Парламента!Ако много се пънеш, ще си получиш шута в задника!А на изборите , когато и да са, си направо в нокаут!!!

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна помия!!!

Всеки път, когато се предложи нещо градивно, гербеджийте включват лайн*метите и вувузелите да го оклепат! Въпрос на манталитет, а какъв манталитет може да се очаква от последователи на второразрядна мутра с бухалка?!

По времето на Борисов всички институции в България се сдобиха със структура от типа: Калинка, Калинка, Цветелинка. А Цветелинка било синоним на бързо проспериращо същество под висока държавна протекция.

Боко и Гeрб освен да получат подкрепа от ислямиста Ердоган, наркоманчето Уорлик и техните приятели от АлКайда, не виждам от кой друг ще получат подкрепа.Хак да им е!!!

С темповете, с които ГЕРБ губят структури и рейтинг, скоро членската маса ще се състои само от Бойко, Цецко и Фидосова, което, на практика вече не е партия а ОПГ(Организирана Престъпна Група)!

След загубата на властовият кокъл се наблюдава масово дезертиране на гербави калинки от София-област, Варна, Видин, Благоевград, Стара Загора, Хасково и др. Бойко губи както рейтинг, така и цели партийни сектори, някой от които сформират отцепнически движения, а другите директно отиват при... Цацаров!

Спомни си бе, малоумнико, как Янето лъскаше бастуна на Боко-Тиквата, как Костов и Сидеров повече и по-малко подкрепяха ГЕРБ при вотовете на недоверие на БСП! Ако бяха гласували тогава против, ГЕРБ щеше да падне още на втората година! Костов и Янето си получиха заслуженото; сега вадят от нафталина недобитите седесари да протестират и да се надяват на част от плячката! ГЕРБавите мутри никога няма да им дадат кокала! Един думка тъпана, друг обира парсата! ГЕРБ - капут (нем.)!

Нека Сидеров да метне един галош по ББ и той с агитката си да се изнесе за 2-3 месеца ваканция от парламента за да не пречи на народа да живее!Аман от такива маймуни!

Някой наскоро беше казал за съгражданите си българи "Лош мат`риал" пред аудитория на други българи-емигранти! Този някой нагло призоваваше съгражданите си да садят компири (картофи - бел. авт.), а други да чуват (отглеждат) овце! За него емигрантите българи са по важни и "ентелегентни" от съгражданите му! Кой беше този наглец? Христо Ботев ли? Турчин ли или някой банкянски гамен, илитерат, ритнитопковец и "поженкар" (пожарникар), заграбил над два милиарда контрабандни пари в офшорна сметка! Барабар с г-н Президента!

Тежко ни и горко, след като гледаме колко магистрала се била построила,а не колко работни места се затриха и как народа обеднява и заплатите в провинцията са по 300-400 лв. а сметките по 100-150 лв.

Каква наглост и нахалство! Най-противоконституционната партия ГЕРБ , създадена "нелегално" извън закона се кани най-дълго да "узурпира" властта и да "окупира" държавата, която е на българския народ!!!

Въ н червената мафия! Да дойде синята, жълтата, суросинкявата или каквато там още се боядисва и нарича!

БОЙКО БОРИСОВ е опасен за България. Той е болен от ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ С БОЛЕЗНЕН НАРЦИСИЗЪМ. Добре,че нямаме ядрено оръжие. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БОЙКО БОРИСОВ !

Показаха си рогата - силно политизиран протест. Не искат червената пафия, искат си тяхната... Може да ги лъже, да ги краде, да се бъзика с тях, но да си е тяхната. Забрави се за олигархията, за монополите... Те нямат цвят... Ние не искаме само червените такива. нашите да си стоят... Плоско и диво...

За да изглеждате повечко заберете и ПГна ГЕРБ и обикаляйте воглаве с Бойко.Днес и на най-големия будала му светна,че от тия умници нищо не става.Гледаха умно,а такива глупости ръсеха,че направо настръхнах как са ни управлявали 3.5 години.Освен да думкат тъпани и да надуват вувузели,за нищо друго не стават.

Къде ви пишат плакатите? В централата на ГЕРБ, на т.нар. реформаторски блок, или в някоя сороска неправителствена организация? Или може би в американското посолство?

200 надничари, които иначе ще умрат от глад като хронично безработни, се правят на протестиращи. Част от туристическата атракция на София

...а кафявата мафия на ГЕРБ????

Да живее синята мафия!

Вън червената мафия!

много ценна бе. Сигурно и земетресение не може да я докосне.

Някои господа непрекъснато ни правят внушения за "Соросоидите" /евреи/. Ще им допълня само че Станишев е украински евреин, а Вигенин е унгарски евреин. Пояснете ми кои са соросоидите тогава.

ха ха ха

виждам един овластен червен мафиот и той е в президентството.

Не на червената да се върне синята или гербаджийската мафия. Късно е либе за китка.

Хора, представете си в каква държава живеем, след като никой не дава гласност на ето това: burgasnovinite/bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.html Познайте до колко са се срастнали банките с мафията и мафиотизираните държавни структури.

104 ден кой ви храни или сте на прана