Подкрепата за Тереза Мей пада главоломно

Преднината на Консервативната партия на британския премиер Тереза Мей пред опозиционната Лейбъристка партия се е стопила рязко.

Обратно в новината

Коментари - Подкрепата за Тереза Мей пада главоломно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мога да повярвам, че англичаните избраха брекзита и си избраха тази тъпанарка да ги управлява..

В Англия цените рипнаха яко и животът стана тежък за хората. ще става и по-тегав на острова. Сами си отглеждат терористите. От там, на острова е започнало всичко.

Ал

Докато нашите приватизатори разграбват на безценица държавни активи и естествени монополи програмата на лейбъристите "предвижда национализиране на секторите на транспорта, енергетиката, водните ресурси и пощите...".

Тази самовлюбена папагалка вместо да си лигави с референдуми и псевдо избори ще направи добро на Англия като си подаде оставката. Трябва да поеме лична отговорност за случилите се в кралството напоследък терористични атаки. Полицията, граничният контрол и службите за сигурност са напълно парализирани и неспособни да се противопоставят на тези явления. За това състояние на нещата лично премиерът носи отговорност.

Аз

Смятайте какви пари се хвърлят там... За да излъжат французите са били милиарди. За ВБ сигурно са трилиони... Наесен има избори в Германия. Няма такива числа измислени... Да не се опалквате после, че в България ви били манипулирали! Глейте там какво става!

Зависи от целта на манипулацията, има манипулации за добро, в интерес на обществото, в подкрепа на нормалните човешки ценности, които от само себе си са видни, но за съжаление има и манипулации на разни мизантропи, манипулации на злото, каквито успяха в ЩАТИТЕ и дано не успеят.

Аз

Глупости. Всяка манипулация е вредна, защото отнема СВОБОДАТА на хората, а свободата е висша ценност, от която няма по-висша. Хората трябва да имат свободата вкл. и да правят глупости. Съвсем отделен е фактът, че членството в ЕС не е абсолютно никаква ценност, защото ЕС няма никакви ценности, които да предложи и които да са някакъв изключителен европейски прерогатив, даже напротив - отнема свободите на хората. Всичко останало е манипулация на робите, която вие - про-европейската сган, се поитвате да пробутате като ценност.

Къде са сега всички фенове на брекзит-а тук в дир? Подвиха опашки, също като англетата. Но вече късно!! Сега остава да се наслаждаваме на цирка, който Европа допусна да ѝ се случи!! Не съм русофил, но като знам че 1/3 от членките имат опция да се обърнат за помощ към мадър ръша, ни очаква интересен развой ако нещата тръгнат към разпад!! И всичко това заради неприкосновенния Израел. Отврат!

Не бил рашофил, но да се обърнели към бля.ка раша ???

то целия му коментар е източен от логика.

Ами като оставяш всичко в ръцете на хора с ниво GCSE, то Брекзит те очаква!

lu4ka

Грешиш, правилното е GCSC. Ама то и в България го имаме. И си го имаме от 50 години.

новите изпири по программабле 9-1са по-сложни и сега по голяма част от англичаните ще са и под ниво гцсе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Британците жестоко съжаляват за брекзита И с брексит и без него не могат да избягат от тероризма защото се месят навсякъде по света!

Изследователят на щастието казва, че правителството може да направи много за щастието на хората в страната. Приносът на всеки отделен човек също е важен.

Лейбъристката-Социалистическа Партия ...Стопи преднината на Консерваторите от 25% преди месец ..до 4% сега ! Малдите хора на Великобритания Масово са За Лейбъристите ...70% от Младите заявяват Подкрепа за Социалистите !! Пенсионерите са преобладаващо за Десните в Англия ! Джеръми Корбин и Лейбъристите практически обявиха в програмата си въвеждане на СОЦИАЛИЗЪМ близък до типа на Източно Европейският който Сорос+ нашите Еничари..Затриха в България ! Остават частните фирми ...но Данъците се Увеличават значително Само за тези които Печелят МНОГО ! Редица Облекчения и подпомагания за Бедните ! НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ е ключовата дума ! Държавата изкупува почти всички Основни отрасли в Икономиката !! Електоренерги,Електропренос ,Водопроизводство и пренос ,Пранспорти,....Пощи.....! Напълно БЕЗПЛАТНО Образование.....за Цял Живот !!! .... Медиите собствениците им Олигарси-Милиардери са в пълен Шок от всичко това и от ОГРОМНАТА Подкрепа за Социалистите ....и правят Всичко възможно да Подкопаят очертаващата се Победа за Лейбъристите ! Жирналистите са като у нас ...отлично платени ..и дълбаят неуморно под Лейбъристите ! Отворена Британия на Сорос много заета също ! Британия върви уверено към Социализъм ! Къде вървим ние в България със Германо-САЩските слуги ГЕРБ ?

социалист, за разлика от опг-то на злите ленинградски жужета.

Не плачете на чужд гроб! По-добре гледайте докъде ще я докара България в рамките на ЕС! Защото май нещата хич не вървят по мед и масло, а!

Те ти го и поредното еврофобоско путюфилче

Вървят много по-добре, отколкото преди ЕС...Има ли нужда да се припомнят купоните, режим на ток, хиперинфлация и подобни екстри?Май има нужда, че малоумниците помнят по 3 минути...Сега мед и масло им се приискали

Май си по-глупав дори от това, което изглеждаш! Не се ли притесняваш за умственото си състояние, след като приравняваш англичаните с омразните ти руснаци, а пък че не схващаш от сравнения, явно е пропуск на образованието ти!

Без тъпия европейски съюз, нямаше да получаваме облаги от евро-проекти. Когато обвиняваш, че някой краде евро-пари, замисли се ти какви облаги получаваш от това.

Дори онези откачалници във Франция разбраха и отчетоха като голяма грешка, дрънканиците срещу ЕС и еврото, само във Великобритания не разбраха...Те още на са разбрали и че не са велики, де...Приличат малко на промитите мозъци в Расия

абе махайте ги тези жени бе, какво само ги избирате да ръководят държави, това Тереза Мей това Меркел те са жени какво могат да ръководят освен да си стоят в кухнята бе..стига с тези жени стига какви политици могат да бъдат те -никакви ! изберете едни високи , стройни красиви мъже които със здрава ръка да ръководят тези държави....какво сте се разкиснали я се стегнете

Гледам я,гледам я ,тая грозната....типичен представител на тази грозна,с конски дзурли нация! Добре,че се махат,да се оправи гена на ЕС.... Островче някакво,прованс ,на края на света! И кво ни занимавате само с тях,на кой му пука?

Нормално, те си лягат с братовчедите. Цялата им нация е генитически изкривена, също като идеологията им, хумора, храната и в общи линии всичко. Подлога на американците и арабите

Сбърка,много сбърка с Шотландия и Ирландия сме заедно. ЧУ ЛИ

Дали да не взема да подкрепя Мей?

Льо Пен ли ? пари бол, може и да пробва - хаха

Брекзит е хубаво нещо измислено от английските политици, галещо ушите, като възкръстване на Великата Британска Империя. Въпроса е с какво и дали, това ще допринесе за подобряване на жизнения стандарт на народа им. Но едно е доказано ще става интересно, ако се възвърнат редица традиционни професии, като англичанин водопроводчик, например - хаххахаах

много хубаво си прави, бедните да се хващат на работа, стига соцялни помощи, браво.

това са пълни глупости, точно обратно, консерваторите водят с много голяма преднина и атентата работи в тяхна полза, те са за намаляне на имиграция.

Бо Бо

Подобен кошмарен сценарий от 09/11/01, когато геополитическите цели са над човешките стойности за красота и живот. В атентата от Манчестър бяха въвлечени невинни деца, безцеремонно и цинично жертвани от световните политически сатани на Евроатлантика. Ех, Тато-тато, къде си да можеш да хвърлиш едно око в какъв насаждан хаос живеем...

Те ти го още един конспиратор!... Не ви ли омръзнаха тези глупости ве?

Нали за това беше атаката в Манчестър - за да се намали подкрепата за Тереза Мей и да се спъне Брекзит! Само лапнишараните все още си мислят че тази атака няма нищо общо с Брекзит и глобалистите! Един месец преди изборите в Англия - каква голяма случайност!

смях. Що направо не кажеш, че лейбъристите са поръчали атентата умнико ? Ба си и тъпнята !

логиката обаче е обратна. Тереза Мей иска Брекзит за да спре чужденците. Следователно този атентат ако въобще е поръчан от британска партия, то това е партията на Тереза Мей.

Нещо много ти куца логиката, братле. Кои чужденци да спре? Тези от бившите британски колонии и от доминионите ли? И като как ще стане тая работа? Чужденците-граждани на ЕС, които отиваха във ВБ не бяха абсолютно никаква заплаха за тях! Това бяха "бели" хора, търсещи по-добре заплатена работа, а не като "поданиците на кралицата" от всички ония страни и народи, благодарение на чиито робски труд Британия стана Велика Британия! А че е имало тук таме и мангали сре тези граждани на ЕС, ми, имало е! Тези индийци, дето са ги налазили, нали са същата семка?

Със една дума мястото на Великобритания е в Евразийския съюз при другарите Путин и Лукашенко.

Точно!!! Нека си се гушкат и да просперират!

С други думи - атентатът в Манчестър изпълни пъкленото си дело. Всички тези невинни деца бяха безцеремонно и цинично жертвани от световните сатани за целите на геополитиката.

А в Русия при атентат се качва одобрението за Путин!

Ало дрогаре, много злоба много нещо! А и преиначаваш нещата, както ти е угодно! Защо не се полекуваш малко?

пий едно малко за да изтрезнееш. Явно абютуретските празници те ловят много лесно.

А вие се ограмотете малко, преди да ръсите "шегичките" си - какво е това "абютуретски" или май нямаме завършен и 8-ми клас??

Чета коментарите,но и без да ги чета,също считам,че това не е новина,уважаеми Дир БГ. Какво ни касае нас,че Тереза остава без подкрепа???За да заема челно място в сайта???

Тази "новина"не ни ли я поднесохте с почти същото съдържание преди 10 дена? Манджа ли претопляте или понеже в неделя няма много новини, пускате някоя стара, коато знаете че ще провокира много филски и фобски коментари, та белкем понаправите трафик на "пей пър вю" рекламите?

Дира е напълно прав . Преди 10 дни Мей водеше с над 15%.. ..сега Новината е че Процентите са се сринали до 4% ... ..а изборите са на 12 дни !! До тогава с този темп Социалистите ще водят с 5-10% пред Консервите ! А и в последният ден за регистрация за гласуване са се Записали 400 Хиляди Млади хора които гласуват масово за Социалистите !

ще си го преместя от десния в левия с почесване през крачола

Добър ти е вкуса, пиша ти "Тройка мандаци, без .уя" Класната Чачева

Вече ни записват, със номера! Аз съм 701-ва: бейбе Тюдорка. Наех стар китаец, 5 см. пишка

Щях да ви повярвам, че при Бай Тошо беше хубаво, ако вземахме по 5000 лв заплата и с Ладата можеше да ходим, когато си поискаме на екскурзия до Париж, за да показваме на франсетата, колко добре живее българския, социалистически човек. Ама заплатата беше 150 лв. а на границата среляха.

150 лева при Тошо се равняват на сегашни минимум 1 500 лева. Защото със 150 тошови лева се плащаше тока, парното, водата, ходеше се на почивка, ядеше се по ресторанти, купуваха се дрехи и обувки. И това само с едните 150 лева. Това, че ти си Ганьо, който иска да ходи в Париж не за да го видиш, а за де видят теб, говори красноречиво какъв комплексиран глупак си!

такива прошляци като теб ако сега поработват 2години на ползо роду(казарма) и безброй ленински съботници неделници и бригади пак ще има полза от теб.

Е Ганьо, а защо тогава НРБто отглеждаше в специални училища хиляди спортисти, за да се показва пред света?

150 лв. при тошово сега са около 250 лв. Един телевизор София струваше 1400лв. - български, с тегло 50кг и нужда от сервиз на всеки 1-2 месеца.Една жигула струваше 7000лв, а ако е стара и изгнила, понеже не се чака 15 години - 10-12 хил. лв! Аре недей да дрънкаш глупости другия път !

Бият стари баби и връзват със свинските опашки, на младите ръцете и краката за Селфи, и вземат парАта Меринджеи -герберасти, и Полюцийте, са дубре, сига! Кът гльеам тиси пу сридъта

Е бате,много мозъчни клизми си преживял! По границите стреляха, когато се преминаваха незаконно! А сега като е разграден двор и кой що завари влиза - мигранти, терористи и прочее, сигурно е по-добре, а? А и до Париж се ходеше - имаше екскурзии. Вярно, по трудно от сега, но и сега поради липса на пари, масово хората не могат да отидат!

Що лъжеш?

какви екскурзии до Париж те гонят бе мангал?ходело се било....от партиен секретар нагоре може и да са ходили,но народа най-много до морето и то в мизерия невероятна,а" белите" нормални западняци ходеха по слънчев бряг,златните и ммц,но не и нормалните......

Имаше екскурзии за парийните комитети. Иначе беше забранено. Ако някой отиде на техническо изложение или някакво интернационално мероприятие иаз Европа, представителн на ДС пътуваше с българите и ги следеше всяка минута, освен в тоалетната. Все повече българи днес имат пари да пътуват, преодолявайки бедността, в която ги вкара комунизмът. Нацията едва сега започва постепенно да излиза от дупката на комунистическата бедност. Изведнъж не става, понеже и мисленето на хората е деформирано, а ценностите се оказаха само на плакатите на пропагандните отдели. Махна ли се ДС от постоянната преса върху хората, веднага се видя истинското лице на проваления социалистически морал - хората показаха и беса, и недъзите, които комунизмът вкара в нацията ни. Промяната беше ясен тест за онова, което комунизмът прави с една нация.

това с национализацията е такава глупост, това ражда кражби и монопол държавен, няма по лош послулат на комунистите от държавна собственост, това е собственост за крадене и ражда крадлива номеклатура и феодализъм

Искаш да кажеш, че като приватизираха енергетиката, цените и обслужването станаха по-добри?

да бе верно , след атентата в Манчестър англичаните искали от либералите да им докарат още ислямисти и още терористи и за това ще гласуват за тях

Сорос пуска в продажба анални вибратори с лика на Путин!

разправят, че били заразени със сифилис да пукат еурогейовете

ти си го надянал вече нали

12 ползватели вече се обадиха.ХАХАХАХА

А къде сме ние?

В България данъчната ставка е 48%!!!!!! Официално!!!!!!!

КАЗАНО Е-който нож вади,от нож умира-важи и за английските политици.

Не знам как е за възрастните в Англия, но на нашите, както патриотите им обещаваха повишение на доходите, така реално ги намалиха. Цените доста се повишиха, а пенсиите с 5 - 10 лв.

Брекзит йес? Пиха, пяха и се веселиха и накрая като видяха сметката изтрезняха!

Абе нямали най-сетне да спечелят безвъзвратно лейбъристите. Да формират правителство от представители на марксисткото крило на партията. Великобритания да поеме път на социалистическо развитие. Да поведе Европа към свят без експлоатация, неравенство и войни.....

Очевидно причината е атентатът на 23. Това, че причина е "брекзита" си е чиста проба манипулация. На някого може да му се ще, но защо тогава проучването е от 25, 26? Надали е случайно!

При атентати в Русия рейтингът на Путин лети в небесата, а в Британия на Мий пада - аре бе!!!

Ами, че то се знаеше, че тази жена не става за политик ама пита ли те някой?

...Но затова пък популярността на Брайън Мей си остава все така висока, та даже и по-голяма! Колежката й от Шотландия ще я нареди хубавичко, а оттам и цялата сглобена зорлем държава.

за възрастните вместо по-добре,става по-зле. Възрастните наклониха везната и сега ще си "консумират" избора . Единствените които се държат умерено са либералите,както Корбин така и Мей се държат в края на полюсите.

нейна подкрепа пада, защото същата на Буда-3 се вдига, вдига се на кота колкото маймуната се качи по-високо, толкова задникът й повече се вижда, не е добре така да се изкривяват нещата, щото като ги четем непременно да си мислим за кривото огледало и поглеждайки в него да виждаме нашите управници, спечелили " изборната победа" с около 20% и най-вече с помощта на гласувалите извън държавата....

Ами разбира се, че подкрепата за Тереза Мей ще пада. Нали това беше целта на атентата в Манчестър!

От всички коментиращи каквото им падне само Вие го проумяхте.Както навсякъде по света и в UK човешкият живот не струва пукната пара.Жалко за децата... и възрастните.

Ами като знаем, че в света на политиката нищо не е случайно и предвид информацията за бащата на атентатора в някои медии, различни от официозите: "...През 1992 Рамадан Абеди е бил върнат от британската МИ6 и участва в заговор на Короната, целящ убийството на Муамар Кадафи. Операцията е разкрита и той е измъкнат от МИ6 и прехвърлен в Обединеното кралство, където получава политическо убежище... През 1994 Рамадан Абеди се връща в Либия за сметка на МИ6. В края на 1995 участва в създаването на Либийската ислямистка бойна група, (ЛИБГ), местен клон на Ал-Кайда на Абдел Хаким Белхадж. ЛИБГ тогава е ангажирана от МИ6 да убие Муамар Кадафи срещу 100 хил. лири стерлинги. Тази операция също се проваля и провокира оживени дебати сред службите на Нейно Величество и оставката на Дейвид Шейлър. ... през 2005 Рамадан Абеди се присъединява към ЛИБГ за да сформира Ал-Кайда в Ирак и така, през 2011 той участва в операцията на МИ6 "арабска пролет" и наземната поддръжка на ЛИБГ към НАТО. След падането на Кадафи той се установява в Либия, оставяйки децата си в семейната къща в Уоли Рейндж...", из публикация във френския Резо Волтер под заглавието "Манчестер, МИ6, Ал-Кайда, Даеш и Абеди" ("Manchester, le MI6, Al-Qaïda, Daesh et les Abedi", RÉSEAU VOLTAIRE, 24 MAI 2017), а също и политиката на Тереза Мей, не е трудно да съберем 2+2=4.

това последното за възрастните.... "данък смърт" го наричат англичаните. Практически наследниците на възрастните получаващи социални услуги остават без наследство.