Украинските сепаратисти отлагат спорни местни избори

Сепаратистите в Източна Украйна обявиха, че отлагат за 2016 година местните избори в териториите под техен контрол, предвидени за 18 октомври и 1 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Украинските сепаратисти отлагат спорни местни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обединено прогресивното човечество постепенно поставя империята на злото там където и е мястото, а именно в сибирската и бърлога. Отлагането на изборите е още една победа на демокрацията в Украйна.

Непозна точно обратно е. Украйна търсят провокация, с които отново да разпалят конфликта. Те не искат да изпълняват следващите точки от Минските споразумения. Но сега топката е в техните ръце и ако не го направят значи те са виновни за провала на Минск 2. Ако го направят и настъпи мир - народа ще ги линчува рано или късно, а те това го знаят ;)

Изводи от коментара ти: 1. "Обединеното прогресивно общество", за теб явно е агентурата на краварското посолство, което ти заплаща жълти стотинки за да пишеш изтъркани постулати; 2. Ти не си никакъв демократ, а обикновен демагог; 3. Мястото ти е обратно там, от където си се пръкнал, сещаш ли се?!; 4. Империята на злото ВЕЧЕ е САЩ и това го знаят и малките деца...

Заглавието да се чете Путин заповяда на своите в Донбас да си налягат парцалките, че вече не му трябват

"Получихме указания от нашите лидери Александър Захарченко и Игор Плотницки", казват те (сепарите)" Те пък получиха указания от Кремъл, пък и башбабаита им 'Моторола' забегна (в Сирия, според слухове) с любовницата си и 2 джипа мародерска плячка, зарязвайки жена и дете. Другия 'айдук Мозговой пък нек'ви (кои ли ??) го претрепаха с охраната му, та не остана опълчение за пустата му 'Новорусия', и в руските СМИ вече го няма даже термина, както и 'Русский мир' (що тъй, бря ?). Има вече и снимки на обществените сдания в Лугандония и Донбабве- знамената на сепарите изчезнали, отчасти съдрани (за спомен ?) ! К'ви времена настанаха, цъ цъ . . .

'Здания', сори.

К'ви неграмотни олигофрени се пръкнаха, в твое лице!! Цъ, Цъ...

Путин да не е слънце да огрее на всякъде...."Украинските сепаратисти" са нужни да избиват опозицията на Башар в Сирия...За една годита ще избият сирийците и ще се върнат да избиват украинци.....Много работа има за вежливите "Украинските сепаратисти"

де да беше толкоз просто... но не бива никога да забравяме причините да започне едното и другото... намесата на САЩ във вътрешните дела на Украйна и Сирия

Шило

Това е добре. Мъдри решения се вземат в спокойна обстановка. Нека и от Киев се постараят малко да си изпълнят задълженията, и да пожелаем на Украйна да се развива напред!

жалко че си разтураха държавата водени по чужди свирки

Бай Ставри

А стига бе, какво прераждане Нали бяха гадни фашисти и укри за разстрел Само дето спряха блицкрига на Пу и сега им желаете щастие. Мърши. Украинците загубиха десетки хиляди в Руско Украинската война и не едно поколение трябва да мине, за да има някакви отношения. И Крим обратно

Текста показва, кой сега решава в света и за щастие, той е един разумен, силен и обичащ хората човек! Нека се молим, но и да му помагаме да спре злото!

Предполагам не визираш американсата подлога Потрошенко

Е ясно е, че става дума за Путин, макар аз лично никога да не съм очаквал да израстне до това ниво. Просто не даваше първоначално вид, че е човек с такава мисия.