Коментари - Янев показа документи за измами на вота в Турция | dnes.dir.bg
назад

Янев показа документи за измами на вота в Турция

Лидерът на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев оповести данни за подмята на парламентарния вот от 5 юли в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Янев показа документи за измами на вота в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до иво -приятел стига си писал глупости никой никого не принуждава ,знам село Манолич много по добре от тебе а и познавам хората ,това че там се гласува за ДПС то не значи че някой ги заплашва а и кой знае ти за кого гласуваш.Селото е населено с турци и ти какво очакваш ,да гласуват за друга партия ли много си тъп и глупав ,я ги питай твоите квартиранти кой освен ДПС то се интересува за хората и дали са идвали от други партии .Сунгурларе е населен със българи и малко цигани но кмета на града е от ДПС .В село Подвис живеят само българи но на местните избори почти всички са гласували за ДПС и как си го обесняваш това .Иди по селата в общ.Сунгурларе и да видиш как се работи ,как се прекарва канализация и се алсватизират пътищата , и ще разбереш защо се гласува за ДПС .

За първи път от парламента се поставя въпроса за легитимността на ДПС. В продължение на 20 г., пред очите на цялото общество това противоконституционн движение развиваше своята явна и скрита дейност. Но, Нищо не е така, деца! (16.09.2009 г. 19:57ч.) е много прав! И аз си мисля, че ако имаше начин да се наложи справедливост, то Янев нямаше да повдига този въпрос. Освен, ако плановете на УК и УСА не са се променили. Или пък, чисто и просто, новото правителство се занимава с обикновен популизъм.

Турците в Турция са заплашвани, че ако не отидат да гласуват, ще им се случи нещо много лошо. Това дали не може да се провери и да докаже? Журналисти могат да направят това. И изобщо - защо не се поставя въпроса ЗА ДВОЙНИТЕ ИМЕНА на турците? ДВА ПАСПОРТА И ДВЕ ИМЕНА! Къде го има това изобщо?!

Добре ги изхвърлихме от централната власт, сега трябва да ги разкараме от местната, като се направи ново административно деление на големи райони и така гласовете им ще олекнат!

Турчелята у зандана! И да се изхвърлят лъжците от парламента!

Яни се бори с последствията, опитва се да направи нещо, но той знае причините, а с тях нито смее да се бори, нито да ги заяви на висок глас. Преливане от пусто в празно! Спомням си ледената нощ през януари на 91-ва година, когато бяха протестите срещу ДПС пред парламента в София. Тогава пристигнаха много автобуси от цялата страна, площадът пред парламента беше пълен с хора, правеха се протестни списъци, хората вярваха, че техния глас може да бъде чут. Много софиянци бяхме там в подкрепа на протестиращите, носихме горещ чай, кафе, част от премръзналите, напълно непознати хора преспаха в домовете ни, свърза ни каузата България, а след това останахме приятели за цял живот. Но протестите нямаха никакъв ефект. По-късно през годините, се появи в информация в печата, в нета, започна открито да се говори, че протурската партия ни е наложена от Англия и УСА, че нашите управници не са имали избор! По онова време Луканов се опитал да предотврати появата на ДПС, казал е, че тази партия е опасна за България, ще ни донесе много беди. Не си мислете, че защитавам Луканов, или съм на негова страна - не е така! Такива са фактите! Според мен, много вероятно е, този компромис, който струва много на народа ни, да е предотвратил събития подобни на онези в Югославия. Та, пиша този коментар, за да разберете и да знаете, че нищо не е така както изглежда на пръв поглед, да овладеете емоциите си и да потърсите повече информация. Ще видите как и Борисов ще замълчи. Какво може да се направи ли - нищо, ЗАСЕГА!

проблема не е с ДПС, а с БКП. Да се забрани БСП(к), а те производните и банди сами ще се разпуснат.

Янето да не занимава обществеността с такива глупости за няколко си стотици гласа които не решават изборите, нито ще доведат новото турско робство, а да се заеме с избирателния списък, в който бяха предварително сложени 1 700 000 мъртви души и които бяха разпределени в последния момент с бъркане във софтуера на ЦИК между ГЕРБ, БСП и ДПС . Това е криминално престъпление ет европейски мащаб и обществеността трябва да вземе нещата в ръцете си, защото ще го повтарят и преповтарят на всеки следващ избори.Мафията олигархията не иска да сдаде доброволно политическата власт и за това е готова на всякакви машинации за да стои още 300 години на власт. В момента парламента е пренареден само с олигархични партии и най -бандитските партии с олигархии и това го извърши БСП и ДПС които държаха ЦИК. Сега ще го повторят на кметските избори в София, там вече ГЕРБ ще извърши това. Ето лицето на новото олигархично робство българи ,ако имате глава на раменете си трябва да се вдигнете и ги разобличите, защото няма да имате бъдеще никога! ideyazabulgaria.org

Tu NE stava duma za namesata na turcia v rabotite na BG. Na Turcia i haber si niama i otkroveno ne i puka za bulgarskite izbori. Turcia uspe6no bi vodi politika s vsi4ki partii v BG. Tuk stava duma za nesposobnostta na BULGARSKATA adnministracia da si nabludava i kontrolira sobstvenite izbori. Mnogo jalko, 4e BG administraciata dava vazmojnost na vsiakakvi sopolivi i podkupni nizki horica da oporocavat pravoto nina vot za sobstvena oblaga! P.S. Az glasuvah v Istanbul (ne za DPS) no o6te glasuvaiki usetih, 4e votat mi otide na viatara. I za tova vinia SAMO i edinstveno Bulgarskata dyrjava!!!

America, kato si PROSTA i NEGRAMOTNA po- dobre SE OBRAZOVAI malko i togava se opitai da PISHESH , zashtoto samo se IZLAGASH!

След 500 години турско робство, 50 год. фашиско и 50 год. комунистическо управление България не е разграбвана така както през последните 20 год. демократично - БСП-ДПС управление, България така е разграбена и унищожена, българският народ омерзен, както през тези години и особено последните 10, наследниците на бившата БКП сега БСП трябва да бъдат обявени за престъпници и да им бъдат обявени законите които са си гласували за да грабят незаконно, за противозаконни и да им бъде конфискувано имуществото придобито по престъпен начин.

Не виждам какво се намесва тук религията. Става въпрос за намесата на една по-голяма държава във вътрешните работи на нейна по-малка съседка. Това става по много начини, но най-дразнещо и очевадно е фалшифицирането на изборните резултати в полза на една антибългарска и противоконституционн партия. Тази т.нар. партия е по-скоро мафия, командвана от група бивши агенти на комун. ДС, която в настоящия момент е под шапката на турското разузнаване. Като такава, тя не защитава българските интереси и не защитава даже интересите на българските граждани с мюсулманска религия, а обслужва интересите на тесен олигархичен кръг. Точно чрез такива фалшификации и измами този кръг бе в изпълнителната власт през по-голяма част от т.нар. преход, през което време мафиотският кръг от обикновени български граждани със скромни доходи, нисък интелект и не дотам добри умствени възможности се превърна в кръг от свръх богатите хори с много пари и активи, но неспечелени с честен труд и нормална предприемчивост. Точно за това става въпрос.

А ти откъде си сигурен, че Яне е видял и размахва точно този протокол. На този човек не вярвам, досега не е показал нито едно доказателство за приказките си и най-лошото е, че има имунитет и може безнаказано да обижда.

Ot kade tai zloba v tova bulgarsko pleme neznam no e napravo izumavashto kak moje edna paplach moje da nenavijda vsichki drugi loito izpalnavat razlichna religia. Tochno zatova BG shte tune v mizeriata oste mnogo zashtoto neprekasnato se delat i ne se priemat kato nacia. As sam musulmanka no edinstvenite geroi koito znam sa Botev, Levski i t.n. Trepti me sarceto kogato chua himna na BG a dori neznam turskia a ot amiricankia mi e vse taia vupreki she jivea v USA. Nikoi ne govi za tova kolko musulamny sa zaginaly vav WW2 za BG. Do sega ne sam prochela nito edin musulmanin koito da plue to hristianite obache v obratna posoka e yjasno. What goes around comes around, kazvat emikancite. makar che az ne go pojelavam na BG vse pak imam rodnini tam. kolkoto do Aine samo govoreneto my kogato vsashtnost vkara niakoi v zatvora togava neka govori.

Налице е груба намеса във вътрешните работи на България от страна на Турция, манипулации и измами на вота в Турция, в резултат на което става преиначаване и фалшификация на изборите, от където е логично да се постави въпроса за легитимността на тези и всички предишни избори за НС и президент. В същото време е налице пълна незаинтересованост на президент, тройна коалиция и всички други държавни органи, които са натоварени да следят за законността и легитимността на изборите. Как може да се определи това поведение на Гоце, педала, миризливеца, крадливия Сакс и другите престъпни управляващи до последните избори? За мен това е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и нищо друго. Тези хора трябва да бъдат съдени за много неща, и незаконното провеждане на изборите е само едно от тях.

Крайно време е да се забранят секциите в чужбина. Човек, който не живее в държавата няма право на глас!! Да си гласува там където живее!

Нов изборен закон. Забрана на двойно гражданство с неевропейска държава. Българско гражданство само след отказ и указ на неевропейския президент. И НОВИ ИЗБОРИ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.

А ти кой си и що трябва на твоята истина да вярваме, Анонимко?!

На Яне Янев - САМО ПРИКАЗКИТЕ,АМБИЦИИТЕ И ШКЕМБЕТО СА МУ ГОЛЕМИ.Когато съобщи че неговото РЗС ще подкрепи ГЕРБ на Бойко Борисов, каза че Бойко Борисов можел да разчита на подкрепата 126 депутати- при положение че неговата групичка РЗС е от 10 души.Хората в групата му са само разни подлоги,изедници и подмазвачи. Има и един обратен.

Когато се говори за изборите и за измами, точно Яне не трябва да приказва. Никоя партия няма толкова измами и купуване на гласове както РЗС.

Подържам те ! И аз не съм забравил тези тяхни обещания! Надявам се всички ние задружно и непрестанно да им го напомняме на новите оправляващи, ако си държат на думите и предизборните обещания!!

какво оправдание ще намери пир пълно мнозинство да не промени тая гавра с изборното безаконие и дебелащината на мазньото доган- алкохолика!

Кво стана с Изборният закон или и ти се надупи ???

Извлечение от протокол на Секционната избирателна комисияв избирателна секция 324600218 за избиране на народни представители на 5 юли 2009 г.населено място Бурса избирателен район 32 1. Брой на избирателите в основния и допълнителния избирателен списък 0 9. Брой на гласувалите избиратели според подписите в избирателните списъци (основен и допълнителен) 1422 10. Брой избиратели гласували по електронен път според отбелязванията в графа Забележки на избирателния списък 0 Част Резултати от гласуването за мажоритарни кандидати за народни представители11. Брой на намерените в избирателните кутии бюлетини за мажоритарни кандидати 0 17. Брой на недействителните гласове за мажоритарни кандидати 0 18. Брой на действителните гласове за мажоритарни кандидати 0 19. Разпределение на действителните гласове по кандидати Кандидат Наименование на партията/ коалицията/ инициативния комитет Брой на получените гласове Част Резултати от гласуването за кандидатски листи на партии и коалиции20. Брой на намерените в избирателните кутии бюлетини за кандидатски листи 1422 26. Брой на недействителните гласове за кандидатски листи 11 27. Брой на действителните гласове за кандидатски листи 1411 28. Разпределение на действителните гласове по кандидатски листи Наименование на партията/ коалицията Брой на получените гласове 1 Ред, законност и справедливост 2 2 ПП ЛИДЕР 1 3 ГЕРБ 2 4 ДПС Движение за права и свободи 1395 5 Партия АТАКА 3 6 КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 2 7 СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ ЗАЩИТА 1 8 НДСВ 3 10 БЪЛГАРСКАТА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ 0 11 Партия на Либералната Алтернатива и Мира (ПЛАМ) 0 12 ПП ЗЕЛЕНИТЕ 1 13 СОЦИАЛДЕМОКРАТИ 0 15 П.П. ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ 0 16 ОБЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ (ОБП) 0 17 Политическа партия Национално движение за спасение на Отечеството 1 18 Български Национален Съюз - НД 0 19 Синята коалиция 0 20 За Родината - ДГИ-НЛ 0

да се отменят резултатите от изборите на секциите в Турция. да се отмени назначението на комсомолския активист Любчо Кючуков, той й без това не е никакъв дипломат така както и Керемедчиев и разни други. Кеворкян, къде си сега с твоите честни избори?? Не се дръж само за фустата на пиклата си, пусни се малко.

Импийчмънт за Гоце Първан Оуглу!!!!!!

Браво на Яни ! Смачкаи ги гадните и омразни турци, Доган - ДПС и цялото им обкръжение! Ще се чувствам горд и истински Българин, ако го направиш!!

Gospoda niamam dymi da iskaja radosta si ot tezi zakonovi merki koito nai nakraia predprie balgarskia grajdanin politik.Taka i ne razbrax kakvo 4akaxme tseli 20 godini,no pone razbraxme kakvi sa istinskite namerenia na etni4eskite tyrtsi v balgaria i niama nezaslyjen vazroditelen protses v balgaria a naprotiv predatelite na edin narod vinagi triabva da si poly4avat zaslyjenoto.Na koito ne my xaresva moje da si xodi pak v tyrtsia sled kato samo tazi darjava priznava za rodina a yj isliama gi pravil pove4e xora.Kakav sram

Янето само размята документи и лае кучето, а не предприема действия. Досега нищо съществено не се е случило. Досега не видяхме осъдени, само приказки.

Nur, aide da si gledame ikonomikata sled kato otmenim nevernite izborni rezultati, tezi ot sekciite v Turcia.

Че нарушения е имало, имало е,но още ли има наивници да вярват на заклинанията на лудото Яне?

Как в секцията в Мадрид Успяха да гласуват 2294 избиратели. http://

АКО ТОВА Е ЦЕНАТА ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА КР. КАРАКОЧАНОВ ,ЕЛИНОРА НИКОЛОВА, ДИМ АБАДЖИЕВ КОИТО СЕ КАНДИДАТИРАХА ОТ ЯНЕ -СТРУВА СИ.

STİGA SE ZANİMAVALİ S TURCİTE. HAYDE DA Sİ GLEDAME İKONOMİKAT NA KAKVO POLOJENİE E.

Ей най- накрая ме накефиха. Апък, ако стигнат и до подмяна на мандати с решение на Конституционния съд ще си кажа, че има защо да се надяваме да станем европейци

Браво Яне, само така с циганите!

DPS ne znam zashto naroda vuobshte gi turpi.

Pitem se kade biaha naste sanarodnisi na Evropeiskoto po voleybol, zalata ogromna i prazna.

АФЕРИМ и МАШАЛЛА .

От бургаския край съм. Имаме квартирантки от Манолич. Изкараха ги децата още през нощта преди изборите с колите към селото да ходят да гласуват за ДПС, защото иначе нещо много лошо щяло да се случи на родителите им. В селото, изцяло турско, се броят до един гласувалите и а някой да не е гласувал за мафията на догана, тежко му. Обикновените българи-мохамедани (защото те са такива, а не турци) са в непрекъснат натиск от ДПС. Оплакват ни се със сълзи на очи, изнудвани са да ходят да гласуват със заплахи!!! ДОКОГА??

Само ИНПИЙЧМЪНТ за агент Гоце Първаноглу- Антибългарский!

Ще умра от смях! 739 лева гласували. То си е написано черно на бяло. Всеки непредубеден конституционен съд би забранил на парични знаци да гласуват.

Доган е поръчан. Да видим кога ще затворим поръчката.

На Яне Янев - САМО ПРИКАЗКИТЕ,АМБИЦИИТЕ И ШКЕМБЕТО СА МУ ГОЛЕМИ.Когато съобщи че неговото РЗС ще подкрепи ГЕРБ на Бойко Борисов, каза че Бойко Борисов можел да разчита на подкрепата 126 депутати- при положение че неговата групичка РЗС е от 10 души.Хората в групата му са само разни подлоги,изедници и подмазвачи. Има и един обратен.

Първо да свалим покровителя на сопола Доган -агент Гоце Първаноглу, а после да изринем цялата мафиотска шайка наречена партия - ДПС!!

Гадни резняци!!!