Местните избори в Русия са тест за парламентарните

Резултатите от днешните регионални избори в Русия ще са показателни за предстоящите догодина парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Местните избори в Русия са тест за парламентарните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, пак не можали да победят американофилите. И сега кво американските чиф.. пак не могат да турят ръка на руските природни ресурси.

От кога в Русия има избори при тази дивашка диктатура на Путин ? И още един въпрос към атакистката, русофилска и путиноидна смрад- Русия има 143 млн. население. Право на глас имат само 59 млн. А останалите 84 милиона какви са ? Като оставим непълнолетните, колко са лишените от право на глас,тъпи атакистчета. Ето ви задачка,смятайте и отговорете. Ако можете разбира се.

,че опозициятa сa предaтели,вербувaни и служещи нa ЦРУ и имaт зa цел дa съсипят Русия,дa я подчинят нa Зaпaдa,кaкто беше нaпрaвил aлкохоликa Елцин !

Не съм чувал в Русия да избират. Там ги назначават.

"вежливие люди" ще имат много работа...

те,не си жив човек ,a виртуaлен обрaз измислен от Дирa...хa...хa...

Нима тези вече правят избори. Невероятно. А какво става с гласувалите НЕ.

няколкото процента дръзнали да гласуват против, ще бъдат посетени от органите на реда за да се уточни какъв е проблема.

Е друго си е направо да изчезнеш в нечия незнай база на ЦРУ или лагер като Гуантанамо.

Искаш да кажеш, че Елцин и Горбачов са били на власт само с няколко %. Вот это, Да :) Защото цялата днешна "опозиция" е от бившите активисти и министри на Горбачов и Елцин. Вкл.и създадените и отгледаните от тях днешни руски олигарси. Не си спомням Путин да е дошъл на власт с преврат? Просто искаха да го използват както нашият Жан Виденов - да "обере пишкира". Но никому неизвестното полковниче излезе руска мечка :)

"Не е важно кой и как гласува и напротив много е важно кой и как брои гласовете." В Русия предстои една клоунада от сталинистки тип.

такива клоунади са запазена марка за краваристан, където има хора които още не знаят че не избират пряко президент, а го прави няко сенато вместо тях от тяхната си област.А иначе там управляват 150 години не повече от два-три клана

Да не би да гласуват в църквите си и урните им вместо с кости ги пълнят с бюлетини? Значи снимката е или неуместна, или статията е претупана. Пустите му братушки, все измислят нещо по-така и бият настрани от пътя.

Снимката показва състоянието на духовността в Русия. Черквите в Русия се реставрират а някои емблематични, разрушени при комунизмът се възтановяват. Не синьото гориво а Златните куполи и класическата музика са отново визитната картичка на Русия. Сейчас-то понял?!

не е Русия - 40км навън свършват и асфалта и боята за църквите. А за 'духовността' на руската църква най-добре се допитай до Толстой.

Че то в Русия остана ли опозиционер, който да не е убит, или да е в затвора?

Резултатът е ясен-99,90,за Путя!Е...има още какво,да се желае,защото в братска КНДР е 99.99...

Дирниците са страшно тъпи как може да пишат за "тест" за Русия когато европа умира? Русия си има Путин а европата европ*!

Европа умира, Америка се сгромолясва, само в Раша купонът не спира, не могат да изтрезнеят от радост горките :))

"И докато някои от опозиционните фигури се радват на голяма популярност на Запад, много руски избиратели нито ги познават, нито се интересуват от тях." Само някой да е казал че журналистите са продажни. Статията е написана от честен журналист, който е ДЛЪЖЕН да я напише щото е работник с началници, но иска да ни каже и истината. И я е казал перфектно. Евала за което.

Приятно :) От ДИР. Точно в 10-та. Г-Н ru, за ваша жалост, Мария Гайдар, дъщерята на дясната ръка на Елцин, чиято лява бе Немцов, е назначена за зам. Губернатор на Одеска губерния в Украйна. Шеф пък и е Саакашвили. Също "украинец". Дъщерята на Елциновият мер на Петроград - Собчак, ги наговори такива предизбирателни по адрес на Русия, че и в Украйна няма да я назначат. За клана Лужков и да не говорим. Лужкова е най-богата "рускиня". Вот тебя и опозиция :) Руснаците отдавна създадоха филми за технологията на изборите, от "Особености на руската политика" до къде по-сериозно представени процесите. В България не смее никой да режисира такъв филм. Същите културтрегери , под масата на Живков, днес са шефове на НПО-та и социологически агенции. Как само купешки звучи....

Сега разбирам защо Путлер праща руски солдати които са против диктатора-жуже да загинат в Сирия...Хитро и подло,НАЛИ? по сталиниски и кагейбейски

Аз разбирам колко си тъп!

Ти дори и това не разбираш.

" И докато някои от опозиционните фигури се радват на голяма популярност на Запад, много руски избиратели нито ги познават, нито се интересуват от тях." Повече от това не нужно да пишете за изборите в Русия Факт е наистина че от западните "опозиционери "никой не се интересува освен Ройтерс и наши дупедавци на Козяк

Изборите в Русия не ни интересуват.Още по малко, тъпите американско руски подлоги,които искат като ЕС да коленичат пред САЩ. В България ще има избори, вие видяхте ли тук каква е обстановката.В Шуменски регион са само от ДПС,погледнете и другите региони и кържалийско и тогава, като анализирате и идващите пришълци, пишете. Не виждате ли , че просто се търсят теми за скандални коментари, а не за решаване на проблеми!

Русия и честни избори не стоят никак добре в едно изречение.

На колко избори в Русия Сте бил наблюдател или имате пряко участие?

Те са ясни от 98 години ;)

БЕГЕЕЦ ОТ ТОВА ЧЕ СМЕНЯШ НИКовете ПОВЕЧЕ ПАРИ ЛИ ПОЛУЧАВАШ ИЛИ ДА СЪЗДВАШ ИЛЮЗИЯ ЧЕ СТЕ МНОГО

Най-новия соросоид Фидел Кастро, като чу, че в Русия правят избори припадна от смях! Като се свести в реанимацията, поиска да му донесат разказа на Алеко Константинов "Бай Ганьо прави избори"!

БЕГЕЕЕЦ !!!

Кастро не бегеец, а кубинеец! Свещенна простота (простотия)!

Само половината от населението ли гласува там?? Назад са с демокрацията бе...:):))) Мъртвите не гласуват.......

Другата половина не си губи времето с избори! Тя кърка! По време на "избори" водката в Русия още от хрушчово време е безплатна! Избират един много болен, който не може да пие, връчват му 20-30 паспорта и го пращат да гласува! Останалите се наливат и празнуват поредната "изборна Победа"!

dionisiosd@yahoo.com

Значи,все пак има надежда!! Напредват към "демокрацията" и провеждат избори по западен образец!! Само мъртвите,защо не ги включват-мистерия........

"Избори" в Русия! Голям майтап! Циркаджийска работа!

Ако включи и мъртвите в изборните списъци,ще стане "гробарска"!! Така се погребва демокрацията,не като руснаците бе.... Или,като станеш Президент,независимо от броя избиратели,гласували за теб.....:):))))) Пак ги хванахме да изостават тия руснаци.......

В Русия президентите не се избират! Де се назначават директно от Путин!

Много сме интересни това "българите"! Оправили сме си нашето дереже, та сме тръгнали да оплакваме руснаците... Ама истината е, че те в пъти, ама много пъти , са по-добре от нас. А платените драскачи съветвам да помолят работодателите си за по една кратка командировчица по Необятната Русь, пък да видим какво биха писали после безсрамните сребролюбци...

Щом са в пъти по-добре, отивай там. Ние искаме да страдаме в България, по възможност без вас.

До една година ще се отречеш от думите си.

Тука и така и така си останаха само циганите, така че може и да си прав и да си от тях...

Марш от тука - България на ЦИГАНИТЕ!

Кого го интересуват опозиционните лидери в Русия? Американските слуги, към които спада и дирникът ли? А истинските нормални руснаци се радват на мрачните перспективи за опозиционните. Нека им е.

Планът 'Анаконда' спрямо Путинската Раша- постепенното й удушване без допускане на резки движения. Виж, избори са разрешени, нека някои се порадват на илюзията ;-)

гого

или сте много глупави или мислите че читателите на дира са още по глупави. Путин не го избират днеска , алоооооо. маймунките

М да, избират посочени от него хора.

ама Пиздин ще дърпа конците анадъмна:)

DO KOGA

Избори в Русия ха ха ха Задължително по желание всички избираме Пу тин

Както е тръгнало, на Н-тия конгрес на партията Единна Русия, председателстващият ще призове: Който може, да стане, внасят Путин и Медведев.

Путин няма право да си позволи честни избори. Такива могат да се провеждат след победата. Демокрацията е слабост в трудни времена.

Упоени тигри ли ще гали? Само гледай, каква победа ще има в Сирия. Ще се насере до ушите.

Вие вероятно не сте разбрали, че той не е там за да воюва, а за да покаже позиция. Присъствието на руска авиация възпира израелците от неразумни действия, а иранските доброволци ще направят останалото. В тази желязна коалиция, всеки си знае мястото.

Путин е истински демократ. Никога няма да си позволи да спечели с повече от 90%. Никакви 99.9% няма да видите в Русия.

Най-новия сайт за хумор и сатира в БГ се казва ДИР.БГ ! Едно време бяха доста сериозна медия !

Леле... колко аватари с Путин има в този сайт! Психиатриите явно са пуснали пациентите на свобода!

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Избори в Русия ))))))))))))))))))) Не, не мога просто, аххахахахахахаххахаха ))))))))))))) Ох, сълзи ми потекоха.. брово, дира, тоя път не ме измами интуицията ми, не случайно погледнах тук. Да сте живи и здрави, сполай ви за доброто настроение.

И как няма да е маргинализирана опозицията? То е ясно, че всички прозападняци са сдухльовци

Колкото по-зле, толкова по-добре! А когато нефтът стигне $10, тая крадлива сган, дето оглозга Русия, ще се разбяга с писъци...

Ако нефтът стане 10$ ти ще КАРАШ колело щот бензина в България ша стане 15 лева за литър};-)))

Нормално, докато България се управлява от руски лекета, които се спонсорира от руската нефто-газова мафия!

тази новина е не за това че днес се избират нови губернии(макар че една губерния е поголяма от Б-я )а това да напомнът за "опозиоционера" Немцов !!! бездарна личнос които беше замстител на Ченомърдин и ако беше умен щеше да направи това което е искал !!! Явно пак като не може да се пребори с едното (това че русия заема твърда позиция по Сирияи което не се заресва на фащ )търсят други недоволства като примера с Немцов които хамерлъка и нареди смърта му ) КАТО ОПОЗИЦИОНЕР НЕМЦОВ БЕШЕ ЕДНА ТУХЛА В СТЕНАТА И НИЩО ПОВЕЧЕ

Тва че имат голема територия не означава че са много умни или способни. Пълно е с примери на малки държави където живота е в пъти по добър и уреден от този в големите страни. Иначе за другото съм съгласен..

да има малки държави като исландия.която не ви харесва на вас еврогеиците.

И как точно се създава и удържа голяма територия без качества? А това за стандарта на живот си има логично обяснение. И какво точно разбирате под стандарт? Какво знаете за Русия?Например сигурно знаетет за МРЗ, а знаете ли колко са МДТ? И да ги сравните същите показатели в Германия?

За този Яшин ще гласуват сума дъртофелници, които ще си мислят, че е роднина на легендарният вратар Лев Яшин. хе-хе

Като се има предвид "матриала", който е братски и със сродни души, Путин е най - добрия избор за Русия. И така трябва да бъде поне още 70г, докато се промени и "матриала". Не е много ласкателно, но същото е положението и в България.

Искам да обясня манипулациите в тази статия за тези които не са запознати .... Отказа да участват в някой региони на тези "опозиционери " ..не е заради "лошият Путин " ,а за това че не са събрали определен брой подписи сред хората за да участват -каквито са правилата ! Това с арестуването по "скалъпени обвинения " за кражба на лични данни ,е защото тези мушмороци явно не са могли да съберат определения по закон брой подписи и са започнали да вписват хора ,като им крадат личните данни -без самите хора да подозират за това !

Като при нас, нищо ново при далаверата с личните данни. хе-хе

Путин един път много хубаво го каза: Всеки иска да управлява но не всеки може. Всеки който иска да застане на чело, трябва първо да докаже че може. А не от блогър и журналист да стане водач на нацията. Едно е да можеш да критикуваш друго е да можеш да управляваш.

Ами Путин явно не е от онези, които могат да управляват - успя да докара санкции, да скапе тотално имиджа на Русия като ненадеждна, фашистка страна.

Дрън дрън!Ако беше така нямаше да беснееш по цял ден в нета!Щеше да си безработен!

може да управлява е изолиран от целия свят, освен в Сибир и Крим не го пускат другаде:)

Вова мачка на ред като....бете Бойко. Мачкай, Вова, мачкай. хахаха

Вова мачка и над него са само интересите на Русия. Боко се опитва да мачка а над него е американското посолство и желанията на 3то разделни бюрократи от нато и ес. Просто няма база за сравнения!!!

"мачка" да не ти прозвуча като мачка по шопски?

Ето това ми хареса...."И докато някои от опозиционните фигури се радват на голяма популярност на Запад, много руски избиратели нито ги познават, нито се интересуват от тях."

И как Ройтерс решиха, че обвиненията са скалъпени? Имат ли доказателства за това? Ако имат да ги посочат, защото в момента звучат смехотворно. Това е малко като Бардак Банана да твърде, че щатите са миротворци.

Путин и демокрация, вица на века :)

Ти и нормално мислене- вица на века};-)))

пОткин пак ще спечели с 150% от гласовете хахаха

Соросоидите лансират някъв си Иля Яшин. Подозирам, че платеният боклук ще спечели 2% на изборите, даже и те са му много.

Името му е малко подозрително, мяза на юдейско. То няма начин същия като Немцов....