Изборите в Русия – тест за управляващата партия Единна Русия

Изборите за депутати в Седмата Държавна дума – долната камара на парламента на Русия започнаха. Гласуването ще приключи в 21:00 ч. московско време.

Обратно в новината

Коментари - Изборите в Русия – тест за управляващата партия Единна Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам, пишат за Сталин. Скромното ми мнение - СТАЛИН и РУЗВЕЛТ са Държавниците на 20-ти Век.

Щерев гласувал за Путин и черпи в селската кръчма днес

Нищо Ново Няма да се случи. Че има ли Причина да се Случи. Даже на "Хоризонта" не се Вижда такава. Руснаците са прагматичен и сромен Народ.

Изборите в Русия тест за управляващата партия Единна Русия, а президентските избори България ще са тест за управляващата партия ГЕРБ.

и какво ще стане като Бойко ви бие за 15ти пореден път на избори?

Не "като", а "ако"! И ако това се случи, болестта става нелечима1

АКО това се случи, означава, че простотията, селянията, чалгата и мутрите, окончателно са превзели тази територия, наречена България... И не виждам, какво му е смешното!

Ако изборите в Русия са честни Путин трябва вече да е в затвора за престъпления към човечеството!!!а той изби опозицията в Русия(даже и журналистите) въоражени мутри дишат във врата на всеки избирател на тези "избори". Пълен фарс. Кого заблуждава Пути с това не знам...ха..ха

Шило

Изборите в Русия са честни и международните наблюдатели го потвърждават. Първи резултати- 44,5 % за партияна та Путин, около 16 за Жириновски, комунистите с около 15. Спръаведлива Русия с около 10, Яблоко с около 5,5 %

Значи общо комунистите печелят над 80%.Жалка държава-още много години комунизмът ще я владее,докато я затрие!

Къде ги видя тия въорЪжени мутри, които дишат във врата на всеки избирател? Да не си обиколил всички секции в Русия? Поспри малко с лъжите, че ще ти се удължи носа!

Ех Щерев, говедо тъпо! Дебилитетът ти е нелечим, а истерията ти - безкрайно досадна! Като муха лайнарка си, баЦе!

При гонения и убийства на толкова опозиционери, забрана на сайтове с опозиционно съдържание - никакъв тест не е. А е фарс. Връщане на Русия в средата на миналия век. Ако това можеше да се затвори само в Русия, никой нямаше да се интересува чак много. Но такива политически ситуации задължително се размирисват. Забравиха хората как Хитлер бе избиран с мнозинство по "демократичен" начин, като забрани всичко, което е опозиция по много познат начин - с отстрел. Освен това прие закони, с които ограничи опозицията, което на някои тъпаци им се струва много демократично, понеже е сторено по времето на мнозинство. Момчета тъпачета, демокрацията не е нито избори, нито мнозинство, а е орцес с принципи. Ако ще 99% мнозинство да има, нарушени ли са принципите на демокрацията, то процесът вече не е демократичен. Има да се учите на демокрация, личат си пропуските от живково време, отрязали са ви знанията по много неприятен (и за вас самите) начин. Като папагали сте, повърхностни и едноканални, типична соц. продукция.

Глупако, смешен си с този поучителен тон! Тъпунгерите, които се връзват на такава евтина и елементарна пропаганда, вече са на изчерпване, така че точно на теб ти е време да понаучиш някои истини... И стига си бърса задника с тази думичка "демокрация", вече изтъркана и изпразнена от съдържание! НИКЪДЕ по Света и най-малко пък в Краваристан , от където ти явно ти дърпат конците, има демокрация. Напоследък стана модерно всякакви диктатори, лаици-политици и глашатаи-пропагандатори да използват "демокрацията" за етикет на всичките си идиотии и гнусотии. Та, такива "извънземни", като теб, които говорят насърчително и в множествено число и се правят, че нямат нищо общо, нито с род, нито с родина, а са някъде в космоса и гледат от високо бих ги пратил... познай къде - ТАМ от където са се пръкнали!

Страшен тест! Колкото по времето на комунизма по избори ...

Лубянка е изпаднала в дълбока заблуда, мислейки си че е надхитрила останалия свят. Според милиционерите от Лубянка, вкарването на окупирания от тях Крим в състава на Южния федерален окръг прави автоматично изборите в Крим законни. Когато правеха това през лятото всички нарочно си замълчаха, защото този ход беше прозрачен и целта беше да се спасят изборите, но сега истината започна да излиза и да се казва в очите на самозабравилите се милиционери. Избори в окупирана територия под дулата на автоматите не могат да бъдат признати за законни.

са тест за нервите на Нормалния Свят.

Изборите са незаконни, защото ще включват и резултат от незаконно окупирания Крим. Така заради незаконните избори в ЮФО целите избори ще бъдат незаконни с всички последствия от това за РФ.

Абе тия много малко хрантутняци избират! Ако спазват нашата пропорция трябва да си изберат към 5400 парчета.

Долу лилипуткин!!!!!!

УКРАИНСКИЯ ИСТОРИК ОЛЕГ ЧЕСЛАВСКИЙ , БЪЛГАРИТЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ТРИ ЧАСТИ: - ЕДНАТА ЧАСТ МИНАВА ДУНАВА , ОМЕШВА СЕ С ТРАКИ И СЛАВЯНИ И СЪЗДАВА БЪЛГАРИЯ - ДРУГАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОЕМАТ НА СЕВЕР , ОМЕШВАТ СЕ СЪС ФИНО-УГИТЕ И СЪЗДАВАТ РУСИЯ - ТРЕТАТА ЧАСТ ОСТАВА КРАЙ ВЕЛЛИКАТА БЪЛГАРСКА РЕКА БОЛГА (ВОЛГА) И ПОД НАТИСКА НА ПОРОБИТЕЛИТЕ ПРИЕМА ИСЛЯМА - НА ТЕЗИ ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ ДНЕС ИМ ВИКАТ ТАТАРИ :)))

Само комуноидите и тези на московска хранилка. Родените от червеното знаме което им е майка и баща Коминтерна.

да, прав си. но има и друга измет - такива, които не ставаха дори за Коминтерна, а сега са първи демократи. Хранилката и продажничеството нямат цвят.

резултатът е ясен - познат до болка у нас реди 89 година. 99.9 на сто за Путин.

Що бе, те не ги ли броиха "ръчно" бюлетините на Буш младши ? Ей това се казва "демокрация" дават им право дори на "ръчно" броене, а той резултата един "оспорен" ха ха ха !!!!

Цели 101 на сто,за по сигурно... Да здраствует...

Тези проценти при Буш ли , а ако не му стигат, но след като вече е бил сигурно са му стигнали при "преброяването" !???

ЕДНО НЕ МИ Е ЯСНО ЗА РУСКИТЕ ИЗБОРИ : - В БГ-ТО ГЕРБ ЮРКА РОМЛЯНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ - ПРИ НАС В АМЕРИКА ДЕМОКРАТИТЕ ЮРКАТ НЕГРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ... КОИ СА РУСКИТЕ НЕГРИ И РОМЛЯНИ ?:))))

Там всички обикновенни руснаци са негри и роби.

Обикновени се пише! Само прилагателни от мъжки род, които завършват на "нен", се членуват с двойно "н".

Русия избира: Педи-човек - Лакът-цар!

Около 128% са гласували за управляващата партия, потвърди Телеграфната Агенция на Съветския Съюз, цитирана от БТА.

Намали си лентите че Съветски съюз няма отдавна, и ако може Дир да ми пуснат коментара ще е прекрасно !

Право на глас имат над 111 600 000 руски граждани - но след прерояването са гласували 250 милиона!

Диваци правят избори и накрая вождът ще спечели с 99.9%...

ако спечеля с по-малко от 115% - оттеглям се от власт.

Нека внеса някои уточнения. Първо анексия е насилствено присъединяване, т.е. Крим не е анексиран от РФ. Второ "Левада център" е чужд агент, съгласно законодателството на РФ. Трето голямата болка на запада е, че вече от години не успява да вкара свои слуги в руската дума.

А не бе... по време на и преди "референдума" не се разхождаха зелени човечета с автомати по улиците? Не нали?

Зелените човечета ги имаше там и преди държавния преврат в Киев, нали? Там се базираше Черноморският флот на РФ и съгласно договора след 1991г. там има зелени човечета. Вятърът духа не защото дърветата се клатят нали???

Тъй де кадрите със зелените човечета не са от Крим, а са от Холивуд! :)))))) Ей, към тая Русия, как всички искат да се присъединяват, ама пък никой не ще да емигрира там - освен разни шпиони! :)

Зелените човечета ги имаше там и преди държавния преврат в Киев, нали? Там се базираше Черноморският флот на РФ и съгласно договора след 1991г. там има зелени човечета. Вятърът духа не защото дърветата се клатят нали???

А украинската армия балабар с СБУ къде спаха, поне в Крим числеността им беше повече от тази на зелените човечета.

Избори в Русия?!!? Кому е нужен този фарс? Можеха просто да публикуват "резултатите" в понеделник. Жалко за този иначе токова велик народ! От диктатор на диктатор че накрая на най-богатия диктатор в историята.

дам, научиха се и те на демокрация. избират от две възможности - лявата или дясната ръка.

Съвсем заспахте бе! Ще ви удържа от надниците! Я започнете да се плюете че ще отида да си легна! Ни русофили ни русофоби - мързели! Народ който може да плаче когато погребват сатрапа-Сталин, ще прави демократични избори! Аиде бе!

ФАШИСТИТЕ ДЪРЖАТ ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ-НЯМА НУЖДА ОТ ИЗБОРИ!!!ПУТЛЕР ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГИ ЕБАВА ДО СМЪРТТА СИ, А ДАНО ПУКЯСА ТОЯ ИЗВЕРГ!!!!!!!!!

На прост народ путлер.

Путин има 4 партии в парламента :))) няма такава държава. Просто Путлерситан е уникален :)

Ъхъ, чи той Баце колко има в нашия не са ли толкова ? А ние тогава според теб как трябва да се определиме ?

Центъра "Левада" вече не съществува защото е финансиран е от ЦРУ!

За козяците!Центърът "Левада"си работи!Просто поради чуждестранното му финансиране се корегира данъчното му облагане.

Монголо-татарският улус на Джучи избира боярска Дума. Каква новина :-)

Москалите от 500 години бизнесът им е да рекетират останалите славянски области и да снасят на Златната порта. А каквото могат да откраднат :))))) Та общо взето това е историята, как Масква от блато е станала столица на Русия - с лизачество, чуждоприслужничество, рекет в полза на поробител, кражба и геноцид над своите!

В Русия изборите са фарс, само и едниствено в Cащ има истински демократични избори и истинска демокрация .

Ние сме тръгнали да извиваме ръцете на Русия със санкции и прочее. А Русия е толкова голяма, че гласуват 2 дни.

И 5 дни да гласуват, все тая!:) Имитация на демокрация! Фарс!

Гласуват, но не избират.

Печелите със 101 процента,товарищи!

В Русия изборите са фарс. Но никаква пропаганда не може да предотврати икономическата и социална катастрофа, която диша във врата на кремълските фашизоиди. Обратното броене е към своя край и тогава изборната клоунада няма да има никакво значение.

А пък в пясъчницата на оонето Джони и Ванюшка си казаха "Тогава - м!" И се разбягаха по разни ъгли. Защото Джони хвърлил камичета попясъчните кофички на приятелчето на Ванюшка Асчо и не иска да си признае. После си признал, ама не искал да се извини. Напрежението в пясъчницата расте. Дано не започнат да се скубят преди възпитателката да ги е погнала по гърнетата.

Какъв майтап - Русия и избори. Виждам едно раздвоение - мъчат се да копират демокрация. Що не си отворят пак ГУЛАГ и да си подкарат както си знаят ами се напъват тука . . .

Без съмнения Единна Русия ще спечели изборите,но тя е корпоративна партия с вертикална структура изградена по американски политически модел-подобно на ГЕРБ или бившата партия на регионите в Украйна и се крепи на личният рейтинг на президента В.Путин и огромният и властови,административен и финансов ресурс.Иначе редица нейни полит.деятели,например Д.Медведев, са недолюбвани от руснаците.Въпреки това Справедлива Русия няма да вземе повече гласове от предишните избори,а Парнас,Яблоко,Навални и Хсдсрховски са политически трупове.Голямата изненада ще бъде ЛДПР,която ще бъде минимум трета политическа сила,а може би и втора, рейтинга на Жириновски в момента е по-голям даже от изборите в 1990,когато ЛДПР,тогава ЛДПСС,беше първа опозиционна сила в СССР

А колкото до демократичноста на парламентарните избори 2016 в РФ,сигурно е,че ще бъдат далеч по-недемократични от касираните президентски в Република Австрия,където победител бяха Австрийските пощи или гласуването на суперделегатите по време на първичните избори на Демократическата партия,когато Х.Клинтън беше демократично номинирана от електоралната комисия на DNC за кандидат-президент на САЩ за сметка на опонента и Бърни Сандерс.....

А у дома на "антикорупционера " на рашките полковник Захарченко намериха 120 милиона $ в брой ! Сигурно пачките са му напълнили целия килер на горкия ...

Защо си мислиш, че всички килери са като твоя, в панелката ( 0,8 кв.м.)?

БългАриец

Е, не ми е дона кат дачата на Медведев (оня с "денги нет ") с парцел 80 хектара, неколко къщи за гости, средновековна богаташка "усадьба ", езеро с къщичка за патици, писта за скиори, две гаражни халета, два комуникационни центъра, 3 хеликоптерни площадки, пристан на Волга, 6 метрова ограда ...

Сигурно е "прокапало" при съседа от долния етаж и той се е оплакал на великия джобен домоуправител , че не му "тече" достатъчно :))))

Къф тест бе, дир? Стига с тия вицове! Изборите не могат да бъдат никакъв тест в една сатрапска система! Путин печели и то с много! А, на бас , че никой букмейкър не приема залози за победа на Путин:)))

Щерев, как ги правиш тия работи така светкавично - още не си станал и вече те трият. Какво пак избълва?!

путин е прахосник !!!! той е гениален ръководител, велик пълководец, каратист от космоса , милиционер робокоп , ...!!!!!!!!!!!!! Единственият му недостатък е, че е прахосник !!! Защо си харчи джобните за провеждане на излишни "избори" :))))) "Народът" ще го избере със 131,5% и след 231 години !!!! Защо си харчи парите за глупости , а не ги даде за още една джамия в центъра на Москва ????????????

Ха ха. Това беше добро!!

Защото са си негови, ти защо си даваш парите за нов страпон, при положение, че имаш 20?

путлер явно ти е в гениталиите :)))

Скучнотийки. Никакъв нов коментар под слънцето.

Тези са по-тъпи от българите, затова и са по-бедни..Другите са севернокорейците...А, и онези лумпени, вечните революционери във Венецуела-Менецуела, дето от много революции, нямат хартия за забърсване на д-та...Тези ни отнемат лидерската позиция по тъпотия в световен мащаб, но в европейски сме си лидери, все още..Докато БСП(к) имат и един депутат, ще сме първи по простотия в Европа

Отивам да чета руснаците. Там има за хокея - сборната на Европа ступа сботната на Америка с 3:0. А Канада наби чехите с 6:0.

Русия и избори????? Голям майнап! Мухахахахахахаха!

На бас, че мажоритарната система ще вкара повече депутати от Единна Русия, отколкото са били досега! И Слафчу и неговите ремсисти пак няма да се осъзнаят, а ще продължат да агитират за мажоритарни избори, в подкрепа на ГЕРБ.

Грешите много,явно въобще не сте запознат както с най-новата руска история и настоящата политическа обстановка.КПСС бе забранена на територията на РФ,още по времето когато беше РСФР с декрет на Елцин и имуществото и беше отнето в полза на държавата.Това не се случи никъде другаде в Източният блок.Друг е въпроса е че целият властови и иконом.ресурс остана в ръцете на членове на компартията и КГБ,но това се случи навсякаде във Варшавския договор.Справка-Поросенко и Турчинов,Костофф,Плевнелиев,Ц.Цачева,еврокомисарите криСТАЛИНА и Д.Грабускрайте.Фрау Меркел.....

Тези са чули че на запад се правят избори и дай и те. Избори в Расия все едно в Сауд. Арабия.

И Рашата е като БГ. Не могат да случат на читави политици. Богатеят и крадат за сметка на народа.

Да, но по всичко изглежда, че на калпак от населението се падат доста по-малко хрантутници, отколкото в богатата на изчезнали банки България. Но той пък за това е плевенлиев, да бди като квачка над хрантутниците, понеже една неразделна част от тях, както и констипационният съд.

Тея като гледам НЯМАТ избор. От идиот по-голям идиот.

Имат избор, ама се видя какво става с хората, които имат различно мнение от това на гнома-полоний, убита журналистка, убит опозиционер, вкаран в затвора милиярдер, прогонен шахматист и т. н.

Ей, не говори така за великий Владимир Владимирович Путинъ. Тези ФАШИСТИ, които изброи са АМЕРИКАНСКИ подлоги и-и... и те... ПРОПОВЯДВАТ еврогейски и неруски ценности.