”Галъп”: Четири партии ще имат евродепутати

На евроизборите ГЕРБ и БСП биха взели по около 20%, но Бойко Борисов води с малко. С шанс за евродепутати са ДПС и ББЦ, сочи проучване на "Галъп".

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Четири партии ще имат евродепутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЕ ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ СОЦИОЛОГИЯ ИЛИ НА МЕН НЕПРАВИЛНО СА МИ Я ПРЕПОДАВАЛИ ТАЗИ НАУКА. ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ НЕ ПРАВЯТ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ. И ТО СЕ СЛУЧВА... АМА НЕ ЗАЩОТО ТАКА СА ГЛАСУВАЛИ ХОРАТА , А ЗАЩОТО ТАКА СА ГО СТЪКМИЛИ ДРУГИТЕ ПЛАТЕНИ И ХОП ЗА ВСИЧКИТЕ ТЯХ ИМА ОТ БАНИЦАТА , САМО ЧЕ НА НАШ ГРЪБ. И НА ТОЗИ ЦЕЛИЯ ЦИРК НЯКОИ МУ КАЗВАТ ИЗБОРИ ДА ...АМА НЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗМЕТЕМ АМА ВСИЧКИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТ, ПРЕЗ ОРГАНИЗАЦИИ, АСОЦИАЦИИ,ФОНДАЦИИ,КОМИТЕТИАГЕНЦИИ И Т.Н. ВСЕ ХРАНТУТНИЦИ НА НАШ ГРЪБ.НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ ЗАЩОТО ЛЕСНО СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ПОДАДЕНИ ЕЙ ТЪЙ. И ЕДНО Е ДА РАБОТИШ ДА СЪЗДАВАШ ПОТРЕБИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ, ДРУГО Е ДА ПОЛУЧАВАШ ПАРИ ЗА АЛА, БАЛА.

Щом и те дават преднина на ГЕРБ,спукана е работата на столетницата.Бързо да се скълъпи нова афера ала ,,БЮЛЕТИНГЕЙТ,,МОНИКА ТИ СИ НА ХОД,БАРЕКОВ Е ВИНАГИ ГОТОВ,А МАЯ Е ВИНАГИ НА ЛИНИЯ.ХА ХА ХА.

Тъп гербер и да се спукате от напъване , паовече власт няма да видите - никога .

Да им е.... п........ м........ на всички герберастки тролове!

Представете си какво е падението на ГЕРБ, след като техните близки социолози им дават такава малка преднина.

Галъп е в грешка, ГЕРБ ще са втори.

Колкото и да се напъват платените агенции да манипулират хората на предстоящите избори, ще победи БСП.

долу герб

Никой не иска ГЕРБ отново да управлява, но според Галъп те имат по-голям процент от БСП. Това е смешно.

Поредната герберска агенция.

Не се излагайте! ГЕРБ няма да влязат...

Ще доживеея ли на тази територия да избием комунистите!? И стадото от лумпен/електората им да го изпратим в ада! Е-хххх, мечти. От булгар туземец - бял човек не става!

Сега цяла Вази гледа (с Цвъчката и останалите от групировката)!

...първо не се знае колко партии... второ ...тези няма да бъдат български евродепутати... а ..БАЛГАРСКИ евро дУпеДати ...

партията на милиардерите олигаси комунисти дето лъжат тъпия бг народ

Галъп: Четири партии ще имат евродепутати Само не знам , защо Кънчо Стойчев не е дал предимство за БСП на изборите? И откъде се появиха тези 60% от избирателите,които не искат Борисов да управлява.? А защо не 100%?

Социологическите агенции, с техните подвеждащи въпроси, този път да не подценяват народа. На "матириала" лека по-лека му просветна. Все пак още добре се помни Пръмовата с нейното "йес", Б.Б. с неговото "Аз", постната пица и раздадените бонуси на избрани държавни служители.

Хайде сега и баш лъжеца и крадец - Андрей Райчев. Я да връщаш парите от фонд "Научни изследвания, бе!

Е как четири - не е ли една - герб ? Според милиционерите е демократично, че и задължително - една партия, един вожд, винаги да побеждава всеки и във всичко - това е за наше добро ! Затова нека да има в Европарламента само евродепутати от герб - една партия, един вожд, една България - може би така ще оценят демокрацията на борисов ?

Явно доста е нагласено това "социологическо"проучване, чак смърди на поръчкова манджа. Реаниматорския блок и 2% няма да вземе особено с този боклук кунева-пръмова в редиците си. На дудука образованието я вземе един мандат я не. На кантар са нещата там. Останалите няма смисъл и да ги коментираме - АБВ е мъртво родено, какви 3%? Ако намерят достатъчно кинти да си напазаруват цигански гласове може и те да вкарат я калфата, я оня паркетен генерал. Реално само БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака ще имат евродупетати.

На"КАЛЪП" - "стъкмицира" "сатирически" резултати за предстоящите избори за ЕВРО-БОЗАЙНИЦИ

Еййй много ви е страх от НФСБ, бе измамници. На миналите избори щяха да влезат в парламента, но им намалихте резултата на 3,80 процента, а реалния им вот бе 7-8 процента. През цялото време до изборите се правехте, че такава партия не съществува. От тогава досега изтече много вода. НФСБ създадоха безброй нови структури в градове и села. Платените социологически проститутки на задкулисието обаче пак запяха старата песен. Ще ви се, продажници. Този път обаче НФСБ ще имат наблюдатели и застъпници в секциите. По-трудно ще фалшифицирате резултатите.

Общо взето картинката е ясна. Всички проруски партии ще имат представители на троянския кон в Европа. Тези които са за европейския път на България няма да имат. Кой е по - прост - социлозите, или електората? А той милия, намалява ли намалява и все повече изтрещява.:)

Ще гласувам за Реформаторския блок.

Ще си похабиш гласа, РБ няма да пратят депутат.

Тоя не му пука за гласа му. Той гледа да увлече колебаещи се избиратели. За това му плащат да пише.

Какво значи ще имат, а я да кажат как харчат парите на българина, защото те и сега имат и си живуркат, докато българите ходят на работа да им изкарват лукса.

РРБ---/РЕЦИКЛИРАН РЕАНИМАТОРСКИ БЛОК / СТАРИ КУ..ВИ ,ОТ СТАРИ БАРДАЦИ.

работа,вижте броя на коментарите ,на хората им писна май.

Подготвят ни, че нищо няма да се промени, ние така искаме. Герб - печели изборите, БСП - мандато носител, ДПС управлява /винаги в управлението и никога с негативи от това, все другите управляват, ние какво/ .

Много бързо я наряза баницата бе, това са избори за евро-депутати, не за парламент.

Нали казват, че това е генералната репетиция, представлението после.

Айде да не ми казвате за кого да гласувам, стига сте насочвали хората, може пък да има изненади. Или пък ако не, след изборите със сигурност :):):)

Резултатите на Галъп са меко казано съмнителни.. Като гледам как в последния момента се променят бюлетини, като знам къде ще се печатат бюлетините и къде протоколите, като знам Мая Манолова и Ники Дудука, направо ви казвам, че ГЕРБ няма да изкарат и 5%!

Ще се печатат в БНБ бюлетините, в Костинброд повече ли ви харесваше?

Мда.. БНБ - клон Русе.. Партията премахна порочната практика на ГЕРБ да печатат бюлетините в общински съветници на ГЕРБ и сега ще се печатат в общински съветници на БСП..

А ти защо си притеснена - нали другарят борисов - твоят вожд и идол ни обясни, че не може да има измама с бюлетините ? Кое те притеснява ? Нали в Костинброд беше за наше добро, че се печатаха в печатницата на общински съветник от герб - къде искаш сега да се печатат, че да си спокойна ? В Банкя ? Зарежи политиката - пиши нещо за чалга-концертите, на които си ходила с бойчето ? Беше ли на лепа брена ? А на преслава ? Защото той беше ! Едната даже му пя в самолета, за наша сметка ...

Глупости! Само некадърното и крадливо управление е отнело около 200 хил. гласа от периферията на БСП. Освен това и АБВ дърпа поне 200 хил. гласа от ядрото на червените боклуци. Така, че БСП ще получи поне 400 хил. гласа по-малко от 2013 година.

Не знам кой кво дърпа, но АБВ яко се е залетяло към дъното. Няма да видят Брюксел май.

Грешиш Дудука е проект на дпс.Кой му е спонсор на тоя олигофрен?Чия е тв7?

= Социолози= Разни родни социолози, наизкочиха с прогнози, кой бил пръв...и кой бил пети, абе..пусти мурафети. Я да каже социолога, на народа- психолога, пак ли ще ни заблуждава, а народа...да прощава.

В България има само две партии. Атака и тази на пребоядисаните комунисти,която включва формациите БСП, ДПС, ГРЕБ, СДС и т.н), с цел разделение на хората и окупиране на вота. Изброените партии са клакьори на олигархията и статуквото напълно ги устройва. В България няма политици и държавници. Има послушни администратори, изпълняващи волята на Ес и западните корпорации. За България не е предвиден просперитет. Такъв е възможен, ако националната кауза спечели по-убедително присъствие в парламента.

Кънчо тъпото пак изригна с великите си проучвания!

И той хляб иска да яде, няма как. Ма пък е турил герб първи, макар и с малко, ще има и за масло на филията..

"Разликата в електоралната подкрепа за ГЕРБ и БСП вече е под половин процент. Ако изборите бяха днес, за партията на Бойко Борисов биха гласували 24% от избирателите, а за социалистите - 23.6 на сто. Това показва проучване, изготвено и финансирано от агенция "Галъп" между 23 април и 1 май и публикувано в днешния брой на поръчителя в. "Преса"." Това беше "проучването" на галъп за избори 2013г.

Всеки знае,че с нашите пори,по нареждане на КГБ комунистическите тайни служби осмен,че ни бяха загробили нас,бяха и заробили целия свободен свят,и ми е чудно след като бадна ком.режим защо целия,засегнат от комунистите свят не се вдигна да ги лустрира и забрани завинаги,както направи с нацистка Германия със Закона за денацификация,така да беше направила и у нас със Закон за декомунизация да се лустрира БКП/БСП и да бъде наказана за зверствата и геноцида,който извърши над народа ни и света/напр.нападението над Чехословакия,1968 г./ Проклети да са БСП/ДПС!

Едно е ясно ВТОРА ГНОЙНА КОАЛИЦИЯ БСП=ДПС=АТАКА отиде на БИТАКА

Българите са в състояние на интелектуална малфункция. Оня, който потигна икономически ръст, се оказва нежелан. За пореден път българинът показва, че не може да прецени как да стане заможен. Той отново чака чудеса. Българинът е инфантил. Говоря за масата, да не се обиждат хора, които разбират думите ми. Ако ги разберат, значи не са от описаните с тях българи. Т.е. това не е полание, а споделяне. Поланието би имало вида: да се не видите в България, грозни комунисти изроди!

Хейде без да вменявате вина на българите и да ги мислите за инфантили. Щото съдейки по разсъжденията си не сте много уважителни и добронамерени към тях. Българина знае как да се оправи. Но политиката в България не зависи от избирателите. Сега вече няма да ви мъчат такива дилеми.

Хейде без да вменявате вина на българите и да ги мислите за инфантили. Щото съдейки по разсъжденията си не сте много уважителни и добронамерени към тях. Българина знае как да се оправи. Но политиката в България не зависи от избирателите. Сега вече няма да ви мъчат такива дилеми.

След кратък преглед на социологическите данни Националният съвет на политиците в България единодушно реши да отмени евроизборите и направо да бъдат произведени резултатите - 17 евродепутати за България без цензура. "Честността, дръзновението, решителността и перспективите, които дават Бареков и сподвижниците му са безспорен атестат за политическа промяна. Неизбежно е България без цензура да спечели евроизборите" - потвърди анализаторът Харалан Александров пред любимата медия на всеки човек, уважаващ името си - ПИК. Партийни лидери на... още други формации изненадващо не се възпротивиха, отчитайки, че дори да не спечели евроизборите, формацията на Бареков рано или късно ще се сдобие с всички депутати в Брюксел.

от днес : link Ройтерс: Българиа отдавна е еномалия в Европа.. Ние не сме Гърция, ще ни издухат като нищо, не могат да се оправят с нас, от нищо не разбираме

Егати кефа,ако ни изгонят от Еврогейския съюз и НА(Ф)ТО ! Де този късмет.Мръсните западни юдео-масонски и неолиберастки кърлежи са се впили яко в нас и искат да смучат все повече и повече! АТАКА-ПОБЕДА!

Всеки,който има разум,знае че политическите партии от последните 25 години са едно и също нещо,с различни имена.Крадци и мошенници! И никой не пипа протежетата на ДС!Даже и миризливия циганин цар Киро е под тяхната протекция! Никой от тях не иска лустрация!!! Затова,моля ви,дайте шанс на българския народ,като гласувате за някоя нова партия,която няма подкрепата на телевизиите и вестниците,защото знаете те на кой са собственост!Или не гласувайте изобщо!

Има такава партия!!!!БКП!!!

ГЕрберастите яко ще го издухат Това ще е началото на краят им . И помен от гербер няма да остане . Пукнете се от яд , , жалки герберастки тролчета .

Нина Гергова пак ли се появи?

НЕ , ТОВА Е ЕДНО ПЪПЧИВО ПУБЕРЧЕ ОТ МЛАДЕЖКОТО ДПС КОЕТО СИ ПРАВИ ШЕГИЧКИ . НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ МНОГО ВНИМАНИЕ , ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКЪВ Е ИСТИНАСКИЯТ 0007

Тръгнали да правят сметка без кръчмаря.Аз съм Сигурен че партия Помак ще влезне в НС.

Партия Помак трябва да влезе в предизборна коалиция с ДуПеСе,Реаниматорския блок начело с Касим(Взел)Дал и ГЕРБ. Тази коалиция трябва да се казва: Коалиция на рязаните Ердоганови карабини(съкратено - ПОМПИ) :)

моите съболезнования към Галъп. Ама Реформаторския блок ще има със СИГУРНОСТ ЕДИН ДЕПУТАТ. И тогава ще отидем на ул. Джейс Баучер при големите апартаменти на Райчев и Стойчев и ще се посмеем.

издуха пуяците на РБ,и остави АБВ да му диша прахта,какви партии са тия,какви пет лева?

Е чак пък да им е духал!!! Па може и да си прав

и на АБВ -"под опашката"!

Глас Народен хич не го споменават вече, а много от познатите ми казват, че ще гласуват за тях

много хилав бе!

интересно е колко процента от правото да гласуват ще идат да го направяат и колко ще си пасуват. И после тези които не са гласували ще имат най- много преденциии и недоволсво от политиката на Б-я. Догато не изберем кадърни хора , независимо какви политически възгледи имат , няма да се оправим и ще се на дъното. Стара песен на нови гласове едвали ще промени положението

Вчера минавам покрай един телевизор и гледам следната сценка: Сергей Станишев и Местан захилени до уши се прегръщат и горещо се целуват, а зад тях стои Орешарски и гледа като насран.

Всеки знай че тоз 'Галъп' - Е Навеки с 'наште' на-калъп. ---> ВЪН ! просто - всички ВЪН !!!

Личната-ми Увереност в този Единствено-възможния Успешен Подход ---> Е Окончателна-и-Недискутируема. ... Красньiй/е ! - с Терористи Не преговарям !!!