Паспортни служби изнемогват

Паспортните служби в Кърджалийска област са в обсада и работят извънредно заради наплива на изселници от Турция, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Паспортни служби изнемогват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора.. има много начини това да се спре веднъж за винаги.. Само че, това зависи от управляващите.. Както и това, престъпници и затворници да не се кандидатират за депутати.. Няма такова друго чудо в света... ВЪН ШАЛВАРИТЕ И КОРАНА ОТ БЪЛГАРИЯ

Абе, гледах ги хорицата, разни баби, ма имаше и млади хора.Ми те не знаят български, бе. Едно младо, хубаво момиче отговаряше на английски и дошло да гласува за български парламент. Ма, защо мъчат хората, бе, кво общо имат с България. Те си живеят в Турция, не знаят езика ни, камо ли какво става и кой заслужава да управлява у нас. Това за тях не е родината им, иначе биха избрали да живеят тук. Ми пълна порнография е, да ги карат с автобуси и да гласуват за български депутати. Ми кво животно е това, извинете, двойното гражданство? Къде в Европа го има това. Между другото, гласувах и видях много млади хора и такива на средна възраст. Явно народът се е събудил във всякакъв смисъл. Браво, българи, ГЛАСУВАЙТЕ!

Има много просто решение за предотвратяване на двойното гласуване - печат на ръката, който не може да се изтрие за 24 часа. Ама няма воля кой да го направи.

само герб!

И аз мисля,че най-добре ще е да им правят свирки,докато си чакат реда :)

Щом турците имат партия в България,защо и ние да не направим българска партия в турция и да участваме в техните избори?!

na teia koito podadat zaiavlenie za nova lichna karta v kurdjali zashtoto sa ia zagubili ii povredili mi e interesno dali shte im napishat i akt za 50lv kakto stava s bulgarite ;)

Няма ли официално лице (прокурор, съдя) , които да запорира нахлуването на тия прости и дори не знаещи български турчоля ??? Че какви българи са въобще това ??? Хора незнаещи бъкел български, мелещи по цял ден на турски, мустакати и тъмни анадолски субекти, с раздалечени очи и космати вежди (като антропологични белези) ... това ли са БЪЛГАРИ, това ли са хора за които се работи извънредно (и от къде на къде заради тях ще се бачка толкова по границите) за да им се дадат български документи от страна-членка на ЕСъюз ?!? Щом са се обърнали с гръб веднъж, натоварили цялата си покъщина (погледнете колко села и къщи има пустеещи тук у нас) и забравили, че са родени тук и някога това е била родината им, такива елементи нямат работа повече тук, а пък да не говорим и да гласуват !!! Щом не се признаваш вътрешно за българин, а наричаш себе си ТУРЧИН, щом не знаеш грам български и не си ходил в нормално училище като другите нормални хора...нямаш работа тук и нямаш право да гласуваш !!! Нито пък, взел си си веднъж багажа и обърнал гръб на България, нямаш никакво право да искаш паспорти, лични карти, претенции за гласуване и други такива подобни !!! Тук можеш да идваш само на гости, и то ако те поканят с виза! Така мисля АЗ. Какво стана с уж ВЪНШНАТА граница на Европа, кое й е ваншното щом тук безпроблемно си влизат и излизат турци ?!? Да, турци, това не са българи, както и да се усукват тия. Защо им се казва български турци ??? А не, примерно, турски българи ? Защото са си такива - турци. Ами тогава АУТ, ШУТ, ВЪН... и да не се връщат за никакво гласуване. А ако са тук от 1-2-3 години... може да гласуват, но през това време да не са излизали в не европейска страна! И за не повече от 2-3 седмици. Само тогава да имат право да гласуват, иначе НЕ! Гласувайте, че ни стига робство 500 години + 50-60 комунизъм и 20 от тях в комплект с ДуПеСе ! Бюлетина 19 !!! ако все още искате европейски западен стандарт, читави шосета и реални магистрали, рязко намаляване на престъпността и реално вдигане на пенсии, заплати и др. Че поне на нешето си море да имаме пари за поне една седмица със семейството да можем да си позволим да идем, без това да ни коства ужасни усилия. Вече сме на дъното, но още не сме го ударили, не чакайте да го ударим. Марш пред урните, ще отнеме само 3-4 минути. Успех българи и български народе. Не на турците и циганите, аут за комунизма.

До всички българи в Quebec,Canada : Има отворена секция за гласуване в БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА -Montreal ! Тук в Монреал сме 12 000 българи и ако гласуваме дружно, ще стопим гласовете на читаците !

ГЛасувайте хора...това е правилния път....така ще го духат рязаните диваци.....Атакаааа

SAMO AHMED DOGAN JELAEM TI USPEH NA PREDSTOQ6TITE IZBORI NAPRAVI MN ZA NAS BLAGODARNI SME TI NEKA DA SPE4ELI6 IZBORITE I DA NE NI ZABRAVI6 S KAKVOTO MOJE6 PAK DA POMAGA66 ''USPEH''

Хайдее.. ордите идват.. Шалварестите българи се сетиха да се върнат именно сега..За някакви си 2 дни само..

Не можах да гласувам за евродепутати, защото не бях в София и не успях в срок да си взема разрешително за гласуване на друго място. Ако помня добре, срокът изтичаше 20 дена преди изборите. Не разбирам как така се издава разрешително ден преди изборите за някои хора. Нямам нищо против ако искат наистина да гласуват, защото са убедени. Но съм против това някой да дава пари и манипулативно да докарва хората от друга държава. По телевизията показаха младо момиче, което е дошло от Истанбул да гласува, а говори на английски и дори не знае български. Това е абсолютна пародия. Не са виновни хората, които идват, а този, който ги манипулира. Но тъй като е човек на службите, е ясно защо никой не го закача.

Утре гласувам за АТАКА! И вие излезте и гласувайте за някоя българска партия, ВСИЧКИ! Лека ви нощ и Бог да ви пази!

Защо службите рабитят избирателно за изадаване на документи само за определени хора? Ако на някой в София, а не в Кърдажли му се налага да извади паспорт - трябва да изгуби работен ден. А за някой, който идва само да гласува за определена партия веднъж на Х-години му се прави реверанс...

А защо работят извънредно паспортните служби ? Да не са чакали последния момент . За мене дали някой ще работи извънредно ?

И защо моля ще работят извънредно паспортните служби в Кърджали!? Бахти наглостта... на всичкото отгоре ...това е черешката на тортата... раздай им по един еднопосочен билет, склонен съм да платя някой лев от джоба си за това...

седмица са издадени 950 български задгранични паспортa. смях в залата/.............

освен, че работят извънредно, за да им издават документи, по някоя свирка/ шпакла няма ли да им направят, че рахатът им да е пълен?

. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечествното ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят. За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение

glasuvaite,ne sluguvaite!

Utre glasuvam i chakam vsichki bulgari v 12.00 v Hirschgarten - konsulstvoto e na 100 metra. Haide vsichki na izbori, za da spasim maika Bulgaria.

Добре, де, не може ли да не идват? Защо трябва да идват? Защо трябва да гласуват тук? Да си гласуват в Турция. Нашето бъдеще не е тяхното бъдеще и всеки път те определят вота.... надявам се, че сега ще е различно, но няма да се случи съвсем да ги няма в парламента.... Хора, гласувайте, моля ви!

Трябва да се променят законите. Аз ако не отида на работа ще ме уволнят, а Доган изобщо не ходи в парламента и всички путьовци от парламента и правителството мълчат за да не развалят рахатлъка на бейчето. Докога бе гъзолизци? Това е цената да бъдете на власт и да крадете заедно с него. Затова ще Ви се присмива, че управлява всички които управляват. ДПС е партия на ДС и затова червените я регистрираха 90 г. В БСП също е пълно с ДС, но партийните членове не са се водили официално сътрудници на службите. Странно е и самоубийството на догановата секретарка.Тогава Доган беше много уплашен. Сега Доган получава подкрепа от турските власти (вкючително телевизията ), което е един вид намеса във вътрешните работи на страната и доказва етническия характер на тази противоконституционн партия. Смятам ,че на Доган му дърпат конците от ДС. Те са още на власт някъде в сянка. Нека всички партии , които влязат в парламента да не участват в правителство с Доган, дори той да е мандатоносител, за да да излезе от власта. Моля всички българи да гласуват за българска партия.

az ziveja v holland nikoga ne sam glasuval dosega no utre ste glasuvam za badesteto na balgaria.neka vsi4ki mbalgari go napravim

Психар! Така си се впрегнал, че задръсти пространството с малоумието си. Поне да беше написал името си с главна буква, лумпен, ама не би - малограмотен си - за това! И никого не жиля - ти не си от значение, а светът изобщо не се върти около теб и дебилската ти омраза. Аре, бегай за надница при Костов, Сорос и т.н. и не забравяй да целуваш ръце им. Боклук!

Доган да си ходи... Всички българи да ходят да гласуват. Ние с приятелката ми гласуваме в два различни града на разстояние над 200км един от друг, но и двамата ще гласуваме. Тоя наглец не трябва да стъпва в парламента до края на живота си дори като гост!

Inak shte stane kato v ukraina - bardak za mnogo godini

БОЛШЕВИШКО НЕДОРОЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА,МАЛКО АКЪЛ АКО ИМАШ ЩЕ РАЗБЕРЕШ,КОЛКО СИ ТЪП.ЛУМПЕНИ СТЕ ВИЕ ,ТЕРОРИСТИТЕ НА СВЕТА.ПРОЧЕТИ МНОГО ИСТОРИЯ И МАЛКО МОЖЕ ДА ТИ СВЕТНЕ В ЧУГУНЕНАТА ТИКВА ЗА КОЕ ИДЕ РЕЧ.

GERB+ATAKA+RZSNOVO PRAVITELSTVO bez komunisti iturci!!!!!

хора, Нека не предаваме Левски, Ботев и всички други невероятни българи! Нека не превиваме повече глави под комунистическо-турск сган... Нека не гледаме повече ехидната ухилена муцуна на някой комунист, или заплашителния пръст на Доган, или някой като него, докато си броим залъците... Трудно е премахването на тези пиявици, но трябва да се започне от някъде все пак.. НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ... ИМАМЕ СИ СТРАХОТНА РОДИНА.. НЕКА Я ОПАЗИМ ОТ ТУРКИ И ЦИГАНСКИ МРЪСЕН БОС КРАК..

Koito glasuvat za BSP sa ili maloumnici ili pulni KRETENI-KOMUNISTI.

Че от къде,накъде,за фесовете се налага паспортните служби да работят извънредно в събота и неделя!В закона ясно е казано,че имат право да гласуват тези граждани,които са живели в България последните шест месеца!Кви са тези измислени вотове от Турция!

Утре трябва да се направи ЖИВА ВЕРИГА от 6:00h до 19:00h на КППТАТА от където ще минан турските автобуси на турската и гръцката граници по този начин най- ефективно ще се намалят гласовете за ДПС (тактиката на доган ще сепровали)

А нормално ли е паспортните служби да работят извънредно в събота и неделя, когато се провеждат избори, само защото тогава идват БЪЛГАРИТЕ от Турция?

Нещо ми комунееш, тъпоъгълнико! Види ви се краят, а? И както е казал вашият поет: Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас, може би!

Ти си само за жълта книжка и червен партиен билет. С две думи за нищо не ставаш, тъй че си трай.

Частният турският канал Румели-ТВ провежда масирана агитационна кампания за ДПС, предаде специалният пратеник на БГНЕС в Истанбул. През час по телевизията се повтарят адресите на онези 123 избирателни секции, които са базирани в градовете с най-голяма концентрация на български изселници, като 14 са в Истанбул, а девет в Бурса. Секциите бяха открити за утрешните парламентарни избори в българия. След тази информация следва предупреждението за онези двойни граждани, които ще гласуват по родните си места в България: Задължително носете българската лична карта и задграничния си паспорт. Указан завършват с бойкия призив: Хайде към урните!

Васил Иванов Кунчев-ЛЕВСКИ !!!...Да го поменем и да постъпим както би постъпил той. Да подкрепим ГЕРБ. След толкова разочарования е трудно да повярваме, че някой може да се пребори с комунизма. Трудно е , но не е невъзможно. Бойко Борисов притежава решителност, твърдост и категоричност, които ще са му така необходими, за да въдвори демократични правила и европейски ред . ГЕРБ заявява твърдо, че иска да го направи .ГЕРБ е единствена от десните партии, която в този момент притежава числено надмощие. Това е нашият шанс да поправим грешката от 1991год., от 1997год., 2001год. и да кажем своето решително НЕ на комунизма. Нека всички заедно В ИМЕТО НА ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА подкрепим ГЕРБ. Да не се делим в малките партии, а да съберем юмруци и изведем България от мрака и бедността на комунизма на по-светлия път към ЕВРОПА, където е мястото на нашия достоен народ.

Не, не сме освирепели - гледаме ви сеира и се смеем. И не ни отписвай, защото бъдещето е наше. Тогава и твоите сини ще отговарят за подписването на предателската за България Конвенцията за малцинствата, с която докараха двойното гражданство, изборните екскурзии, властта на Доган и Дон Цеци.

В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИНА Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ОТИДЕ ДА ДАДЕ ВОТА СИ ЗА ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ КОАЛИЦИИ И ПАРТИИ! СТИГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ ПОДКРЕПЯН ОТ ЧЕНГЕТА НА ДС! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ МАФИЯТА НА ТАЗИ САТРАПНА ПАРТИЯ, КОЯТО УНИЩОЖИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ! ВРЕМЕ Е БЪЛАРИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ГОСПОДАРЯ НА ТАЗИ ПАРТИЯ-КГБ. ИСКАМЕ ЛИ ПАК ДА МРЪЗНЕМ, ДА ГЛЕДУВАМЕ, ДА СЕ РЕДИМ НА ОПАШКИ, ДА ПАЗАРУВАМЕ С КУПОНИ!? НЕКА КАЖЕМ НЕ НА ТЕЗИ, КОИТО С ПАРИТЕ ОТ НАШИЯ ТРУД СИ КУПУВАТ ЯХТИ, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, СТРОЯТ СИ ДВОРЦИ, САРАИ И ХОТЕЛИ! БЪЛГАРИ, ИЗЛЕЗТЕ НА 5 ЮЛИ И ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 19! ТОВА Е СИНИЯТА КОАЛИЦИЯ И ТЯ ЩЕ НАПРАВИ БЪДЕЩЕТО ВИ ПО-ДОБРО, ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКО! НИМА ЗАБРАВИХТЕ, ЧЕ СДС 2 ПЪТИ ВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА В КОЯТО Я ВЪВЛИЧАТ КОМУНИСТИТЕ! НЕКА ПАМЕТТА НИ НЕ Е КЪСА! НЕКА НЕ БЪДЕМ ЕГОИСТИ И ДА ДАДЕМ ДОБРО БЪДЕЩЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ!

Че от къв зор ще им работят извънредно!!!!!!!

BSP sa vinovni za vsi4ko!!!!!Mrusni komunisti!!! Da upravliavat s mandata na DPS...POZOR !!!

Българино, преди да тръгнеш към урните утре помисли още веднъж: 1.Какво обещаваха всички/ все още управляващи/ на предишните избори - има ли някой който да изпълни предизборните си обещания - за имотите на царя, за магистралите и т.н. 2.Защо Европа спря парите, които се полагат на всички българи за годините лишения? Кой е луд да дава пари за такива като батко, ортаците на Вальо Топлото, спонсорите на президента и т.н., чиято единствена цел е да приберат тези пари и уредят поколенията си. Вчера журналистката Светла Петрова заяви: За демокрацията и социализма Демокр във всички случаи е по-добрият обществен строй. Но сградата на демокрацията у нас не беше построена по най-добрия начин с използването на най-добрите и модерни технологии. За жалост българският преход към демокрацията беше режисиран от едни недемократични сили от недрата на тоталитарното общество. Те си имаха свой личен план и концепция за това как да стане демокрацията у нас, твърде различна от обществения интерес. Твърдя, че българският преход беше режисиран с цел политическата власт на предишните управляващи да се трансформира в икономическа, да успеят да си разпределят България и да станат капиталистите на България, да строят и капитализма, след като не успяха със социализма. Една от целите на тези тъмни сили беше и да се дискредитира демокрацията като обществена система и хората да започнат едва ли не да я мразят и да носталгират по социализма. За жалост успяха да го постигнат като ефект. Ето това е двадесетгодишната трагедия на българския народ. ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ВСИЧКИ БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ/ А И НЕ САМО ТАКИВА, НО И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ/. 3.Нека не оставяме неграмотни хора да решават нашите и на нашите деца съдбини.

BSP+DPS+NDSV SVIN6TINA ..!!! PRODAJNI BESEPARI...

abe glupaci znaeteli kolko pari 6te vleznat v darjavnata kasa ot tezi pasporti.

ДА, НА ДОБРОТО, ЕВРОПЕЙСКОТО, СВОБОДНОТО, ПЕРСПЕКТИВНОТО. НЕ, НА КОРУПЦИЯТА- ЧЕРВЕНА И ТУРСКА; НЕ, НА ЛЪЖИТЕ , НАГЛОСТТА , ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ЧЕРВЕНИТЕ И ДОГАН. ПРОСТО ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ! С НОМЕР 19 !!! ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.