Коментари - Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас | Днес.dir.bg

Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас

Двупартийна коалиция с "Независими гърци" обяви Алексис Ципрас в изявление след официалните изборни резултати.

Обратно в новината

Коментари - Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас | Днес.dir.bg

Коментари

Чета и не разбирам нещо. Византийците на всяка цена ще изтъргуват въпроса с "бежанците", но това Юнкер ,ни Меркел казват. Май нещо при нас не идва информация. Защото дамата от служебния кабинет на цял свят каза, че САЩ се бутат във вътрешната им политика. Затова, не знам какво ще прави Ципрас, но колкото Орбан дава Унгария, и този ще си върне за извитите ръце през лятото

Ще го изтъргуват ако има кой да им плати. За една стока освен продавач трябва да има и купувач.

Гърците не се плашат да им дойде отзад - все пак те са измислили божествената любов.

Защо спечели Ципрас? ето го простия отговор: ципрас удари високите пенсии,удари високите заплати и обикновените хора го харесаха. Защо в Б-я не направят същото - да намалят заплатите на министри, на областни (без това нищо не правят), на кметове, на зам. министри, на шефове на агенции. на народни представители, на секретари в министерства, на прокурори, съдии и висши полицаи. ? Ето една идея - да се направи партия, която да обещае и изпълни това намаление, да конфискува незаконните имоти на всички, които са в горния списък. Ако всички тези бивши и настоящи влязат с затвора, едва ли има някои от този списък на хакерня да отидат. Има ли някои, които да не са съгласни с това - да тези от посочения списък и техните лакеи.

Че заплатите на министри и областни високи ли са?

Завчера гледах по немската телевизия как един грък ронеше сълзи, че пенсията му от 1500 Евро е орязана на 1100!? Като си помисля какво получават пенсионерите в България и някак си хич не мога да му съчувствам.

По официални данни в Гърция заплатата на депутат е 12000 евро а на министър 14 000евро месечно. И това е без добавките и екстрите. Тези заплати не са пипнати до ден днешен и няма и да бъдат пипани. За сравнение заплатата на един булгаристански министър е 1000 евро. Бедни министри, бедни булгаристанци.

ТИ РАДВАШ ЛИ СЕ??? ТОГАВА ПОДКРЕПЯЙ ЕВРОПА ДА СИ ПОЛУЧИ 300 МИЛИАРДА ДЪЛГ, ИНАЧЕ И ТИ ЩЕ ГО ПЛАТИШ КАТО ГРАЖДАНИН НА ЕС. ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ НЕЩО ОТДЕЛНО ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ???

Мислех си, че ще спечели, ако осигури високи заплати и пенсии, но се обърках. Гъркът се е комунизирал и не подозира коко по-лошо го чака занапред. Гърция е пример за пълна дезориентация на цяла нация. Скоро ще бъде добавен към този на останалите 43 комунизирани нации, никоя о които не е успяла до сега да избегне: изпростяване и обедняване. Вървят заедно. Няма пример на имунизирана срещу тези две явления комунистическа нация и никога не може да има. По простата причина, че интересите на комунистите са именно такива. Богата нация комунизъм не избира, следвоателне е редно да поддържат нацията бедна, за да имат електорат. И за да не се усеща нацията, по-добре да я държат проста. Това бетонира бедността. Ако се чудите какво е прост човек пук, и това мога да споделя: това е човек, убеден в правотата на простотиите, които върши. Не че не се е сетил за нещо, пък умният като го светне, ще се поправи. Не. Простият човек е оня, който не се поправя с помощта на мъдри и интелигентни съвети и знания. Да не се объркат някои читатели защо онова, което им пиша, не могат да го възприемат - за това пиша това уточнение.

В 60-те и 70-те години ГЪРЦИЯ БЕШЕ СИМВОЛ НА БЕДНОСТТА. Пак повтарям: гледайте филма "ЗОРБА ГЪРКЪТ", на чиято филмова музика играете като бесни сиртаки и ще разберете. ГЪРЦИЯ БЕШЕ БЕДНА, ОТКРАДНА НАД 300МИЛИАРДА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ БЕДНА, НИЩО ЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЕЛИНИ, ДАЛИ КУЛТУРАТА НА ЕВРОПА И И ИЗВИВАТ КИТКИТЕ, БЕЗ ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ТРАКИЙСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОСТИЖЕНИЯ, КАКТО НЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ПОНЕ 250 МИЛИАРДА. НО ГЛАСУВАТ ЗА Ципрас, който подписа всичко на кредитоискателите, защото са наясно с кражбите и с незаслуженото им благосъстояние, без да го обвиняват в предателство, след като им обеща край на ограниченията, а подписа всички условия на КРЕДИТОРИТЕ

какво е СИРИЗА за: - психиатрите - епикРИЗА - Гърция - СИгурна кРИЗА - гърците - предстои ни пътуване с виза - ЕС - крепихме Византия, а тя се изниза - комунистите с рогата напред от ЕС се излиза - Русия - Атина в отбора ни влиза - АТАКА - конкуренцията първа руското дупе облиза - трезвомислещите лудувайте, но знайте че ви чака пандиза

Упадъкът на Гърция от доста време е факт и това си го казват и самите гърци. А този факт няма как да не ме радва. Когато гърците са страдали, България винаги е била добре. Така е векове наред.

ДЕВИЗА НА ШОПА браво

Тцтцтцтц, все едно в България да спечели БСП-ту и да прай коалиция с десетината депутати от Атака, тцтцтц.

Нови заеми и сиртаки! ЕС да го....сърба!

Първа точка от дневния ред на новото правителство: Да се уточни размера на новия кредит (освен вече договорените 85 млрд.) и да се отпишат изцяло старите дългове. Почват начисто...с дълговете.

Много са ми смешни соросоидните агенцийки, как се оляха позорно за втори път тази година давайки пожелателни резултати против СИРИЗА. Ама нъцки...

НИЕ ХАПВАХМЕ ДРЪВЦЕТО 45 ГОДИНИ, И БЯХМЕ ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО НА КОМУНОИДИОТИ. СЕГА И ГЪРЦИТЕ ЩЕ ГО ХАПВАТ, ДОКАТО ИМ УВРИ ГЛАВАТА!!

Икуфеляк,ти можеш да лапнеш и нещо друго, ама на гърците- браво!

Знаете ли защо Ципрас пак спечели и то при банкова криза ,натиск от всякъде ,защото Гърция въпреки дълговете работи много добре ,26 милиона туристи са си оставили парите в Гърция само това лято ,промишлеността и земеделието захранват туризма много добре и също печелят много ,дори и българите вече ходим основно там на море и по празниците ,затова гърците гласуват за Ципрас .

До нова година му давам срок, след това горките хорица, дето ще му оправят бакиите. Извъртя се преди месеци като фурнаджийска лопата, голям популист, вярно кученце на Путин. Гърция я чакат тежки месеци.

Аз съм безкрайно щастлив, че Ципрас пак спечели изборите. Дори война не може да съсипе така една държава както могат да направят това комунистите. А Гърция е враждебна нам страна и с огромно удоволствие гледам упадъкът и.

Иди някой ден в Гърция и ще разбереш защо става така. От твойта камбанарийка в забитото помашко село няма как да знаеш и разбереш.

Каква изненадаааааа?! "Самоубилия се" Ципрас спечели?! Бе да няма някаква грешка- тоя Ципрас да не би фа е някой друг Ципрас?! След референдума, даже и преди него почти нямаше наш десен политик и анализатор, който да не хвърли " шепа пръст" на гроба на СИРИЗА!!! Де ги сега същите тези "разбирачи" да ни разяснят ситуацията щото ние от политика не разбираме!!! Яааааааа, от два-три дни ги няма на екран!!!!

Със сигурност СИРИЗА ще управлява 4 г.

Първият опит бе 7 месеца и фалирала държава. За този ще поживеем, ще видим.

Не знам Юнкер какво си мисли и на какво разчита, но Мартин Шулц (председател на ЕП) се опитал да влияе на Ципрас в съставянето на правителство. Шулц: ""Обадих му се втори път, за да го попитам защо продължава коалицията с тази странна крайно дясно партия ("Независими гърци" ). Той общо взето не ми отговори. Ципрас е много хитър, особено по телефона. Каза ми неща, които изглеждат убедителни, но в крайна сметка в моите очи са малко странни." Кой знае още колко ще им лази по нервите :) Хич не им е удобен, защото ще се репчи до последно! Няма начин да не поднови искането за намаляване на дълга! Няма начин!!! Не знам как се приема изменение на над 150 закона за отрицателно време. Спомням си, че те даже не можаха да разчетат и договора с ЕС на среднощното заседания :)

Колко еврофондове спря и отряза ЕС на Гърция при всичките проблеми с Ципрас. Николко. Нищо не им спряха, а пак смятат как и колко да им дават, но да е с мярка. За нас само критики и спиране на кранччето. Засслужаваме си го. Ето - оттегля се и Пени, още един инвеститор.

По скоро питай кои не спря...

Тролче, та тролче! Прилича на телевизия Европа по която вчера казаха че резултатите от екзит-пола между Сириза и Нова демокрация били почти еднакви - в рамките на статистическата грешка;) Аналогично и сродната BGonAir -> Де гиди... За ненормални ли ни смятате с тези внушения? Баба ми спря да ви гледа - "облъчвали" ли я;)

Няма да коментирам, кой добър, кой лош, кой трябваше да спечели, кой с кого ... помислете за нещо друго: 19-20 август - оставка 20 септември - избори 21 септември - правителство ... Даааа , наистина защо ли са по добре гърците от нас, ЗАЩО ли ... моята и нашите ТИКВИ не могат да го проумеят ... ЗАЩО ...

Тръгвал на поход за съкращаване на гръцския дълг!?!! Е такава наглост няма! Няма да издържат дълго нервите на страните от източна Европа...да търпят гръцката наглост,да ги пълни Гърция с мигранти и да плащат на Северна Африка за някакъв стандарт на живота щото Меркел решила да кани гости и да се разпищолва на обща сметка.

Е така се правят избори - за 2 месеца от оставката и за един ден след изборите вече има правителство, а не като в България- половин година до изборите и после още половин година договаряне на коалиционно правителство (докато всеки получи това което иска, за да е в коалицията) . Няма да ги стигнем скоро гърците!

Гърция се и държава с добра инфраструктура,социална политика, международен авторите и переспективи за развитие.Доста държави са били в криза и сега им дишаме прахта.Защото са направили нещо, а не да затъват в клоаката.У нас са " заспали чувства"!Не стават за добро управление.

Пак тръгват като аслани. Това са поредните нови обещания за достойнство и съпротива срещу приватизацията и връщане на дълговете. Ципрас буквално ще скъса нервите на ЕС.

Гърция има икономика въпреки всичко, а ние имаме дясна крадлива проамериканска антибългарска некадърна пожарникаро-мутренска банда. Защо да къса нервите на гърците Ципрас и да се мазни на ЕС. Той да не е прост пожарникар-мутра.

Да ги скъса, бе! Те, как ни скъсаха червата, с техното сухо мляко и Е-та, във сирената?

Кажи баба, и в кренвершите какви лайна ни бутат тия! Гледам че си учено? Ас немам вишо!

Трябваше Златна зора да спечели изборите! Тогава Гърция щеше да излезе от ЕС, НАТО, да си върне драхмата, и щеше да излезе от режима на ограничения. Никой нямаше да им нарежда, какви да са пенсиите, заплатите, данъците, и хората щяха да живеят богато!

ми то това беше ! преди ес и нато , гърците папаха само зехтин и риба !

"Гърция сега се нуждае от широка подкрепа от всички партии, институционална стабилност и своевременно прилагане на реформите, за да се върне доверието", написа Юнкер" :и да пишеш и да не пишеш то е ясно Ципрас ви надра еврогъзините и сега ще трябва да се усмихвате престорено и да правите пози ,но така е в живота :)

Европа няма да помирише пари от него! Гърция ще дава само на Русия, Индия и т.н.!

А да видим запомни си думите, когато прочетеш ,че еврофондове са спрени за Гърция както за нас ги спират когато им скимне пак ще говорим. За момента Ципрас е по-стабилен можеби даже и от Меркел. Тя доста авторитет позагуби с глупостите ,които изговори покрай емигранстката криза ,най-вече че трябва да се приютяват арабските емигранти. От всички страни най-малко съм очаквал Германия да защитава незаконната емиграция и неспазването на правилата ,но ще си понесът последствията.

А аз обявявам че ми страшно неприятно да да попадам на хора които не си преценяват думите и действията....

В днешни времена под това облъчване и пропаганда е трудно да прецениш: Кой е добрия кой е лошия? Основен безотказен начин е да следиш отношението на юдеомасоните към даден въпрос от всякакво вещество. Имаше медийна и социологическа пропаганда срещу Сириза, като по случайност на противниците на НСР винаги им свалят шансовете за избор. Сириза дълго време по всички социологически проучвания беше показвана като губеща а Нова демокрация победител, сега виждаме че разликата е 7.3% която е много повече от статистическата грешка, значи е умишлено и организирано, с тези методи успяваш да вдигнеш или свалиш вота до 20%, реално без измамата от социологическите агенции Сириза щеше да има 15-тина % преднина, пример при нас е партия Атака, винаги предсказват че няма шансове а тя винаги влиза, с това че са успели да откъснат проценти от реалния вот. Ципрас за всяко нещо се съветва с БРИКС, да отказа да направи дефолт с дълга, което е малка измама на избирателите, но такива са инструкциите от Москва, но народа отново го избраха. Идват големи геополитически промени, икономически, военни и за слаби страни е жизнено важно да питат добрите, Ципрас не иска НСР където всички сме гои, затова работи със свободната част от човечеството, когато дойде момента ще удари ножа на евросодомите.

Само за децата и хатакистите е лесно да разберем, кой е добрият и кой е лошият! Възрастните не могат да се ориентират!

Когато Господ иска да накаже един народ, му изпраща комунисти да го управляват.

Точно така примера сме ние управляват ни най-гнусните комунисти -партия герб .

От мойте, кофти матриала, повече никой не се усеща, Че си нося Партийния билет, във джоба с цип отзат нагзт. БКП за мен е Партията-майка. Уважвам Гоцето, жълтозъбия. Баба Цецка, бивша Парти се- клецарка, ми е първа дружка!

Дано се появи най-после и в България една СИРИЗА, че най-после и аз да гласувам на избори !

е нали ГЕРБ вече те "завлякоха" със заем. още колко заеми искаш да плащаш? Тоя на колко милярда ги натутрузи? и сега почва приватизацията дето ТОЙ ще я прави

Бла,бла простотии,другарю!

ДО БМ....... за що казваш, че е разигравал Целия ЕС като маймуни. Не, то направи така, ЕС да разбере, че има и други мнения и те трябва да се уважават иначе е жив тоталитаризъм Още повече сега се видя истинското лице на този безмислен ЕС командван от САЩ. Браво и на ОРБАН. Аз вярвам в Сидеров, но така втълпиха в главите на хората измислени и недоказани простотии, че хопата знаят, че прав във всичко и каквото е казал е ставало, но.......

Имам мнение... КАЗАХ СИ ГО и се наведох накрая 3х по-ниско на Баба Меркел. За какво ми беше да си отварям устата....

Дано второто правителство на Ципрас е като втория акъл, дето идва после. Дано успее и оправи нещата в Гърция. Не го харесвах когато разиграваше целия ЕС като маймуни. Но сега като виждам какво става с Европа и му желая успех!

за какво трябваше да се изхарчи 1 млрд евро за тези избори? някой де е искал оставката им? да е имало вот на недоверие? чисто бягане от отговорност. то предното правитлество взе заема, а ние ще го връщаме и ще оправяме ситуацията.... нали така... по БСП-арски

за гърците остана само двустъпковия. но няма да е за 4 години... най-много 4 месеца и този пак ще бяга от отговорност с нови избори.

...И този път процентите на Ципурата,ще са 10...

Коментари - Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас | Днес.dir.bg

Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас

Двупартийна коалиция с "Независими гърци" обяви Алексис Ципрас в изявление след официалните изборни резултати.

Обратно в новината

Коментари - Двупартийна коалиция с ”Независими гърци” обяви Ципрас | Днес.dir.bg

Коментари

Чета и не разбирам нещо. Византийците на всяка цена ще изтъргуват въпроса с "бежанците", но това Юнкер ,ни Меркел казват. Май нещо при нас не идва информация. Защото дамата от служебния кабинет на цял свят каза, че САЩ се бутат във вътрешната им политика. Затова, не знам какво ще прави Ципрас, но колкото Орбан дава Унгария, и този ще си върне за извитите ръце през лятото

Ще го изтъргуват ако има кой да им плати. За една стока освен продавач трябва да има и купувач.

Гърците не се плашат да им дойде отзад - все пак те са измислили божествената любов.

Защо спечели Ципрас? ето го простия отговор: ципрас удари високите пенсии,удари високите заплати и обикновените хора го харесаха. Защо в Б-я не направят същото - да намалят заплатите на министри, на областни (без това нищо не правят), на кметове, на зам. министри, на шефове на агенции. на народни представители, на секретари в министерства, на прокурори, съдии и висши полицаи. ? Ето една идея - да се направи партия, която да обещае и изпълни това намаление, да конфискува незаконните имоти на всички, които са в горния списък. Ако всички тези бивши и настоящи влязат с затвора, едва ли има някои от този списък на хакерня да отидат. Има ли някои, които да не са съгласни с това - да тези от посочения списък и техните лакеи.

Че заплатите на министри и областни високи ли са?

Завчера гледах по немската телевизия как един грък ронеше сълзи, че пенсията му от 1500 Евро е орязана на 1100!? Като си помисля какво получават пенсионерите в България и някак си хич не мога да му съчувствам.

По официални данни в Гърция заплатата на депутат е 12000 евро а на министър 14 000евро месечно. И това е без добавките и екстрите. Тези заплати не са пипнати до ден днешен и няма и да бъдат пипани. За сравнение заплатата на един булгаристански министър е 1000 евро. Бедни министри, бедни булгаристанци.

ТИ РАДВАШ ЛИ СЕ??? ТОГАВА ПОДКРЕПЯЙ ЕВРОПА ДА СИ ПОЛУЧИ 300 МИЛИАРДА ДЪЛГ, ИНАЧЕ И ТИ ЩЕ ГО ПЛАТИШ КАТО ГРАЖДАНИН НА ЕС. ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ НЕЩО ОТДЕЛНО ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ???

Мислех си, че ще спечели, ако осигури високи заплати и пенсии, но се обърках. Гъркът се е комунизирал и не подозира коко по-лошо го чака занапред. Гърция е пример за пълна дезориентация на цяла нация. Скоро ще бъде добавен към този на останалите 43 комунизирани нации, никоя о които не е успяла до сега да избегне: изпростяване и обедняване. Вървят заедно. Няма пример на имунизирана срещу тези две явления комунистическа нация и никога не може да има. По простата причина, че интересите на комунистите са именно такива. Богата нация комунизъм не избира, следвоателне е редно да поддържат нацията бедна, за да имат електорат. И за да не се усеща нацията, по-добре да я държат проста. Това бетонира бедността. Ако се чудите какво е прост човек пук, и това мога да споделя: това е човек, убеден в правотата на простотиите, които върши. Не че не се е сетил за нещо, пък умният като го светне, ще се поправи. Не. Простият човек е оня, който не се поправя с помощта на мъдри и интелигентни съвети и знания. Да не се объркат някои читатели защо онова, което им пиша, не могат да го възприемат - за това пиша това уточнение.

В 60-те и 70-те години ГЪРЦИЯ БЕШЕ СИМВОЛ НА БЕДНОСТТА. Пак повтарям: гледайте филма "ЗОРБА ГЪРКЪТ", на чиято филмова музика играете като бесни сиртаки и ще разберете. ГЪРЦИЯ БЕШЕ БЕДНА, ОТКРАДНА НАД 300МИЛИАРДА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ БЕДНА, НИЩО ЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЕЛИНИ, ДАЛИ КУЛТУРАТА НА ЕВРОПА И И ИЗВИВАТ КИТКИТЕ, БЕЗ ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ТРАКИЙСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОСТИЖЕНИЯ, КАКТО НЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ПОНЕ 250 МИЛИАРДА. НО ГЛАСУВАТ ЗА Ципрас, който подписа всичко на кредитоискателите, защото са наясно с кражбите и с незаслуженото им благосъстояние, без да го обвиняват в предателство, след като им обеща край на ограниченията, а подписа всички условия на КРЕДИТОРИТЕ

какво е СИРИЗА за: - психиатрите - епикРИЗА - Гърция - СИгурна кРИЗА - гърците - предстои ни пътуване с виза - ЕС - крепихме Византия, а тя се изниза - комунистите с рогата напред от ЕС се излиза - Русия - Атина в отбора ни влиза - АТАКА - конкуренцията първа руското дупе облиза - трезвомислещите лудувайте, но знайте че ви чака пандиза

Упадъкът на Гърция от доста време е факт и това си го казват и самите гърци. А този факт няма как да не ме радва. Когато гърците са страдали, България винаги е била добре. Така е векове наред.

ДЕВИЗА НА ШОПА браво

Тцтцтцтц, все едно в България да спечели БСП-ту и да прай коалиция с десетината депутати от Атака, тцтцтц.

Нови заеми и сиртаки! ЕС да го....сърба!

Първа точка от дневния ред на новото правителство: Да се уточни размера на новия кредит (освен вече договорените 85 млрд.) и да се отпишат изцяло старите дългове. Почват начисто...с дълговете.

Много са ми смешни соросоидните агенцийки, как се оляха позорно за втори път тази година давайки пожелателни резултати против СИРИЗА. Ама нъцки...

НИЕ ХАПВАХМЕ ДРЪВЦЕТО 45 ГОДИНИ, И БЯХМЕ ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО НА КОМУНОИДИОТИ. СЕГА И ГЪРЦИТЕ ЩЕ ГО ХАПВАТ, ДОКАТО ИМ УВРИ ГЛАВАТА!!

Икуфеляк,ти можеш да лапнеш и нещо друго, ама на гърците- браво!

Знаете ли защо Ципрас пак спечели и то при банкова криза ,натиск от всякъде ,защото Гърция въпреки дълговете работи много добре ,26 милиона туристи са си оставили парите в Гърция само това лято ,промишлеността и земеделието захранват туризма много добре и също печелят много ,дори и българите вече ходим основно там на море и по празниците ,затова гърците гласуват за Ципрас .

До нова година му давам срок, след това горките хорица, дето ще му оправят бакиите. Извъртя се преди месеци като фурнаджийска лопата, голям популист, вярно кученце на Путин. Гърция я чакат тежки месеци.

Аз съм безкрайно щастлив, че Ципрас пак спечели изборите. Дори война не може да съсипе така една държава както могат да направят това комунистите. А Гърция е враждебна нам страна и с огромно удоволствие гледам упадъкът и.

Иди някой ден в Гърция и ще разбереш защо става така. От твойта камбанарийка в забитото помашко село няма как да знаеш и разбереш.

Каква изненадаааааа?! "Самоубилия се" Ципрас спечели?! Бе да няма някаква грешка- тоя Ципрас да не би фа е някой друг Ципрас?! След референдума, даже и преди него почти нямаше наш десен политик и анализатор, който да не хвърли " шепа пръст" на гроба на СИРИЗА!!! Де ги сега същите тези "разбирачи" да ни разяснят ситуацията щото ние от политика не разбираме!!! Яааааааа, от два-три дни ги няма на екран!!!!

Със сигурност СИРИЗА ще управлява 4 г.

Първият опит бе 7 месеца и фалирала държава. За този ще поживеем, ще видим.

Не знам Юнкер какво си мисли и на какво разчита, но Мартин Шулц (председател на ЕП) се опитал да влияе на Ципрас в съставянето на правителство. Шулц: ""Обадих му се втори път, за да го попитам защо продължава коалицията с тази странна крайно дясно партия ("Независими гърци" ). Той общо взето не ми отговори. Ципрас е много хитър, особено по телефона. Каза ми неща, които изглеждат убедителни, но в крайна сметка в моите очи са малко странни." Кой знае още колко ще им лази по нервите :) Хич не им е удобен, защото ще се репчи до последно! Няма начин да не поднови искането за намаляване на дълга! Няма начин!!! Не знам как се приема изменение на над 150 закона за отрицателно време. Спомням си, че те даже не можаха да разчетат и договора с ЕС на среднощното заседания :)

Колко еврофондове спря и отряза ЕС на Гърция при всичките проблеми с Ципрас. Николко. Нищо не им спряха, а пак смятат как и колко да им дават, но да е с мярка. За нас само критики и спиране на кранччето. Засслужаваме си го. Ето - оттегля се и Пени, още един инвеститор.

По скоро питай кои не спря...

Тролче, та тролче! Прилича на телевизия Европа по която вчера казаха че резултатите от екзит-пола между Сириза и Нова демокрация били почти еднакви - в рамките на статистическата грешка;) Аналогично и сродната BGonAir -> Де гиди... За ненормални ли ни смятате с тези внушения? Баба ми спря да ви гледа - "облъчвали" ли я;)

Няма да коментирам, кой добър, кой лош, кой трябваше да спечели, кой с кого ... помислете за нещо друго: 19-20 август - оставка 20 септември - избори 21 септември - правителство ... Даааа , наистина защо ли са по добре гърците от нас, ЗАЩО ли ... моята и нашите ТИКВИ не могат да го проумеят ... ЗАЩО ...

Тръгвал на поход за съкращаване на гръцския дълг!?!! Е такава наглост няма! Няма да издържат дълго нервите на страните от източна Европа...да търпят гръцката наглост,да ги пълни Гърция с мигранти и да плащат на Северна Африка за някакъв стандарт на живота щото Меркел решила да кани гости и да се разпищолва на обща сметка.

Е така се правят избори - за 2 месеца от оставката и за един ден след изборите вече има правителство, а не като в България- половин година до изборите и после още половин година договаряне на коалиционно правителство (докато всеки получи това което иска, за да е в коалицията) . Няма да ги стигнем скоро гърците!

Гърция се и държава с добра инфраструктура,социална политика, международен авторите и переспективи за развитие.Доста държави са били в криза и сега им дишаме прахта.Защото са направили нещо, а не да затъват в клоаката.У нас са " заспали чувства"!Не стават за добро управление.

Пак тръгват като аслани. Това са поредните нови обещания за достойнство и съпротива срещу приватизацията и връщане на дълговете. Ципрас буквално ще скъса нервите на ЕС.

Гърция има икономика въпреки всичко, а ние имаме дясна крадлива проамериканска антибългарска некадърна пожарникаро-мутренска банда. Защо да къса нервите на гърците Ципрас и да се мазни на ЕС. Той да не е прост пожарникар-мутра.

Да ги скъса, бе! Те, как ни скъсаха червата, с техното сухо мляко и Е-та, във сирената?

Кажи баба, и в кренвершите какви лайна ни бутат тия! Гледам че си учено? Ас немам вишо!

Трябваше Златна зора да спечели изборите! Тогава Гърция щеше да излезе от ЕС, НАТО, да си върне драхмата, и щеше да излезе от режима на ограничения. Никой нямаше да им нарежда, какви да са пенсиите, заплатите, данъците, и хората щяха да живеят богато!

ми то това беше ! преди ес и нато , гърците папаха само зехтин и риба !

"Гърция сега се нуждае от широка подкрепа от всички партии, институционална стабилност и своевременно прилагане на реформите, за да се върне доверието", написа Юнкер" :и да пишеш и да не пишеш то е ясно Ципрас ви надра еврогъзините и сега ще трябва да се усмихвате престорено и да правите пози ,но така е в живота :)

Европа няма да помирише пари от него! Гърция ще дава само на Русия, Индия и т.н.!

А да видим запомни си думите, когато прочетеш ,че еврофондове са спрени за Гърция както за нас ги спират когато им скимне пак ще говорим. За момента Ципрас е по-стабилен можеби даже и от Меркел. Тя доста авторитет позагуби с глупостите ,които изговори покрай емигранстката криза ,най-вече че трябва да се приютяват арабските емигранти. От всички страни най-малко съм очаквал Германия да защитава незаконната емиграция и неспазването на правилата ,но ще си понесът последствията.

А аз обявявам че ми страшно неприятно да да попадам на хора които не си преценяват думите и действията....

В днешни времена под това облъчване и пропаганда е трудно да прецениш: Кой е добрия кой е лошия? Основен безотказен начин е да следиш отношението на юдеомасоните към даден въпрос от всякакво вещество. Имаше медийна и социологическа пропаганда срещу Сириза, като по случайност на противниците на НСР винаги им свалят шансовете за избор. Сириза дълго време по всички социологически проучвания беше показвана като губеща а Нова демокрация победител, сега виждаме че разликата е 7.3% която е много повече от статистическата грешка, значи е умишлено и организирано, с тези методи успяваш да вдигнеш или свалиш вота до 20%, реално без измамата от социологическите агенции Сириза щеше да има 15-тина % преднина, пример при нас е партия Атака, винаги предсказват че няма шансове а тя винаги влиза, с това че са успели да откъснат проценти от реалния вот. Ципрас за всяко нещо се съветва с БРИКС, да отказа да направи дефолт с дълга, което е малка измама на избирателите, но такива са инструкциите от Москва, но народа отново го избраха. Идват големи геополитически промени, икономически, военни и за слаби страни е жизнено важно да питат добрите, Ципрас не иска НСР където всички сме гои, затова работи със свободната част от човечеството, когато дойде момента ще удари ножа на евросодомите.

Само за децата и хатакистите е лесно да разберем, кой е добрият и кой е лошият! Възрастните не могат да се ориентират!

Когато Господ иска да накаже един народ, му изпраща комунисти да го управляват.

Точно така примера сме ние управляват ни най-гнусните комунисти -партия герб .

От мойте, кофти матриала, повече никой не се усеща, Че си нося Партийния билет, във джоба с цип отзат нагзт. БКП за мен е Партията-майка. Уважвам Гоцето, жълтозъбия. Баба Цецка, бивша Парти се- клецарка, ми е първа дружка!

Дано се появи най-после и в България една СИРИЗА, че най-после и аз да гласувам на избори !

е нали ГЕРБ вече те "завлякоха" със заем. още колко заеми искаш да плащаш? Тоя на колко милярда ги натутрузи? и сега почва приватизацията дето ТОЙ ще я прави

Бла,бла простотии,другарю!

ДО БМ....... за що казваш, че е разигравал Целия ЕС като маймуни. Не, то направи така, ЕС да разбере, че има и други мнения и те трябва да се уважават иначе е жив тоталитаризъм Още повече сега се видя истинското лице на този безмислен ЕС командван от САЩ. Браво и на ОРБАН. Аз вярвам в Сидеров, но така втълпиха в главите на хората измислени и недоказани простотии, че хопата знаят, че прав във всичко и каквото е казал е ставало, но.......

Имам мнение... КАЗАХ СИ ГО и се наведох накрая 3х по-ниско на Баба Меркел. За какво ми беше да си отварям устата....

Дано второто правителство на Ципрас е като втория акъл, дето идва после. Дано успее и оправи нещата в Гърция. Не го харесвах когато разиграваше целия ЕС като маймуни. Но сега като виждам какво става с Европа и му желая успех!

за какво трябваше да се изхарчи 1 млрд евро за тези избори? някой де е искал оставката им? да е имало вот на недоверие? чисто бягане от отговорност. то предното правитлество взе заема, а ние ще го връщаме и ще оправяме ситуацията.... нали така... по БСП-арски

за гърците остана само двустъпковия. но няма да е за 4 години... най-много 4 месеца и този пак ще бяга от отговорност с нови избори.

...И този път процентите на Ципурата,ще са 10...