Блатер: Прощавам, но не забравям

Преизбраният президент на ФИФА Сеп Блатер заяви, че арестите и скандалите дни преди конгреса вероятно са били опит за намеса върху крайния изход при изборите.

Обратно в новината

Коментари - Блатер: Прощавам, но не забравям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руснаците (и петите им колони) ненавиждат всеки, който се бори срещу корупцията и прането на пари? За тлъстите подкупи в световната футболна централа се знаеше у нас още по времето на Батето (самият той си го казваше!). Нещо руснаците силно се разтревожиха да не излезе наяве истината за получаването на домакинството за световното. Още повече като се поосветиха някои практики с Олипиадата в Сочи. Не разбрахте ли, че режимът на Путин е престъпен и корумпиран? И че от това страдат повече от 90% от обикновените руснаци? Корупцията изяжда всеки месец по над $200 от всеки руснак (вкл бебетата). Но по-лошото е, че задушава икономиката и руши нравствеността!

Разбрах, че най-корумпираната страна - САЩ - твърди, че Русия е корумпирана. САЩ даже са узаконили корупцията като "лобизъм".

Очаквайте скоро Чичо Сам и във вашия дом. Демократизиране до последния оцелял. Само че нещо системата им започва да се самоизяжда от вътре. Крайният резултат е ясен. Крах.

по-добре блатер отколкото мазен йордански арабин. това с арестите точно преди изборите си е чисто и просто вид манипулация. честно казано аз го подкрепям за идеята за видео повторения и финансов феърплей.

Очаквайте нови "обвинения" и инсинуации от американците. Във всички случаи те са майстори на провокациите.

Нещо на Американците за Сетен път не успяват да им Минат Пинизите ! Часове преди избора Арести като ,че не можеха за изчакат 24 часа . Мълчите и за Произшествитето в Черно море но да Цитирам : Вдигнати по тревога Су-24 са принуди есминеца "Ross" (да се оттегли в неутрални води . Източник от силовите структури в Крим твърди, че американският екипаж демонстрирал "предизвикателно поведение" в Черно море . И от Ройтерс мълчат за Лъжата която пуснаха да Цитирам :САЩ признаха, че не разполагат с данни за струпването на руски войски край Донбас .Същевременно американското правителство обяви, че не разполага с потвърждения, че Русия трупа войски на границата с Украйна. Това стана ясно на поредната среща с журналисти на официалният представител на Държавния департамент на САЩ Джефри Ратке. Той коментира публикуваната по-рано информация от агенция Ройтерс, че Русия уж била прехвърляла военнослужещи и техника, включително танкове

Русия е невъзможно да е домакин ,след анексията и агресията на международно признати граници и територии,дори подписани и гарантирани от тях самите!Такава озъбена на демократичния свят държава,корумпирана и деспотична,не става дори за колхозно първенство!

Хамериканците се намесиха и във футбола. Ще го "демократизират!

Сеп Блатер беше преизбран за принц. Али се оттегли

Няма как всичките му подчинени,да са арестувани за корупция с милиони,а той да не знае и да е чист,както на времето у нас го хванана "чистичък" Батето Славков!Стяана ясно ,че домакиндтвата на Русия и Катар са плод на много,десетки милиони ,подкупи ,както признана и някои от арестуваните!Пък и Путин се издаде като "гузен,негонен бяга"!Ако УЕФА и европейските футболни федирации,решат да бойкотират Блатер и Фифа,то корумпираните домакинства са невъзможни без тях и безмислени!Ще се наложи избор на други,много по-подготвени и подходящи страни за домакини,а и без това Русия е воюващ агресор и е немислимо да е домакин на муждународни изяви!

А УЕФА нито забравя, нито прощава.

5 пъти да те минат как се забравя и прощава :)

От това ,че е спечелил Блатер,на нас едва ли ще ни стане по-добре.Блатер спечели голяма битка,но не е ясно дали няма да има още по-голяма война!Дайте обаче да помислим -трябва ли ни такъв футбол,които налагат и ФИФА и УЕФА/и БФС/!?Това не е спорт,това е зрелище тип холивудска продукция!Спортните цели са на втори план -важно е колко фланелки,шалчета и шапки ще бъдат продадени,колко бира и кока кола ще бъде изпита,колко пуканки ще бъдат изядени и дали футболните лапнишарани ще се подлъжат да платят по 50-100-200 евро/лева/ за билет!А тези пари,които могат да отидат за създаване на работни места,за създаване на условия за масов спорт /добро здраве -здрави деца отиват по джобовете на едни наистина здрави и симпатични,но прости момчета и оттам -мацки,Николетки,фолк-певици и луксозни и нелуксозни представителки на хоризонталния занаят,коли и разпивки.Единственото нещо,което ме изпълва с възхищение е майсторството на футболните илюзионисти,с което измъкват парите от джобовете на най-различни хора!Прекрасно познават човешките слабости тези дяволи!Другото ,което прави впечатление е е изборът на по-голяма част от европейските представители -т.н "принц" Али от Йордания-образован,но доста ревностен мюсюлманин!Е,питам,не можаха ли европейците да намерят един достоен европейски опонент на Блатер,та заложиха на тая очевидна американска марионетка от Азия!Затова аз направих моя избор и ви казвам-този футбол не е моя спорт и няма да бъде!Да го духат и Блатер,и тия дето искаха да го свалят!

Абе тия кравари Блатер и Груевски не могат да бутнат, тръгнали Путин да свалят. Смяяях...

С празником тов.Блатер! Ваш Путлер

Сега Сеп да направи една хубава чистка и всички краварски кравари навън.

133 НА 73 ГЛАСА ... СВЕТА ДО ПОДАДЕ НА ОБАМА - .. ЯВНО НЕ УВАЖАВАТ ОБАМА :))

Абе вие троловете, по рождение ли сте неграмотни или сте учили в едно и също училище?

Не, просто е един човек, мой пациент...

ШАТ НА НЕГЪРА И ЕВРОГЕЙЦИТЕ МУ ГЛАВИТЕ :))

Най добре се смее този който се смее последен.блатер е швейцарец а швейцария сътрудничи със сщ в област пране на пари и корупция.предполагам ще се реваншира като не вземе подкуп от американците за другото световно.по общо мнение на футболните специалисти няма да изкара пълен мандат.и тогава ще настъпи часът за разплатата а може и много по рано.времето ще покаже.

Не е така, според стара холандска поговорка който се смее последен - му е най-слаба тревата...:-))

Да, ама ако негъра щракне с пръсти - блатер си заминава барабар с фифата

А АКО БЛАТЕР СЕ ОПЛАЧЕ НА ДЖУДЖЕТО СИ ЗАМИНАВА ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ НА САЩ :)

Малко фашага ли го даваш?

Дава го много - Атака. Не му вярвай, че живее в Детройт. Там отдавна да са го прибрали заради пропаганда на расова и национална омраза.

Любопитно е кога, ще извадят делаверите на Перуката и тази френска отрепка Платини, на нашето Черноморие. Дано да е въпрос на време.

" Съжалявам моите колеги от УЕФА, начело с Платини, които се изявиха като предатели на световния футбол. Няма председател на ФИФА направил повече от Блатер. Американците, които не спазват никакви международни закони се провалиха с трясък както винаги.." ПЕЛЕ/Американ консервативе от днес

Браво Блатере! Мачкай кравите и изчиствай кравешките фъшкии.

браво уахабити! искате ли си селфитата с главите ни? м? а модератори на "демокрацията"

пънат да изкарат Китай дружка на путлер, ама да прочетат чизмарските официози та да видят как чинизийците садистично разпъват на кръст путлерската шайка.

пътник, но старческите му проблеми го заслепяват и не се усеща. Швейцарските банки клекнаха като послушни паленца пред Чичо Сам, та едно изкуфяло старче ли ще се опъва ???

Гн Блатер с вас не всичко е приключило добре.това че сте президент не значи нищо.всъщност избора ви не изненада познавачите,това беше предвидимо предвид сумите които раздавате из африката.ако са искали да ви попречат щяха и вас да арестуват.и не на последно място=ще намерят къде криете откраднатото.тогава си спомнете какво сте говорили.

Нека да преведа какво иска да каже Блатер ...и така , той казва следното : Драги кравари-говедари , тъй като съвсем по говедарски се опитахте да разсипете фудбола, от който хал хабер си нямате, аз ще преместя централата на ФИФА близо до Чайната и Рашата ,пък вие виите на умряло от мъка заради организираният от вас неуспешен опит за футболен Майдан ))))

е, мерси, ама нямаше нужда от вашия мизерен селски превод на казаното вече от Нас! та вие самите не знаете какцво сте казала, минетчийке! оке, не сте минетчийка а служителка с уста покрай магистралите на боко варварина!

а какво е фудбол?

Ще опитаме да бъдем цензурни )))) и така : Само така Блатер, онодвай краварите...

ето един фен на свернокорейските ердогански милиции на "напредничавите" от идил. какво да го правим? само не ми кажувайте "да го духа бате!!. вие самите бихте ли си пъхнали наж-ценноя кур в устата на такъв рапан? м?

баце Коко

Човече спри , почини си , че съвсем се сдуха)))) ако гониш някакви нормативи за " Герой на седерасткият труд " понени съобщи за да не ти четем несмислиците)))))

аз съм за футболните първенства в катар - болестта на столетието и русия. искам да видя феновете на северна корея как "горят" за тези тезиси на партийния гювеч. хахахааа

не бих искал да видя феновете на футбола да им бъде отнето правото на радостта от подкупна игра. аз не съм изверг, като вас. тролчета на путкин, но ще ви кажа едно - вие загубихте всичко в очите на всеки честен фен на тая двумерна игра! блатер, честито, ако не бях ти пожелал и съм забравил да го сторя...а пък и ваще кокорбашии са ме изтрили... хахахааааааа.. ако калиопаш в момента мисли си, че е за наша сметка!

Малеййй бе-гееца и пасторалина направо получиха яко разстройство от мъка))))

има ли начин да ти го изпиша с огън на челото, че нямаш права да се изказваш от наше име, каквото и да било? а цензурата на путкин в български форум?

баце Коко

Мбу-а-ха-хаааа

За пореден път краварите изядоха чокара!! Малко останаха робите които им се кланят!!! За съжаление нашите "селски политикани" ни навряха пак на грешната страна!!??

Излиза че последния голям форум у русия ше е последната зимна олимпиада,докато тази управляваща каста е на власт в русия. Комунистическата каста.Изолирането на русия почва дапридобива очертания и то ше продължи до тогава до когато и последния комунист у русия не бъде в затвора.Наще подлоги тук да му мислат.Щото без русия и те влизат.Вече номера с умрялата лисица горбачов -за генералния секретар на комунистите, ЕДНОВРЕМЕННО И ДЕМОКРАТ,вече едва ли ше впечатли някой.А че световното по мач няма да е в русия едвали има разумен човек който да се съмнява в това.

Барак Хюсеин и принц Али Американеца подвиха опашки. Мачкай Блатер, нека квичат!

блатер се самосмачка. аз не съм срещнал честен футболен фен, който да одобрява тази перачница за мръсни пари, като фифа. пък вие си пейте, милициунерчита. и вашата е до време! както и на цацаров следите не се губят, така и вашите. както вече казах, аз нито прощавам, нито забравям.

" Съжалявам моите колеги от УЕФА, начело с Платини, които се изявиха като предатели на световния футбол. Няма председател на ФИФА направил повече от Блатер. Американците, които не спазват никакви международни закони се провалиха с трясък както винаги.." ПЕЛЕ/Американ консервативе от днес

и какво направи блатер? каквото серж, нали. от една брънка паеци сте, дрисраелли... ама парите все от нас ги цоцате, "напредничава" ган от крадци и манипулатори, или искате да ми кажете, че сте невинна до доказване на противното, а биг бръдъре? хахахахаа

Има ли тук запознати с правото да ме светнат как така американски съд ще отваря дело срещу неамерикански граждани на неамериканска територия? Доколкото си спомням съвсем скоро имаше подобен случай за украинец и индийци за корупция, в Индия, пак американски съд поиска арестуването им и изпращането им даже без зелени карти в САЩ. Имаше и една наша фармацевтка, която пак без да е стъпвала в САЩ искаха да им я екстрадираме, даже Цвъко вече им я беше обещал на американските си приятелчета. В щатското право има ли нещо такова, което да позволява американски съд да съди по цялото земно кълбо? Ако да, то ние защо не образуваме дела и да искаме да арестуваме контрабандисти на слонова кост в Кения примерно? И да ни ги пращат тук, ние да ги съдим.

като не си запознат за какво искаш да спорим? или те сърби някъде? световни банки бяха осъдени ще бъдат съдени за престъпления, които са срещу човечеството, като изпиране на пари, коруция(която само вджуджиландия я озакониха официално) и етс. фифа перат пари на чернилките от мафията и това е доказано! какво толкова има да ми се чудиш? м?

Този, колкото и да се репчи ще бъде шатнат от законите на природара. Ще му се наложи да забрави. Ха ха ха.

Мале ше има още 4 години лапачка ! Много са навързани, не може да ги пребориш всичките.

абе много са, верно е, ама дали са повече от футболните фенове? те самите още не знаят какво си сториха.

знаете за някои престъпник, който да е признал, че е такъв - обадете ми се.

помеждудругото "кайзера" подкрепил слабоумника с думите, че "системата е виновна" сякаш системата не е направена от същите тези престъпници. но пък "кайзера" също има от какво да се страхува, де.

това не може да се случи в бг защото дир.бг контролира и цензурира всички коментари.триите другари комунисти и депесари. KGB

горкия сенилем севернокорейски лидер, съвсем не знае вече какво говори!

а, да не забравя да кажа, че идеята е добра. тепърва ще ти се налага да си спомняш неща, сеп, дето вече си забравил... хахахаа...

Тежка воня се носи от родния и световен футбол.

А може и да не е в гуантанамо.Я какви хууубави федерални затвори,па и щатски също.И там едни едри афроамериканци...С едни дебееели пи.ки.Всите подкупи през носовете им ше излязат...Няма да има това онова...И най-гнойните педали ше се уплашат

Ей путинците у форума,и за вас важи същото.Да не мислите че като сте фенове на путин, ше ви търсат специално афроамериканци с по-малки пи.ки.Не разчитайте на това.Може и да ви звучи на майтап ама това ви е светлото комунистическо бъдеще дето ви го обещават.А чичо ви сам НИТО ЗАБРАВЯ,НИТО ПРОЩАВА

Всичко подготвено, Майданчето скалъпено, заместникът на Блатер определен - Платини ... Даже се намесва бруклинската прокурорка, специално назначена за случая, с яростни обвинения против ръководството на ФИФА. И хоп - засечка. Блатер отново побеждава, с огромно мнозинство, пред очите на целия свят. Майданите все по-трудно минават. Колко неприятно е сега да си на мястото на Платини, или на принц Али ...

Като чета коментарите на руските тролове, ме напушва смях. Според тях, корупцията е нещо хубаво, а и светът също я одобрява, щото била насочена срещу САЩ, които се осмеляват да подгонят честните корумпирани чиновници ат ФИФА?! Вие само да видите, арестуваните, като си отворят устите, за да получат по-малки присъди, каква веселба ще настане. Само почакайте.

По добре корупция отколкото "демократично" бомбене оцко!!! И сичко щеше да е много убо ако го беха сторили преди две години примерно. Тогава щях и аз да ги подкрепям с две ръце но сега...НЕ!

Ако не си признаят корупцията , винаги може да ги пратят в Гуантанамо! Там всички ще зaбравят за какво са арестувани. Хе хе ех!

блатер ще излезе същият злобен комплексар и каризчия като наш боко

Блатер и много други са по дърти от боце а и по умни и по креативни въпреки възрастта!

писах за характер,не за бъзраст,наш боко има да яде много банани докато стигне блатер

И какво ше стане когато арестуваните проговорят.Нов конгрес ли ше има...Много е кофти когато залагаш на очевидно куция кон.Ама то лакомията за кинти до това води.А в много случаи и до затвора

И ако някой се съмнява че ше проговорят,толкова по-зле за него.

Като ги вкарат в гуантанамо,и най големите храбреци се предават.И най-верните кучета ТЕ предават за да отърват своя пърделник.Ееех това гуантанамо...

Блатер прощава, но не забравя. Платини ще бъде сменен ...

Делегатите от американската колония Европа гласували като един за американския кандидат. Срам ме е,че съм роден в Европа. Такава гнусна територия на сателити и колонии. Европа е бъдещата Азия, Третия свят. Бъдещето и центъра на света ще е в Азия защото простите кравари ще потопят още по-простата Европа.

Как му беше името на американския кандидат?

Някакъв йордански принц Али еди кой си. Не ми дреме кой точно.

прогноза за бъдещето:) от ко само болни мозъци могат да родят замисъла за арести преди избори в независима от политиката организация явно бъдещето е на все повече независими световни организации и най мръсната дума в него ще е зависим

Заразата ! - Е Воистине-Сериозна Навсякъде, Колега.

Хамериканците вече нямат ресурси да се налагат като световни лидери и пазители на ,,демокрацията и справедливостта". Вече не могат да се налагат нито на Русия, нито на Китай ... Даже Блатер ги прецаква.

Американците нямат ресурс заради комунистическата маймуната в Белия Дом! Не за друго. То и това му е целта на този измамник, който е сложен там - да разбие Америка по всички параграфи. Както се вижда - успява.

Когато мачът е Светът срещу Запада, винаги има един резултат - 1 : 0 за Светът. Западняците да си налагат парцалите и да приемат, че те са само една малка част от Света. Времената на колонизацията и едностранната доминация са в миналото и ЕС и САЩ са в упадък.

Блатер го избраха тези, които са се облажили с милионите подкупи. Какво световно първенство по футбол 2022 в Катар ???

Що, не знаеш ли какъв кеф е да играеш футбол при 50 градуса на сянка, а към 60 на слънце?

И кво му е на Катар, обзалагам се, че ще участват всички с удоволствие; виж, в Русия никой няма да отиде.

Избора на Блатер разби един дългогодишен мит, които се насажда в мозъка на населението. Видя се ясно че САЩ и робите им по света са малцинство. Че са не повече от 1/3 от общия брой на държавите. Показателно е за нивото на американската пропаганда в нашите медии, че всички новини по националните телевизии нарекоха изборите фарс. Фарс е само за САЩ! Стана ясно кой им пише новините на тия нещастници, дето ежедневно ни говорят че Русия води информационна война срещу България.

Другарю, Блатер го избраха съдружниците му в организираната престъпна група, наречена ФИФА.

Швеицария да не е в азия бе оцко? Блатер да не е с дръпнати очи а?