6% e разликата между ГЕРБ и БСП половин година преди изборите

Разликата между електоралната тежест на ГЕРБ и БСП в началото на декември се запазва без промени в сравнение с ноември и възлиза на около 6%. ГЕРБ може да разчита на политическите симпатии на 24,5% от българите, а БСП – на 18,5%. Следващият парламент може да бъде по-пъстър и в него да попаднат повече партии.

Обратно в новината

Коментари - 6% e разликата между ГЕРБ и БСП половин година преди изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАНИШЕВ И ДОГАН НА ВЛАСТ -ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ПРОСТ НАРОД

СЛЕД КАТО ИЗБРАХМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ НА ВЛАСТ ЗНАЧИ СМЕ МНОГО ПРОСТ НАРОД.

Май само Господ от небето може да ни отърве от крадците.

чЕТА СИ АЗ - ЕТА СИ- НО НЕ СПИРА ДА МЕ ГЛОЖДЕ ЕДИН МРЪСЕН ВЪПРОС : " ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ИМАТ КУРАЖА ОТ ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ДА СПОМЕНАТ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ЕДНИ - МОЖЕ И СЛУЧАЙНО СПОМЕНАТИ - НО ИСТИНСКИ И РЕЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ... ВСЕ ПАК НЕ СА НА ЗАПЛАТА КЪМ ГЕРБ- А СА НАЦИЛНАЛНИ- ЯДЪТ ОТ ХЛЯБА НА НАРОДА- НО ГО ЛЪЖАТ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО...ЗА МЕНЕ ТОЗИ НЦИОМ Е НАЙ-СИЛНО НАВЕДЕНАТА И НАДУПЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ-КЪМ ВСЯКА ЕДНА СЪЩЕСТВУВАЩА ВЛАСТ ... МОЖЕ КОЙТО ИСКА - ДА СИ НАПРАВИ СПРАВКА- ВИНАГИ -ДО-ПОСЛЕДНО СА ЛИЗАЛИ ЗАДНИЦИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ... ДОКОГА-ПИТАМ СЕ АЗ !!!! ТИЯ СА ЗА ЗАТВАРЯНЕ...- НЕ СА НАЦИОНАЛЕН -А ЧАСТЕН ЦЕНТЪР....

Не "ядът", а ЯДАТ

Абе това българине не му увира чутурата! БКП дойде 1944 на власт с помоща на червената армия, управлява с терор, избиха хиляди интелектуалци, фабриканти, адвокати, лекари 1989 уж се оттървахме от комунизма, ноooo 1990 бай Ганьо върна БКП, a Луканов изнесе парите на му с куфари; после бай Ганьовците пaк върнахте 1995 БКП, което пък ни докара хиперинфлация, фалити на банки и държавен фалит, кредитни милионери, мутри, контрабанда и чиенч! Това Ганьовци не ви беше достатъчно и 2005 пак решихте да докарате БКП на Станишев, който посегна на парите на Европа, заради което муспряха нa Ганьо субсидиите, за да не ги откраднат БКП, ремонтираха социални домове за милиони... Във всяка разумна цивилозована страна само еднa от тези катастрофи ще са достатъчни да не се избира никога повече тази партия БКП! А бай Ганьо с голямата твърда чутура 3 пъти ги връща тези и сега за 4 път се точи! И кой ти е виноен бе Ганьо Балкански, че си последна дупка на кавала в Европа и винаги си бил скъсан, за разлика от господарите ти от БКП, след като за 68 години не ти увря простата чутура и не си извади и най-малката поука?

Сега децата на БКП управляват.

коя синя коалиция че влезне у парламенто? Тая на СДС-то или тая на Надето?

Kalin

Нито една -това е реалното

ТОВА ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА- ИЛИ ОТ НЦИОМ ГО РАЗБРА- ТА ГО КАЗВАШ ????????

Важно е ГЕРБ да спечели, защото иначе спукана ни е работата!

Наистина че им се спука работата, щото че излезнат такива простотии, че розовото БМВ у МНО-то на БСП-то, че изглежда като невинна шега.

Що се дърлите?? БСП или ГЕРБ -каво ти пука? И при двете ще сте бедни и гладни!! Напуснете страната! Нека да си приобщят циганите-само тях могат да управляват!!

А бе ице, поне пиши при коя друга партия ще сме богати и нахранени бе майна! А си представи само, че ние ти поверваме и си помислим, че ще сме богати и нахранени при Кунева-Пръмова, или Доган, или при М.Димитров а ти си имал другаря Костов в предвид и ето ти беля на изборите! Кажи за кого да гласуваме да не стане беля бе брато!

Герб си отиват!!!!!

само да не се разочароваш на изборите?

АКО ПАК СЕ ПОЯВИ ЦЕЦО С ЧУВАЛИТЕ БЮЛЕТИНИ- ПИШИ ГИ ГЕРБ С КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО- ТОКУ ВИЙ ПРЕПРАВИЛИ И КОНСТИТУЦИЯТА- НАЙ-ВЕЧЕ ЧЛЕН 1 ???? НАЛИ ТАКА - ТОГАВА И ТИ ЩЕ СЕ РАЗОЧАРОВАШ-АКО СИ МИСЛЕЩО СЪЗДАНИЕ ... АКО СИ БЕЗМОЗЪЧЕН КАТО ГЕРБЕРОИДИТЕ В ПАРЛАМЕНТА- ПИША ТЕ ОТПИСАН :)))

"Ти какво не си яла от нещата, които са на масата?", пита репортер на bTV момиченце, чиято майка има нещастието да работи в последната държавна оръжейница - ВМЗ-Сопот. "Ами... почти нищо", отговаря детето. На масата има яйца, банани, шоколадови бонбони, сирене. Подарени са от хора, трогнати от мизерията на работниците в оръжейния завод, карали два месеца с 60 лева и малък аванс. Тези хора не могат да участват в акцията на министъра на храненето ЕФтината Коледа. Просто Коледа няма.

Но след стачка и писмо, адресирано до Горната земя и Човека, който я владее, работниците от оръжейницата получиха по заплата и половина. С ЛИЧНОТО СЪДЕЙСТВИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ от "Кинтекс", прочутатата при Бай Тошо външнотърговска фирма, държавно до днес, преведоха един милион.

Къде са ви парите, пита репортер на BBC български старец! - Еми няма няма ги, Луканов от БКП ги изнесе с куфари през 1990, а после Виденов от БКП 1996 фалира държавата, фалира банките и всичко дето съм пестил от 35 години се стопи за 1 ден! После по време на хиперинфлацията си копувах кафе за 250 лева и един балтон от спестяванията на жена ми! След като ви приеха в НАТО не се ли подобри ситуацията ви, попита репортерът: - Не- казва старецът- 2005 БКП се върнаха на власт и доукрадоха каквото могът, направиха заменки на гори за милиарди, ремонтираха социални домове и селски пътища за мильони и окрадоха парите на Европа, а на нас от народа остана само мечтата, един ден да се оттървем от комунизма и БКП!

по данни на НЦИОМ,значи ,реално бсп-бкп, е пред второто бкп-герб!!ех ,боко боко,септемриец млад........

Да ги махат Герберите !!! Щом искат да местят Агенция Митници и Данъчните от София- да се махат ! Писна ми от глупости ! Да си идва Серги Станишев - той поне умее да се възползва от експетите си !!!

Въобще не мечтайте, социта ! Студентите на България в чужбина са в сесия и нямат време сега за глупостите на проучвателите...На изборите ще има пак бой по манерките ви !!!

Джърмани, пак си неподготвен:)

krassikat@

Затова Великобритания напуска ЕС...

И още нещо, КОМУНОИДИ, извадете от бюджета, пършивия български бюджет, евро субсидиите(защото НИКОГА няма да ги помиришете...). Колко ще ви стане дефицита? Можете ли да го сметнете? Със сигурност за 2-3 години ще ви изхвърлят от ЕС. Великобритания заради тунеядците е готова да напусне... Ако залога да останат е да се дузпират оставачите, познайте каква ще е съдбата на България. Така че аз не ви съветвам много да ламтите за власт и КРАЖБИ. Защото нова 1997 г. НЯМА ДА ИМА В ОНЯ СМИСЪЛ. Новата 1997 - бъдещата 2017 г. ще има фатални, летални последици за причинилите я! Прошка няма да има и ще ловим КРАДЛИВИ КОМУНОИДИ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, СВОБОДЕН ЛОВ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ!!!

Отвори в Гугъл ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ отворко герберски

krassikat@

Отворих го, КОМУНОИД СМОТАН. Нечленоразделни небивалици... Имате журналисти, поканете Цветанов на интервю и му задайте въпросите, внимателно, културно, с такт и финас, покажете класа... Да видим какво ще отговори... На ангро, от всичко - това има в тоя сайт...

И това са сметки БЕЗ ТОВА, което ще ОТКРАДНЕТЕ. При условия, че няма да КРАДЕТЕ! Но я да се замислим това ВЪЗМОЖНО ли е? КОМУНОИДИ да НЕ КРАДАТ??? Нов оксиморон...Без КРАЖБИ за вас властта НЯМА СМИСЪЛ... И 2 години няма да изкарате на власт...

Дойде ли на власт новата стара тройна коалиция, където уморените юпи-та на царя са заместени от увълчилите се от глад партизани на Кунева, евро субсидиите НЕЗАБАВНО ще бъдат спрени... Всъщност решението ще бъде взето ПРЕДИ изборите и след тях МОМЕНТАЛНО ще бъде приведено в действие. Една Гърция на ЕС стига. Нито едно евро няма да влезе в България, ако тя бъде овладяна от новите стари КРАДЦИ! Това са ФАКТИ, КОМУНОИДИ!!!

Kalin

който и да дойде ще е по добре от сега така че ми е все едно важното е тая агоия в момента да спре

САМО КОСТОВ

Притеснителната е не 6-процентната разлика, а 18.5 -процентната поддръжка на БСП! Този глупав народ няма ли някога да поумнее?

Tи на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев ли вярваш??? Ако пък слушаш Колю Колев притесненията ти ще станат още по-големи...

Във връзка с предстоящото наближаване на края на света от Министерски съвет съобщиха, че се планира 21 декември, както и следващите няколко десетки хиляди дни да бъдат неработни.Премиерът Бойко Борисов обеща, че от 21 декември нататък няма да обвинява за всичко правителството на Станишев, но коментира, че според него точно предходният кабинет е виновен за приближаването на катастрофата. От своя страна Станишев каза, че не се интересува от премиера Борисов, но че БСП държи референдума за Белене да бъде проведен, независимо дали ще е преди края на света или след него. Финансовият министър Симеон Дянков напомни на физическите лица, че крайният срок за плащане на дължимите данъци към бюджета вече е 21 декември. Според думите му, същият е и срокът за връзване на всички фискални апарати на фирми и организации към НАП. Дянков обеща, че на тези, които не свършат навреме, може да им се случи нещо лошо.

От Министерството на културата съобщиха, че пазеният в тайна грандиозен мега-концерт на Веселин Маринов ще се проведе на 21 вместо на 31 декември и ще бъде излъчван по всички обществени, правителствени и проправителствени телевизии.

КОМУНДЕТАТА ХИЧ И ДА НЕ СЕ НАДЯВАТ! ТРЯБВА ДА СА ЩАСТЛИВИ АКО МИНАТ 10%. ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ПРЕДВИЖДАХА РАВЕН С ГЕРБ, А КАКВА СТАНА ТЯ? С БОЛШЕВИШКОТО МИСЛЕНЕ И СЕРГЕЯТ НАЧЕЛО И ТОВА ИМ Е МНОГО...

Издишашшшш.......

Какви 10% за БСП? Пълна химера .. 10% може да съберат само в коалиция с ДПС. На Иван Костов процентите не важат...

ДАЛИ КОМУНДЕТА ИЛИ ГЕРБ- РАЗЛИКА НЯМА - ЕДИН РАБОТОДАТЕЛ СИ ИМАТ И ДВЕТЕ ПАРТИИ.... ТАКА , ЧЕ СИ СПЕСТИ УМНИТЕ МИСЛИ...

Ще стане най малкото -6%. ГЕРБ е като СИФИЛИСА, един път топваш в меда и окапваш.

Е не знам какво още трябва да се случи, колко още да изпадаме надолу, за да се осъзнаят някои. Да, може би няма за кого да се гласува, но пък тия последните ни закопаха отвсякъде. Слепи ли сте, какво ядете, достатъчно ли е? Какво плащате, малко ли ви е? Какво вземате като доходи, стига ли ви? Никога не сме били толкова долу, освен между двете световни войни.

След 3,5 години управление на ГЕРБ да гласуваш за тази групировка значи си склонен към садо мазо,без всякакво уважение към себе си и близките си.С една дума БОКЛУК.

Естествено, че хората ще гласуват за ГЕРБ. Садо-мазо с червените прашки са на Позитано...

То не бЕха кагебета, то не беха секачи на.. , то не беха айсиктирдисване ( пардон, май беше айсикю ) , гоУем смЕх, гоУеми разбирачи. Много се смЕх....

и аз, смехът е здраве!!!

Голяма новина - едните комунисти водят на другите с 6%

Игра в центъра.

Тия от БСП - то какво се пънат. Не разбраха ли, че с лидер Сергей Станишев и парламентарен говорител Мая Манолова избори няма да спечелят. Първанов беше друга работа. И той като Бойко е ял филия намазана с мас и е ритал на улицата бос. Той знае за какво става дума и как стоят нещата. Спасявал е партията си от погром и е печелил важни избори. Но както винаги, върхушката на БСП/БКП, която няма никакъв контакт с членската си маса и останалия електорат, избра битата карта - Сергей. Много бита карта и играчка за Бойко... Сега в БСП/БКП напразно очакват някога да спечелят избори и се надяват на всевъзможни коалиции.

Докато пенсионерите на България мизерстват в унизително състояние, докато среден и дребен бизнес е по очи, докато премиер и финансов министър нагло ни уведомяват, че няма пари, в петзвездния хотел Пирин в Сандански около 30-тина държавни служители в Министерски съвет спят в стаи от по 200 лева и се кефят на спа-удоволствия. И всичко това се случва, просто защото едни пари трябва да се похарчат, вместо да се върнат в бюджета! Това е новата мода и новата система за бонуси семинар почивка в скъп хотел. Бонусът под вид на семинар е организиран с пари от фонд Концесии отпускани по бюджета за разработване на концесионни анализи, каквото и да означава това, пари, които ако до края на годината не се усвоят, трябва да се върнат в бюджета. Така куп държавни хрантутници си правят ваканцийки в петзвезден хотел с парите на данъкоплатците. Миналата година с остатъка от същият този фонд са били купени таблети и скъпи смартфони и айфони

Ще се завърне комунизъма. ГЕРБ ще имат много здраве тоя път. Гласувах за тях, но вече - не!!! И никой пенсионер няма да ги подкрепи, защото те ги нямат за хора пенсионерите. Как не ги е срам и им досвидня да дадат на хоата по 50 лева за Коледа, а те как живеят-Вие го казахте и е точно така. Да ги наказва Господ!!!

JQ146,намаш ли човек до теб -жена или може би мъж, че пишеш фантасмагорий по нощите

Моя верен КАЛИТКО е до мен

Мислех да ти отговарям, но като прочетох, че мн.ч. на фантасмагория е фантасмагориЙ и се отказах...

Моля поправете ме, ако греша - Животът става все по-лош с управлението на ГРОБ. Вижте цените в магазините. Вижте напусналите страната и високата безработица...

Незнам, но имам чувството, че за пореден път, ще трябва да избираме между различните вкусове и цветове шоколадови бонбони от бонбониера закупена от малко квартално магазинче и с вече изтекъл срок на годност /вероятно заради липсаната на покупателна активност/. Някои ще кажат: Благодаря! Други просто ще откажат с извинение, че са на диета. А аз имам нужда от едно позабравено българско "Лукче" - твърдо, леко люто, но оставащо за дълго усещане за свежест.

Абсолютна лъжа.Идващите избори ще бъдат фалшифицирани.. Европа ще бъде лъгана ,че ГЕРБ ще е виновен за тези фалшификации Подготвя се сценарий на БСП ,че БСП ,Доган,Кунева,Атака,взети заедно имат мнозинство.След това ББ ще се откаже да управлява и Новата коалиция т.е. БСП ще вземе властта,скрита сред посочените по-горе. На Европа ще бъде казано :Ето това го иска бълг.народ .Но номерът им няма да мине.Никой няма да им повярва.Кранчетата с парите ще бъдат спряни.Инвестиции в Б-я няма да има. И отново безкрайният преход ще продължи.

Пич, ти дававаш ли си сметка, че управляващата партия дойде на власт с манипулирани избори - свидетел съм на това. В София стана най-голямата измама - даже член на ЦИК ми го потвърди.... Ако не знете, Хитлер също така е завладял властта - чрез манипулирани избори!...

Амчи откъде тръгнахме, че стигнахме до трета политическа сила, ние от "България на гражданите"(за къде сме без селяните?!). Че ние ще минен бай Симовото НДСВ?! И кой идиот ще гласува за нас, освен ако не откъснат от електората на БСП и ДПС...плюс машинации в секциите по места.

Пиши се КУКУ-невец ! Или ПРЪЦ-мовист /от Пръмова/... И всичко ще дойде на мястото си...

Абе, стоим тук със задругата и разсъждаваме, дали да ви открехнем като как вървят нещата, или да си пием червеното вино в това лошо време в края на времената и да ви оставим да тлеете!...Но, ще се жертваме на ползу роду и дано някой ни чуе правилно. Бат Бойко не дава признаци, че иска да спечели изборите (това се налага на първо четене - но само на първо). Ако действително е решил да се самопровали (както направи Костов-Рептилов) и да се оттегли да си почива ще го разберем, но ще бъде язък за всички усилия!... Обаче нещата не са толкова очевидни и затова съществуват варианти за коалиции, с цел печелене на изборите. Най-налагащата се коалиция е бат Бойко да се съюзи с Атака...но затова трябва да се проведе мощна агиткампания на фона на нефелните изпълнения на президентчето и словоблудството на М.Куневата асоциация. Съществува и вариант на кризисно-революционна ситуация , предизвикана от вътрешни , както и то външни ф-ри - като пр. климатични катастрофи, кацане на извънземни и др.. екстремни събития , които ще направят изборите излишни (и много играчи също), защото ще има драматична смяна на приоритетите в нац. и межд. аспект... Резюмирайки опциите (т.е. правейки Синопсис) се налага виждането: 1/ Да се свика ВНС 2/ То да приеме намаляване с 50% бр. на депутатите 3/ Пълна мажоритарна с-ма 4/ Гласуване за президентска република 5/Амнистия на откраднатото и изнесеното, при условие, че бъде върнато и инвестирано в Р.Б-я за създаване на работни места и ръст на БВП, в противен случай пълна наказателна отговорност, за която да отговарят тройка нац прокурори, действащи като единно съдебно тяло!...

Това е достойно за работната група на Дървосекачът... А ако не сте имали мен предвид, най-учтиво моля за извинение...!

Е, този ви коментар направо възмути задругата! Дава ви се възможност да се поправите...

Че станахте причина задругата ни да излъчи този коментар-послание!...

не им се давай, опитват се да ти вземат главната роля:)

Като т. 6 (понеже пропуснахме): АЕЦ Белене трябва да се строи - анонсът на президентчето с/у нея (АЕЦ-а) е достатъчен повод и довод за това (тук няма място да разсъждаваме в/у въпроса, но нещата са ясни).

Благодаря на Всички оформили thread-a !

krassikat@

Ето ви човека, винаги е готов да спаси България... Задругата ще придобие статут на "работна група"...

Ще ви подкрепим, ако обещаете безплатни шейни, водка и хайвер (червен или черен), ако нямате възможност може и зелен:)

Пропуснал си и въвеждането на образователен ценз -- минимум средно образование.

Единствените ми мечти и планове за Българските политици са по член 157 от Наказателния Кодекс : Чл. 157. (1) (Доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 92 от 2002 г., бр. 75 от 2006 г.) Който извърши полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, като употреби за това сила или заплашване или използува положение на зависимост или надзор, както и с лице, лишено от възможност за самоотбрана, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години. "

Благодарение на ГЕРБ комунистите отново ще са на власт!

На времето, когато комунистите дойдоха на власт - 1995 г. и 2005 г., и двата пъти бяхме разочаровани от управлението на сините - това на Филип Димитров и това на Костов. Сега случаят изобщо не е такъв, ние, поддръжниците на ГЕРБ сме ДОВОЛНИ от мандата на Боко и с КЕФ пак ще гласуваме за него... Няма предпоставка КРАДЦИТЕ да се върнат толкова скоро. Те толкова КРАДОХА, че трябва да минат поне 10-15 г., докато се забрави тоя кански ГРАБЕЖ. КОМУНОИДИТЕ най-рано 2021 г. - 12 години след 2009. И то ако претърпят КАТАРЗИС. Ако не, ги чака съдбата на Иван Костов, по-бавно от него, но неумолимо, с измирането на електоралните единици...

Ходи се прегледай бе пич !много си зле

"Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.Чакам събужданието на народите и бъдещий комунистически строй на целия свят!" Христо Ботев, 1871 г.

Човек , когато чете тази статийка-материал може да остане с впечатлението, че тук става въпрос за държава с население над 30-40 млн. А всъщност става дума за 3.5 активно участващи в общ. живот индивиди. При това положение по-добре изборите да не се провеждат (ще се спестят парички), защото резултатът е предизвестен и безинтересен.

"НЦИОМ публикува проучванията си на сайта на парламента, където ги няма. Според информацията, предоставена от НЦИОМ освен че разпращат "всяко от изследванията си до всички адресати, те ги публикуват на страницата на Народното събрание. Проверка на блога "Отворен парламент граждански гласове показа обаче, че НЦИОМ са публикували общо 2 от всички 104 социологически изследвания. Подобен пропуск може да се тълкува и като нарушение на Правилата за устройството и дейността на Националния център за изследване на общественото мнение, където е записано, че социолозите в тази структура към парламента трябва освен от принципите на научност и достоверност, да се ръководят от принципа за прозрачност. --------------------------------- Финансирането мистика От отговора на парламентарната администрация не става ясно кой и кога е възложил поръчки за изследвания на НЦИОМ, нито дали те са включени в списъка, предоставен от тях, както и каква е цената им. В сферата на догадките остава и разходването на парите, спечелени по договори с външни изпълнители. --------------------------------- Държавните социолози 15 на брой От отговора на НЦИОМ става ясно още, че в структурата на центъра работят 15 щатни служители, чиято квалификация е в съответствие с изискванията за заеманата от тях длъжност. "Служителите на НЦИОМ са социолози, икономисти и математик-статисти. Заплатата им се формира по неясно какви "вътрешни актове, одобрени от председателя на Народното събрание. Според предоставените данни щатните служители на НЦИОМ получават месечно възнаграждение между 677 и 1200 лева. Не е ясно дали те вземат бонуси, след "частните поръчки, които извършва НЦИОМ. Остава неясно и с какви нещатни бройки разполага центърът, за да може да проведе над 104 социологически изследвания за три години.

НЦИОМ, КОЙ ВЪЗЛОЖИ ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ???П НЯМА ЛИ ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО ДА ВИ ПОПИТА?

Абе ти сам взе да си говориш

Обещай, че при коалиция БСП-ГЕРБ ще спреш да пишеш!

krassikat@

Айде нека да е - Писане - ДА, ама не такова, като досега...Обещавам да заплюя Тиквун така, както в момента заплювам... Р. Овч., например...

Тя простотията ходи по хората... Господ Бог е казал - По делата им ще ги познаеш... Анализирай малко дела или поне опитай, да хленчи и да се оплаква ВСЕКИ може... Лошото в България е, че и го прави...

Толкова се напъват червените кретени, че чак да ги съжалиш. Някои от тях, въпреки придобитата си соц.ком. глупост, разбират, че хората никога повече няма да дадат мандат на БСП да управлява. Още повече, с такъв лидер посерко, като Станишев... Съвсем смешно става, когато Стойчев, Райчев и бай Колю Колев започват помпят процентите на другарите... А народът български се подсмихва и готви нов червен картон за БСП. Този път окончателно...

Познахме Ви. Първо бяхте "с малко но завинаги". После се прекръстихте на "800 дни". Сега сте "на тях ги спират на нас ги пускат". Кои ще бъдете след 4 години?

krassikat@

За всеки, който ни убеди, че милее за обществото повече, отколкото за партията... Нещо, което, подозирам, никога няма да ми се наложи да кажа за вас(БСП)...

rado_7_6@

Под десет процента за бесеапашите, но заедно с разсейките им и тогава има шанс за по-сериозен растеж и повишаване на стандарта. Жалко, че най-изстрадалите - преживелите младостта си на практика в концлагер, бачкали ангария и без възможност да видят свят са хванати в мъртвата хватка на тежък стокхолмски синдром. От гневни 'социалисти' милеещи за правдини. С лъскави аудита. И взятки от хохавери.

Имате сериозен проблем, който не осъзнавате. Много малко четете. В книгите пише всичко, особено в дебелите, от там се вземат поуки, които елиминират "вашия метод на пробата и грешката". Само тогава бихте имали шанс да се задържите върху гърба на народа и той да не се чувства угнетен. Вряд ли?

krassikat@

Румен Овчаров, оратор, гневен социалист. Срещу какво е гневен? Кара Ауди за 200 000 лева, само кучето му изяжда храна за толкова пари, с колкото двама пенсионери ще изкарат поне два месеца. Или Корнелия Нинова, млада и хубава жена. Приватизаторка на Техноимпекс, изпълнителен директор на Булгартабак, на 28 години назначена за директор на голямо държавно предприятие, собственичка на акции за десетки хиляди левове и на какво ли не още. Какъв роб на труда е Сергей Станишев, чието първо работно място беше министър-председател на Република България? Както казваше за него Бойко Борисов, перифразирам свободно, аз докато съм ял филия с мас, на тебе Волга-та ти е докарвала манджата от стола на УБО. Не е работата в това, че всичките водачи са богати. Навсякъде богатите управляват, така е нареден светът. А че са станали богати от политиката, че, като са станали богати, са забравили за тези отдолу, за тези, които им махат с червените знаменца и в крайна сметка с гласовете си са ги пратили там, където са. Забравили са, че основното им задължение е да направят така, че и тези, които ги избират, да имат възможност да живеят човешки и достойно. Живеят в измисления си свят, където да оставиш 100 лева в кафето на хотела срещу Народното събрание е нещо обичайно, всекидневно, докато в същото време горе-долу толкова е пенсията на половин милион българи. Даже не и забравили, може никога да не са го знаели!!!

rado_7_6@

Сори - нищо не разбрах. Кои точно книги? Пък и аз не съм тръгнал да яхам Народа, а към Баден-Вюртемберг/околностите, където възнамерявам да стана първият българин спечелил Грами. По отношение на политиците основното изискване го разказва Айкю неуморно - да НЕ КРАДАТ. Трагедията е, че не по форуми а на живо слушам идеи от рода - 'гръчки политици нам трябат - да крадът яко от залухавите европейци, ама да пускат по нящу и на тоз беден народец'.

Станишев се качва по стълбите за пресконференция.Изведнъж се подхлъзва и пада назад. -Спокойно,подпрях те.Знаеш че винаги и твърдо съм зад теб.-казва Доган. -А с какво ме подпираш тогава,когато пляскаш в момента с ръцете си....

Ако ще и цялата пропогандна машина на БКП-капиталисти, да се включи за внушение на лъжи, Бойко Борисов ще управлява пак. Зад него са: ЕС, САЩ, умните и честни българи и най-вече градовете (60%) от населението на Б-я.

Да,правилно,то села няма повече в България!

ГЕРБ се задържат на нивото от ноември, въпреки спада от септември. Това се дължи на международното признание на успехите на ББ, образно пресъздадени от придружаващите го журналисти.

ГЕРБ-12%, БСП-16% ДПС-7% НФСБ-60% Ето това са РЕАЛНИТЕ проценти. ....останалото е надежди-говежди:)

партията срещу хората, последните нямат алтернатива. не е ли време за промяна, или първо трябва да минат 50 години ?

А бе ГОСПОДА,ПРЕСТАНЕТЕ с тази МАНИПУЛАЦИЯ! ИСТИНАТА е,че РАЗЛИКА между тези два КОМИТЕТА НЯМА!

Въобще не ме интересуват проучванията на някакви платени и измислени социолози.Винаги съм гласувал в синьо.....Вярно сега ще бъде малко по различно, защото ръководството на СДС позволи синятя партия да бъде разбита....Но да се надяваме че ще има Синя коалиция, за която да гласувам аз и моите приятели.....Е ако няма пак ще гласуваме но за тъмно сининте - ДСБ.....Какви ще бъдат следващите управляващи никой не знае, но ще е много добре серГЕЯ и соПола да са отново в опозиция.

kgb777kgb

Отсега ще си поръчам една кутия персонално изработени за мен кубински пури и догодина , като излезнат официалните резултати от изборите ще си запаля на някъде на Витошка с голям кеф по случай победата !!! Хайде сега червени малоумни крадци започвайте да плюете !!! И всичко , което ми пожелавате да ви се върне по 10 !!! Честито !!!

След изборите ти гарантирам ,че ще се саморазправиме с теб ,както и с всички герберасти . Нямам познат човек , който да гласува загерб , както и всички техни познати .. Анадън мо... казахме ...

3евзек

0007, защо си минал на малки букви?

kgb777kgb

Да караме поред , че идиотите станахте много ! 1. Това че познаваш САМО малоумници си е твой проблем . 2. Всеки сам прави своя избор - ще се радвам да изживеем и вашия , защото на мен ми е все тая кой ще е на власт . 3. Тази точка е и за теб и за пенсионера - нямате никакъв проблем със саморазправата и няма никакъв смисъл да чакаме изборите - идвайте ВЕДНАГА !!! Само кажете къде и кога и аз ще бъда там , но като познавам страхливите и комплексирани , дребни душички като вас - няма да дойдете !!! Вие сте силни само в нета , защото тук не се виждат комплексите ви и насраните ви гащи !!!

И на другия ден ела на лов в Плана планина.

какав герб. само атака ще вкара в затвора всички ограбили балгария до сега. нфсб пак са 90% от д.с *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И Костов и гражданина Симо Борисов имаха 24% като управляващи точно 6 месеца преди изборите. И после кво стана?

ГЕРБ твърдо следва пътя на НДСВ, към забрава, само за 4 години успяха да унищожиха малкия и среден бизнес и бутат с пълна сила БСП да спечелят изборите.

че след НДСВ остана доста и се усети по времето на Станишев, макар той да си приписва заслугите. Бяхме в ОССЕ, в ООН, влязохме в ЕС и НАТО, а сега едни визи и Шенген немогат да издействат.

боико заради призедента,и турцизирането на бг,ще загубиш и тя 6 процента.атака. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направих си труда да сумирам %-ите... От изброените сумата е 61%. А са пропуснати НФСБ, мин. 2%, РЗС 1-2%, ВМРО и други около тях 3%, и 5-10% гласуват за ДРУГИ ПАРТИИ, общо 300 на брой. Тук, по това изследване виждам активност НАЙ-МАЛКО 72%! 6 месеца ПРЕДИ ИЗБОРИ... Който разбира от тия работи, да си прави изводите, възможно ли е това...? Въпреки че МНОГО БИХ ИСКАЛ това изследване да е достоверно, за да стане ясно на лековерните балъци КАКВО ИМ ГОТВЯТ КОМУНОИДИТЕ!

Вземи спри защото си страшно досаден

Стар диктаторски принцип - "Не е важно кой гласува, а кой брои резултатите " ! И тъй като в момента сме под милиционерска диктатура не мисля, че ще има изненади ! По-скоро цирк като този на фалшивите президентски избори ! И разбира се повишения след това, като тези на дианчето ковачева, които взеха дейно участие в затварянето на очи при изборните фалшификации ! Тъжно, не съм смятал, че ще ни управляват алчни и неграмотни милиционери и ще се намерят лумпени, които да сметнат това за демократично ...