Българи в 12 държави протестираха срещу управляващите на 31-вия ден

На 31-вия ден хиляди българи в 12 държави паралелно искаха "оставка" на кабинета. Част от тях аплодираха френското посолство заради позицията му за протестите. Певец поиска оставката на управляващите от висок комин. Полиция спря блокада на път край Пловдив. Стотици защитиха правителството за 19-ти ден.

Обратно в новината

Коментари - Българи в 12 държави протестираха срещу управляващите на 31-вия ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правописът ти недвусмислено прилича на този на платените драскачи от БСП в този форум. Преди да започнеш да пишеш научи някои елементарни граматически правила. Глупако, от Америка. Освен себе си, никой друг не можеш да излъжеш. Че кой в Америка ще търпи такъв неграмотник. Впрочем, понеже не уточняваш, може, във Венецуела. И тя е част от "твоята" америка.

Pesh0

няма такова нещо. Половин Кърджали и всички цигански квартали подкрепят правителството .

Протестиращите твърдят (Плевнелиев и посланиците също), че са срещу "олигархията/олигархичния модел на управление". Да, ама не! Досега нямат нито едно реално искане срещу този модел, не споменават нито един олигарх поименно. Що така, бе? Що не протестирате срещу Валентин Златев и баща му, Цветелина Бориславова, Огнян Донев, Любомир Павлов, Иво Прокопиев (и брат му - офицер от ДС), Георги Гергов, Красимир Гергов, Сашо Дончев, ТИМ (Иво Каменов, Марин Митев и Тихомир Митев), Цветан Василев, Цеко Минев, Саша Безуханова, Росен Плевнелиев... Колко още да изброявам?! Та сред тях Пеевски изглежда като просяк?! Не ги споменавате, не искате да им отрежете пътя към властта. Защото им служите, на хранилка сте при тях - и вие и журналистите. Щото просто сте поредните "стани да седна аз". Жалки сте.

Pesh0

е как да протестираме като не ги познаваме . Но чувсттваме с кожата си че става нещо нередно. Нали не искате като в англия през 10 век , който вземе нещо с кръв да остане за винаги. Тук дори не е с кръв а с измама . И както имаше връщане на земята ,преди 10 години, отново ще има .е новите собственици може да им е кофти. Ама така или иначе ги е страх да се покажат и да кажат ... аз държа 10 % от България ....

Протестиращите правят точно това - протестират поименно срещу политици и политически кръгове, които поддържат мафията. Олигархията (или още по-точно - плутокрацията), това е срастването на мафията с политическата власт. Ако мафиотите нямат поддръжка в законодателната, изпълнителната и съдебната власт, ще им бъде много трудно да съществуват.

Pesh0

Ади да се обзаложим че с именати си зад правителството няма да застанат толкова хора , колкото биха се декларирали срещу правитеслството? Не забелязвате ли изчезването на свободни информационни предавания , заместени от турски сериали ?

Който и друг да управлява все ще е по добре от БСП-ДПС-Юруш,тези бандити ги искаме в затвора!!!! БСП-ДПС в затвора,заедно с кукловодите им,това е искането на хората,оставка и затвор,не отново да ходят на избори!!! Нови избори без БСП и ДПС!!!! Нови избори без кукловодите на БСП и ДПС,без мършата,която е в тези 2 партии!!!!!

На 131-вия ден хиляди българи в 112 държави не поискаха оставката на кабинета.

ЗАЩО ДОКОПАЛИТЕ СЕ ДО ПОМОЩИ В ЧУЖБИНА НЕ СИ ТРАЯТ, А СЕ НАВИРАТ ДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА? САМО ЧАКАТ ДА СЕ ПРОЯВЯТ И ДА ИМ БИЯТ ШУТА.

българия сте има ново правителство ! при ново народно събрание и без избори извън консултавата !!! особено в турция...

Научи граматиката, "българино", пък тогава давай тъпите си мнения!

мръсни изроди дето протестирате в чужбина ако наистина искате тук хората да живеят добре щяхте да забележите че това правителство направи за социално слабите майкитедецата пенсионерите толкова колкото боко тиквата не можа да направи за четири години затова платени глупаци по добре не си навирайте гагата където не и е мястото

Не им обръщяй внимание, те не са виновни. Има такава порода българи, които и 100 години да живеят на запад, няма да забравят глупавите си мурафети. Уж са умни, учени, със самочувствие, а не виждат по-далече от навирените си носове. Нека ми дадат един пример от техните "нови" домове някой някога да е протестирал срещу определена партия. Все едно да се направи митинг във Франция срещу партията на Оланд. Аман от шашардисани пискунчета!

Тия българи са на помощи. Срам за работещите българи там.

пхб, а не съществува ли вариант, и такива като теб, и чужденци да мият чинии за мое здраве и за здравето и благосъстоянието на България???

Щом сте избрали чужбина 0- прав ви път. Ако искате, мийте кенефи и чинии, ако можете - управлявайте банки и корпорации. Само не се бъркайте в нашите работи, право да избира имат само тези, които живеят и работят в България!

ехооо- отворения ... знаеш ли колко си задръстен и прост ..- амо знаеще= щеше да търсиш висок комин или небостъргач- да се хвърлиш от покрива им ... ако не са гастербайтерите- нема какво да ядете бе тулуп прост ... я кажи освен , че се нзанимаваш -активно с политика- какво умееш и какво вършиш ..- какъв занаят имаш бе ...- ЗАНАЯТ- ВИКАЧ ПО ПЛОЩАДИТЕ - А ????

Мигар искате да Се Лишим от Над 1/3 (Една Трета !) от Данъкоплатците/Избирателите ?!

тоя е закърнял.. не го питай и не комуникирай с изперкали..прекалил е с хероина...

Учащите в чужбина подкрепят протеста , защото трезво и от страни могат да видят нещата у нас.Ситуацията е отвратителна , живеещите в България малко или много сме зомбирани и манипулирани и вместо да поемем протегнатата ръка на младежите от чужбина , ние им се нахвърляме и ги виним .Те ли са виновни на оня , чиито бизнесмен му плаща 500 лева ? Като си недоволен - протестирай , недей да хокаш хората !!!

То с протести само не става! Трябва някой и да свърши работата! Кой ли? "Протестиращ" трябва официално да се обяви за професия и да се облага с данъци!

Ами тогава, защо не стачкуваш срещу "бизнесмена", а подскачаш като прошляк срещу правителството? Какво искаш, да дойде някой месия и да вземе от богатите и да те нахрани? Хайде, у лево!

Режисирани спектакли.

КЪМ "ХОЛАНДЕЦА" СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ, БЪЛГАРСКИ ХОЛАНДЕЦ. ВАШАТА СВИРЕПОСТ, С КОЯТО СЕ НАХВЪРЛЯТЕ, МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗЧЕТЕНА ВЕДНАГА.. ТРЕВАТА ВИ Е В ПОВЕЧЕ. ЛОШО Е АКО СТЕ ПРИБАВИЛИ ОЩЕ НЕЩО. АЗ СЪМ "УЛТРА ТЪП", КАКТО ВИЕ МЕ "РАЗПОЗНАХТЕ" И "ЯЛОВА КРАВА БЕЗ ДЕЦА..." АКО ЩЕТЕ И "ОНАНИСТ" НА 65 ГОДИНИ СЪМ... НО ИМА ДОКУМЕНТИ, В КОИТО ПИШЕ, ЧЕ СЪМ С ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ, ЕДИН ДОКТОРАТ- ФРАНЦИЯ , ДВА БРАКА И 3 ДЕЦА.. РАБОТИЛ СЪМ В КОНСУЛСКА СЛУЖБА И СЪМ СПОМОГНАЛ ЗА СТОТИЦИ ВИЗИ ЗА БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТИ ПРЕДИ! И ПОЗНАВАМ ДО "СТУДЕНТСКИ БЪЛНУВАНИЯ" ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ В ЧУЖБИНА... ЗАЩО, СПОРЕД ВАС, ПРЕДИ СВОБОДНОТО ПЪТУВАНЕ И ЗАПИСВАНЕ В ЧУЖДИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ, ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ИСКАХА 10 000 $ ГАРАНЦИЯ ? ЗА ДА УЧАТ ПЪРВИТЕ ДВЕ ГОДИНИ /ХОДЯТ НА ЛЕКЦИИ/ СТУДЕНТИТЕ, А ПОСЛЕ ДА РАБОТЯТ...ХОДЕНЕТО НА РАБОТА, А НЕ В УНИВЕРСИТЕТА, НЕ ОСИГУРЯВА ОБРАЗОВАНИЕ В ДОБРИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. В ТЯХ ИЗПИТИТЕ НЕ СЕ ДАВАТ! ЕТО СЦЕНАРИЯ: ЗАВЪРШВАШ БАКАЛАВАРСКА СТЕПЕН В БЪЛГАРИЯ И СИ ИЗБИРАШ ЕДИН ДОБЪР УНИВЕРСИТЕТ В ЧУЖБИНА, ПРАВИШ 2 ГОДИНИ МАГИСТРАТУРА ПО ИНТЕРЕС НА БЪДЕЩА ПРОФЕСИЯ, СЪОБРАЗНО КОНЮКТУРАТА, КОЯТО СЛЕДИТЕ И ЩЕ РАБОТИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ... АМИН! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И НЕ СЕ БЛАЗНЕТЕ, НЕ ПОСЯГАЙТЕ КЪМ...!

Пълни глупости си написал, при това с главни букви, без значение имаш или нямаш изброените дипломи. Дъщеря ми учи в GB и всичко е подредено и не особено скъпо. Ако получавате 1500лв заплата може да си издържате детето, като то има право да работи на 4 часа. Повечето изпити са тестове и са по-лесни от явяване в нашите университети.

Искрено се надявавм вашата дъщеря да се завърне в България и с GB дипломата да помогне на неуките си събратя,които са завършили тук и са платили много повече пари за образование.

хич- ама хич не са ти ясни нещата... така си пишеш тъпотиите-и сам си вярваш.... с 1500 лв - заплата- ще живееш и ти и семейството ти- и ще издържаш студентка-и то в Англия... то слушал съм идиоти- ама ти си номер 1 - за таази година ..

А добре. Радвам се че каза че си на 65 години. Нали знаеш кои преди 10-ти ноември са учили навънка. Само хора които родителите им са от ЦК на БКП. Да, от тези същите дето сега са предимно с милионите. И да ти кажа, аз си отворих фирма като студент и си събирам паричките и без да изкарват родителите ми по 1 000 000 лева. Впрочем изкарват около 1000-1200 лева заедно. А това каква бакалаварска степен ще учиш в България като след това нищо няма да знаеш за истинската икономика, примерно. С нашите остарели феодални старци и липси на иноваций у формата на образование мои съученици само разправят "Уча в УНСС и само знам да играя белот" "Уча в техническият и само "циклим" игри". Ей това е образованието у бг. А и междувременно аз си живея сам и не пуша трева. Само олигуфрените правят това нещо тука в Холандия. В тази държава можеш да изкараш сума ти и пари от други неща, не само проституция, наркотици и хазарт.

батка , да беше научил малко и българския, нямаше да изглеждаш толкова смешно във форума,ама неисе. ти си знаеш.нали все пак си холандец ,дето се вика.

Интересни мисли ми идват. Протестиращите ще ни "Спасяват от турците" със френският консул Мехмет Мейдан, лют майтап. Майцепродавците врънкат на Атака че... нещо си неясно какво, а те ходят да ни ковладят на юропианеца, дето си е чист арабин явно. Извън арабската връзка, тия чисти души дето денонощно вият за досиета и ченгета, как се примиряват с това доносничество? "Полицията отведе група младежи, които носеха метли, на които са изписани имената на политически партии. Отведените бяха посочени като провокатори от протестиращите." - Явно на тоя протест случайни не допускат... Има си организация някаква, команди какво е позволено да се носи и какво не. А това се постига с платени клакьори, а не със спонтанно протестиращи. Даммм.

Разбужда се българският народ..! Но още е сънлив и част от него вярва на приказките на тези, които го преспаха, че веднага трябва да си слага хомота. Че трябва да слуша повелителите си, които, уж, той е избрал; че ако не слуша ще стои гладен и жаден, защото нямало друг начин. СТАВАЙ, РОБЕ, ЧЕ КЪЩАТА ТИ ГОРИ И БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА ИЛИ УМИРАТ, ИЛИ СА СЕ КАЧИЛИ НА САМОЛЕТА!

4500 , малко повече. Явно тактиката с голоцицестите мадами е привлякла по някой ...самозадоволител. Бих нарекъл това "леле како, цигара-магара тактика"

ДЕЦАТА НА ОГРАБИЛИТЕ БЪЛГАРИЯ И "ОСИГУРИЛИ" РОДООСТЪПНИЧЕТАТА С ЩАСТЛИВ ЖИВОТ В ЧУЖБИНА "ПОДКРЕПЯТ" ПРОТЕСТИТЕ. ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ПРОДАВАХА НАГРАБЕНИ АПАРТАМЕНТИ ПРЕДИ СЛЕД 90-та, ПРОДАВАХА И - "БЯГАЙ ОТТУК, МАМА. БЯГАЙ И СЕ СПАСЯВАЙ..." САМО 1% ОТ ТЯХ СА СТИПЕНДИАНТИ, ОСТАНАЛИТЕ, С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, СЕ УКРИВАТ В ЗАП. ДЪРЖАВИ УЖ СЛЕДВАЛИ... И ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ПОДКРЕПЯТ? КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВО НА 45 ДНИ? КЪДЕ ПО СВЕТА, В "ТЕХНИТЕ СТРАНИ - ДОМАКИНИ-ХАЗЯИ", УЛИЦАТА РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВО? ТЕ ВИНАГИ, ОСВЕН СТУДЕНТИТЕ ОТ ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ НАУКИ, СА АДЕПТИ И СЕ ПРАВЯТ НА ЧУЖДЕНЦИ...

А ти си ултра тъп... 90 % от студентите, които сме в Холандия, Дания, Англия, Германия и т.н. да не сме тука защото нашите родители са милионери ? Знаеш ли как изнемогват нашите родители за да можем да живеем по-добре от тях, а? Защото трудно се намира работа с всичките тези разрешителни за които нито едно правителство не преговаря веднъж за това да се облекчи режима. Не, защото си една ялова крава без деца, озлобена да си седи в България, докато роднините ти в чужбина си чупят гърбовете да те хранят и онанист.

Не съм милионер,затова моите деца учат тук и живеят в общежитие.

Кои деца заминават да учат в чужбина господин холандецо. На обикновенния Българин тоест работник. Който работи на бизнесмени за без пари за едни мижави 400-600 лева. За да можете вие техните деца да отидете на учите в чужбина. Да си живеете на гърба на този беден народ. Кои деца могат да си го позволят - деца на бизнесмени, лекари, министри и други тем подобни. То стана както едно верме децата на политбюро или деца на комсомола излизаха в чужбина да учат. То господин сегашният президен,платен комсомолски секретар също е бил степендиант на фондация Людмила Живкова. А да ви питам кой тогава ставаше на такаво фондация степендиант . Да млъкнете, че започва да ни писва от Вас. Ще гласувате за парламен, когато се върнете и живеете най малко 1 година България.

АМИ КАТО ИЗНЕМОГВАТ ВЪРНЕТЕ СЕ ТУК И ТЕ НЯМА ДА ИЗНЕМОГВАТ...ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СКОЧИ..ВСИЧКО ДРУГО Е ...ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !!

ДЕЦАТА НА ОГРАБИЛИТЕ БЪЛГАРИЯ И "ОСИГУРИЛИ" РОДООСТЪПНИЧЕТАТА С ЩАСТЛИВ ЖИВОТ В ЧУЖБИНА "ПОДКРЕПЯТ" ПРОТЕСТИТЕ. ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ПРОДАВАХА НАГРАБЕНИ АПАРТАМЕНТИ ПРЕДИ СЛЕД 90-та, ПРОДАВАХА И - "БЯГАЙ ОТТУК, МАМА. БЯГАЙ И СЕ СПАСЯВАЙ..." САМО 1% ОТ ТЯХ СА СТИПЕНДИАНТИ, ОСТАНАЛИТЕ, С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, СЕ УКРИВАТ В ЗАП. ДЪРЖАВИ УЖ СЛЕДВАЛИ... И ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ПОДКРЕПЯТ? КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВО НА 45 ДНИ? КЪДЕ ПО СВЕТА, В "ТЕХНИТЕ СТРАНИ - ДОМАКИНИ-ХАЗЯИ", УЛИЦАТА РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВО? ТЕ ВИНАГИ, ОСВЕН СТУДЕНТИТЕ ОТ ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ НАУКИ, СА АДЕПТИ

защо ни слагате всички под общ знаменател? аз съм в сащ от 12 години и не подкрепям протестите.мисля че това кои да управлява, трябва да се решава на избори, а не на улицата.също така мисля че на всяко ново правителство трябва да се дадат поне 100 дни гратисен период.но в българия както всичко останало, даже и протестите не са истински.мъка ми е, но това е нашата държава, за съжaление.

ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ДРАСКАНИЦИТЕ ПОДКРЕПЯЩИ ПРАВИТЕЛСТВОТО СА МАШИНИЗИРАНИ

Всички, които имат мнение по въпроса за ставащото в България, да се върнат за една година в родината си "която много обичат и имала прекрасна природа", да живеят с български дохходи и цяла година да са на площада от сутрин до вечер. След това може да поговорим. Лесно е с пълен тумбак отдалеч да даваш мнение!

това предложение ми харесва! тогава те наистина ще видят развития ни комунизъм!

И това "ВСИЧКИ СА МАСКАРИ" е на Бай Ганьо ,но е подето от комунистите.НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.

Никой не иска комунягите, ама те искат властта. Турците им помагат. Дали някой ден България ще се отърси от тези боклуци?

1. КОЙ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА 9.09.1944Г. СЪВЕТСКИ ВОЙСКИ ДА ОКУПИРАТ БЪЛГАРИЯ? 2. КОЙ ВКАРА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА В ЛАГЕРИ И ЗАТВОРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА? 3. КОЙ УБИВАШЕ С ГОЛИ РЪЦЕ МИРНИ ТРУДОЛЮБИВИ ХОРА? 4. КОЙ СИ НАПРАВИ ДВОРЦОВ ПРЕВРАТ НА 10.11.1989 ЗА ДА ОГРАБИ НАРОДА? 5. КОЙ ИМАШЕ 6 ПРЕСТЪПНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА ПРЕХОДА СРЕЩУ НАРОДА СИ? 6. КОЙ ДАДЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ,КАКВАТО Е СЕГА? ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНИСТИ!!!!! И ПИТАТ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАМЕ.

НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ.МИР НА ПРАХА НА ДЕДИТЕ НИ БОРИЛИ СЕ СРЕЩУ ТЯХ.

само да не ви яхне Мутряка внимавайте

Sangre sica

ВНИМАВАМЕ!!!!!

Комунистите отдавна се преместиха в СДС, ДСБ и ГЕРБ. Адресирай си питането към тях.

Sangre sica

не забравяй и куневата!

Ще ти отговоря само на 1-вия въпрос, защото от него произтичат отговорите и на останалите. Червената армия навлиза в България, окупира я и налага влиянието на СССР по споразумение на "великите демократи" Рузвелт и Чърчил с Бащицата на народите Сталин - Ялтенското споразумение вкарва България в зоната на влияние на СССР. Така е записано и подписано от предалите българския народ Чърчил и Рузвелт.

Защото Сталин е искал горещо България.Престъпника сатрап.

СЛАВА НА ПОКОЛЕНИЯТА АНТИКОМУНИСТИ.ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДЕЛОТО ИМ И НЯМА ДА ЕМИГРИРАМЕ!!!!

Никога няма да се оправим докато съществува такава дива омраза и нетърпимост! Така ли не се разбра, че всички, които ни управляват са от един кюп! Никой не мисли за развитие и просперитет, а за собственото си добруване преди всичко!

Не са един кюп.Има и свестни.

На първия въпрос: Забележката е към великите сили, които са ни "прочели правата" преди доста време. Ние българите нямаме вина за това- така са решили ТЕ! Това си е направо невежество да не се знае и отчита! Потомците на г-та Чърчил и Рузвелт винаги са насаждали дива омраза помежду ни и продължават да го правят, защото ние сме много удобни за манипулиране. Справка- темите в нета!

А бе, каун, четеш ли историята или си с третокласно незавършено! Има една световно известна снимка на Сталин-Рузвелт-Чърчил, преди краят на войната. И тримата радостно се смеят, а на фронта и лагерите милиони загиват от глад, куршум или газ. Яж си бобеца, пий си пърцуцата и попържвай в кафенето, но не ръси глупости в мрежата.

Sangre sica

да тогава беше черния ден за България!!!!!

Чай ти отговоря: - Окупацията на СССР, е защото сам си даде възможност. Разби нацистката коалиция, в която бяхме ние, за съжаление.

Не ми е ясно как някой, който не живее с мен в един дом, иска да ми казва как да управлявам в къщи? Все едно да дойде комшията и да казва на съседа си какво да прави у тях? Или пък жената да се изнесе и да иде при по-обежпечен любовник и да държи сметка на мъжа си, че не води правилно семейния бюджет? То е просто абсурдно и никой не би го допуснал в собствения си дом. Откъде накъде някой, дето си е грабнал задника и е отпрашил на майната си, ще дава акъл какво да се прави в България. То и гласуването трябва да им се отнеме. Само наличните хора, които се борим за оцеляването си на тая географска ширина, в тези граници, които сме гласували, понеже ни е еня какво бъдеще да има, можем да кажем да остане ли кабинетът или не. Избягалите да си седят там. Те никога няма да се върнат. Единици го правят, понеже щом са зарязали Родината, имат сили само да хленчат носталгично колко им е мъчно. Колко сме ги виждали такива. Дойдат си, постоят малко и пак обратно, че тука лошо се живеело.

НЕ МИ Е ЯСНО защо изгони този някой от ТВОЯ дом?????

p4ela_darvodelets

Никой никого не е гонил. Те сами си решават и си заминават. Даже родителите им ги подкрепят. И защо ли? Ами защото толкова години само емоциите ни владеят. Никой не вкарва разум, за да изплуваме от тая псевдо демокрация, прилична на анархия. Всеки гледа лично на него да му е добре и на чедото да е добре. Дори са апатични и не ходят да гласуват / познавам много такива/. Какво ме е еня, чувах, на мен ми е добре. Сега им е зле, ама късно е драги. Да бяхте мислили, да бяхте по-политични!

Да ти го ...... в дома ти.

p4ela_darvodelets

Моят дом е България! Не Франция, не САЩ, а ти си безродник, щом псуваш Родината!

Не мисля, че ни е работа да се бъркаме в ситуация, с която не сме наясно. Мога да ви уверя, че нито един от живеещите навън няма ясна представа за процесите в БГ. Нямаме право нито да подкрепяме, нито да сме срещу протеста. БЕЗОТГОВОРНО Е.

може би ти не си наясно , ами изясни си бе

КОЛКОТО ТИ МОЖЕШ ДА СИ НАЯСНО КАКВО СТАВА ВЪВ ВАШИНГТОН ИЛИ ДАКА, ТОЛКОВА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕДСТАВА ДИСТАНЦИОННО ЗА ПРОЦЕСИТЕ ТУК.

До всички ,които плюят по протестиращите,по платените може ,но Д А КАЗВАТЕ , ЧЕ ТОЗИ НАРОД ,КОЙТО 20 ГОИНИ Е ПОДЛОЖЕН НА ИЗДЕВАТЕЛСТВА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА НЯМА ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРА- КОИ СТЕ ВИЕ? ХОРАТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЙ КОЙ Е ....И ЗА ТОВА УМНИТЕ И СВЕСТНИТЕ СА В ЧУЖБИНА И ЗАЩО ПИТАМ ДА НЕ МОГАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ...АХАХАХХА ТА ТОВА Е РОДИНА ..КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА

В чужбина са отишли да си уредят живота и ги боли дедовия какво става в БГ.И за това нямат право на глас,както и в БГ нямат право да казват какво да правят Китайците.

И ЗАЩО ДА НЕ СИ устроя ЖИВОТА ,КЪДЕТО СИ ИСКАМ . А ДА ПЛАЩАМ ЦЯЛ ЖИВОТ НА КОМУНИСИТЧЕСКЕТА ОЛИГАРХИЯ,НО ИМАМ ПАРВО НА ПОЗИЦИЯ... ЗАЩОТО В ПАСПОРТА МИ ПИШЕ БЪЛГАРИН.

ми да не сте спали 20 години бе...

Хубаво е, че "интелигентните" припомнят всеки ден на френския посланик за неговата излагация - да се държи като слон в стъкларски магазин.

Къде ги видяхте тези хиляди недоволни в чужбина??? Аз видях 13 човека в Брюксел които сигурно работят в европарламента с обидно ниските 6 хил. евро заплата. Като отиде премиера при тях "културните" не можаха да кажат какво искат и предлагат. Ама как да кажат като им е казано само да свиркат и дюдюкат!!!

Ми за толкова пари,толкова и протест.

БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗРОДИ С УПРАВЛЯВАЩИ КОМУНИСТИ,НЕ ПРОТЕСТА.НАЙ-БЕЗРОДНОТО НЕЩО-КОМУНИСТ И ТО ДА УПРАВЛЯВА.СРАМ,СРАМ...

КАКЪВТО ИСКАШ СЕ МИСЛИ - НО ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЗНАЕШ!!!! И РОДОПА НЯМА НИЩО ОБЩО С "АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИТЕ "ТИ ЛОЗУНГИ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ХУБАВАТА ПЕСЕН, КОЯТО ЛЕТИ В КОСМОСА- НИЕ ВСИЧКИ СЕ ГОРДЕЕМ С НЕЯ!!!

ТЯ НАЗНАЧИ ПАВЕТО,ОБУЧАВАНО В МОСКВА ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СМОЛЯН.

НЯМА ЛИ???? А КОЙ НАЦИОНАЛИЗИРА НА ДЯДО НИВИТЕ ,ДОБИТЪКА И ГО ОСТАВИ ДА СЕ ОПРАВЯ?????? КОЙ СЕГА НА НАША ЗЕМЯ СТРОИ ХОТЕЛИ И СЪСИПВА РОДОПА ДА НЕ СЪМ АЗ??????

след като толкова голям историк си хайде да се срещнем да ми покажеш родословието си????? защото моето е записано и на генеалогичното дърво аз съм със сигурност 9-то поколение БЪЛГАРИН от 2-ва големи рода в центъръ на РОДОПА!!!!!!!!!!!!

Хубаво, гордей се - и аз се гордея с моя род, макар че писаната му история е едва от 1736 г. и започва от единствения оцелял (малко момче) от едно изклано от турците село. Е, и? С какво си по-добър от мене, с какво си повече българин?

Тия с какво право изразяват мнение?Ще се върнат ли да живеят в България. И защо са в чужбина - от родолюбие ли или от егоизъм за собствено самосъхранение. Ще протестират, когато са тук - живеещи,работещи ,мизерстващи.

Напълно си прав.

До всички реално протестиращи срещу старите муцуни! Нека не губим време и безплодни усилия да водим диалог с форумниците от БСП и прочие мутанти. Така се ОБЕЗЦЕНЯВАМЕ. А те точно това и целят. Ние имаме по-важни задачи и цели. Когато се бориш със свиня , и двамата ще се окаляте, освен което свинята ще получи и удоволствие от акта. Игнорирайте ги тотално и те ще говорят и пишат само сред себе си и бързо ще заглъхнат. Най-малкото ще е интересен диалога/монолога им, просто ще ги видим под лупа без усилия от наша страна. Тъкмо ще лъснат и провокатори.. Разпространете многократно тези редове където смятате за необходимо, ако смятате за необходимо.

Ало, остана да ми кажеш и какво да пиша!! Я се скрий!!!

ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРЪДЪЛЖАТ МОЩНО И НЕПРЕКЪСНАТО.ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО.НЯМА ДА ИМА СЪН ЗА ВАС КОМУНИСТИ.

Протестите пръдалжават със същата сила. Червени боклуци, пукнете се от яд.

Защо да ни е яд??!! Ако искаме ще си повлачим задниците при вас! Е и кво? Ега ти и удоволствието да се влачим из улиците, когато можем да си поркаме питието с кеф с приятели.....Ай бегай за надницата, помиар!

...питието с кеф и приятели и пос кеф с приятелките на протестиращите...

Протестът се изроди от момента, в който постигна целта си - отказа на Д.Пеевски. Оттам все повече се превръща в цирк и ясно личи кой и с каква цел го поддържа - това са загубилите на изборите. Целта - нови избори и докопване до властта или поне влизане в парламента. И още една цел - да бъдат отказани разумните хора да протестират, когато се появи наистина реален повод. Защото тогава ще трябва да застанат рамо до рамо с циркаджиите.

ДОЛНИ КОМУНИСТИ,НИКАКЪВ ЦИРК НЕ Е.ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СЕ ОБЯСНЯВАМЕ.

Прав си - не е цирк. Все повече прилича на публичен дом.

ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ , ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ- ЧЛЕН НА БКП, СТАРШИ НАУЧЕН СЪТРУДНИК ОТ ИДЕОЛОГИЧЕСКИЯ ИНСТИТУТ НА БКП КОСТОВ - ЧЛЕН НА БКП, ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ, КОСТОВА - ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НА ВРЕМЕТО НАУЧЕН ИНСТИТУТ У НАС - ЦНИКА, БОЙКО БОРИСОВ - ЧЛЕН НА БКП, НАПУСНАЛ РАБОТА, ЗАЩОТО НЕ ИСКАЛ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА. ВСЕ ОЩЕ С ПАРТИЕН БИЛЕТ НА БКП ...... ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ СИНИ, ЗЕЛЕНИ, ЖЪЛТИ , И ПЕПИТ ПАРТИИ СА РОЖБА НА БКП. ДО СЕГА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА НЯМА ДРУГИ. И ВСЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ПРОТИВ КОМУНИСТИ И ДР. ТАКИВА СА ИЛИ ПЛОД НА НЕЗНЕНИЕ, ИЛИ БЛЯ-БЛЯ ОТ НЯМАНЕ КАКВО ДА СЕ ГОВОРИ...

ТОВА ГО ЗНАЕМ! кажи нещо което има смисъл за утре?

...за коментара!

Ама че новина! На 31-вия ден хиляди българи в 12 държави протестират пред френското посолство в София. И това, ако не е манипулация, здраве му кажи. А писачите-марионетки само това чакат, "цял свят иска ОСТАВКА", такива глупости могат да се родят само у нас.

Протестират пред френското посолство и "надуват" едни свирки - френска работа!

Румен Петков: Дано БСП да не последва СССР. БСП в момента е мандатоносител и огромната отговорност тегне над тях. В същото време, отбелязва Петков в интервю за радио К 2, в БСП не знаят кой министър от кого е излъчен.

До всички реално протестиращи срещу старите муцуни! Нека не губим време и безплодни усилия да водим диалог с форумниците от БСП и прочие мутанти. Така се ОБЕЗЦЕНЯВАМЕ. А те точно това и целят. Ние имаме по-важни задачи и цели. Когато се бориш със свиня , и двамата ще се окаляте, освен което свинята ще получи и удоволствие от акта. Игнорирайте ги тотално и те ще говорят и пишат само сред себе си и бързо ще заглъхнат. Най-малкото ще е интересен диалога/монолога им, просто ще ги видим под лупа без усилия от наша страна. Тъкмо ще лъснат и провокатори.. Разпространете многократно тези редове където смятате за необходимо, ако смятате за необходимо.

Нарцис, досущ същия си като Боко. И какво, в тоалетната да не мирише на маргаритки като пръцкаш? Толкова си велик... уви само в очите си

Фашистки елементи! Продажни нефелни глупаци! Опомнете се ако можете или потърсете помощ! Боко сикаджията е опасен за здравето и добруването ви! А Найо Тицин и компания са платените му ПР!

Българите в другите държави да си гледат в канчето!

да не се връщат тук защото пречат на комунистите ли???????????

Докато не оцеляват с нас на местна почва нямат право да определят битието ни!

Да не би да са отишли в странство поради това, че социалисти управляваха?! И щом не са издържали тук /както повечето от нас/ НЯМАТ ПРАВО ДА НИ СЕ МЕСЯТ!!!

Те никому не пречат, но вече са си решили, че ще живеят там, така че какво ги засяга положението у нас. Както и нас не ни засяга техния избор! Патриотизмът им е излишен и доста напудрен. А редакторите от Дира, ми се струва , доста умело ни манипулират с темите, които пускат. Добре поддържат огъня на омразата и неразбирателството помежду ни.

Програмата за днес е масов секс на прощада с цел сваляне на правителството и увеличаване на раждаемоста.

Протестите срещу новото НС продължават с пълна сила: Едип Сухарев тежи цели 5500 грама (без дрехите), Борко БориМиров го качват с кран на комина в Земляне (ще стои там до дупка), Цв.Цв. прави полит-кръжок в Софийският централен (пускат го, но той отказва да излезе), Емо Фаса пише проект за нова конституция (не се знае каква, изповядва я пред нотариус в чужбина), а Це.Ца. прави правителство на сянка (в палатките пред НС).

ДРАГИ, ТИ И ИМЕТО СИ ПИШЕШ НА ЛАТИНИЦА, ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН!!! ВСИЧКИ ВИЕ НЕ ИСКАТА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОСПЕРИРА, ИСКАТЕ ВИЕ ДА СТЕ ДОБРЕ! КЪДЕ БЯХТЕ , КОГАТО ДОМОРАСЛИ ДЕМОКРАТИ РАЗСИПАХА ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ, КОГАТО СТАНАХМЕ ПЛЯЧКА НА ЧУЖДИ МОНОПОЛИ.... АКО СТЕ ИСКРЕНИ В ПРОТЕСТА СИ -ЩЕ ВИ КАЖА: КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА...БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВЪН, АКО ПЪК СТЕ ПЛАТЕНИ - МАЙНАТА ВИ!

Ами как да го напише на български - нали по-възрастните веднага ще се сетят, кои са "сините кинжали" и какво са направили за загробването на българската демокрация. Щото то си е това - bludagger преведено - син кинжал.

Sangre sica

НЕ ПОЗНА!?!?!?!?

на мен не ми пречи да си напиша и истинското име,просто си търсех псевдоним и избрах този не случайно Левскар съм !!!! не знам дали съм българин-май ти ще трябва да ги определяш тия неща!!!! НО СИ ПРИЗНАВАМ ГОРД РОДОПЧАНИН СЪМ !!!!!!! И НЕ ТВОЯТА ПЕСЕН ЛЕТИ В КОСМОСА!!!!! А НАШАТА!!!!!

Така си е - родопска песен, заедно с имто Народна Република България и герба, на който пише 1944 г.... А в нашата история "син кинжал" има специално политическо съдържание. Ако не си такъв, значи не познаваш българската история от последните 20 години.

БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕКА СВЕТЪТ ДА ВИДИ КАКВИ ПОЛИТИЦИ БЕЗ МОРАЛ СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ

Браво на кинефаджиите! Но те нямат значение в БГ! Да си протестират срущу правителствата в държавите в които бършат задни-ци по цял ден!

нещастник

да се върне всичко заграбено от народа.Да се конфискува всичко от назначените "бизнесмени" и милиардери,които полудяха от пари ,че вече си бършат г... с тях ,а народа не може да диша от сметки и измислени задължения.

Ето ви и указанията, давани на страницата на организаторите на протеста, как да се извърши окупирането на Парламента: Дръжте се близо до хората които познавате, с които заедно идвате на протестите. КОГАТО СЕ ДАДЕ СИГНАЛ И ТРЪГНЕМ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ. Не се разправяйте с полицията, просто преминете през веригата им. ЗАЛОГЪТ Е ОГРОМЕН ! ВРЕМЕТО ДОЙДЕ! Ако ни пребият, толкова по-добре, както винаги досега ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !

Колко страшно!!! Излиза, че протестиращите ги командорят като зомбита!! Имат нужда от спасение и помощ! Подозирах такова нещо!

За съжаление е точно така. Зомбираните ще се накървавяват по площадите, а организаторите ще пият по едно на коктейлите и ще им се подиграват.

JONI и аз имам свободно време. Колко и кой ти плащат за писаниците ? И аз искам като теб да заработя малко пари.