Даниела Бобева: Не сме обсъждали План ”Б”

Минути преди държавният глава да обяви, че налага частично вето върху актуализацията на бюджета, вицепремиерът Даниела Бобева каза, че правителството не е обсъждало днес План "Б".

Обратно в новината

Коментари - Даниела Бобева: Не сме обсъждали План ”Б” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този път с пълна сила лъсна намерението за кражба на БСП. Винаги са замазвали очите на избирателите си със социални мерки. И винаги са крали стократно на социалните мерки, което води до бедността на избирателите им. Днес искат милиард срещу няма и 100 милиона социални мерки. И аз бих станал комунист, ако нямах съвест и морал. Получавам 900 милиона, давам от тях 100 добавки. И така всяка година. А средната класа работи уж за социална дърржава. Оказва се социална само за олигарсите на БСП. За истински нуждаещите се е лъжлива. Източникът на лъжите към социално слабите е БСП. ДПС изпозлват факта, че само с тази лъжа БСП печели избори и като ги подкрепят, извиват ръце и прибират своето на гърба на основния лъжец. През това време няколко стотин хиляди бедни и прости хора чакат поредната команда да гласуват, за партията, която се грижи за тях. Парадоксална простотия в днешно време.

Продънихте ни ушите с тези 40 млн.лева. Обяснете КЪДЕ ЩЕ ОТИДАТ ОСТАНАЛИТЕ 960 млн.За тях е наложено ветото,а не за парите за социални. Аман от плоски комунистически манипулации!!!

Какъв недостиг? Откритите нови 250000 работни места ще доведът до запълване на всички дупки в бюджета. Да живее БСП. Да живее ДПС. И Атака покрай тях. Да живей.

Манипулацията на тройната коалиция продължава.На ход е премахване на Фандъкова и Плевневлиев.Сега ще спрат социалните плащания,които уж щяха да изплащат,за да настроят народа срещу президента.

Абе комундета насрани, ушите ми проглушихте с тези 40 милиона за социално слабите. Защо не вземете заем от 40 милиона, щом не можете да направите някъде икономия за 40 милона и да ги осигурите, а вземате 1 милиард? Никой от вас не иска да обясни за какво са останалите 960 милиона. Само лъжете и мажете. Направихте измислено намаление на цената на тока с 4% и сега чрез тези пари от заема искате тихомълком да покриете загубите на вашите производители на ток от понижената цена. Т.е. уж намалявате сметките за ток с 4%, ама ние индиректно си плащаме намалението (и то с голяма горница) чрез този заем, който ще го покриваме ние с лихвите. Аман от комунистически демагози и лъжци!

Бобева да хваща боба и да ходи на пазара, вместо да се занимава с дейности, за които само е чувала по радиото!

Я да вземете да разясните и на народа какво ще правите с тези народни парички. Щото до сега само за помощи за цигани ги гласите. За бизнеса 200 милки, за помощи 200-300 милки и останалите 500-600 за какво? Е това ако обясните може и някой да ви повярва ама едва ли.

текущи разходи - демек 'джобни' за който е слушкал!

Даниела Бобева: Не сме обсъждали План Б Ами обсъдете го бе другарко Бобева. Предполагам , че този план е как най- лесно и бързо да напуснете парламента ,заедно с вашата "резервна гума" хер Сидеров

Хубаво е и вие да знаете какво правите. Защото като гледам как раздавате пари за пенсионери и цигани мисля че другите хора в тази страна не ви интересуват и ако това не е разделение на народа здраве му кажи. Едни ще консумират и няма да работят а други ще работят. Комунизъм на всеки му според нуждите на някой повече.

Обсъдете по бързо де. Давайте, че станишката вече е зацапал гащите. Едни спонсори вече са му вдигнали мерника.

Зимата иде, а и глада с него, има една поговорка - сит на гладен не вярва и тогава ще се реши кой крив, кой прав, но тогава ще стане страшно както за протестиращите, така и за тези които ги карат. Глада не прощава на имащите!!!

А-ха, само за протестиращите ли ще стане страшно, или и за комунистите от Позитано ?

Само Трактора знае какво прави, нали така Бобева.....

Не Черепа! Питай банките дето ги е завлекъл. Това ще последва и тези парички.

До тербераската платена говорилня, никакъв шанса за вас гербераски боклуци!

ЗОРЛЕМ ЩЕ ДОКАРАТЕ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ВЛАСТ, А ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕЧЕТЕ В КАНАЛА ОКОНЧАТЕЛНО!!! ПФУУ, ДОЛНИ ТЪПИ КРАДЛИВИ КОМУНЯГИ ИЗЛЯЗОХТЕ ПО-НЕФЕЛНИ ОТ ПОЛУГРАМОТНИТЕ МУТРО-ЧЕНГЕТА!!!!

План А и единствен: Колкото може по-бързо да минава тая актуализация - да си покраднем, а после боли ни фара...

План Б е оставката ви.

И няма да е зле по-бързо да го обсъдите.

Уважаема госпожо Бобева, вие бяхте уволнени от народа преди повече от 2 месеца. Що за наглост е да си мислите че управлявате? Та вие бяхте уволнени!

Не бе Ники объркал си се преди 3 месеца народа ги назначи! А 5-10 хил. не са доволни от това назначение - то не може да се угоди на всички в крайна сметка, винаги ще има недоволни!

sawo

Никой не ги е назначил, реално друга партия беше назначена...

Даниела Бобева Фасулова ,от ДПС/БСП!

К'ва е тая буля, че и кусури търси на президент избран от мен ?

как каква: куха комунистическа...и нагла

Вдигнат ли се зимата гладните , ще го отнесе и и Плевнелиев и ГЕРБ - ще им се завие свят като усетят дръвцето и ще се чудят как и къде да се скрият, а може и те към терминал 2 да подхванат!!!

сянката на герб още ли ви плаши??

А кои са ГЕРБ вече???

Пак друг ли ще го отнесе вместо БСП-то? Когато са управлявали - не могат, когато не управляват всичко правят за да управляват.

НАЛИ Бойко ви преЧЕШЕ ,НЯМА ГО В ПАРЛАМЕНТА ,......СЕГА КОЙ ЩЕ ВИ Е ВИНОВЕН ,ДРУГАРе???

Вие търкаляяте ,прайте бакалски сметки- за 100-200 милиона , а искате заем за1 милиард да теглите? Другите кой ще ги хапне???

план Б: вземайте си оставката и дим да ви няма!

Cheeseus

Само за двата месеца откакто са на власт БСП+ДПС са направили най-малко две поръчки за "ремонтиране" на Народното събрание - нови мебели, нова техника + обзавеждане и ремонт на ведомствени жилища за депутатите --- на стойност над ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА. Тази сума покрива на 100% изброените от тази поредна манипулаторка на мнението на трудномислещите симпатизанти на тези две ракови образувания, простете - "партии".

нови мебели е добре... тъкмо там ще ги клатуркаме!!

..ние се надяваме ти да знаеш какво правиш, ама едва ли.. Как може само за кражби и далавери да мислите и работите?!

МИКОВ КАЗА, ЧЕ НЯМА ДА СВИКВА ПАРЛАМЕНТА, АМА ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ ЗАПОВЯДАТ НА БСП ДА ГО СВИКА, ЧЕ ТОЯ МИЛИАРД ТРЯБВА ДА СЕ ГРАБНЕ!

Той Плевнелиев много добре знае какво прави - лапа пари за себе си и Борисов, а пък социално слабите да ядат асфалт от магистралите на Борисов!

..лапа ги, като ги връща и не иска да ги вземе..? ..абе, чугун червен ;) що ли се хабя да те чета въобще..

Знам, план А ще ви задоволи за известно време....

Деца, да знаете от мен, Бобева беше единсвтната ,която на времене се опита да измене ДС от министерството си!

ДЯДО, НИЩО НЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ОТ ТЕБ ЩОТО НЕ УМЕЕШ ДА ПИШЕШ ДАЖЕ!

Амии!

В МОМЕНТА КОМУНЯГИТЕ И БЕЗПОМОЩНИЯ МИШОК СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ, ЗАЩОТО ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ ИМ ОТКЪСНАТ ГЛАВИТЕ СЛЕД КАТО НЕ МИНА АКТУАЛИЗАЦИЯТА! ОЧАКВАМ ЗДРАВ ФОРСМАЖОР!!!!

Благодаря за поясненията. Гледам я на снимката тази Бобева и се чудя, кой ли се е намразил, та да му е любовница - нали това е правителството на лансираните любовници. А то каква била работата - освен секс имало и чисто икономически подход. Да изчезват веднага всичките!

Като гледам Ц.Ц. и И.Ф......

И кво излиза ,...БАТ САЛИ е най-голЕм КАПАЦИТЕТ в Бг-ПАРЛАМЕНТ!

ОФИЦИАЛНО ПОСОЧЕНИЯТ ТЕЛЕФОН НА ФОНДАЦИЯТА, УПРАВЛЯВАНА ОТ БОБЕВА, СЪВПАДА С ОФИЦИАЛНИЯ ТЕЛЕФОН НА СДРУЖЕНИЕ "СПОРТЕН КЛУБ "ЛЕВСКИ"". УПРАВЛЯВАЩИ В СЪЩИЯ СА ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ И АЛЕКСЕЙ ИЛИЕВ ПЕТРОВ.

Всички улики водят до Посрано и ДПС!

++++++++++++++++++++

КОЙ Е ДЪРЖАЛ ДР.БОБЕВА ....,ЗА ГУШАТА ТОЛКОВА ДЪЛГО?

как кой - някой водещ офицер...май така се казваше...

От пресконференцията стана ясно, че незнае какво прави. На журналистически въпрос отговори да прочетем какво има предвид в сайта на президенството.

АЛОО, сложете на Бобева един ШАЛ ,.може и ФЕРЕДЖЕ! Нещо е,...мачкан лак !

Не бе, заболяването на жената е строма/гуша - водещо до кретенизъм.

КАК ЕДИН ЧИТАВ МОЗЪК НЯМА В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.

Затова пък има много задници - похотливи и дашни!

Има ,...бат Сали!

Черепа ще ти счупи черепа, ако актуализацията не мине!

Хайде, че господин Хасан тъкмо беше обещал на Ибрям и Фатмето по 20 кинта тоя сега ги спира....може ли такива работи, нека човека ги плати ние после ще ги върнем и така! България в 21 век !!!

ТОЙ ДАЛИ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ НЕЗНАМ!!АМА ВИЕ ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ? АКО СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ОТ ВАС ПОНЕ МААААЛКО ЗНАЕ, СИГУРНО БИ СЕ ЗАСРАМИЛ. ЯАААА КОЛКО СЪМ ЗАМУЗЕН, ДА НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ, ЧЕ КОМУНОХИЕНА СРАМ СИ НЯМА. ОСВЕН ВСИЧКО СА И ДВУПОЛОВИ!!

Надявам се президентът да знае какво върши Аз се надявам, че Бобева знае какво говори.

НО САМО ,..ЕДИН Е ПРАВ !

27.06.2013 Бобева е била член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г., показват архивите на Държавен Вестник, където е отбелязано назначението и освобождаването на Бобева. Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. Бизнесменът изкупува акциите на дружеството в началото на 2004 г. В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Черепа през фондацията "Левски-Спорт", където Бобева е председател. В тази фондация управляващ е Свилен Русев Вълчев, който е също така управляващ на фондацията "Тракия" основана и председателствана от Васил Божков. Особено любопитен е фактът, че официално посоченият телефон на фондацията, управлявана от Бобева, съвпада с официалния телефон на Сдружение "Спортен клуб "Левски"". Управляващи в същия са Делян Славчев Пеевски и Алексей Илиев Петров.

където и да ровнеш все лаина излизат. не държава а кенеф. прав беше оня творец с тоалетната ако си го спомняте. само че ние по-далеч от носа си не можем да видим.и си плащаме за това.

Абе не бе, как бе, онова творение си беше чисто, измито и стегнато клекало. А България е един вонящ селски кенеф с дървен под и мръсна дупка, от която се разнася непоносима смрад, опикосвана и ос-рана отвреме-навреме от членовете и дупе-татите на Тройната!

Тая Бобева и нейния шеф едва ли са наясно точно какво правят. Това са едни тъпи червени калинки, без крилца.

Наясно са, много са наясно. И знаят, че трябва много бързо да го направят, защото парите "ИМ" трябват

Нееее, калинките отдавна са мутирали в колорадски и торни бръмбари, вонещици и др. подобна сволочь!

АМИ ТЯ БИЛА ПРОСТА КАТО ФАСУЛ, ДРУГАРКАТА БОБЕВА.

По-проста е...

фасул Тя е зам. мин. председател ТИ КОЙ СИ ГЛАВО КОНСКА Предполагам се ровиш по мкофите и определяш кой прост като теб кой сложен...като ББ ЦЦ ИФ

Так точно, товарищ! Сам товарищ Ленин сказал, че държавата може да се управлява и от готвачка! Икайки предвид обаче по-скромните (опс - имам предвид че тя е гений, но от скромност не го показва) и от готвачка способности на др. Бобева, най би й прилягало мястото на замминпред!

Кажете ясно пред всички хора, останалите 900 млн. за какво ще ги изхарчите и на кого ще платите?

На руските олигарси, на бат сали да подготви новите избори, на ахмет доган за консултации за предизборни далавери и спекулации, И КАКВОТО ОСТАНЕ ЩЕ СИ ГО ПОДЕЛЯТ.

Пецева Ами прочетете, не умирисвайте с простотии форума, написано е къде са планирани парите Или и вие като плевнята като ви се плаща требе да пишете Жалко за вас, погледнете се в огледалото след като прочетете глупостите, които пишете

Kво шъ прая сига ,как шъ сдържам пет членно дите.бат сали и тои ора,и тои иска да иде и как сига ши праи оши идно цигане ?

Недостиг от 5+11+21=37 милиона. До 1 милиард остават 963 милиона. Чудесна сума за крадене.

НЕ Е ОТ БОБ ТАЯ ГУША, ДРУГАРКО БОБЕВА.

5 милиона лева в приемната грижа, 11 милиона лева за семейните помощи за деца и 21 милиона лева за изплащане на интеграционни добавки!!! 21 МИЛИОНА, ОТДЕЛНО, ЗА МАНГАЛИТЕ!!!

как една 4итава физиономия няма в това правителство