Евгений Дайнов: Днес е Прокопиев, утре сте вие, драги

Днес е Прокопиев, утре сте вие, драги, дето се снишавате (в "медиите") или злобеете с миша страст (във Фейса).

Обратно в новината

Коментари - Евгений Дайнов: Днес е Прокопиев, утре сте вие, драги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Дайнов и като крещях преди 20-30 години какво стана тогава, какво се промени? Нищо! Когато тогава скачах и крещях "кой не скача е червен". Се оказа, че са ме манипулирали и използвали. Оказа се, че Тъмната страна на силата така е била замъглила реалноста, че нищо не се е виждало и разбирало от обикновените хора. И че не е можело да се ориентирам, кой, кой е? Оказва се, че не съм имал правилен ход и че нищо не е зависило от мен. Оказва се че всички пътища тогава са водели до един и същ резултат. Защото е нямало значение за държавата, кой ще стане депутат. Които и да станат депутати, тези които дърпат конците на марионетките имат достатъчно пари да купят 121 от депутатите. И в България да става това, което те искат. И изминалите години го доказват, нищо съществено не се е променило. Единствено се променят имента на депутати и минсистри. Или по-точно не се променят, а се редуват. Промяната на държавата не може да дойде от долу. Тя става от горе от хората със знания и пари.

Сякаш в БГ всеки има СМРАД спонсорирана от "България за ФАЩ". Гьобелска пропаганда-някакъв изохкал във ФЕСА.

Абсолютно прав е.

За съжаление казва много верни неща на които ние не обръщаме внимание... навремето точно поради това безразличие са ни превзели османците/ защото все гледаме сеир и да наказват другите, но уж нас да не засегне/ и когато и ние вече сме на ред се оказва, че няма кой да ни помогне вече... всичко е избито и изклано. А няма как да не ни засегне- правят се мръсни поръчкови операции и това касае всички нас, защото утре с нас ще се гаврят. ......

като хрантутник на АОНСУ, син на кореспондент на Работническо дело в Лондон и зет на генерала от КГБ Юрий Майоров- иначе легендиран като заместни председател на Съюза на съветските журналисти, би трябвало от кумова срама поне да не присвояваш думите на германския богослов Мартин Нимьолер нали?

Утре не сме ние, защото за разлика от Прокопиев не крадем години наред от държавата и народа!

Драги ми "шамане"! Дайнов , наистина ли трябва да Ви се напомня ,че навремето Капоне е прибран на топло именно заради доказуеми разлики между цифри в данъчната декларация и изчислими , видими разходи (приближението винаги е в полза на харчещия нашироко). Не изключвам да се запитате - какво пък общо има Капоне с Прокопиев ? Формално сте прав , питайте ! Аз ще Ви отговоря - с какво право ще предпочитаме откровените бандити пред белите якички или обратното ? Би било редно, не, задължително е да се вземат предвид терзанията на отровените от хищническата експлоатация на Каолин. Поне на роднини на преждевременно отишли си от този свят. Разбира се , и приватизацията на Каолин и не само, следва да бъде илюминирана. Между другото , спомням си един период на доста продължително отсъствие на г-н Прокопиев от България. Бидейки негов фактически обществен защитник (не съм сигурен дали формално Прокопиев Ви е оторизирал, но има Конституционно право за това) може би ще ни припомните причините за дългата "командировка" ? Ако срещате проблеми с паметта - бих Ви помогнал. Не съм уверен, че заслужавате Про Боно :) Всъщност сигурен съм,че имате доста неплатени сметки, г-н Дайнов. Вероятно ще Ви изненадам с една от тях. Спомням си как прокламирахте пред студенти в СУ предстоящите агресии и кървави окупации на Афганистан и Ирак. Под предлог - вечна война с тероризма. Поради свалянето на Близнаците и сграда 7 в Ню Йорк на един 11 Септември. Между другото - все още няма легална дефиниция за тероризма. Случайност ?! Некадърност на най-високо формално ниво ?! Невъзможност да се бяга от отговорност за престъпления срещу човечеството при каквато и да било дефиниция ?! Г-н Дайнов, силно се надявам ,че съзнавате, че носите отговорност за думите си ! Особено пред млади хора

А Вие, г-н Дайнов, от какво живеете? Кой ви плаща заплата?

Добър представител на елитарната демокрация......

Кой питаше за Нинова , ето я бе "Корнелия Нинова съди Десислава Атанасова и ГЕРБ "

Ако имаше нормална прокуратура, щяхме да се радваме на такива новини. Проблемът е, че нещата се случват твърде избирателно и как "пострадалите" от прокуратурата са все противници на Пеевски.... А прасчо, който внезапно забогатя от стар Опел на милиард - няма за какво да се разследва и всичко при него е коректно.... Даже и децата не вярват на тия детски приказки...

Прав си Прасе нахранване няма!

Този слабоумен храненик на БКП винаги ще защитава себеподобните си....

Са слабоумни тия дето позволиха да се стигне до тук

Толкова усилия положихте да ни превърнете от ХОМО/САПИЕНС в ХОМО/ПАЗАРИКУС и ХОМО/ДЕБИЛИКУС , че вече по-малко от 20% знаят по КАКЪВ ПОВОД са цитираните слова.....Затова кретенски и неолиберално ги СВЪРЗВАШ С ПАРИ!!!!

Ще ви направят предложение на което неможете да откажете! дон Бочи

...т.е. всичкото бандит на барикадата ;-)

Няма значение дали става въпрос за Прокопиев, Пеевски, Доган, Борисов, Нинова, Костов, Жан Виденов, Дянков, Цветанов или пък за някой олигарх. Проблемът е, че прокуратурата може да повдигне обвинение без да има някакви сериозни мотиви и на базата на голи обвинения да се запорира имущество като така се рекетира бизнес. Всеки радетел за пазарна икономика, за правова държава, и въобще за просперитет трябва да е против това да се случи дори и на емблематичния Пеевски. Цветан Василев беше част от тази структура и това, че го удариха него НЕ НИ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. Не разбирате ли, че е важно ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА, а не ДАЛИ УДАРЕНИЯТ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА.

без да има някакви сериозни мотиви??? СКРИЙ СЕ БЕ, СМЕШКО!

ама то 199 млн са си сериозен мотив. Крайно време е да се попита всеки, който има над 1 милион, от къде и как го има.

А за Каолин кога ще го подкарате заедно с брат му?

Ти ли свободен от партийни пристрастия бе ГЕРБЕРСКА долна подлого ?? поне сам вярваш ли си или шизофренията те тресе та не пуска .... морски плъх си ти, от котилото на ГЕРБ-ерските мишоци Хем виждате че всичко е мафия и мутри, хем пак подкрепяте долната политическа сган!!!!!!!

Рублофилите подеха война със демокрацията!!! Защо няма осъдени за аферите с унищожението на КТБ и поне 5 млрд. лв в гьола на АЕЦ Белене???? Кой създаде този гьол?? Защо не се търси отговорност от Р.Овч., от агент Гоце, от онези кра.туни от БСП с Енергийните шлемчета??? Кой изяде 4 млрд. народна пара от КТБ-на кого е човек Цв. Василев, Делян ПееФски колко милиарда открадна от народа?? Никой нищо не прави за да накаже виновните за МИЛИАРДИ левове загуби за България и народа, но за няколко милиона не е проблем да се впрегне толкова ресурс?!?! Вие нормални ли сте бе, пачи мазни?? Почвате да лазите по нервите на народа и скоро всички рублофили мръсни и разни фенчета на Путлер ще си го получите, това дето си го просите!!!!

ти пък какви глупости си писал, типичен мисловен герберски буламач...вземаме още докато е топло онова дето сме го izakali и го хвърляме по врага

утре е Курни.Между впрочем,къде е кака? Вече минаха няколко дни ,а каката не се появява ни по теливизии ,ни по вестниците.Ми нещо бая я закова Антон Тодоров във предаването на Беновска в неделя и сега"дето се прави на много умна" според Р.оВЧ.,каката мисли какво да приказва и как да се спасява.Върви по пътя на Прокопиев.Как през 2005 г. си е продала акциите за 65 хил.долара и дали ще проверяват "привационните" им сделки на "ТЕХНОИМПЕКС" и "ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ".А "враговете с партиен билет" които най-безцеремонно разкара те дебнат и ще те е...т със кеф.И младите ,зелени кариерисчета от камарилата около тебе няма да те спасят.Курниии,всички вече разбраха,че вече си пътник.

Шило

Айде първо да приключат с Ивчо, па тогава да продължават, а? Че все недовършени неща ще останат.

герберастки трол малоумен, от такива като теб сме натози хал

Да де, ама вчера беше Цветан Василев и тогава Прокопиев не само се смееше, но и щедро захранваше медиите на Пеевски с клеветнически материали. Сега му се изсипа същото на главта и орева света. Е, Дайнов, защо не му каза овреме какво ще стане ?

КОЙТО Е КРАЛ И СЕ Е ОБЛАЖИЛ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА РЕД Е И НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА СЕ РАЗПЛЕТАТ ДАЛАВЕРИТЕ В ТЕХНОИМПЕКС НАВРЕМЕТО ДС И БКП ПРОДУТАХА КОСТОВ ДА РАЗТУРИ СДС СЕГА СЪЩИТЕ КУКЛОВОДИ ТУРИХА НИНОВА ДА ЗАКРИЕ БСП

Шило

А, и още нещо към пишещите- забравете прокуратурата в случая. спорът е между КОНПИ и Ивчо - Червенобузестия. Що ли си мисля, че ако се поразровят в миналото му, ще излязат "червени"куфарчета?

Време е и Трайчо Трайков да отговаря за това, че ощети българите с 13 милиарда лв. Точно толкова струва надценката на тока от подписаните от Трайков договори за ВЕИ. Задължението на България беше да построим ВЕИ до 2020 г. Сега вече те са евтини, ако сега ги бяхме построили, щяхме да спестим 13 милиарда лв. Трябва да се разследва Трайчо дали умишлено ощети българите с 13 милиарда или от некадърност. Всички експерти тогава предупреждаваха че трябва да се изчака с ВЕИ. Но Трайчо не само не е експерт, но и не послуша експертите. Затова трябва да отговаря. И дали случайно неговия колега от Типинг пойнт - Прокопиев е бенефициент от тези ВЕИ?

Шило

Ако всичко му е наред, що се притеснява? А каязаното от Дайнов за нацисти, комунисти и т.н., просто не може да послужи за сравнение.

Че комунистите ни крадоха - това е факт, но по-важно е какво ще се случи с "Каолин"! Там кражбата извършена от червенобузестия олигарх Прокопиев с помоща на най-големия измамник в новата история на България - Иван КостOFF е грандиозна!!! БГА Балкан бледнее пред нея!

Как бе Дайнов , не беше ли Орешарски лошия , нещо обърка класовия враг , нали за това лежахте по Раковска , нали за това свирихте на пиано и къртихте павета ?!Един път за винаги ще се определите ли какви сте , веднъж с тоя срещу оня , след това си разделяме парцалите, и е за това няма да ви има !

Запорът ще падне в съда, Прокопиев ще осъди България в Страсбург, цацаратурата пак ще трябва да плаща едни обезщетения, разбира се от нашите данъци, а на дебелян му дреме :) Политическите поръчки взеха да стават много често, и много взеха да миришат.

Ти не си ли Галя Прокопиева? И ти си за затвора, крадло.

Следвачата стачка профсъюзите да проведат пред Прокуратурата и да искат от Главния прокурор вдигане на заплатите. Явно основния играч в икономиката не са фирмите и работодателите, а е прокуратурата. Разпределението на обществените поръчки ако не ви харесва - пак се обърнете към Главния прокурор. Релно няма значение кой е министър-председател, кой има мнозинство в парламента, ако не се разбира с Прокуратурата нищо не може да прави. Ако не слуша - повдигат му обвинения и му запорират имуществото.

обединявайте се!!

Да нов цитира известен немски писател. Тези думи са горивата му равносметка за манията по нацизма. Интересно, като е такъв демократ, защо не цитира Солженицин?.... Докога за комунизма ще се мълчи, та нали заедно с нацистите си разделиха Полша и вкараха света във война....

поляците си разделиха чехия с немците ...!!! по това време са били ,,демократи,, колкото румънци, гърци,италианци, испанци...!!!

принципни,а не далавераджии. Искам да ми посочите един такъв,без Жан Виденов. Ветровете в геополитиката и игрите на великите сили...показват колко всичко е преходно в този свят. Когато си прекалено с превит гръб...незаисимо в коя посока...си лесна плячка на "международното положение ".

Иван Костов.

ха-ха-ха-ха

Шегаджия. Само със американските Марици Костов ни ощети със 6 милиарда лв, и ако е вярно, че е взел като подкуп 12% собственост от Мариците посредством офшорка, значи лично ни краде със един милиард лв. И това само от една далавера. А Балкан, а Булбанк, а Кремиковци ...

МУТРИТЕ СЕ ИЗПЕДЕПЦАХА В ТОВА ДА БЪДЕ ОЧЕРНЕН ВСЕКИ, КОЙТО ПРЕЧИ.НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ ТАЗИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ.ТЯ ТРАБВА ДА ДЕ СЪСТОИ,КОГАТО ВЛЕЗЕ В СИЛА ОБВИНИТЕЛЕН АКТ.ИНАЧЕ МНОГО ШУМ ЗА НИЩО.А ИДВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО И ББ И ЦАЦАРАН ТРЯБВА ДА РАПОРТУВАТ,ЧЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА.

не е проблем на комисията.. Пък, че си се вистибирчил на капса.. още повече не прави писанието ти право.. ВНЕСЕНОТО ДО ЦАЦАРАТУРАТА е от 2012-та ЧАДО.. Сега гледаме постановката - Когато гръм удари, как ехото заглъхва в полите на Витоша.

Хммм,няма какво да се краде НАЕДРО и се хванаха за гушите да откраднат краденото.....Добър Сороски модел,изпълнителите няма значение какви са......зрелище да има,когато хлябът е малко. Обаче защо този лъскав борсук веднага се хваща за политически спомени от едно време????Та нали с вашата лакомия/14 милки са джобни,кво толкова е станало/ и демократични сурогати ТИКАТЕ НЕЩАТА В ТАЗИ ПОСОКА....Та ,Дайнов -когато паднеш в ръцете на врага , не си върти ти гъза.Само му правиш кефа по-голям.

И какво от това, като осъдят някой от тях ? Сметките за ток ще ми станат по-малки ли ? Може би ще се развали самата сделка ? Може би ще национализираме ЕРП-то ? Какво ме грее, дали ще бъдат осъдени или не ? Нищичко по тези въпроси. Просто червена точка за един, черна за друг, а сметката ще я платим пак ние. Живеем в калпава държава ! Калпава е, защото се управлява от неграмотни, крадливи и недалновидни политици. Дали Митов, Дянков и Трайков са избирани на избори или са просто назначени ? Това са крадци, на които ще им се размине. Нищо няма да се случи ! Прах и сензация.

STANDARD: Моля, обяснете Мавродиев: Ще ви дам един пример - миналата седмица подадохме сигнал до Главния прокурор в София срещу бившите министри на финансите и енергетиката Симеон Дянков и Трайчо Трайков, както и срещу инвестиционното дружество Булброкърс" ЕАД, което се контролира от Иво Прокопиев и е било наето тогава от администрацията като консултант. Стигнахме до заключението, че интересите на България са били накърнени чрез една приватизационна сделка. След едногодишно разследване разкрихме дейност, която представлява пазарна злоупотреба. Нашите експерти изчисляват загубите за държавата на около 87 млн. лв. (еквивалентни на 44.41 млн. евро). През 2011 г., българското правителство реши да продаде оставащия държавен дял от 33 на сто от енергоразпределителното дружество EVN. В резултат на манипулации на борсата, българското правителство не успя да постигне реалната пазарна цена, а по-ниска. Републиканският бюджет очевидно беше ощетен. Сега Главната прокуратура следва да реши дали да проведе досъдебно производство. Интервюто взе Маркус Бернат, Дер Щандард, 10.09.2013 г.

Нашите експерти изчисляват загубите за държавата на около 87 млн. лв. (еквивалентни на 44.41 млн. евро). През 2011 г., българското правителство реши да продаде оставащия държавен дял от 33 на сто от енергоразпределителното дружество EVN. В резултат на манипулации на борсата, българското правителство не успя да постигне реалната пазарна цена, а по-ниска. Републиканският бюджет очевидно беше ощетен. Сега Главната прокуратура следва да реши дали да проведе досъдебно производство. Интервюто взе Маркус Бернат, Дер Щандард, 10.09.2013 г.

КАКВО ИСКАШ,БЕ ОТРЕПКО,ЗАЩИТНИК НА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ,ТОВА ПРИЗИВ КУМ ''УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ'' ЛИ Е... БОКЛУЦИ ЗА БЕСИЛКА СТЕ ВСИЧКИ

Брей, стипендиантът на фондация "Людмила Живкова" се загрижил за добруването на др. комунистическо чедо. Брей! Похвална е родовата им емпатия... Ако косъмът на Червенобузко беше чист, едва ли би бягал със семейството си в Азия. Достатъчен аргумент за "чистоплътието" Прокопиево е фактът, че Прокопиев е ползвал ПОД "Доверие" като лична касичка... И кабинетите на Боко реди др. Прокопиев с аверката си Ц. Бориславова, но за всяко прасе идва Коледа...

Не искам да защитавам Прокопиев, но е факт, че случаят показва, че прокуратурата може да повдига обвинения не за да осъди някого , а за да бъде рекетиран. Прокуратурата следва да се занимава с повдигане на обвинения с цел осъждане на граждани извършили престъпление, а не да повдига обвинения за да има основание за запориране на имущество БЕЗ СЪД. НЕ е важно дали става въпрос за Прокопиев или Пеевски -всеки сериозен бизнес ще бяга от страна, която може без съд да запорира имущество. ВСЕКИ СЕРИОЗЕН. Конкуренцията няма да се състои в това да плащаш високи заплати на кадърни хора, а в това да имаш влияние върху прокуратурата.

Прокопиев, ти ли си моето момче. Май май ще си влезеш в затвора тоя път, то бива кражби, ама като изключим кражбите на Костов, твоето никъде го няма.

ама нъл щяхте да проверявате приватизацията.. Ами Каолин е взет за към 1 млн. лева, а е продаден за 150 млн. евро.. Второ - Прокопи е ОБВИНЯЕМ.. И се налага запор на 13,5% от акциите на "Икономедия". Никой не пречи медията да си работи..

Е това е проблема със закона, че на НЕВИННИ хора може без съд да бъде запорирано имущество. То бива да сте прости, ама за 30 години да не сте разбрали, че ОБВИНЯЕМИЯТ не е ВИНОВЕН докато съдът не го намери за такъв и точно заради това никой не търси отговорност от прокурорите ако обвинят някого без доказателства то това е връх на тъпотата. Така действа съдебната система в БОГАТИТЕ страни. И те затова са богати.

Новия не чака решението на съда.. А поставя под ЗАПОР имуществото от момента на обвинението.. ЗАПОР, а не конфискация.. Тя се прави ако се докаже вина.. Ако го преперат с Ариела Прокопито - запора се вдига.. АНДЪМО..

Тоя крадец - невинен. Ти чуваш ли се колко си смешен? Ааааа, ти май си Галя Прокопиева, която троли в полза на крадеца.

А когато дойдоха комунистите, ти къде беше?

Такива като Дайнов,които взимат пари,за да защитават определени опорни точки и хора кога?

така е дано да се случи

Това е смисълът на демокрацията, Дайнов. Когато се сменя често властта, първо едните влизат в затвора, после другите, а не като сега тодорживковска диктатура.

мед ми капе на сърцето, когато соросчетата мощно квичат

Споко, скоро ще се случи нещо много интересно. А може и ние да го случим. Поздрави !

Това кой е виновен се решава от съда. Повечето тук нямаме конкретна информация по случаят, а разни слушаме само медийни изяви, който може да са далеч от истината. А Прокопиев на 100% не е цвете за милисане. Изпълнява соросоидни функции и получава пари от Америка за България.

Не виждам какво лошо има утре да са другите! Той да не би да иска да каже че на Прокопиев всичко му е ОК!

jingiby

А бе тоя олигарх Прокопиев, няма ли тъща, бе? Да й конфискуват килера и да се оправи работата! Не гледа ли Цв. Цв. какво направи преди години...