Депутатите избраха Иво Атанасов за член на СЕМ

Парламентът избра бившия дългогодишен депутат от БСП Иво Атанасов за член на Съвета за електронни медии (СЕМ) от квотата на Народното събрание със 102 гласа "за" и 4 - "въздържали се".

Обратно в новината

Коментари - Депутатите избраха Иво Атанасов за член на СЕМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя иэплюска всичко ! Започва ново пачкиране ???

Само тази,баш комунистическа мумия ли ви остана? Къде са ви кадрите др. комунисти? Абе викайте Доган да помага!!! Леле, много сте зле!...

---24г.,СЕМ! ---24г.,СЕМ ,на ---ДПС/БСП ! ---24г.,СЕМ,....ДАЛАВЕРА И ТЪГАШ! ---24г.,СЕМ ,...ПРОСТОТИИ ---24г.,СЕМ,....ПОРНО ---24г.,СЕМ,....ЦИНИЗЪМ ---24г.,СЕМ,...---27 МЕДИИ за А.Доган ---24г.,...С ПОМОЩА НА ---СЕМ--- ,ВСЕКИ 2-ри в Бг ---НЕГРАМОТЕН ! ---24г.,СЕМ ,...ПЛАТЕНИ РАЗБОЙНИЦИ ---24г.,МАМА,БРАТКО и АЗ,...Д.ПЕЕВСКИ НЯКОЙ ЩЕ ДОПЪЛНИ ЛИ ---НЕЩО?

Рекламно лице на Еврофутбол. Сам си прзнава, че е болен на тема залагания. Та този хазартен тип, ще ни е коректив. Ужас. Тези от БСП се осраха с всичко ....с извинение за думата, но е така.

ПИСНА МИ ОТ СТАРИ МУЦУНИ ! КОМУНИЗМЪТ СЕ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН , ЧАКАМ ОТНЯКЪДЕ ДА СЕ ПОЯВИ И ТАТО И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПЕНСИОНЕРСКА ИДИЛИЯ ЩЕ Е ПЪЛНА !!!!!!!!!!!!

Аз издигнах Мая Манолова в БСП. Сега тя ми връща жеста. Може да проверите , че не лъжа. Това ,че сме приятели с Мая от години е известно на всички. България е малка и стана наша фирма, на шепа хотра от ДПС-БСП.

Подъл и двуличен човек. Типичен номенклатурчик , продукт на БКП.

Иво Атанасов е доказан журналист, почтен и честен човек. Един от малцината парламентаристи, които не се оядоха и не злоупотребиха с власт. Недоволствате не защото не е експерт,а просто защото е член на БСП. Хайде стига с вашите простотии, дето разделиха България. Вече няма кадърни и некадърни, а наши и ваши. И Господ да слезе, пак ще му извадите гадни номера. Пфу!

Браво чудесен коментар .Поздравявам Ви

Забрави да добавиш:Доказан популист и играч...

Почтен и честен човек от БСП ?!?!??!!? ПХАХХАХхаХАХА ще ни уморите от смях гражданино - комсомолец. Този най-вероятно е окалян до ушите в ла*ната на станишко и господарите му.А ти... ти си редови БГ безумец

ОСТАВКА червени паразити!!!

А останалите цветни боклуци??

Като не е медиен експарт чий го търси там. ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ МУЦУНИ.

Докато в Б-я не спрат политическите назначения ще си боксуваме. Държавния служител трябва да бъде 100% партийно независим.

Тоя парламент с тези назначения много работа отвори на следващия да изрива боклуците. пак ще има пищене за политически чистки. Нека не забравяме че и назначенията бяха политически.

А бе ливади, чели ли сте поне една статия на Иво? Знаете ли, че той е стара опозиция на Станишев? Не, нали? Плямпала тъпи, стига лепете глупости!!!

Партиен кадър няма място в СЕМ.

Опааа, назначиха поредната червена гнида......така де оти ни е властта ако не ни служи.....подменяме калинки с червени гниди......

между иво атанасов и Rадомир чолаков разликата по грамотност, езикова култура и всичко останало е каквато е разликата между земята и небето....

Скоро ще започнат да повръщат от преяждане!!!!!!!!!!!!!

Хане, говоря за НАЗНАЧЕНИЯ, а не за решения!!!

За хан Тукмак надали има разлика..

ХОРА! В началото се подсмихвах на писанията, че това управление планира да излезем от ЕС. Колкото повече обаче ги гледам кого назначават и какви ги вършат, не ми става никак весело. Някак абсолютно системно и целенасочено вършат безобразие след безобразие и дразнят народа и европартьорите ни. Започва да ме хваща страх, че тука ще стане като в Беларус или Русия - абсолютна диктатура, маскирана под "многопартийна" система и репресии върху инакомислещите. Вече сериозно се замислям да хващаме с жена ми пътя към Западна Европа, докато не е станало късно.

Ози отдавна те чета. Не мога да повярвам, че си се успал и не си взел на сериозно истината. Най-логичното, най-видимото - обикновено то е вярното. Не това, което ти казват. Ако четеш вестници и гледаш телевизия, трябва да имаш умения да отсяваш зрънцата. Най-добре е да не се купуват вестници вече.

След назначаването на Атанасов , познайте каква ще е телевизията след месец-два. Но пък един розов фалш ще ни залее. Всички под анастезията на пропагандата. И непримирима борба с враговете, те не свършват гадовете.

Надявам се, че няма да стане бързо. Започвам да вземам мерки.

Споделям притесненията ти. Дано не сме прави, че иначе Евразия ни зове, ужас!

От тук на изток до бреговете на Япония е все такова - разни форми на азиатски комунизъм. Не е далеч.

В човешката история са познати няколко типа държави: Робовладелска, Феодална, Капиталистическа и тази на съвременните цивилизовани и глобализирани общества Социалната, чиято главна дейност е да провежда социални мероприятия. Другите значими дейности на този тип държава в значителна част са делегирани на глобалните международни организации. Социални дейност може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия.

Е това не могат да разберат бабите пред НДК!

Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за проспертет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулова социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от власта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население се демотивира да работи за благото на обществото, а започва да търси други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

След краха, в новите условия, този огромен репресивен апарат се сраства с идеологическия и заедно продължават да властват използвайки целият си богат арсенал от методи и прийоми. Опитите за създаване на заможна среда класа от необвързани с тоталитарните структори части на обществото, са своевременно блокирани от същите структори. Всеки опит за начало на нормално развитие на държавата, чрез изграждане на инфраструктура, разумна и балансирана социална политика основаваща се на реалните възможности на държавата се парира по добре познати и изпитани методи. Прочистването на държавните структури от зависими, корумпирани и некадърни чиновници често удря на камък поради взаимната им свързаност.

За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от станишевци въобще няма да се учудя, ако се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че е станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масови национални протести до оставка на правителството на Олигарски и предсрочни парламентарни ИЗБОРИ.

умрелите от глад БСП-ари побързаха да се уредят на апетитни постове. Навсякъде лобисти и пълна политическа чистка

Само с печалби от " Еврофутбол " не се живее .

Бил блестящ публицист, пред него бледнеят и такива като Ст.Цанев например.И независим- дори и от бсп..... що не се разкарате?

Най-после едно добро назначение! Иво Атанасов е готин човек, занимавал се е с медии и е личност. А точно личности ни трябват в България, щото дупедавците са преобладаващо мнозинство!!!

По време на 3-ната коалиция,СЕМ /ДПС/БСП ,ПОДАРИХА НА ---А.ДОГАН ----27 медии ! Сега се очаква ,...още толкова !

Еееее, тая пръчка от шкаф я искараха, тоа не съм го виждАл поне 12 години

А, аз мисля, че беше в предния парламент. Но може и да греша

вместо да си учудена питай гугъл,той ще ти каже.Само си пишете за да не заспите.

Митееее,това пък в каква връзка го казваш?

Вместо "дългогодишния "депутат, което звучи някак тромаво, що не въведете термина "потомствен"депутат - по-кратко пък и с привкус на благородство някак си;о) Пък и столетницата с много "благородници" като Атанасов може да се похвали...

така и не можаха да изненадат-нямаат кадри- все стари комунисти. изровиха го от Кюстендил(май от там беше) нищо ново-какво да чака човек от умираща партия, лошото е че много се задържаха,то е ясно че ще се провалят, както до сега са го правили, няма начин-те не са за това време

Дори най-беззъбите, алкохолизирани и лумпенизирани гербери ще се съгласят, че щом Иво Атанасов е толкова дългогодишен депутат, то е абсурдно да се твърди, че е партийно назначение! Историята по категоричен начин сочи, че изкараш ли 10 години в Парламента и ставаш АНГЕЛ Небесен! Съда ще го потвърди!

БРАВО, ПОЗНАВАМ ИВО АТАНАСОВ ЛИЧНО И ЩЕ КАЖА САМО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТЕН ЧОВЕК ,С МОРАЛНИ УСТОИ ,ЕТО ОТ ТАКИВА ХОРА ИМА НУЖДА ОБЩЕСТВОТО НИ.

Ах , Кюстендил-Кюстендил какви сливи си родил ! Баста вече , направо се оляха.

Не симпатизирам на БСП, но се съгласявам с вас. И аз си мисля, че е честен човек. Дано!

Честен човек който гласува за Делян Пеевски за шеф на ДАНС няма.