Коментари - Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал”

С привикването на посланика ни от Mосква на практика България, премиерът припозна вината на Русия за случая „Скрипал“.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

"Привикването на посланика ни е по-слаб ход,...". а може би е "изпреварващ" ход. щото ако началниците от брюксел натиснат териториалните по икономически показатели да изгонят руски дипломати, русия няма с какво да отговори, хахахаа

Привикването на посланика ни от Mосква е нормална практика за началството да общува с подчинените си, другарю бесепар! А що се отнася до взаимоотношениято между ББ и Москва по-добре потърси в нета и виж какво казва по въпроса шефът на Руския институт за стратегически изследвания генерал Решетников, пък тогава приказвай, щото докато цени високо настоящия ни Премиер, за вас бесепарите никак не е ласкав. И после напиши в гугл: София поиска US щит заради Путин че да си припомниш как през юни 2007г. двамата с гоце опозорихте братските чувства на народа ни към нашата Освободителка Русия, като ревахте на отвъдокеанските си ментори да разперят ракетния си щит над България заради "заплахите" на руския президент.

Този като социален министър такива бакии направи. За действащи военни и полицаи ЗАПЛАТА + ПЕНСИЯ едновременно. Това го няма никъде по света и ги раздели като вземащи несправедливо и не вземащи. И сега в двете ведомства е упадък.

Аман от руски подлоги

Теб те помни само с келявята" реформа" в осигуряването където ни наби по високи осигуровки ! НЕЩАСНИК .

Натискът върху България да изрази "правилна атлантическа позиция "става доста мощен. Неслучайно досието на Юлия Кръстева излиза на бял свят точно сега ни в клин ни в ръкав. С две думи внимавайте как се държите, за да не излязат и за вас някои нелицеприятни факти.

Започвам да си мисля и да си правя заключения, че най- гадните предатели на България винаги са били бившите "социалисти" ужким, превъплътени в какви ли не други партии - като започнеш от Луканов, минеш през Калфин, Станишев и стигнеш до Цецо и Гърневски. Нямам думи....

Медиите съобщиха че дъщерята на Скрипал даде първото си интервю.Bай и какво е казала....,Путин беше или беше Путин ???Абе този газ да не е със изтекъл срок на годност?!

Калфата дето играе с олигарси само и прави схеми ,да не се обажда. Този няма бедни другари! Много е мазен и глъзгав като риба !!! Само по -скъпи вили ходи ,я по Панчарево ,я другаде и все аГнета се въртят в дворовете ,когато е на гости !!!

ГОЛЯМАТА ИГРА Няма да доведе до нищо добро.Сценария е предварително написан.Автор "неизвестен"Режисъор "неизвестен"заглавието на филма ще бъде"ФИЛМ НА УЖАСА"СТАТИСТИ -ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ гърчищи се в АГОНИЯ!

Аз вече вместо да се карам с руските торлове и лъжите им тука, ги контра атакувам..... Отваряш страницата на русия във фейсбук и им напомняш постоянно за какви глупаци гласуват като им пишеш сравнение с минималните заплати в русия и държави без ресурси като литва, хърватска, румъния, България.....

Браво на теб, а колко ти плащат за това?

Но защо в FB, нали си има ВКонтакте :)

Политиката и лицемерието е привилегия на силните и богати страни, прагматизма и честноста е за слабите и бедни страни, а ние отново се наакахме. Същото важи и за хората.

Причини да атакуваш някого когато искаш, винаги ще се намерат. Ти просто си търсиш извинение а когато няма такова, можеш сам да си го изобретиш (атаката на Полша от Хитлериска Германия е провокирана от немски войници облечени като поляци които стрелят и убиват няколко немски войника на границата - исторически факт). Същото е тука. Запада само търси причини да се заяде с Русия и заради това ги намира. Има много повече истински причини да се заяде с ердоган ама не го прави!

С Турция проблемите са предимно в областта на човешките права. Алъш вериша си върви.

А атаката на Полша от комунистическата Русия/СССР в съюз с хитлеристка Германия какво е по-точно?

Е, какво. Акт на "хуманност".

полша оотде се появи бе умник, създава се след Първа световна като заграбва огромни територии от Руска империя, австро-унгариа, германия, направи си справка за точните територии, и най вече чети.

Лъжата, алчността и арогантноста убиха Европа на лъжливите, алчните и арогантни "елити"!!! Да живее Европа!!!

НЕ СЛУЧАЙНО ВЕЧЕ ВЪВ ЕФИРА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕ ОБСЪЖДА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БОМБО-СКРИВАЛИЩАТА В СОФИЯ.НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДО КАКВО ДОЖИВЯХ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ УЖАСА ВЪВ ОЧИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА.

Световната преса публикува доказателствата по делото Скрипал срещу Русия. 6 картинки и нищо повече . Това е секретното заседание на британците.Така обвиниха Садам, така обвиняват и сега. Така обвиняваха за Литвинов и Березовски. Но всички те са отровени от англичаните защото поискаха връщане в Русия, вкл. и Скрипал. Тровят ги и им гепят паричките

Ограмоти се малко бе. Знаеш ли кой е Литвинов? Въобще правиш ли разлика между Литвинов и Литвиненко? Аман от неуки помияри.

дкми

Тоя го отровиха от ЦРУ, за да го припишат на руснаците и да направят панаира, който се случи. Какви са доказателствата, освен използването на "руска" отрова?

самолетите летят. Там свобода по руски. Тук сме в страна ,членка на два съюза, единият военен. И да скачате, и да пишете, и да не пишете, това няма значение за никого.

И като на страна членка винаги ни обслужват с техния член.

може пък да ви олекне, но фактите не се интересуват от писане.

наистина за никого-ти си трол и подлога-пълен никои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ясно е, че правният принцип в наказателното право " невинен до доказване на противното" е нарушен. Англия трябва да докаже след приключване на следствените дейности и след наказателното дело, че Х е извършителят. Вместо това веднага се заговори, че Русия и Путин са виновни. Само, че нашите юристи в управлението Захариева и Цачева явно, не са стигнали в университета до тези лекции. И съответно нямаме ясен отговор на Англия. Вместо това ни занимават с някакви социологически проучвания, че еди- колко % вярват в ХААРП, хвърлят боб и гледат в сфери!

А за останалите три случая в които роднини на шпионина умират при странни обстоятелства пак ли русия не е виновна ?

Който пречи на българина да печели от неговия пазар трябва да бъда нападан винаги, когато ни се отдаде случай. Ние не пречим на руснаците чрез кипърски офшорки да осъществяват икономическа дейност у нас. Не им пречим да си строят хотели и да печелят от руските туристи. След като Русия пречи на българите ние трябва да отговорим подобаващо. Не ме интересува какви са им мотивите.

нарушава се основния принцип-"невинен до доказване на противното"...Впрочем, с Истанбулската конвенция е същото...Мъж, причинил телесна повреда на жена при насилие, СЕ СЧИТА ВИНОВЕН" ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО, Т.Е. ДОКАТО ТОЙ САМ СЕ ОНЕВИНИ...Странни юридически принципи се въвеждат в "правови" държави...

Правилно! С тази ИК по същия начин доказателствената тежест за предполагаемото криминално деяние се прехвърля върху мъжа, по презумпция. Тоест, мъжът да доказва, че не е направил това, защото според конвенцията той е виновен!

Невинен до доказване на противното от Скот Търоу Виновни до доказване на противното от Лиан Мориарти Кое да си изберем, това е въпроса?

А "Дружбата със СССР ни е така необходима, както въздуха и слънцето за всяко живо същество", ама тези които го издигаха лозунга сега децата им учат при империалистите - капиталисти! И за най-голяма ирония обучението го плащат точно с парите от руснаците било от хотели или комисионнни или чисто политически подкупи! А обикновен бг предприемач по-лесно би правил бизнес с извънземни отколкото с официален такъв с руснаци! Колкото до гонене на дипломати, ако русофилското правителство през балканската война беше изгонило посланикът Неклюдов /в последствие награден с най-високото държавно отличие на Сръбия/ и не беше вярвало на руските гаранции, че ще ни бъде защитен тилът от румънците, най-вероятно нямаше да се стигне до националните катастрофи! За нас като българи може да е много приятно пиенето и яденето на маса с руснаци и флиртуването с рускини, ама когато последните решат че са официални лица на Русия и трябва да спазват официалната имперска политика ... по-добре да ги няма тук!

Сега поне със тази нова Студена война ще се положат усилия с най-големия проблем на България - руската пропаганда. Берековци, Догановци, Мишо шамаровци, Костинбродски афери, Теории на конспирациите които правят народа глупав. Ще се вземат мерки срещу троловете и срещу сайтовете на пеевски. Стига толкова лъжи Както е казал народа "Прост народ слаба държава" За това е вредна руската пропаганда. Защото прави народа прост.

Искаш да кажеш ,че ще стане като в "прогнилият" комунизъм?!? Сега обаче ще ни забранят да слушаме Гласът на Москва! Каква е разликата?И защо ще се връщаме назад като уж е демокрация и всеки има право на мнение?!?

Тъй като гледам тук пишат предимно руснаци ще ви кажа следното - докато Русия не позволява на българина да продава СВОБОДНО домати на руския пазар България е длъжна да бъде винаги против Русия и на страната на държавите, които позволяват на нейните граждани да продават стоки и услуги СВОБОДНО. И като казвам свободно това означава да си ги натовари на камиона , да си наеме сергия на пазар в Москва и да ги продаде директно на клиента. Без да плаща на мутри рекетьори, без да има посредник. Или да има възможност да зарежда руски ресторант - директно. Мен не ме интересува световната геополитка, кой къде воювал, кой къде какво правил - приятели са ми тези, които МИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПЕЧЕЛЯ. А това в момента е ЗАПАДА.

До колкото си спомням запада наложи санкции на търговията с руснаците. А и нашите "политици" направиха всичко възможно да унищожат нашата търговия с тях!

Търговията се прави от търговци, а не от политици. Поредния мит е това, че българските политици са виновни. И кога точно български политик е забранявал на българи да изнасят за Русия или да правят бизнес там? Документи намери, а не истерични речи на политици.

Не се прави на луд бе. Никой нищо не е забранявал. Путин наложи контра санкции за стоки идващи от ЕС, включително за домати и кисели краставички.

Каква търговия..... То в България е проблем да намериш български домати, искаш за Русия да изнасяме... да имаш данни, какво е производството им миналата година...

А бе олигофрен,на кой запад продаваш доматите си бе цървул,та нали всичко по българските пазари е внос от Турция,Гърция,Македония ,та и компири от Полша!Мина онова време,когато България произвеждаше всичко и имаше и къде да пласира селскостопанската си продукция в необятният руски пазар! Какво се произвежда в момента в България бе хайван-нищо, дори и собствения ни пазар не може да задоволи, но нали такива измекяри, като тебе трябва да плюят Русията и да са солидарни с краварите,както се изказва Цвинокио!

С такова правителство и такъв лидер България е загинала държава.

Ей ще се удавите от плюнки.

Тук някяква неизвестна безличност казва"НЕ МОЖЕ ПОЛИТИЦИТЕ НА 23 ДЪРЖАВИ ДА ГРЕШАТ и САМО БКП и КАЛФИН ДА СА ПРАВИ." Ей никой,първо виж кои са тия държави. Второ светът не се състои от 23 държави.Албания,Литва,Латвия Трето,питам?В какво точно сме солидарни ,че и аз да кажа ОК.Ама в какво и защо.Имали доказателства.Хванаха ли престъпника.Безспорно английските служби са супер.Покажете извършителя.

СЛУГИ НА САЩ

То като бяхме 46 години слуги на СССР та прокопсахме.

То ,че руските служби /а и не само те/ не са цвете за мирисане... спор няма! Но " На Иван сестра му..." До сега май няма никакви СЪЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Римското право....ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНАТА... ТЪРСИ КОЙ ИМА ИЗГОДА. А като гледам ,точно преди изборите Путин едва ли имаше желание да разбърква кофата с л..на. Та... не знам кой е крив и кой прав.

Това напрежение между русия и запада е и добро за България. Най-после някой ще вземе мерки срещу руската пропаганда която опростачва народа.

И това заявено от един плебей, от най-бедната, най корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа, член на прогнилите ЕС и НАТО

Така е колега. За 28 години тези колониални хайдуци ликвидираха и България и българите

в тази бедна европейска страна минималната заплата е двойна на руската. Путин дава 220 лева ББ дава 500 лева......

Викаш, друго си е в евроазиатския съюз.

детските анимационни филми, които се въртят 24 часа по ТВ, УСА производство? САМО уригни и пръдни...после ми говори за руска пропаганда...

Практитакта Ви е да слугувате. Въпроси не се задават, разсъжденията са вредни и езика е нужен основно за почистващи дейности. Срам ме е, че Ви държим. Едно е да не гласуваме за Вас, но да и търпим не можем вече. Стига с БСП-ГРОБ-ДПС и отново коалициите. Тези боклуци които създавате за опозиция ги взимате от класа на Гинчето-тока, учещи средното още. Ясно е че само война ви оправя. И сте готови да ни 'пуснете' на война, защото Вие можете да 'водите' само в гръб.

Световната преса публикува доказателствата по делото Скрипал срещу Русия. 6 картинки и нищо повече . Това е секретното заседание на британците.Така обвиниха Садам, така обвиняват и сега. Така обвиняваха за Литвинов и Березовски. Но всички те са отровени от англичаните защото поискаха връщане в Русия, вкл. и Скрипал. Тровят ги и им гепят паричките

НЕ МОЖЕ ПОЛИТИЦИТЕ НА 23 ДЪРЖАВИ ДА ГРЕШАТ и САМО БКП и КАЛФИН ДА СА ПРАВИ! Тези 23 държави отзовават руски дипломати: 1. Германия- 4 дипломата 2. Великобритания- 23 дипломата 3. Франция- 4 4. Полша- 4 5. Чехия- 3 6. Литва- 3 7. Испания- 3 8. Италия- 2 9. Холандия- 2 10. Дания- 2 11. Естония- 1 12. Латвия- 1 13. Швеция- 1 14. Румъния- 1 15. Финландия- 1 16. Хърватско- 1 17. Унгария- 1 18. САЩ- 60 19. Канада- 4 20. Украйна- 13 21. Австралия- 2 22. Албания- 2 23. Норвегия- 1

Какви 23 държави, това си е направо "Международната общност" с главно М

..ха ха..може може !!! а и те не " грешат " ...те са солидарни !!!

ЕС и НАТО са америкщански инструменти за контрол върх Европа. САЩ няваг съюзници, а имат само слуги/измекяри/.Последният независим ръководител беше Дьо Гол, който върна златото на Франция от САЩ, взето като гаранция по плана Маршал и извади Франция от НАТО

Ефектът на доминото... или както казваме ние "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краката"

Нова Зеландия не намерили кого да изгонят - пиши ги и тях.

Това беше най-голямата подигравка с Лондон.

Основното образование е задължително, но ти го нямаш. Ето ти примера, където Ти си тръгнал с/у течението.

Това е "цялото кралско войнство", а останалите 170 страни членки на ООН къде са?

Венецуела и Куба ли?

Може и още как, особено ако на тези 23 държави им е обещано нещо, търговски привилегии и тем подобни. Между другото, Commonwealth общността, която се състои от 53 държави, предимно бивши колонии на Обединеното кралство, тези, които експулсираха посланици в "солидарност" с короната, се броят на пръсти. Защо ли? Защото умните разбират, че това е най-големия политически шантаж в историята и това няма да доведе до нищо хубаво. А тъпаците, нека се надяват на привилегии от страна на ЮК. За някои ще има, но не за всички от тях.

Бочко пак се изака... уж иска солидни доказателства, а действа без да се съгласува с никой! Цяла България иска доказателства преди да се действа!

ЕВРОПА Е ПЕРИФЕРИЯТА НА РУСИЯ

Видяла жабата ,че подковават магарето, и тя вдигнала крак за да я подковат! Това се случва и с нашата васална марионетка-еднокнижника Борисов! Вашингтон нарежда да се инспирира конфликт между Европа и Русия и най естествено е да възложи тази гадост на Англия! Мей от година се опитва да се дърля с голямата мечка и най накрая измисли начин, как да се осъществи този конфликт, а именно чрез брутални обвинения, без всякакви доказателства! По същия начин и Москва може да обвини Лондон, че те са си очистили двойния агент, който отдавна вече е изтискано лимонче, от което вече няма никаква полза, но пък е удобен обект за международен скандал! И ето елементарния подход за осъществяване на скандала, чрез използването на отдавна заличеният официално от регистрите руски боен отровен газ Новичок! Елементарно Уотсън, но нали е поръчано от "краварника" и трябва да се изпълнява! Е има и страни в Европа, които държат на своя суверенитет и не искат да се причисляват към колониалният анклав на Вашингтон, но България не е от тях! Тя отдавна се е обявила за краварска колония и канапчетата на нейната безлична марионетка Винету Магнолията се дърпат директно от колониалният краварник на Козяк! Един друг тъпанар вчера- Апартаментий, пък се изказа,че ние трябва да сме "солидарни" с другите европейски колониални краварски обори! Та си идваме пак на думата за жабата и подковаването!

Тежко и горко на Европа, докато острова се отдели от континента, може и камъни да ни се наложи да ядем. От ден на ден все по-зле става, вече започва да се оформя устойчива тенденция към затъване.

Когато ингилизите се надпреварваха да обясняват как ще излязат от Европа, Европа "дгд" и т.н., вие се надпреварвахте да обяснявате, колко са глупави англетата. Помните ли този момент?! А на никой ли не му хрумна, че с ингилизите сме в една лодка и ще повлекат Европа на долу ?!

Ех колко ни липсва този умен човек. Ама от друга страна блазе на ЕС с такъв мозък, работещ за него. Лазеше вляво, лазеше вдясно най-после допълзя до Европата.

Предполага се, че Русия е замесена в отравянето. ПРЕДПОЛАГА се,т.ес на принципа "Тука има,тука нема" но няма доказателства. И на база "ПРЕДПОЛАГА СЕ" цяла Европа в хор се занимава с предвижването на дипомати насам-натам. Перфектно скалъпен скандал. Чудя се само -дали някои му вярва?

ХАХАХА ... "Припознавача вика, дръжте припознавача"!!!

Още един привърженик на съветско-комунистическата идея. Какво може да каже човека , който зарежда пушката на авджията Гоце? Със СССР напред и повече встрани.

Двуличник. Политическа кур.а.

така загубихме Южен поток, АЕЦ Белене, матриал за хъба и ....

Тоя последно нали беше специалис по социалната политика, да се изказва по такива теми и да не се бърка къде не му е работата.

Тоя е съветник на еврокомисар и е част от еврочиновниците които ни формират бъдещето ...за съжаление

Ако някой е чел Аквариум на Виктор Суворов знае, че за да идеш разведка в чужбина първо вербуваш руснак на висока позиция в тайните и секретни производства като например ракетни двигатели и т.н. После представяш каквото си измъкнал и ако те одобрят отиваш в чужбина, а този дето ти е дал информацията отива в ГУЛАГ. Ще кажете , че няма гулаг бече, няма, амма Сибир има.... Та като ревете за агент на ГРУ по-полека. Станал е агент за да влезе в апарата на ЦК на КПСС - невероятни привилегии. Така е било до 90та, а после е същото, без КПСС. А това, че на Русия и изиграха мръсен номер е факт. Студената война не е нова, това е нова фаза на старата. Русия не бива да враждува с ЕС, САЩ и НАТО. Напротив, трябва да влезе в ЕС и НАТО, защото зад гърба на Путин са Китай и Япония, а кореите като се обединят също ще поискат сибирска баница от Русия. Япония винаги си е искала курилите и няма да отстъпи. Китай вече твърди, че има най-силната армия и прави учения в зимни условия по границата с Русия и сипва камъни в Амур за да прибара островите в реката. Путин да забрави за агресиите си, да остави и Украйна и да си пази гъза. Украйна, Финландия, прибалтиките и Полша няма да го нападнат. Е, Румъния си иска Молдова ама в Молдова говорят румънски и тя няма никога да бъде руска.

Моля прочетете и запомнете поста ми, а ако искате напишете и по 5 минуса - ваше право е. Аз съм русофил и виждам как Русия с Путин отива на гибел , както и България с герб и Борисов.

др. Коцев сигурен ли е, че ще се върне в Москва? Да не го помолят на летището да се върне, защото са му загубили акредитацията?

Ами то работата е ясна- решението ще бъде взето напълно самостоятелно, с натиск в областта на шията. На Цветанов май му бяха достатъчни само 1-2 закуски оттатък океана,за да се научи да преглъща всичко, но Борисов явно ще трябва да се измъчи с непоръчваната "английска закуска" и рядкото европейско кафе. Щеше ми се поне веднъж да си поръчаме сами това, което ни се яде, но явно не и в този живот.

Истината е, че запада се изпика на правото. После същите ще ни правят доклади за правосъдните органи. А те не спазиха основното правило, че всеки е невинен до доказване на противно. На всеки юрист който се изкаже като тях, трябва моментално да му скъсат дипломата. Започвайки се тук с министър Екатерина Захариева. Показва и колко не ги е срам пред хората, за които това трябва да е очевидно.

"Когато на всички нещо е известно, не са нужни никакви доказателства" - решение на московския Басманен съд от преди 2 години, когато обвиняваха Ердоган във връзки с ИДИЛ!

Самата му фамилия подсказва какъв е!

Коментари - Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал”

С привикването на посланика ни от Mосква на практика България, премиерът припозна вината на Русия за случая „Скрипал“.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Премиерът припозна вината на Москва по ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

"Привикването на посланика ни е по-слаб ход,...". а може би е "изпреварващ" ход. щото ако началниците от брюксел натиснат териториалните по икономически показатели да изгонят руски дипломати, русия няма с какво да отговори, хахахаа

Привикването на посланика ни от Mосква е нормална практика за началството да общува с подчинените си, другарю бесепар! А що се отнася до взаимоотношениято между ББ и Москва по-добре потърси в нета и виж какво казва по въпроса шефът на Руския институт за стратегически изследвания генерал Решетников, пък тогава приказвай, щото докато цени високо настоящия ни Премиер, за вас бесепарите никак не е ласкав. И после напиши в гугл: София поиска US щит заради Путин че да си припомниш как през юни 2007г. двамата с гоце опозорихте братските чувства на народа ни към нашата Освободителка Русия, като ревахте на отвъдокеанските си ментори да разперят ракетния си щит над България заради "заплахите" на руския президент.

Този като социален министър такива бакии направи. За действащи военни и полицаи ЗАПЛАТА + ПЕНСИЯ едновременно. Това го няма никъде по света и ги раздели като вземащи несправедливо и не вземащи. И сега в двете ведомства е упадък.

Аман от руски подлоги

Теб те помни само с келявята" реформа" в осигуряването където ни наби по високи осигуровки ! НЕЩАСНИК .

Натискът върху България да изрази "правилна атлантическа позиция "става доста мощен. Неслучайно досието на Юлия Кръстева излиза на бял свят точно сега ни в клин ни в ръкав. С две думи внимавайте как се държите, за да не излязат и за вас някои нелицеприятни факти.

Започвам да си мисля и да си правя заключения, че най- гадните предатели на България винаги са били бившите "социалисти" ужким, превъплътени в какви ли не други партии - като започнеш от Луканов, минеш през Калфин, Станишев и стигнеш до Цецо и Гърневски. Нямам думи....

Медиите съобщиха че дъщерята на Скрипал даде първото си интервю.Bай и какво е казала....,Путин беше или беше Путин ???Абе този газ да не е със изтекъл срок на годност?!

Калфата дето играе с олигарси само и прави схеми ,да не се обажда. Този няма бедни другари! Много е мазен и глъзгав като риба !!! Само по -скъпи вили ходи ,я по Панчарево ,я другаде и все аГнета се въртят в дворовете ,когато е на гости !!!

ГОЛЯМАТА ИГРА Няма да доведе до нищо добро.Сценария е предварително написан.Автор "неизвестен"Режисъор "неизвестен"заглавието на филма ще бъде"ФИЛМ НА УЖАСА"СТАТИСТИ -ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ гърчищи се в АГОНИЯ!

Аз вече вместо да се карам с руските торлове и лъжите им тука, ги контра атакувам..... Отваряш страницата на русия във фейсбук и им напомняш постоянно за какви глупаци гласуват като им пишеш сравнение с минималните заплати в русия и държави без ресурси като литва, хърватска, румъния, България.....

Браво на теб, а колко ти плащат за това?

Но защо в FB, нали си има ВКонтакте :)

Политиката и лицемерието е привилегия на силните и богати страни, прагматизма и честноста е за слабите и бедни страни, а ние отново се наакахме. Същото важи и за хората.

Причини да атакуваш някого когато искаш, винаги ще се намерат. Ти просто си търсиш извинение а когато няма такова, можеш сам да си го изобретиш (атаката на Полша от Хитлериска Германия е провокирана от немски войници облечени като поляци които стрелят и убиват няколко немски войника на границата - исторически факт). Същото е тука. Запада само търси причини да се заяде с Русия и заради това ги намира. Има много повече истински причини да се заяде с ердоган ама не го прави!

С Турция проблемите са предимно в областта на човешките права. Алъш вериша си върви.

А атаката на Полша от комунистическата Русия/СССР в съюз с хитлеристка Германия какво е по-точно?

Е, какво. Акт на "хуманност".

полша оотде се появи бе умник, създава се след Първа световна като заграбва огромни територии от Руска империя, австро-унгариа, германия, направи си справка за точните територии, и най вече чети.

Лъжата, алчността и арогантноста убиха Европа на лъжливите, алчните и арогантни "елити"!!! Да живее Европа!!!

НЕ СЛУЧАЙНО ВЕЧЕ ВЪВ ЕФИРА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕ ОБСЪЖДА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БОМБО-СКРИВАЛИЩАТА В СОФИЯ.НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДО КАКВО ДОЖИВЯХ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ УЖАСА ВЪВ ОЧИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА.

Световната преса публикува доказателствата по делото Скрипал срещу Русия. 6 картинки и нищо повече . Това е секретното заседание на британците.Така обвиниха Садам, така обвиняват и сега. Така обвиняваха за Литвинов и Березовски. Но всички те са отровени от англичаните защото поискаха връщане в Русия, вкл. и Скрипал. Тровят ги и им гепят паричките

Ограмоти се малко бе. Знаеш ли кой е Литвинов? Въобще правиш ли разлика между Литвинов и Литвиненко? Аман от неуки помияри.

дкми

Тоя го отровиха от ЦРУ, за да го припишат на руснаците и да направят панаира, който се случи. Какви са доказателствата, освен използването на "руска" отрова?

самолетите летят. Там свобода по руски. Тук сме в страна ,членка на два съюза, единият военен. И да скачате, и да пишете, и да не пишете, това няма значение за никого.

И като на страна членка винаги ни обслужват с техния член.

може пък да ви олекне, но фактите не се интересуват от писане.

наистина за никого-ти си трол и подлога-пълен никои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ясно е, че правният принцип в наказателното право " невинен до доказване на противното" е нарушен. Англия трябва да докаже след приключване на следствените дейности и след наказателното дело, че Х е извършителят. Вместо това веднага се заговори, че Русия и Путин са виновни. Само, че нашите юристи в управлението Захариева и Цачева явно, не са стигнали в университета до тези лекции. И съответно нямаме ясен отговор на Англия. Вместо това ни занимават с някакви социологически проучвания, че еди- колко % вярват в ХААРП, хвърлят боб и гледат в сфери!

А за останалите три случая в които роднини на шпионина умират при странни обстоятелства пак ли русия не е виновна ?

Който пречи на българина да печели от неговия пазар трябва да бъда нападан винаги, когато ни се отдаде случай. Ние не пречим на руснаците чрез кипърски офшорки да осъществяват икономическа дейност у нас. Не им пречим да си строят хотели и да печелят от руските туристи. След като Русия пречи на българите ние трябва да отговорим подобаващо. Не ме интересува какви са им мотивите.

нарушава се основния принцип-"невинен до доказване на противното"...Впрочем, с Истанбулската конвенция е същото...Мъж, причинил телесна повреда на жена при насилие, СЕ СЧИТА ВИНОВЕН" ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО, Т.Е. ДОКАТО ТОЙ САМ СЕ ОНЕВИНИ...Странни юридически принципи се въвеждат в "правови" държави...

Правилно! С тази ИК по същия начин доказателствената тежест за предполагаемото криминално деяние се прехвърля върху мъжа, по презумпция. Тоест, мъжът да доказва, че не е направил това, защото според конвенцията той е виновен!

Невинен до доказване на противното от Скот Търоу Виновни до доказване на противното от Лиан Мориарти Кое да си изберем, това е въпроса?

А "Дружбата със СССР ни е така необходима, както въздуха и слънцето за всяко живо същество", ама тези които го издигаха лозунга сега децата им учат при империалистите - капиталисти! И за най-голяма ирония обучението го плащат точно с парите от руснаците било от хотели или комисионнни или чисто политически подкупи! А обикновен бг предприемач по-лесно би правил бизнес с извънземни отколкото с официален такъв с руснаци! Колкото до гонене на дипломати, ако русофилското правителство през балканската война беше изгонило посланикът Неклюдов /в последствие награден с най-високото държавно отличие на Сръбия/ и не беше вярвало на руските гаранции, че ще ни бъде защитен тилът от румънците, най-вероятно нямаше да се стигне до националните катастрофи! За нас като българи може да е много приятно пиенето и яденето на маса с руснаци и флиртуването с рускини, ама когато последните решат че са официални лица на Русия и трябва да спазват официалната имперска политика ... по-добре да ги няма тук!

Сега поне със тази нова Студена война ще се положат усилия с най-големия проблем на България - руската пропаганда. Берековци, Догановци, Мишо шамаровци, Костинбродски афери, Теории на конспирациите които правят народа глупав. Ще се вземат мерки срещу троловете и срещу сайтовете на пеевски. Стига толкова лъжи Както е казал народа "Прост народ слаба държава" За това е вредна руската пропаганда. Защото прави народа прост.

Искаш да кажеш ,че ще стане като в "прогнилият" комунизъм?!? Сега обаче ще ни забранят да слушаме Гласът на Москва! Каква е разликата?И защо ще се връщаме назад като уж е демокрация и всеки има право на мнение?!?

Тъй като гледам тук пишат предимно руснаци ще ви кажа следното - докато Русия не позволява на българина да продава СВОБОДНО домати на руския пазар България е длъжна да бъде винаги против Русия и на страната на държавите, които позволяват на нейните граждани да продават стоки и услуги СВОБОДНО. И като казвам свободно това означава да си ги натовари на камиона , да си наеме сергия на пазар в Москва и да ги продаде директно на клиента. Без да плаща на мутри рекетьори, без да има посредник. Или да има възможност да зарежда руски ресторант - директно. Мен не ме интересува световната геополитка, кой къде воювал, кой къде какво правил - приятели са ми тези, които МИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПЕЧЕЛЯ. А това в момента е ЗАПАДА.

До колкото си спомням запада наложи санкции на търговията с руснаците. А и нашите "политици" направиха всичко възможно да унищожат нашата търговия с тях!

Търговията се прави от търговци, а не от политици. Поредния мит е това, че българските политици са виновни. И кога точно български политик е забранявал на българи да изнасят за Русия или да правят бизнес там? Документи намери, а не истерични речи на политици.

Не се прави на луд бе. Никой нищо не е забранявал. Путин наложи контра санкции за стоки идващи от ЕС, включително за домати и кисели краставички.

Каква търговия..... То в България е проблем да намериш български домати, искаш за Русия да изнасяме... да имаш данни, какво е производството им миналата година...

А бе олигофрен,на кой запад продаваш доматите си бе цървул,та нали всичко по българските пазари е внос от Турция,Гърция,Македония ,та и компири от Полша!Мина онова време,когато България произвеждаше всичко и имаше и къде да пласира селскостопанската си продукция в необятният руски пазар! Какво се произвежда в момента в България бе хайван-нищо, дори и собствения ни пазар не може да задоволи, но нали такива измекяри, като тебе трябва да плюят Русията и да са солидарни с краварите,както се изказва Цвинокио!

С такова правителство и такъв лидер България е загинала държава.

Ей ще се удавите от плюнки.

Тук някяква неизвестна безличност казва"НЕ МОЖЕ ПОЛИТИЦИТЕ НА 23 ДЪРЖАВИ ДА ГРЕШАТ и САМО БКП и КАЛФИН ДА СА ПРАВИ." Ей никой,първо виж кои са тия държави. Второ светът не се състои от 23 държави.Албания,Литва,Латвия Трето,питам?В какво точно сме солидарни ,че и аз да кажа ОК.Ама в какво и защо.Имали доказателства.Хванаха ли престъпника.Безспорно английските служби са супер.Покажете извършителя.

СЛУГИ НА САЩ

То като бяхме 46 години слуги на СССР та прокопсахме.

То ,че руските служби /а и не само те/ не са цвете за мирисане... спор няма! Но " На Иван сестра му..." До сега май няма никакви СЪЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Римското право....ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНАТА... ТЪРСИ КОЙ ИМА ИЗГОДА. А като гледам ,точно преди изборите Путин едва ли имаше желание да разбърква кофата с л..на. Та... не знам кой е крив и кой прав.

Това напрежение между русия и запада е и добро за България. Най-после някой ще вземе мерки срещу руската пропаганда която опростачва народа.

И това заявено от един плебей, от най-бедната, най корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа, член на прогнилите ЕС и НАТО

Така е колега. За 28 години тези колониални хайдуци ликвидираха и България и българите

в тази бедна европейска страна минималната заплата е двойна на руската. Путин дава 220 лева ББ дава 500 лева......

Викаш, друго си е в евроазиатския съюз.

детските анимационни филми, които се въртят 24 часа по ТВ, УСА производство? САМО уригни и пръдни...после ми говори за руска пропаганда...

Практитакта Ви е да слугувате. Въпроси не се задават, разсъжденията са вредни и езика е нужен основно за почистващи дейности. Срам ме е, че Ви държим. Едно е да не гласуваме за Вас, но да и търпим не можем вече. Стига с БСП-ГРОБ-ДПС и отново коалициите. Тези боклуци които създавате за опозиция ги взимате от класа на Гинчето-тока, учещи средното още. Ясно е че само война ви оправя. И сте готови да ни 'пуснете' на война, защото Вие можете да 'водите' само в гръб.

Световната преса публикува доказателствата по делото Скрипал срещу Русия. 6 картинки и нищо повече . Това е секретното заседание на британците.Така обвиниха Садам, така обвиняват и сега. Така обвиняваха за Литвинов и Березовски. Но всички те са отровени от англичаните защото поискаха връщане в Русия, вкл. и Скрипал. Тровят ги и им гепят паричките

НЕ МОЖЕ ПОЛИТИЦИТЕ НА 23 ДЪРЖАВИ ДА ГРЕШАТ и САМО БКП и КАЛФИН ДА СА ПРАВИ! Тези 23 държави отзовават руски дипломати: 1. Германия- 4 дипломата 2. Великобритания- 23 дипломата 3. Франция- 4 4. Полша- 4 5. Чехия- 3 6. Литва- 3 7. Испания- 3 8. Италия- 2 9. Холандия- 2 10. Дания- 2 11. Естония- 1 12. Латвия- 1 13. Швеция- 1 14. Румъния- 1 15. Финландия- 1 16. Хърватско- 1 17. Унгария- 1 18. САЩ- 60 19. Канада- 4 20. Украйна- 13 21. Австралия- 2 22. Албания- 2 23. Норвегия- 1

Какви 23 държави, това си е направо "Международната общност" с главно М

..ха ха..може може !!! а и те не " грешат " ...те са солидарни !!!

ЕС и НАТО са америкщански инструменти за контрол върх Европа. САЩ няваг съюзници, а имат само слуги/измекяри/.Последният независим ръководител беше Дьо Гол, който върна златото на Франция от САЩ, взето като гаранция по плана Маршал и извади Франция от НАТО

Ефектът на доминото... или както казваме ние "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краката"

Нова Зеландия не намерили кого да изгонят - пиши ги и тях.

Това беше най-голямата подигравка с Лондон.

Основното образование е задължително, но ти го нямаш. Ето ти примера, където Ти си тръгнал с/у течението.

Това е "цялото кралско войнство", а останалите 170 страни членки на ООН къде са?

Венецуела и Куба ли?

Може и още как, особено ако на тези 23 държави им е обещано нещо, търговски привилегии и тем подобни. Между другото, Commonwealth общността, която се състои от 53 държави, предимно бивши колонии на Обединеното кралство, тези, които експулсираха посланици в "солидарност" с короната, се броят на пръсти. Защо ли? Защото умните разбират, че това е най-големия политически шантаж в историята и това няма да доведе до нищо хубаво. А тъпаците, нека се надяват на привилегии от страна на ЮК. За някои ще има, но не за всички от тях.

Бочко пак се изака... уж иска солидни доказателства, а действа без да се съгласува с никой! Цяла България иска доказателства преди да се действа!

ЕВРОПА Е ПЕРИФЕРИЯТА НА РУСИЯ

Видяла жабата ,че подковават магарето, и тя вдигнала крак за да я подковат! Това се случва и с нашата васална марионетка-еднокнижника Борисов! Вашингтон нарежда да се инспирира конфликт между Европа и Русия и най естествено е да възложи тази гадост на Англия! Мей от година се опитва да се дърля с голямата мечка и най накрая измисли начин, как да се осъществи този конфликт, а именно чрез брутални обвинения, без всякакви доказателства! По същия начин и Москва може да обвини Лондон, че те са си очистили двойния агент, който отдавна вече е изтискано лимонче, от което вече няма никаква полза, но пък е удобен обект за международен скандал! И ето елементарния подход за осъществяване на скандала, чрез използването на отдавна заличеният официално от регистрите руски боен отровен газ Новичок! Елементарно Уотсън, но нали е поръчано от "краварника" и трябва да се изпълнява! Е има и страни в Европа, които държат на своя суверенитет и не искат да се причисляват към колониалният анклав на Вашингтон, но България не е от тях! Тя отдавна се е обявила за краварска колония и канапчетата на нейната безлична марионетка Винету Магнолията се дърпат директно от колониалният краварник на Козяк! Един друг тъпанар вчера- Апартаментий, пък се изказа,че ние трябва да сме "солидарни" с другите европейски колониални краварски обори! Та си идваме пак на думата за жабата и подковаването!

Тежко и горко на Европа, докато острова се отдели от континента, може и камъни да ни се наложи да ядем. От ден на ден все по-зле става, вече започва да се оформя устойчива тенденция към затъване.

Когато ингилизите се надпреварваха да обясняват как ще излязат от Европа, Европа "дгд" и т.н., вие се надпреварвахте да обяснявате, колко са глупави англетата. Помните ли този момент?! А на никой ли не му хрумна, че с ингилизите сме в една лодка и ще повлекат Европа на долу ?!

Ех колко ни липсва този умен човек. Ама от друга страна блазе на ЕС с такъв мозък, работещ за него. Лазеше вляво, лазеше вдясно най-после допълзя до Европата.

Предполага се, че Русия е замесена в отравянето. ПРЕДПОЛАГА се,т.ес на принципа "Тука има,тука нема" но няма доказателства. И на база "ПРЕДПОЛАГА СЕ" цяла Европа в хор се занимава с предвижването на дипомати насам-натам. Перфектно скалъпен скандал. Чудя се само -дали някои му вярва?

ХАХАХА ... "Припознавача вика, дръжте припознавача"!!!

Още един привърженик на съветско-комунистическата идея. Какво може да каже човека , който зарежда пушката на авджията Гоце? Със СССР напред и повече встрани.

Двуличник. Политическа кур.а.

така загубихме Южен поток, АЕЦ Белене, матриал за хъба и ....

Тоя последно нали беше специалис по социалната политика, да се изказва по такива теми и да не се бърка къде не му е работата.

Тоя е съветник на еврокомисар и е част от еврочиновниците които ни формират бъдещето ...за съжаление

Ако някой е чел Аквариум на Виктор Суворов знае, че за да идеш разведка в чужбина първо вербуваш руснак на висока позиция в тайните и секретни производства като например ракетни двигатели и т.н. После представяш каквото си измъкнал и ако те одобрят отиваш в чужбина, а този дето ти е дал информацията отива в ГУЛАГ. Ще кажете , че няма гулаг бече, няма, амма Сибир има.... Та като ревете за агент на ГРУ по-полека. Станал е агент за да влезе в апарата на ЦК на КПСС - невероятни привилегии. Така е било до 90та, а после е същото, без КПСС. А това, че на Русия и изиграха мръсен номер е факт. Студената война не е нова, това е нова фаза на старата. Русия не бива да враждува с ЕС, САЩ и НАТО. Напротив, трябва да влезе в ЕС и НАТО, защото зад гърба на Путин са Китай и Япония, а кореите като се обединят също ще поискат сибирска баница от Русия. Япония винаги си е искала курилите и няма да отстъпи. Китай вече твърди, че има най-силната армия и прави учения в зимни условия по границата с Русия и сипва камъни в Амур за да прибара островите в реката. Путин да забрави за агресиите си, да остави и Украйна и да си пази гъза. Украйна, Финландия, прибалтиките и Полша няма да го нападнат. Е, Румъния си иска Молдова ама в Молдова говорят румънски и тя няма никога да бъде руска.

Моля прочетете и запомнете поста ми, а ако искате напишете и по 5 минуса - ваше право е. Аз съм русофил и виждам как Русия с Путин отива на гибел , както и България с герб и Борисов.

др. Коцев сигурен ли е, че ще се върне в Москва? Да не го помолят на летището да се върне, защото са му загубили акредитацията?

Ами то работата е ясна- решението ще бъде взето напълно самостоятелно, с натиск в областта на шията. На Цветанов май му бяха достатъчни само 1-2 закуски оттатък океана,за да се научи да преглъща всичко, но Борисов явно ще трябва да се измъчи с непоръчваната "английска закуска" и рядкото европейско кафе. Щеше ми се поне веднъж да си поръчаме сами това, което ни се яде, но явно не и в този живот.

Истината е, че запада се изпика на правото. После същите ще ни правят доклади за правосъдните органи. А те не спазиха основното правило, че всеки е невинен до доказване на противно. На всеки юрист който се изкаже като тях, трябва моментално да му скъсат дипломата. Започвайки се тук с министър Екатерина Захариева. Показва и колко не ги е срам пред хората, за които това трябва да е очевидно.

"Когато на всички нещо е известно, не са нужни никакви доказателства" - решение на московския Басманен съд от преди 2 години, когато обвиняваха Ердоган във връзки с ИДИЛ!

Самата му фамилия подсказва какъв е!