Калфин: Кандидатите на ГЕРБ, БСП И ПФ бягат от дебат

Разчитам на подкрепата на всички, които искат силна, работеща и достойна президентска институция, заяви кандидатът за президент Ивайло Калфин.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Кандидатите на ГЕРБ, БСП И ПФ бягат от дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой вдигна пенсионата възраст и не ни остави даже надежда че някога ще се пенсионираме? кой беше този който правеше заменките с брата на Станишев?

1.Защо пенсионната реформа се сведе само до увеличаване възрас- та за пенсиониране на ІІІ категория 2.Защо се увеличават само миним. осигурителни прагове,а не максима- лните? 3.Колко лв.е личната Ви ЗОВ и пен- сионната Ви такава като министър и ако няма такива защо?

В кръстословицата ми пише.Мазно и гнусно с 6 букви.Някой да помогне.

какъв дебат ,калфин. Ти стана министър на тези подлоги- значи си по- голяма подлога от тях. На всичко отгоре по твое време, унищожаваше народа работещ и търсещ работа. Какъв дебат- РЕАЛНОСТТА Е НАЙ- ГОЛЕМИЯ ДЕБАТ. Аз няма да гласувам за никого и няма да си дам подписа, за списъците им, но твоето е идиотизъм

ГЕРБ отбягва дебат, т.к. Бойко не може да участва в него. То е Ясно. Но може да поканиш Марешки

Калфин, кой ще си губи времето да приказва, пардон, дебатира с теб за каквото и да било ...

къде ли не беше и нищо не показа.хайде вече смири се и си седни на място.Банален си,противен дори и скучен.Уморен от преяждане.

Не виждам точно тези кандидати да бягат от дебат. Та те поне три пъти седмично са в някоя от телевизиите. Днешният дебат Радев - Цачева показа, че генералът няма от какво да се притеснява. Неговото отлично представяне изненада много хора - признавам, че и мен, защото досега не го харесвах.

ИЗМИСЛЕН ГЕНЕРАЛ!ДО ВЧЕРА НИКОЙ НЕ ГО БЕШЕ ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ!ИЗМЪКНАХА ОТ НАФТАЛИНА ПОРЕДНИЯТ "ПРОЕКТ"НА СТОЛЕТНИЦАТА!!!ОСВЕН ТЕЗИ ДВАМАТА ИМА ОЩЕ ДОСТА КАНДИДАТИ!!!АКО ИЗБЛЕЕТЕ И СЕГА ИЗБОРИТЕ,ПОСЛЕ СТЕ ...

И тоз иска да си придаде тежест като иска дебат с Каракачанов! Разбрахте ли сега за кого да гласувате..?!

loyola

в подлеза на НДК преди години някой беше написал "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят"

Работна Хипотеза : - 'Не гласувам за никого ' - Се брои -- Никой от 'наште' кандидати НЕ достига 51% (...а Нататъка - Ясно ;-) Звучи ил Е камбанно ?

Че кой ще прави дебат с аутсайдера?Трябва да са превъртяли , че да му обръщат внимание!Калфа , хайде хващай мекия и .....да те няма , стига си мрънкал!Оплачи се на Гоце!

Дебат между тез Всичките 'наши' ?! - че то ще Е кат Монолог на #Кой с Множествена склероза+разенторяване на 'личноста' !

Калфин първо ни реши проблемите с пенсионната реформа, сега иска и дебати, за да ни каже, как ще ни реши и останалите проблеми.

...и Е Казано : - и като Вкупом съгрешиха - вкупомВсичките станаха Непотребни.

Калфин-какъв дебат като си МУЛТАК-кукла на конци.Рубладжия.

Калфин безспорно е образован, интелигентен и ерудиран човек с дългогодишен сериозен професионален опит в сферата на политиката, дипломацията и държавната администрация и е може би единственият най-подготвен в тази кампания, НО ПРОБЛЕМЪТ С НЕГО е, че така или иначе си остава КАЛФА, а ние нямаме нужда повече от такъв президент...

Мдааа... - по-добрата-му половинка Вечно в Брюксел...щерката в Англия .. ...и Стъписващ брой икони по стените (съобразно Нова)

Работил съм като един подчинените на Клафин в Брюксел и мога да потвърдя написаното от тебе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление...а Двустъпковата --> Задължение.

А всички бягат от дебат с Трайков, защо ли ????

И той 'наш', Колега... (Вижте му рода и кариерата !)

КАРАКАЧАНОВ И НОТЕВ ПОКАЗАХА ПИСМА,С КОИТО СА КАНИЛИ ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ НА ДЕБАТ И НЯМАТ ОТГОВОР ОТ НИКОГО?! ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ГЛЕДАШ И ДРУГО ОСВЕН БТВ И НОВА?!

Калфин определено е водещата личност сред кандидатите.

Дебат с кандидат без шансове ми се струва леееко безсмислен. Все едно с Пищова да ходи някой да дебатира.

Българските политици разчитат на две основни неща:-лъжата и късата памет на хората. Но, копирам нещо забравено: Кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин е в основата на част от големите заменки на гори и земеделски площи, направени по време на тройната коалиция. Те са приемани на заседания на МС, а Калфин ги е внасял и докладвал. Такъв е и скандалният случай със заменки около Камчия, от които се е облагодетелствал и братът на Сергей Станишев.

Съвсем нормално. В БСП само чистачката е чиста. Е, като изключим няколко откраднати рула тоалетна хартия и кашон сапуни. Ама на фона на останалите направо е Светица.

Какво повече да говорим?

Калфин, не знам дали това което казваш е така, не знам бягат или не, но ако бях аз щях да ти кажа простичко: Аз със ПРЕДАТЕЛИ не дебатирам! - точно и ясно ... може да го предадеш това и на Първанов ...

ТИЯ ДВАМАТА С ГОЦЕ СЕ ПРОСТРЕЛЯХА САМИ КАТО ПИЯНИ АВДЖИИ :))

герб нямат кандидат, кандидата е на местан, който се явява началник на бай ... , нищо ,че от своя страна е ибрик на султана. А ти какъв точно се явяваш и кой представляваш като всички в бГ те знаем отдавна какъв нищо правец си.!

zosha_@

калфин - направи една услуга и на себе си и на българия -откажи се от понататъшно участие в изборите. качествен човек си, но е време за общ фронт срещу бай хой, особено след изявлението днес на дост.

Не се самохвалете защото не сте от вчера на държавната ясла и хората са видели и разбрали каква подлога сте за да се доберете до власт..Човек сменил няколко партии когато му предлагат власт и пари едва ли може да вдъхне доверие на нормален.. Изащо бе калфа не се замислиш защо никой не иска да ти слуша празнодумието, самохвалебствието интересчийството понеже друго няма какво да се научи при дебат с тебе

Единствения свестен кандидат за президент, сравнение с другите паляци !

Не бягам, днес размазах Цура Метлата, утре като си мераклия и теб ще пратя в канализацията. Не си ми в категорията и не ми се пилее времето. По-добре ми е сред хората в провинцията!

Всяко малко момче иска да стане голям мъж, но Калфин не иска ли твърде много?