Калфин (АБВ): ГЕРБ да са по-гъвкави в преговорите

ГЕРБ трябва да бъдат по-гъвкави в преговорите за съставяне на правителство, заяви зам.-председателят на АБВ Ивайло Калфин. Те още не са сигурни в подкрепата си.

Обратно в новината

Коментари - Калфин (АБВ): ГЕРБ да са по-гъвкави в преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБВ са прекалено интелигентни за простотията, която видяхме при герП.

ШАЙКА НЕКАДЪРНИ НЕГОДНЦИ!

ГЕРБ С КОЕ СВОЕ ДЕТЕ ЩЕ НАПАРВИ КОАЛЦИЯ АБВ ПФ ИЛИ РБ ТЕ СА СЪЗЕДДЕНИ ОТ ГЕРБ ТАКА ЧЕ

Пак некомпетентните нямат мярка и ръсяш на невежите врели-некипели.

тия нали се цепиха от БСП, де ги бутат с ББ който се ги побеждава?

Този на снимката хем не може да управлява с десните хем иска от тях да са по гъвкави. Защо не си гледаш АБВ-то. ГЕРБ не е твоя работа за да им даваш акъл. Не съм прочел някъде Борисов да ви дава акъл за нещо а ти и Първанов само ГЕРБ ви е в устата.

не може да дава акъл на когото да е било!

България, резултат от жертвата на 200 000 руснаци във войната със средновековна Турция, е нова държава в сравнение с европейските. Липсата на класическа класана лидери, на просветени монарси, на гражданско общесто ни доведе до анархия след 1989 година. Няма пресяване, няма защита на качества на лидери, няма контрол, санкции, наказания. Подземието завладя държавата, а простотията триумфира в непознати досега размери. Хората са дисциплинирани, вярват в реда и законите, работят до изнемогване за пенсии по 120 лева, рекетирани са от държавата, взривявани са, малтретирани са, докарани са до крайна мизерия... За какви преговори говорим, за какви партии?! За крадци, сдушени в организирани престъпни групи? Егати десницата ви, егати демокрацията ви, егати развала на страната ви....

червени комунистически брътвежи, като пишеш явни лъжи, виж клавиатурата...не се ли изчервява

Егати левицата, егати социализмът, егати развитото социалистическо общество...направо си го кажи, искат ти се революция, 9-то септемврийска и червената армия на Дунава...

хората дисциплинирани , вярват в законите , работят до изнемогване ?! за коя държава става въпрос ?

Най-гъвкави в политическите преговори са ДПС. Те могат да крадат и от ляво и от дясно и от център и от център-ляво, център дясно, а да не говорим ако застанат о'зат какво може да се случи . . . правителство Олигарски с мед да го намажеш!

Гоце ,който даде три генералски чина на Буда Борисов за година и половина без някакви големи заслуги за род и родина ,започна предварителните сондажи чрез ренегата Калфта.Преговорите на Гоце са в стила аз на тебе ,а ти Буда на мене.Непонятна политическа вероятно и икономическа зависимост един от друг на бившите комунисти Гоце и Буда.P.S.Няма лидер в България който да поведе българите и да разбира от държавно управление.Аман В България от улични политици в маркови костюми возещи се в бронирани лимузини и охранявани от гавази офицери от Националната Служба за Обслужване-НСО.

Excuse me! Ама ГЕРБ са най-голямата парламентарно представена група - за добро или за лошо. Би следвало по-малките групи да са по-гъвкави в преговорите.

Политическите проститутки от АБВ сега се чудят, как точно да си легнат, вече съвсем официално, с ГЕРБ! То не стиге, че наглостта им стигна до там да се представят за новите и неопетнени лица в политиката, ами сега и акъл дават! Щото народът е забравил кои точно са Гоце Първанов, Румен Фонтанов Петков, Ивайло Лупи Калфин!

Много си точен чичо. Чудя се на хората, които са гласували за тези отрепки и предатели. Дано да има нови избори и тогава ще видите че АБВ няма да се класира.

И 10-тина напазарувани депутати. Нали затова ГЕРБ бавят и имитират преговори. Прецедента забави свикването на Народното събрание - всичко е, за да се даде време на ГЕРБ да "пазаруват" депутати.

герб са история..даже тоа е силно казано, след нпкоко години никой няма да ги помни..а ти обаче си дори нероден политик... хващайте се с боце и се мащайте колективо ,че ни е писнало на дедовия от такива пишман политици.

И Гугъл и Епъл са история! Карай си с добрата стара Нокия 3310, модификация БСП!

ГЕРБ + НФ + АБВ - 114 Още някой трябва - примерно отцепници от ББЦ. Но пък такава коалиция би се приела от обществото. ГЕРБ - първа политическа сила НФ - патриотична нотка Първанката - за тежест - бил е 2 мандата Президент.

Орел, рак и щука!

Имаш температура и пишеш глупости!

Какво значи "гъвкав" ???По-лесно да кляка на изнудванията на разни новоизлюпени политци??

ще да е нещо като гласуваш за варадеровският-получаваш доган