Калфин: Номинацията на Пеевски за евродепутат е безобразие

Номинацията на Делян Пеевски за евродепутат е безобразие и реакциите от Европа са негативни, заяви водачът на листата на АБВ за евроизборите Ивайло Калфин.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Номинацията на Пеевски за евродепутат е безобразие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калфата пак му се става евродепутат, но за това се иска майсторлък а той напоследък се държи като чирак!

калфин ,навярно от брюксел знае всичко за пеевския! него пък къде му бърка пеевския - и той ли е уцапан като други , боко , цецко , чи се страхува !

А Пеевски харесваш ли?

Че той Пеевски е от вашето котило! Какво се дуете. Момчето вие го гласувахте на шеф на ДАНС. Да не би да греша? Ами вашата партия превърна Ирен Кръстева в мама Тото! Какво възмутително има да пуснете отгоре Пеевски, при условие, че 70 години е такава политиката на Вашата партия? Вие създадохте държавата по свой образ и подобие, а сега грозна и изродена, че и загивала била! Я сега да си .... точно това!

не е ясно какъв проблемът на европа с Пеевски, аз пък също не харесвам техните избраници, определено са травестити, оцъклени очички и алчни до тавана, е, това е положението, на когото не му харесва пеевски, да не го гледа, но 100 пъти по патриот от строителя и унищожителя на герб - дебелосеркото Борисов...., а пък за безобразията да не се коментира, защото и абв не се стока

Европейската народна партия и г-н Вебер не са тези, които ще казват как да живеем. Ние не сме ученици или чираци в ЕС. ние също имаме глас и права. И престанете да се подценявате и да се подавате на подобни приказки. И на нас не ни харесват автора на "ПОРНО без граници", но го търпим. И той е от Европейската народна партия?!Бих казал "високомерна партия"!

Ако продължава така, може в скоро време, в ЕС да носят всички чалми и фесове! Нали това се иска !!! Троянските коне вече имат различен образ!

Не искаме нито негоя нито теб. Ти не си по свестен от него. Не Ви искаме стари ...................

Кал фин , мотивирай се защо избора на Пеевски е неприемлив и безобразия. Хайде посочи защо, какви са митивите, с какво се е провинил пред народа ? С какво е грешен този младеж ? И каже ти кой си, какън хпивер с ити за българите?

каква мотивация е нужна за очевидното? ти въобще прочете ли статията или ти стигат силите само за заглавието?

Ченеш и си казваш: та това отговаря на определението "тъп"! Не, всъщност си казваш - възможно ли е някой да е толкова тъп?

Кой е Калфин?РЕНЕГАТ предал партията която го издигна-сега изказва мнение.Кой те пита и кой ти го иска.Никога предателите не са уважавани!!!

ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ДПС ДПС Валери Цветанов. 03 май 2010 Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу бившия земеделски министър ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. ДПС Петър Ангелов. 07 юни 2013 Прокуратурата ще поиска снемане на депутатския имунитет на народния представител от ДПС Петър Ангелов. Ангелов е привлечен като обвиняем за участие в престъпна група и данъчни престъпления в размер на над 4 милиона лева. ДПС Христо Бисеров Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. В нелегалност от няколко месеца! ДПС Юнал Тасим Юнал Тасим, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. ДПС Бюрхан Абазов брат на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, назначен за заместник министър на земеделието. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства 18 февруари 2014 Осъдиха кадри на ДПС за купуване на гласове. Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове. 8 юли 2013 Софийският градски съд осъди бившите депутати от ДПС Гюнай Сефер и Митхат Табаков на 10 и 11 години затвор заради присвоени стотици хиляди левове

Не го пускай повече този коментар, защото ще вземем да си помислим, че ДПС е единствената партия, която не пречи на съда са осъжда нейни кадри. Ще излезе Местан и ще обяви, че само те не покриват далаверите.

По никакъв начин не съм за ДПС и Пеевски. Но с какво избора на Пеевски за ЕП е безобразие? А избора на Калфин, да представя друга формация? като за малко да стане президент издигнат от БСП. Пеевски си е сатанизиран. Имал богата майка и това му е вината. Да е извършил някакво престъпление? Аз не съм чувал. И ако сега изкажете, че бил дебел или богат, то това е просто дискриминация, без никакво покритие. ;)

А какво ще кажеш за човек, който очевидно обществото отхвърляа той продължава да налага присъствието си. Що за положителен образ?

Извинявай, но това е почти нормално за политик. Мнозинството са с отрицателна подкрепа. Повечето хора не ги харесват. Освен това, това е и следствие на изграждането на образ за някой. Точно това е станизирането му. Изглежда като обикновенно връзкарче. От зад бизнеса се движи явно от майка му и той вероятно много не разбира от това. Иначе нямаше да се бута на такива постове. Освен да се бори за власт. Но ЕП няма да му даде нищо на бизнеса. А както казах мнозинството хора не харесват и Бойко, и Станишев, и Местан, и Сидеров, и Плевнелиев и така на татък. Но това не променя, че има гласуващи за техните партии.

- 21 годишен Пеевски стана най-младият член на политически кабинет, след като беше назначен от Пламен Петров за парламентарен секретар на транспортното министерство - пост, който му позволи да влезе в борда на директорите на "Пристанище Варна". Пеевски оглавява без нужния образователен ценз борда на Пристанище Варна- най-голямото пристанище в България. - Към 2006 г. в биографията на Пеевски се твърдеше, че той е докторант по административен процес в ЮЗУ, каквато информация обаче няма в официалния регистър на образователното министерство. - 25 годишен Пеевски (2005г.) е следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба, макар че НЯМА изисквания от закона 9 г. стаж за тази длъжност. - 5 месеца по-късно е назначен за заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Станишев. - През пролетта на 2007 г. Пеевски e замесен в грандиозeн корупционен скандал, в епицентъра на който бяха тогавашния министър на икономиката Румен Овчаров, неговата заместничка Корнелия Нинова, директорът на "Булгартабак" Христо Лачев и шефът на следствието Ангел Александров. Тогава Лачев обвини директно Пеевски, че го е рекетирал да сключва договори с близки до него фирми. Овчаров излезе в отпуск и подаде оставка. Корнелия Нинова и Пеевски бяха освободени от правителството, а Ангел Александров също напусна поста си след дълга отпуска. - 2013 Пеевски е назначен от Орешарски, по предложение на Сергей за директор на ДАНС, въпреки че не отговаря на законовите изисквания. За да отговаря на тези изисквания, БСП променя закона: депутатите увеличиха с една година мандата на шефа на агенцията. Бяха занижени и изискванията към него, като се прие, че председателят може да има само юридически стаж. Премахна се и възможността да бъде отзоваван предсрочно "при тежко нарушение или системно неизпълнение на служебните задължения, както и при действия, които накърняват престижа на агенцията

Както написах на другата реплика, Пеевски е връзкарче. Виновни за негови назначавания, са назначаващите. Съмнява ме това за 9-те години изискване като следовател. Все ест някъде трябва да започнат новите, ако не е някакво изключение. А за обвинението в корупция, всъщност си написал за печелене на поръчки от специални фирми. и това е по изказване на един човек. Не забравяй, че всеки е невинен до доказване на противното. А и мога да те питам, покрай скандала с бюлетините, как се печат в печатница на член на ГЕРБ? Да не очакваш, че има разлика? Просто Пеевски не е различен от останали политици. Просто има богата майка. А покрай телевизии излена и Сидеров и един негов националистически опонент. И Бареков. Това е лошо, защото обикновенно са лаладжии, които не е ясно дали са се оправяли с реални проблеми.

01 март 2010 Ердинч Хаджиев и Пламен Ганев ДПС Хаджиев и Ганев задържани на 1 март 2010 и обвинени в длъжностно престъпление. Предмет на престъплението са 7 имота с площ 32 декара край фара в Шабла, продадени на посочени от Хаджиев и Ганев лица. Щетата за държавата възлиза на над 116 хил. лева. Фидел Беев. 18 януари 2012 Върховният касационен съд потвърди условната присъда на бившия депутат от ДПС Фидел Беев, съобщиха в. "Труд" и БТА. Така присъдата му от 2 години затвор с 5-годишен изпитателен срок влиза в сила. Александър Методиев-бат Сали общински съветник от листата на ДПС-Самоков, замесен в скандал с организиране на нелегално енерго, събиране на пари в ромската махала в Самоков, замесен в схема за купуване на гласове Бейсим Басри. 1 април 2014 На три години "лишаване от свобода" условно, с четиригодишен изпитателен срок, бе осъден кметът на община Исперих Бейсим Басри. Емил Иванов ДПС. управител на Софийска област, бил свързан със силовата групировка на братята Васил и Георги Илиеви, cъс съмнителна дипломна за специалист по екология, издадена от Югозападния университет. Свидетели на общинската администрация в Своге, където Иванов е бил кмет, потвърждават, че лично са му вземали изпитите. По време на Тройната коалиция от 2005 до 2009 г., известен с разпродажбата на безценица на над 38 000 дка гори в района на Своге на частни лица, близки до ДПС, тогава той е овладял 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми- "частна община, осъден на 2.5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда

кой си ти бе, малоумник, ритна стола на които седиш а ръсиш акъл, но и прост да си е дарба, а ти нафукания си повече от прост - БСП те качи на пиедестал, данаилов ти даде реитинг - просто човече та Пеевски какво те бърка- малоумник и ПРЕДАТЕЛ

Ха - ха ! Защо червеният съсел с розовите очилца си е сложил тениска с номер 1 ? Защото ще стане вратар и като застане на вратата, Бойко ще ми дузпи и ще му вкарва гол след гол ... Засега резултатът е 7:0 в полза на Бойко .

За първи път от 1989г.се ориентирам да гласувам за ляв кандидат Калфин Изборът е мажоритарен той няма конкурент.Пеевски не не може да му се намаже на малкия пръст

При толкова прост народ... редно е да има представители в Европарламента :)

Простаците в България толкова се умножиха че ... вече изнасяме в Европа :)

Не Калфин, номинацията на Пеевски не е безобразием а нагост, която подсказва, кой управлява тази държава - а именно мафията, крадците и разбойниците, а всички, които са срешу това да го духат,

Ясно е, че е налял в любимата си партия някой и друг милион и тъй като е изпапан, а са свикнали друг да плаща сметката, го пробутват за наша сметка. Която ще се върне като бумеранг, ама от височината са станали слепи и глухи.

Калфин и Пеевски са кандидат-депутати. Нека избирателите преценят дали да ги подкрепят. Няма полза от евродепутати спечелили служебни победи.

Не одобрявам кандидатурата на Калфин за евродепутат. ама никой не ме пита

А ТВОЙТА КАКВА Е

Ей богу , ей

Няма ли кой да подари на Пеевски романа Записки по Българските въстания и да каже срещу кого се е борил българина през април 1876г.Дали чества таз дата.? Тогава да се оцени общата му култура патриотизъм и тогава да се прати да защитава Булгарски интереси

Той това го знае. Обаче сега сме 2014 г. и "парицата е царица". А в Брюксел ще отиде да защитава собствените си интереси!

Мисля,че няма да е особено голяма загуба за нас, ако пеевски отиде в ес и ни освободи от присъствието си. Нещо повече- аз мисля,че твърде успешно би сменил бокова в юнеско, или поне да и бъде оперативен помощник по културните въпроси на балканите. Важното е,не само добрите ни и умни деца да бягат , а лека полека и другите кожодери да се изнесат извън България и да не са при нас.Там, навън също има обиграни айдуци и на нашите няма да им е леко.Нека да заминават, просто да ги няма при нас.

Пренесени коментари от Фейсбука на "Идея за България facebook.com/ideyazabulgaria: Valentina Gulielmo: Чудно ми е защо ЕС ги допуска и търпи там.Не може да не проучват кой влиза в ЕП и какъв е.Колкото и да са заети със свои си проблеми,тези мошеници там стават част и от техните проблеми.Не разбирам такава толерантност.Не може да не се знае,че това не са избрани от народа хора,а фалшификация. Петър Киров: Разбира се, че на запад знаят що за политици ни управляват в България и що за политици им пращаме в ЕП. Например бившият американски посланик Пардю е написал черно на бяло, че настоящият български евродепутат Слави Бинев е престъпник, който е ръководил банда занимаваща се с проституция, наркотици, кражби на коли и т.н. /Правете си верните изводи какво представлява НФСБ/ Останалите български депутати, както от националния, така и от ЕП, по нищо не се различават от него. Всичките до един са излъчени от управляващите мутроолигархични партии, т.е. от мафията. Повечето ни депутати, особено в ЕП се изказват много патриотично и казват доста верни неща, но това пак е театър на нашата мафия, защото всички знаем, че ЕП е само един консултативен орган, който няма дори нормотворческа инициатива. Вината обаче за присъствието на нашите бандюги в българския и европейския парламенти си е изцяло наша, на българския народ. ЕС няма компетенцията да правораздава в отделните държави членки. Колкото и да му се иска, ЕС не може да ни внесе и правов ред, който да изчисти държавата ни. Правовата държава е дело на отделните страни, а силата й зависи от политическата и правната култура на съответните народи. wikileaks.org/cable/2005/07/05SOFIA1207.html#parI

Абе, мамин сладък, теб пуснаха ли те от лудницата? Доста време те нямаше, ама може пак да те приберат.

Мафията в България е със свърталище Националния и Европарламент Какъв елит има България какви 5 лева? В сравнение с развита и демократична Европа, България на мястото на партии има гнусни бандитски образувания, собственост на олигарси, придобили богатствата с използване властта и пладнешко ограбване на обществото. А в НС и представителите ни пред света в ЕП, където се счита, че е събран елита на страната, се намира цялата престъпна утайка на българското общество-всичките мутроолигарси на България, кредитните милионери, крадците-приватизатори, заменкаджиите, наркобосовете, хазартните босове, банкерите с мръсните пари и т.н. и т.н. Единствената мафия в България след 1989г е със свърталище националния и европарламент!

По конституция всеки има право да бъде избиран, ако по някаква сериозна причина, това му право не е отнето. калфин мове ли да каже, защо иска да отнеме конституционното право на Пеевски?

И номинацията на Калфин за евродепутат е същото безобразие. По какво се различава Калфин от Пеевски? Само по външния вид-иначе има същите безобразия, корупция и национални предателства във властта и двамата плачат еднакво аз съд и присъда, независимо от по-лъскавия вид на Калфин. Проблема не е в Пеевски, а в системата. В парламента има не един, а цели 240 Делян Пеевски, защото всичките депутати са представители-слуги на мутроолигархията и няма абсолютно никаква разлика между тях. Каква е разликата между Делян Пеевски, Бойко Борисов и Сергей Станишев?!Иска се не смяна на Пеевски, а смяна на на цялата система от прехода!!!!

Има голяма разлика ! Борисов е вярващ човек и не лъже ! А, другите са безверници , крадат и лъжат ! ГЕРБ е единствената изчистина партия от измамници !

Приятелю, а посмали малко. Всички знаем, че почти всичко казано от Борисов е лъжа. И ако в биографията на Пеевски почти всичко е лъжа и корупция, не ни разсмивай с твърдението, че в началото на прехода Борисов е станал и се е задържал като шеф на охранителна фирма само защото е любител на футбола и тениса и че е охранявал бабички и малки деца на принципа на тимуровските команди. Моля ти се, недей ни разсмива.

От дядо си знам, че къде влезе свиня, там става кочина.

Фидосова ли имаш пред вид?

че е безобразие спор няма но защо тогава е депутат защо за Европа не става а за България става е някой ще обясни ли

Калфин уж се състезаваше с Офшорков за президент - пък сега еднозначно му приглася... Явно го е достигнала дългата ръка на олигархията. И заради точно тези двамата - ще гласувам за Пеевски!

Не го е "ДОСТИГНАЛА", тя дългата ръка на Олигархията не го е ИЗПУСКАЛА!!!

ivo10

Аферим Хасан ефенди! Приготвяй чалмата и се запиши при сюнетчията.

от изтинска столичанка> от провенциални геьове ум не изкам когато стигнеш на мойто ментално и интелегентни ниво тогава можеш дасе осмелиш да ми целуващ кръката я виш твойте грежки неграмотни с неграмотник и с такиви недъразомения като вас сме тръгнали за европа срам за срамотийте

ivo10

Както е тръгнало скоро ДПС ще вкарат Пеевски и в джамията и от Мека ще трябва да ги отлъчат от мюсюлманството, че са осквернили вярата със свиня.

18.04.2014 Варварска сеч на гори в Боровец, Своге и Малко Търново Варварска сеч се извършва в района на финландското селище и черната скала на Боровец, както и край Своге, Ботевград и Малко Търново. Това заяви проф. Михаил Константинов пред Нова телевизия. Той предостави кадри от сечта край Боровец, на която се виждаше голямо празно петно без дървета сред гора от ели. До момента изпълнителната агенция по горите, която е под контрола на ДПС, няма официална реакция по случая. Единствено зам.-изпълнителният директор на Югозападното държавно предприятие обеща да бъде направена проверка на случая край Боровец. "Тази сеч се извършва в най-ценните наши иглолистни гори, които са стопанисвани в продължение на 90 години", каза доц. Георги Костов, бивш зам.-министър на земеделието и горите по времето на ГЕРБ, който в последствие беше махнат, защото наруши интересите на Емил Димитров от Етрополе. Михаил Константинов посочи, че над Своге и Ботевград пък са изсечени букове във вододайната зона. Това е абсолютно забранено от закона, допълни Констатинов. По думите му населението на Своге и Ботевград е заплашено от воден режим през лятото заради изсичането на горите. Константинов и Костов предположиха, че най-вероятно тази "варварска сеч" е скрита зад официални документи, но ако не се обърне внимание ще мине незабелязано. "Ако искат да спрат незаконната сеч, би трябвало тези камиони да бъдат спрени на границата", каза проф. Константинов. "На държавните горски предприятия и стопанства им е дадена нашата гора не само за да я секат и да си дават заплати, а да могат да извършват дейности по охрана, залесяване и възстановяване", допълни доц. Костов

По какво да разберем че нее сатана???мОЖЕ БИ ПИШЕ НА ЧЕЛОТО МУ....ИЛИ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА МЕСТАН???По делата ще ги познаете-интересно какви дела е сътворил тоя дебелунгер???Единствено е видимо че добре е папкал,,,бая килца е...друго видимо няма!!!

е кво ше види европа?едно просто прасе,с мноооого пари откраднати от овчия бг народ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Номинирането на всички ви е безобразие.

Калфин, я кажи ти отворко, къде са българските домати,чесън, ябълки, и като почнеш от армия ,здравеопазване и образование та стигнеш пак до фасул и леща ? Къде са питам ,та си взел да дадваш оценка за друг българин и какво мислели европейските гейове по въпроса. Калфин скрийсе и не се показвай ,не си ти този който може да даваш морални присъди ,защото и ти си един от тия рушители на България ведно с останалите лъжци. Че ,Ащън, Рединг и останалите да не би да са цвете за мирисане, а ? Що за възпитание и култура . Поне се мотивирай с факти , а не с общи празни приказки. Ти с какво си по добър от това момче, кой си ти и кой е той , с какво си по горе ?! А и май ти стига едни мандат ,видя се какво можеш ? Айде сега и другите да папкат, какво ще кажеш !?

Калфин, безобразие е съществуването на такава паразитна и корумпирана организация като ес. А още по голямо безобразие е участието ни в нея, както всички останали страни членки.

Ами излезте и гласувайте и Пеевски няма да стане евродепутат!

Безобразие е калфа да преповтаря офшорчо - но и това доживяхме! Пеевски си е като саморасло цвете... Масларова помагала ли му е за първия милион!?

Единствения помагач на Глиган пеевски е Ахмед Глоган. Става дума не за първи милион а за първи 2 милиарда. Преведени са като негарантиран заем на майка му от КТБ, а в КТБ е преведен от Орешарски като финансов министър. Затова увеличи резерва с 2 милиарда и вместо да намали външния дълг с 2 милиарда или да ги ползва за нещо тия пари ги вкара на сметка в КТБ. Разбира се зялата работа се дирижира от бащата.

Как ще освиркат такъв титан на мисълта!?:)

Мамка му и прасе... кво ще ги правим, де ще ги крием

отвратена съм от наглоста на калфин които изка да онищожи всичко по пътя си към ивропейската общност калфин завижда на пеефски че е оспял и постигнал толкова много само за 26 години всички лаят по пеефски защото ги е ят че са мизерни а той е вложил интелект и ум и е станал заможен по честен начин както вие сте бедни по честен начин хсахахаха

Браво, по начина на мислене си личи че сте афтентична софиянка. За съжаление такива честни люде като вас са на изчезване... Всички в провинцията за жалост за изгубени души... В София ни е надеждата и в такъви като вас!

Че госпожата е бая простичка е очевадно от правописа и изказа и. Но София е сбирщина от провинциалисти, които я пренаселиха - селски моми-студентки, депутацията, която след изтичане на мандата забравя да си ходи и т.н. А що се касае за Калфин, той пък предаде червените, като се БСП, която толкова години го хрантути, за да има по-голям шанс за евродепутат. Та Пеевски ли е най-голямата напаст в държавата? Ами Куневица -националната предателка? Ами всички тези, които ни окрадоха личните данни преди изборите? Ако сте луди - гласувайте за тях.

изстинска, наглоста, калфин, които, изка, онищожи,ивропейската, калфин, завижда,пеефски, оспял, калфин, пеефски,оспял и един куп препинателни знаци, главни букви и т.н. Като те гледам колко си проста, мисля си , че освен със секс с друго не можеш да си изкараш парите. Така , че бегом обратно на околовръстното и остави други да пишат коментари.

Още един неграмотник-ентусиаст... Абе,защо пишете като в едно изречение правите по 10 грешки. Какьвто правописа,такъв и коментара: ТЪП!

До кога ще търпим "бившите" комунисти от БКП-БСП и антиконституционната ДПС? Време е за други действия само с "кой не скача е червен" няма да стане.

Долен крадец на ника ми!

Ало знаещият! Ако те объркат и започнат с "другите действия", които предлагаш, какво правим тогава?

Ти и ти си много хубав....Присмял се Хърбел на Щърбел...Удари единия, да падне другия. Един дол дренки сте бе, миндили тлъсти охранени и мазни.