Нямало драма в Синята коалиция

Няма драма в Синята коалиция, не може да се говори за конфликт между Иван Костов и Мартин Димитров, увери Петър Москов от ДСБ, след провелата се днес среща между ръководствата на ДСБ и СДС.

Обратно в новината

Коментари - Нямало драма в Синята коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да драма няма,има само комедия.

Припомням ти народната мъдрост: Със стари курви нов бърдак не става и обратно! ideyazabulgaria.org

Не може да има драма в нещо, което само по себе си е трагедия. Драмата води до трагедия, при тях процесът е завършен.

Сините трябва да се разграничат от решения на ГЕРБ, които не отговарят на националните интереси, за да не останат изненадани на следващите избори от резултата. Трябва да има европейска и национално отговорна партия, за да има за кого да гласуват българите със европейско мислене.

Синяка коалиция съвсем е посиняла от липса на кислород... Особено Костов!

И с драма и без драма-все тази.

Мартине, стара седесарка съм, ама ако не напуснеш туй говедо Костов дето разсипа България ще стана гербаджийка да знаеш, хептен ще се разпаднете

Направете поне едно полезно нещо за България!

Никога вече няма да ви има,защото вие убихте идеята за демокрация. Иван Костов направи 300 лиценционни и разрешителни режима,за да пълним гушите на вашите чиновници. Указ 56 на Т.Живков беше по-либерален от демократичния ви Търговски закон. Вие докарахте крадливия цар,защото иначе трябваше да гласуваме за БСП. За вас ще гласуват само реститутите и олигофрените - до3% общо.Ако Б.Борисов се издъни ще гласуваме за следващия,но не и за крадците от СДС,БСП и НДСВ. Както няма и да гласуваме за независимата Кунева подкрепена от БСП. Както и да приказвате няма да излъжете никого. И ако си мислите да притикате напред млади мекерета,на които старите крадци да им дърпат конците - пак не сте познали! Сами си ритнахте копанката от голяма лакомия и сега ще ближете сухите жълти павета.

че каква дарма ... Командира казва равнис, мирно а Мартинчо кима с глава в знак за съгласие...от де да дойде драма?

абе аз те изтървах, ама а те фанах, а ти треснах електрошока тоа път ..и ще си мируууваш и ще си велииик....Наполеон от съседната стая вече се прибра ...време ти е и на теб)))))

Ех, ВИЕ, нали това беше целта - докато крякаме като безумни да ни сложат на шейничката. Само не разбирам защо и сега ни слагат, а НИЕ се правим на умни. Нещастен народ, продажен и конюнктурен, слабо образован и затова шейнички оттук до...края на света. Жалко!

на 20 неудачници под мен, за всичко на тоя свят им е виновен Костов..... дали някога ще осъзнаете колко те жалки ?

много ченгета в коментарите за синята коалиция умира от страх олигархията да има ни и ще ни има синята коалиция

Драмата е, че тия престъпници трябваше да са по затворите, а не в парламента.

които бяхме на митинга на СДС и блокирахме Цариградско шосе от Орлов мост до хотел Плиска питаме: - Къде е това СДС, кой е виновен за да го няма и защо? На този въпрос НИЕ си отговаряме: - Остана в историята, заради Иван Костов, Петър Стоянов, Надежда Михайлова, Стефан Софиянски, Данчо Ментата, Христо Бисеров и другите продажници, заради тяхната ненаситна алчност, маниакална амбиция да водят бащината дружина и неистовия стремеж да бъдат любимците на народа. За съжаление тези три техни мании убиха СДС, надеждата и вярата на обикновенита хора в демократичните промени и по-доброто бъдеще. Тези хора са Франкенщайните на българската демокрация и екзекуторите на нашите надежди. Понеже НИЕ не можем да ги съдим, то дано Всевишния ги изпрати на подходящо за изкупление място, където да изстрадат мъките на всички НАС, а те са безкрайно много!

Нямя драма защото тези са пълна трагедия.

Тези са най-добрите! Докато Марто и Иван са начело на тези организации съм спокоен, че те няма да са на власт!

Момчето със златното ключе е номер 1

Народ от негодници не може да си роди качествени политици.Погребениет на България наближава.А може и да се е състояло вече.

ПРЕДАТЕЛИТЕ В СДС КОИТО ИСКАХА ДА ПРОВАЛЯТ РЕГИСТРАЦИЯТА НА СИНИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ, СЕГА ИСКАТ ДА ВНЕСАТ РАЗНОГЛАСИЕ И ВРАЖДЕБНОСТ МЕЖДУ ЛИДЕРИТЕ . СОТИРОВ, МНОГО СИ ПРОЗРАЧЕН

И сдс и дсб са едно недоразумение - не виждам абсолютна никаква причина да същестуват като партии, защото не вършат абсолютно нищо в името на хората, а се борят само за личните си интереси ! Няма смисъл от подобни компроментирани и залязващи политици и псевдодемократи - дайте място на нови млади хора с идеи и необременени с кражби, лицемерие и поритическа проституция като другарят костов !

Няма драма! Има трагикомедия.

Този парламент е последната , лебедова песен на Иван Костов-предател и убиец на синята идея в България.

Мартине, огледай се! Ти си единственият председател на партия, който се бори не за формацията си. Чуй се! Ти си единственият председател на партия, който се срамува от името на собствената си партия. Изслушай най-сетне това, което седесарите говорят, и ще разбереш, че ти не говориш като тях, че ти не говориш като председател на тяхната партия. Мартине, спомни си собствените си думи. Спомни си обещанията, които даваше на членовете на СДС. Тези хора искат силен и единен Съюз на демократичните сили - време е и ти да го поискаш. Страхът, който сега те води, очевидно пречупва волята ти. Не допускай страхът ти да прекърши и енергията в партията. Погледни в очите на чудовището до теб. Кажи му, че не се страхуваш от него и то ще се спихне, ще изчезне. С изключването на хората, които искат СДС да се представи добре на изборите, прикриваш изключването на СДС от участие в изборите. Даваш ли си сметка какво причиняваш на СДС?! Ако искаш СДС да остане само спомен, трябва да знаеш, че споменът за твоя страх ще те мъчи завинаги. Ти отвори вратите на партията за чужда воля и я направи стопанин в СДС. Не допускай да се превръщаш в говорител на друг председател и на друга партия! Не допускай да си изпълнител на чужда волята и да подменяш мисията и дневния ред на СДС... ... Мартине, Ти твърдеше, че си седесар. Докажи го сега! Аз няма да ти предлагам да ходиш в ДСБ. Късно е. Опитай да се върнеш в СДС! Свали си маската, Мартине!

Каква беше тая синя коалиция, че нещо съм забравил, съществува ли въобще.

КЪДЕ СА 27 МИЛИАРДА????? Та питам аз, след приватизацията на ДЕМОКРАДЦИТЕ и Костов постъпват 3 милиарда в хазната..../от общо 30/, а се говори за пъти повече, ама нейсе... Та тези 30 млрд. не са измислени, а са по статистически данни и са на база оценките от дю джилинса, правен за продаваните предприятия. Апропо, дю джилинса е правен в повечето случаи от външни компании. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 27 МИЛИАРДА, другарю Костов.....

Че то има ли такава коалиция, че да има драма в нея !?!?

Че то на дали има някой неориентиран в тази дуржава, който да не вижда, дъното щом се доближи до костов, --щяхме ли да си избираме нехранимайко цар за министър ако костов не ни беше натикал в тинята-- щяхме ама друг път, просто нямаше на каде, до там ни докара тожа нещо костов

има време и това ще стане

Ама то има ли още синя коалиция?Хахаха

цялата синя коалиция е една драма... Остана и вътре да има драми. Мухахахахаха

сплав от мангал и педи не бях виждал, ама то човек се учи докато ежив)))))

След тази помия с декларацията за етническо прочистване в навечерието на 19 февруари и наближаващия 3март тези двамцата за мен са олигофрени и национално опасни като политици. Незабавно трябва да им поискаме депутаския имунитет, отстраняване от НС и съд за национално предателство. Добре, че поне ББ не им се подаде на идиотизма им. Защо имам чувството, че те искат и тайничко се надяват ББ да се провали и непрекъснато му подлагат динени кори. То една СК, за смях и на помиярите, как не им е неудобно да се появяват като нагли, безсрамни и безмозъчни кариеристи.

ИВАН КОСТОВ !!!

Ех, иван хрисин, останаха такива неграмотници като тебе да са защитници на Синята коалиция! Жалко, жалко...

И казано е: Тежко е да си свиня и да няма кой да ти забърка. Бог да Ви прощава. Аз не мога. Затрито беше най-ценното идеята и единството.

много комунизъм в тая държава умират от страх от синята коалиция икомуняги и олигархия

Копанар, къде са 27те милиарда,?

Копанар, къде са 27те милиарда,?

ТИ, ЛИ СИ МЛАД ЧОВЕК С ИДЕИ? ОСВЕН ДА ПЛЮЕШ НА ПОСОКИ НЕ СЕ ПРОЧИТА НИКАКВА ИДЕЯ В ПИСАНИЕТО ТИ И АКО СИ ОТВОРИШ УШИТЕ И ОЧИТЕ НАПОСЛЕДЪК ИДЕИТЕ ИДВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ ДСБ И СДС,НИЩО ЧЕ ЗА ТЯХ ГЛАСУВАХМЕ МНОГО МАЛКО ,НО КАЧЕСТВЕНИ ХОРА,А ТИ ОТИВАЙ ДА ГЛЕДАШ ПЕРЛА.

Не за първи път черната душица Гаргамел,Бащата на мафията и т.н. ще разцепи СДС.То се знаеше предварително,но нали трябваше да се намъкне пак в Парламента,а без коалиция с унищоженото веднъж от него СДС щеше сега да е на Векилски 2.

В тази коалиция син е само на Ваньо цигането езикът!

Нали бодро си пеехме: Гордо знаме ни е Костов, пръв учител Димитров /Мартинчо, де/!?!?!... А иначе Мавъра пак си изтъка платното и си ритна кросното.

КОГАТО СИ БЪРКАШ ПО ДУПКИТЕ С КОСТОВ НЯМА НАЧИН ДА НЯМА ДРАМА И МУХЪЛ.КОСТОВ Е МАЗЕН ОТВРАТ

МАРТИНЧО ЩЕ ИЗТЪРВЕ СВИНЯТА ИДЕЯ ...ДЪРТИЯТ МАЙМУНЯК ВАНКАТА ПАК ИСКА ДА НАЛАПА ВСИЧКО ... А ИНАЧЕ ВСИЧКО СИНЬО ОТДААААВНА СИ Е УМРЯЛО И СЕ Е УМИРИСАЛО ...