Костов: Борисов връчи управлението на БСП и ДПС

Бойко Борисов директно връчи управлението на БСП и ДПС, защото отказа да решава проблемите на хората, коментира от парламентарната трибуна съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов по повод оставката на правителството, която премиерът обяви, че ще подаде днес.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов връчи управлението на БСП и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иван костов е човека които може да изведе бг но президента няма да има смелостта да го назначи.тои вече няма да краде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Седерастите и Костов се показаха като безотговорни. Съслю призова - сички срещу ГЕРБ и тея загракаха. Само, че съслю и поганоолу държат със стоманен юмрук електората си (жалко за хорицата), а седерастите и Костов не се сещат, че освен файтона кор-привърженици са им необходими демократични симпатизанти. Хора, които като усетим, че играете по бесеапаш-поганската свирка минаваме на сръбски - &#^%%

Впрочем такива са всички комуноидни производни!

kgb777kgb

Безмислено е да пишете каквото и да е , ако е неудобно за платените писачи и комундета , ще го изтрият !!! Този сайт се интересува само от писания против Бойко и ГЕРБ !!! Не бих се учудил , ако повечето коментари са си техни , само пишат под различни имена !!!

ООО Я СЕ СКРИЙТЕ ВСИЧКИ ,ПАК КОСТОВ ВИ Е ВИНОВЕН...А МУТРАТА НЕ КОЛКО ГОДИНИ СЛЕД УПРАВЛЕНИТО НА КОСТОВ ЩЕ ГРАЧИТЕ

Естествено че цялото правителство си отива и се избира програмно експертно правителство. Само пълен тъпак може да си мисли, че без оставка премиера може да се избере нов премиер.

Боко заяви, че ГЕРБ няма да участва в избора на каквото и да е правителство вкл. и експертно, както и БСП и ДПС ББ отива директно на избори защото Програмно експертно правителство щеше: 1. Да покаже какъв е некадърник, като свърши повече работа за тези 2-3 месеца 2. Да вгорчи живота на монополите вкл. и на аверчето му Златев и Цветелинка 3. Да предотврати фалшификациите на изборите.

БРАВО КОСТОВ! ЕВАЛА СИДЕРОВ! ВИДЯХТЕ ЛИ ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ БЪЛГАРСКИ Юли 2011 ДПС и БСП внасят в парламента трети вот на недоверие към ГЕРБ. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. - - Костов - - гласува - - ЗА - -, заедно със Станишев и Доган! След като вота е отхвърлен, голяма част от депутатите от БСП, ДПС и - - Синята коалиция - - напуснаха пленарната зала в знак на протест и солидарност помежду си! 3.02.2013 Cайтът Биволъ близък до лидерът на червените Иван Костов публикува компромати за Бойко Борисов, с цел дискредитация и сваляне на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт 17.02.2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" на фона на многохилядни протести в цялата страна срещу монополите. Партията на Костов поиска оставката на Борисов 12.11.2012 Министър председателят Бойко Борисов трябва да се оттегли от поста. Това поискаха от партията на Костов на брифинг днес по повод присъдата на съда в Страсбург по делото за Чакъра. Политици: Уволнението на Дянков е жертвоприношение, да си ходи Борисов 18.02. 2013 По думите му от това жертвоприношение няма смисъл и вината за създалото се огромно напрежение носи Бойко Борисов. Затова тъмносините настояват той да подаде оставка Борисов скоро ще разбере, че оставка е единственият избор 19.02.2013 Нашето решение е партиите да спрат да използват народното недоволство, обаче Борисов да си подаде оставката. Той скоро ще разбере, че това е единственото, което може да направи. Парламентарните групи ще свършат всичко от там нататък, предвижда Костов.

Костов, нищо по-естествено няма от това да се отстъпи властта на Станишев. Защото Станишев ще влезне в следващия парламент. А ти ще трябва да си купиш макарони, да избереш един по-крив макарон и да гледаш парламента през крив макарон. И всичко това защото си алчен, крадлив, недоучен кабинетен плъх.Въпреки, че се хвалиш, че много неща си направил нищо от тях не е за добро...

От двадесетина години на трибуната на НС грачи един черен гарван.Този гарван,който се пише за голям демократ се нарича др.Костофф-един верен съмишленик на Сер.Стан.,Доган и Болен Фесчиев.Този псевдодемократ не стига,че разсипа страната ни и не направи нищо,абсолютно нищо за нея има наглоста да се пише съдник за бъдещето на България.Ето такива наглеци ни докараха до този хал!Субекти,които в стремежа си да не изтърват кокала са съгласни на съюз,даже със сатаната!

стига тая песен вече Костов е виновен за всичко..ако не беше Костов 1997 щяхме да сме в още по голямо блато....

Чета с интерес коментарите и вчера написах нещо за Гаргамел, но веднага го изтриха.Явно онзи лилипут около него (Гаргамел) има още инструменти за въздействие, дори и по форумите.Вчера писах за Гаргамел и швейцарската му одисея, но заедно с него трябва да споменем и лилипута със сметка от 11000000 долара в швеицарска банка.време е вече да връщат комисионните от РМД приватизация.

Ти си долен лъжец и типичен милиционер по начина на действие.

humfry

Не за друго, а просто Костов и компания ги е много яд, че ГЕРБ не са връчили управлението в техните ръце, за да може да "помогнат" да държавата и хората, но най-вече на себе си.

какви сте вие костов и станишев и всички останали комунисти достатачно ни лъгахте и грабихте продадохте държавата ни за жълти стотинки дупедавци вие изобщо не трябва да влизате в парламента вашите деца учат в чужбина а нашите немогат и да си помислят да учат в чужбина защото ние родетелите нямаме тази възможност да и платим за това сте виновни вие защото ни ограбвате до последната стотинка за да може вашите джобове да са пълни

Досега Борисов не бях чувал Борисов да казва лоша дума за Костов. Е, вече каза. Костов обаче си я заслужи. Костов беше призовал за експертен кабинет, а сега Костов обвинява Борисов, че бил дал властта на БСП и ДПС.

Защо Костов не защити Борисов от нападките на интернационал-социалистите на Станишев и ционал-социалистите на Сидеров? Нали Костов и Борисов са съпартийци в ЕНП.

Напротив защитаваше го обаче отсреща идваха само плюнки и само глупости.

Последните събития ми показаха, че фронтът срещу национал-сициализмът и интернационал-сициализмът у нас се защищава от ГЕРБ. Предният път гласувах за синята коалиция, но сега май ще гласувам за ГЕРБ.

Тиси лъжец. Точно борисов нарече Костов Гаргамел. Непрекъснато повтаряше лъжите на комундетата за Костов. Ако си го чул за пръв път, в което се съмнявам, то си просто обикновен глупак.

ХАХА давайте минуси смешки надъхвайте се че мършите като Костов, турчина Доган и мишока Сергей ще дойдат на власт СМЕШНИ СТЕ колкото тях.. !!

Е добре де...? Нали онзи ден трябваше да подават оставка??? А сега - друго.... Няма такива боклуци

Иван Костов е най-големият срам и позор на България. Надежда Михайлова, Петър Стоянов това са уникални еничари и изроди, които никога не бива да припарват до парламента.

За съжаление докато има хора като така наречения ,,Българин,,, тази държава ще се управлява вечно от комунисти,турци и мутри. Горко ни.

Когато Костов пое държавата се редихте на опашка за визи , за хляб и т.н. Още щяхте да мачкате работническо дело за да си бършете посраните прости задници...

Тъжно е, че държава с такава история,такъв велик народ стига до това положение.Аз съм едва на 16 години и виждам че България бъдеще няма... След Бойко Борисов кой ще дойде на власт?Ще се върнат най-големите страхливци и копумпирани нещастници.Нашата държава ще затъне още след сделки под масата, които са гарантирани.Какво ще бъде нашето бъдеще не само на младите хора ами пенсионерите.Как очаквате да живее българския народ при този начин на живот и управление след като никой не се интересува от нас. Ние сме държавата с най-хубавата история,природа,народ но и с най-мизерната политика и най-глупавите политици. По-добре Бойко, който ни направи магистрали и метро от колкото тези изчадия на природата..

яж магистрали и се топли с музеи през зимата. предполагам, че сметката ти за ток ти се струва нормална, щом разсъждаваш по този начин.

Яж празни надежди,от Сер. Меди и Волен Фесчиев.Пък може и да те стоплят...на куково лято!А ако те не успеят обади се на другаря Костофф-той ще уреди работата,под масата!

Магистралите не могат да се ядат, но с парите, които влизат в българската икономика за техния строеж може да се купи доста храна. А вие долни комуняги престанете да повтаряте изтърканите фрази, които сте чули на някое партийно събрание и измислете вече нещо друго, че ставате смешни. Магистралите се строят с европейски пари и парите се дават само и единствено за тях. На вас също ви дадоха някаква сума, но вие вместо да я вложите в строителство я откраднахте.

На 16 си и това оправдава незнанието ти. Ама ББ в случая те предаде и от това трябва да те е срам. Заряза държавата заради политически интрижки и рейтинг ,без Конституционен съд, без решение на проблемите с тока, без шеф на ДКЕВР и т.н.

Вечно има недоволни и това няма как да се промени. Нови предсрочни избори ще покажат (ако не са манипулирани) народното желание кой да управлява България. Вариантите са много, но който и вариант да се сбъдне, хората ще живеят според това кой ще събере най-много гласове. Затова вместо да спорите и да се плюете тук, мислете и отидете да гласувате този път!

Не проумявам защо се опитвате да Ни правите на кретеноиди, Колега ! При това - с това Вашето 'изчакайте' и 'гласувайте' . Та мигар не виждате, че Никой от Всички-Нас не би Дори Допуснал такива офлянквания ?! ... Хеле пък въртящи-в-Доказан-Порочен-кръг 'избори' !

Това е една от причините ББ да отиде на предсрочни избори, защото той ще е още на власт и ще може да фалшифицира резултатите. Програмно експертно правителство щеше: 1. Да покаже какъв е некадърник 2. Да вгорчи живота на монополите вкл. и на аверчето му Златев 3. Да предотврати фалшификациите на изборите.

Мръсникът Костофф,отново се наведе пред приятелите си СерГей,инж.Меди и Болен Фесчиев,разбра се,само и само да не изтърве кокала.Този индивид,който преди време оглозга и срина държавата,за сетен път показа,че е най големият предател на България в най новата ни история!

когато "този индивид" пое властта, един долар се разменяше за 3000 лева. когато същият "този индивид" излизаше от властта, всеки по-предприемчив българин имаше печеливша частна фирма. помнете какво направи "този индивид", защото той е единственият успешен държавник на прехода.

Какво стана,а?!

Когато Костов пое държавата се редихте на опашка за визи , за хляб и т.н. Още щяхте да мачкате работническо дело за да си бършете посраните прости задници...

единственото, което доказа бойко е, че не му държат нервите и че лесно се обижда. г-н екс-премиер, там, на това ветровито място не е за тънкообидни хора като вас. радвам се, че си отивате, но не ви прави чест начина, по който го правите. не се правете на обиден, обидени сме ние, с ниските доходи и високите сметки. г-н екс-премиер, магистралите ви не стават за ядене, нито за отопление през зимата. в една държава си има приоритети и ако вие строите магистрали и музеи, докато хората гладуват и студуват, това е равносилно на престъпление срещу народа.

въпроса е във волята на настоящото правителство да предаде управлението на програмно такова. дори комунистите като се осраха през 1997 не са хвърляли страната в такъв хаос, а съдействаха по време на прехвърляне на правомощията. бойко се прави на обиден второкласник и си хвърля оставката без да го е грижа за същите тези хора, за които твърди, че е направил толкова много. това не е отговорно поведение на политик, а поведение на махленски картоиграч с лоша ръка.

Въобще беше в хаос след Виденов, даже си беше ред - ДС смениха един неудобен политик с един удобен - Виденов с Костов. Сега ще видим кой е удобния за момента.

БОЙКО Д0КАЗА,ЧЕ Е МЪЖ, А НЕ МИШОК,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ВОЛЯТА ЗА ВЛАСТ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ-ЗА ДА ЗАЛИЧАТ ОТКРИТИТЕ СЛЕДИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ,НО НАРОДЪТ НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛИ,ТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ,ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА И ТОВА Е НАЛОЖИТЕЛНО

Тлупак и наивник си. ББ отива директно на избори защото Програмно експертно правителство щеше: 1. Да покаже какъв е некадърник 2. Да вгорчи живота на монополите вкл. и на аверчето му Златев и Цветелинка 3. Да предотврати фалшификациите на изборите.

И за да не стане 'не знам, не чух, не видях' - позволете Отново-И-Отново да кажа едно съвсем просто И Ясно Нещо, Хора : -Двойка, г-н гл.ас. ! Дайте си книжката И - напуснете ! Експертно Правителство - ДА ! - Но просто От и За Всички-Нас !! Чрез Работни Групи от Експерти ! (А не от 'плеядата' шашкънчовци/ки дет са се изпокрили щото са канални плъхове !)

Тия дали ще успеят да скочат 4% и да влязат в следващия парламент?

бъди повече от сигурен.

много интересно се получава. атака и бсп се опитаха да яхнат протестите, агитираха за оставка, докато костов говореше за програмно правителство. сега изведнъж питате костов какво да правим :) питайте бсп и атака защо реваха за оставки, защото костов не е споменавал такова нещо. неговата визия беше повече от ясна - програмно правителство. моля, насочете си въпросите към правилните хора.

Инвестицията се вижда - Марица 1 и 3, които работят. Кремиковци и БГА бяха източени от другарите много преди 1997 по схемата "приватизация на печалбата - национализация на загибата". Когато имаш задължения за стотици милиони, каквито и активи да притежаваш, те са собственост на кредиторите. За тези пари, които другарите откраднаха чрез източване на Кремиковци може да се купи половината софйско поле. Впрочем земята си е там и е общинска или държавна собственост, т.е не е била обекта на продажбата. БГА също имаше стотици милиони задължения и на практика беше собственост на кредиторите. Костов направи единственото възможно нещо тогава - да продаде собствеността на този, който поеме ангажимент да погасява задълженията и за да се знае кой е собственик.

Тежки, горчиви сълзи. Тази оставка попари илюзиите на сините мракобесници, да се набутат в някакво псевдопрограмно, ужкимекспертно правителство, за да спечелят време. А то им крайно необходимо за да позакърпят хилавата си групичка и да осъществят непосилния за тях скок, с който да прескочат 4-те процентовата летва за оставане в парламента. Тези злокобни вещери треперят от ужас, че бъдеще за тях вече няма и са се превърнали в изсъхнало гюбре след безбройните си люспения и безпощаден канибализъм.

Тъпак, не се изказвай за неща, за които не ти стига мозъченцето. И Костов и М.Димитров искаха експертно правителство БЕЗ БОКО ПРЕМИЕР, а Боко директно заяви, че отива на предсрочни избори, как ще остави някой да го засенчи да свърши работата за 4 месеца за която на Боко и 4 години не стигнаха. Боко му викам заради такива тъпанари като тебе.

Костов, какво по-точно искате- сърби ,боли ,драго ми е.

ИСКАМ ВЛА-А-АСТ!!!

Костов е вампир, и изглежда точно такъв! Аре грозниците вън от България!

Бог да ни е на помощ.

Божите Очи. Тази подкрепа я има. На 30 септември м. г., енергията с която Бог "на помпи" българският ген, беше регистрирана от "Роженските мечки". Тогава "Бистришките тигри" им отпуснана парички "да ловят звездички", но днес и оставката на капитанът на отборът им няма да ни омилостиви. ДОВЕЧЕРА, ОТНОВО НА ПРОТЕСТ, ДО СМЯНАТА НА ОЛИГАРХИЧНО-КОЛОНИАЛНАТА СИСТЕМА! /"Окупирай Уолстрийт", да се учат от българските демократични младежи!/

Костов е долно комуноидно нищо и е последния човек, който има право да коментира каквото и да било.

Абсолютно верно, точно той, дето продаде България на безценица, да не си мисли, че сме забравили!!

Костов е типичен езуит. Отворете сайта на ДСБ и вижте ,че те са първите които искат падането на правителството на Б. Борисов, асега пищят че предал избирателите си. А бе Костов скрий се в миша дупка и се моли тълпата протестиращи да не те види някъде ,че ще те направи на ваденка!

да, наистина, вземи да отвориш сайта на ДСБ и чети, ама този път внимателно, какво точно предлага костов. човека, който два пъти е вадил българия от национална катастрофа. и отново е единственият, който има някаква представа за начина, по който да разрешим настоящите си проблеми.

Не подкрепям Борисов, обаче неговата оставка ще доведе до връщането на БСП на власт барабар с ДПС, защото БСП има гарантиран вот. Мога да дам за пример моите родители: и двамата не се интересуват от политика и не харесват БСП, обаче винаги гласуват в червено. Баща ми, защото свързва БСП с времето, когато е бил млад и е живеел по-добре. Майка ми - защото ББ бил простак, а Станишев бил възпитан. Има много хора, които няма да гласуват от отвращение, което още повече ще вдигне % на БСП от пенсионерите и от платените роми. Не виждам как може да се избегне този резултат. Някой има ли идея?

Уважаеми матриали, запомнете, че Костов е виновен, това ви стига. Просто и ясно като за вас. Щото иначе ще се сетите, че ви работим поне от 25 години, да не кажем 70, да не се ядосате нещо. Матриалът затова е матриал, да верва и да плаща.

Емил Кошлуков: "Костов иска Борисов да подаде оставка и да се назначи експертен кабинет. Борисов подава оставка и казва, че ще се назначи експертен кабинет. Костов се сърди на Борисов, че е подал оставка. Това ясно доказва, че човек не може да е щастлив и Костов едновременно :)"

За Ренета Инджова съм съгласен донякъде да бъде назначена за министър-председател, но Кристалина Георгиева-категорично тене. Не може бивш комсомолски лидер да ни управлява. Направете си труда и се поровете в нейното близко минало.

И все пак! Върти ми се в главата един цитат от О`Хенри: "- С предложението си оскърбявате правителството ни! - възкликна синьор Еспирисион, изправяйки се с гняв. - Тогава каза мистър Франзони със заплашителен тон ще го сменим. Предложението не претърпя никакви промени. Нима мистър Франзони имаше предвид смяна на правителството?" Това е момент от преговорите на бананова компания с правителството на бананова република. Изобщо няма нищо общо нито с АЕЦ, нито с Белене, нито с енергетиката. Ама защо ли ми се върти в главата?

От всички, които се появяват по телевизията да ни говорят колко милеят за народа, аз не виждам подходящ премиер! Станишев ли? Костов ли? Местан ли? Кунева ли?Дайте предложение стачкуващи за коя личност щурмувате парламента? Само Велико народно събрание, което да изгони тая крадлива пасмина, която прогони младежта от собствената им държава. Имаше един министър председател Ренета Инджова - желязната лейди, дали още е в състояние да поеме кормилото! Или Кристалина Георгиева. Тя също е борбена жена!

Ми поведи, ти народа като си толкова можещ и обичан от народа, този който го ограби заедно с бсп.

18 Февруари, 2013 Костов: Борисов да подаде оставка и да се назначи експертен кабинет. Според Костов вината за създалото се огромно напрежение носят премиерът Бойко Борисов и контролните органи. Тъмносините настояха министър-председателят да подаде оставка и да бъде сформирано експертно правителство.

И какво направи ББ. Заяви че отиваме на предсрочни избори и дума не каза за експертен кабинет. Направо си дезертира и заряза държавата на самотек, мислейки само и единствено за себе си. Праве е Костов във всяка една дума която каза.

link

Костов.. мойто момче.. Дъниш се. Не знам какво ти става от 2-3 седмици насам.. дали си ял нещо или те е падала тухла на главата. Никога до сега не съм те виждал такъв популист. Вземи се в ръце!

кво пищите бе глупаци с промити мозъци или пропагандатори костов единствен доказа че може да се справи в трудна ситуация и направи реформите с които влязохме в ЕС кво ми плещите глупости тук и то от години слепци оФце гласувайте сега за някоя фея

Само от стила на писането ти личи, че ти си овца.

Костов, добре ли си? Нали снощи от телевизията в предаването лице в лице обяви, че ще внесеш декларация за оставка на правителството в парламента, днес какви глупости говориш! Явно всички от парламента да си ходят. Те са вече за психоаналитици!

И продължава с тези си искания, ама Боко побягна и дума не обели за експертен кабинет, а направо си заяви че тръгва на предсрочни избори. Страхливеца се опитва да се откопчи от ситуацията и да бере дивиденти вместо да помогне да се започне решаването на проблемите веднага с екпертно правителство.

на вас ако не ви се гласува циганите ще гласуват и ще изберат когото си искат-вече нищо не зависи от българите свиквайте с тая мисъл :)))

Костов вече ти е време да излезеш от сградата на парламента завинаги. Ти нямаш срам

Ами нали това искахте бе малоумници-оставка .Ха сега да ви видим къде ще мишкувате?Докарахте страната до пълен хаос и анархия,но Господ забавя ,но не забравя!!!

Не съм гласувал10-12 год., но сега направо отивам -за ГЕРБ!!!