Сините призоваха за освобождение на Кърджали

Последният предизборен митинг в Кърджали, който се състоя днес, бе на "Синята коалиция", по време на който мажоритарният кандидат Веселин Методиев констатира, че „робството в района все още е факт”, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Сините призоваха за освобождение на Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Костов не отвори досиетата,не направи нищо за лустрация,не спря ДПС,като го обяви за неконституционно, н отмени двойното гражданство,въпреки че имаше мнозинство н Парламента,не гласу против продаване на българска територия на турски и всякакви чужди граждани.Вмес това отиде в Бурса да се извинява на изселниците и се хвана да прави Горна Арда с мошеника Джейлян. Помним,Кос не прощаваме.

tova e samata istina!!!

Има само един начин да се противопоставим на турското влияние.Колкото и да е болезнен за демокрацията и за антикомунистическото ни настроение,това е политическо и икономическо сближаване с Русия.

ДПС - създадена от БКП/БСП за да овладее антикомунистическите настроения на турците в началото на 90-те години. Атака - скачени съдове с ДПС, създадена от ДПС и комунистите, за да плаши турците и да ги държи в подчинение на Доган. НДСВ - създадена от кръгове около сина на Симеон, свързани с децата на Тошовата номенклатура. Говори се, че самият Симеон е вербуван от българските комунистически служби преди много време. ГЕРБ - поредната рожба на партийното инженерство на комунистическата мафия, поредната заблуда за хората. РЗС - създадена от ДС с цел всякакви политически поръчки, разчистване на сметки между парийно-икономически групировки и лъскане на имиджа ни пред ЕС Ако щете вярвайте, който има акъл - да мисли. В момента сините са най-чисти.

Я питайте кмета, батко си Бойко, на каква цена се сдобиват неговите протежета с общински апартаменти, купувайки ги за смешни суми на пъпа на София? Предварителен отговор: протежетата стават гербаджии.

по-късно ще иде да се извини отново, както направи това през негови мандат!

Прочетете статията на Валери Найденов във в-к 24 часа от 4.7.2009 г. Това е истината: под 10% да са гласувалите, което задължително води до референдум, до обновена конституция, до елиминация на мутрите, продажните съдии и други мафиоти и лъжепатриоти. Иначе, ще си стоим в капана! Т.е. ще си ги сменяме - ту Жан, ту Костов, ту Цар, ту Бойко, ту друг кокошкар, и все ние, обикновеният електорат, ще сме женските магарета!!!!

Я, се разкарай с твойте лозунги и главни букви, бе! Не си въобразявай, че като крещиш си по-убедителен - точно обратното - признак е на психопатия. Цялата ви партия и избиратели сте такива - озверели лумпени и алчни реститути, способни само на омраза. Мина времето когато противопоставяхте българи на българи с пещерния антикомунизъм. Вече не минава малоумният ви номер - единственото, което предизвиквате е отвращение.

Точно така е! Проблема е че малко хора всъщност разбират такива послания, робски народ с робска психика.

САМО АТАКА!!! Запишете ми АйПи адреса. Лостофф - агентът чуждоземен да си ходи.

Костов направи приватизацията, с която се гордее. Костов дари българските предприятие на БСП, с уговорката: той във власта, те в икономиката. И вълкът сит и агнето цяло. Сега властта у Доган, икономика няма. Няма Балкан, няма БТК, няма АЕЦ-Козлодуй, а Костов и Надежда Михайлова отново ни зоват с два пръста! Покажете им! Вие знаете кой пръст! Гласувайте за Атака! Напук на Костов и неговата злоба!

СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ Добри Чинтулов Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем? Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец отомански под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат турски племена!

В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИНА Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ОТИДЕ ДА ДАДЕ ВОТА СИ ЗА ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ КОАЛИЦИИ И ПАРТИИ! СТИГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ ПОДКРЕПЯН ОТ ЧЕНГЕТА НА ДС! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ МАФИЯТА НА ТАЗИ САТРАПНА ПАРТИЯ, КОЯТО УНИЩОЖИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ! ВРЕМЕ Е БЪЛАРИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ГОСПОДАРЯ НА ТАЗИ ПАРТИЯ-КГБ. ИСКАМЕ ЛИ ПАК ДА МРЪЗНЕМ, ДА ГЛЕДУВАМЕ, ДА СЕ РЕДИМ НА ОПАШКИ, ДА ПАЗАРУВАМЕ С КУПОНИ!? НЕКА КАЖЕМ НЕ НА ТЕЗИ, КОИТО С ПАРИТЕ ОТ НАШИЯ ТРУД СИ КУПУВАТ ЯХТИ, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, СТРОЯТ СИ ДВОРЦИ, САРАИ И ХОТЕЛИ! БЪЛГАРИ, ИЗЛЕЗТЕ НА 5 ЮЛИ И ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 19! ТОВА Е СИНИЯТА КОАЛИЦИЯ И ТЯ ЩЕ НАПРАВИ БЪДЕЩЕТО ВИ ПО-ДОБРО, ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКО! НИМА ЗАБРАВИХТЕ, ЧЕ СДС 2 ПЪТИ ВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА В КОЯТО Я ВЪВЛИЧАТ КОМУНИСТИТЕ! НЕКА ПАМЕТТА НИ НЕ Е КЪСА! НЕКА НЕ БЪДЕМ ЕГОИСТИ И ДА ДАДЕМ ДОБРО БЪДЕЩЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ!

Костов отново не издържа теста за водач на България-сега не е момента да се плюе против която и да е българска партия,която не е управлявала,най-малк срещу Атака(Отговорните политици не правят така.Пък и ние помним крадливата работническо -мениджърска приватизация и разрушителните за селското стопанство ликвидационни съвети.В Ямболско още помним и синия Петко Проданов-пази боже от такива!

Какво се сърдите на Доган бе, тараланкоолу? Печели човекът, защото Доган не казва: Без тая и оная партия!. Доган казва: ще помислим и ще преценим. Най-сетне, вие му давате властта в ръцете, той какво е виновен, че я взема? Я да се обединят всички десни и леви български партии, да видим как Доган ще пелечи! Костов вика Без Атака и Доган. Бойко вика Без Станишев. Без този, без онзи. Затова печели Доган. То има български гласове в парламента, обаче лидерите им са дебелоглави тикви! Да се обединят Бойко и Станишев е честно спрямо избирателите и мотивиращо хората за следващи избори - значи гласът им е чут, вотът им не е пренебрегнат. Къде обаче толкова акъл в дебели тикви? Проблемите ги създава Бойко, Костов и сие му пригласят. Обединете се десни и леви и Доган остава далеч назад. Ама можете ли? Позволява ли ви егоизмът?

Единственият български политик, който е в час със спецификата на българските етнически проблеми е Симеон . Може би защото се чувства цар на всички българи. Той е единствения, който е запазил авторитета си пред всички етноси и не ги дразни с изказванията си. Останалите десни политици като, че ли правят всичко възможно за да създават етнически проблем, там където такъв не съществуват. Не мога да разбера за какво им е това. Европа не би гледала положитерно на официализирането на такъв проблем в България. Освен това, то си е и опасно, защото Турция ни е съсед. Може да стане като в Кипър. Сърбите така и не разбраха как се стигна до там! А Костов да не би да е турчин, че да си позволява да говори от тяхно име. Представяте ли си само - Костов освободител на българските турци. По му прилича да е освободител на циганите. Притежава всички антропологични данни за да се възприема като такъв!

4eta komentarite. Gospodi kolko muka ima po tozi svqt. Az glasuwam za sinite.

А кой прие и подписа конвенцията за правата на малцинствата в края на 90-те години и с това докара бедствията с двойното гражданство?????? Нито една държава в Европа не е подписала тази конвенция, с изключение на предателското правителство на Костов. И сега са тръгнали да освобождават Кърджали - от кого бе, от българите ли? Всеки който е забравил това крешящо национално предателство на Петър Стоянов и Иван Костов е безмозъчен българомразец.

БРАВО НА ИВАН КОСТОВ - ТОЙ Е ИСТИНСКИЯ ДЪРЖАВНИК. ДОГАН, СТАНИШЕВ, СИМЕОН, ПЪРВАНОВ - ЖАЛКИ ИНДИГОВИ ЧОВЕЧЕТА.

Банда от престъпници!Атака им била виновна.Правилно!Ата ще ги лиши от кражбите в които са затънали до уши!

Гласувайте прагматично - назрява необходимост от нов балансьор - патриот в правителството на ГЕРБ и БСП!!!

На сините им дай да призовават и да констатират, ама да отидат и да легнат на барикадите пред турските автобуси - хич, никакви ги нема! Действайте, щото провинцията на Доган не е централен столичен избирателен район, а отрядната Екатерина Михайлова много сгази лука на снощния дебат с Миков!!! Пак така ли ще мине без съответното наказание за разпространяване на информация от държавно ведомство? Май нещо позакъсняхте с тарикатските опити за лъскане на партийния имидж, а Видов ден бил утре по Конституция!

И тия напразно са били пътя до Кърджали.Там нещата са отдавна решени-5 мандата за Доган.И да им е криво и да им се плаче преди 20 години те го легитимираха за политик.Да са си отваряли очите тогава,а не да гледат само за келепирец.Сега да ходят да целуват ръка на Бойко,а може и по надолу.Ако вече и затова не е късно.

В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИНА Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ОТИДЕ ДА ДАДЕ ВОТА СИ ЗА ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ КОАЛИЦИИ И ПАРТИИ! СТИГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ ПОДКРЕПЯН ОТ ЧЕНГЕТА НА ДС! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ МАФИЯТА НА ТАЗИ САТРАПНА ПАРТИЯ, КОЯТО УНИЩОЖИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ! ВРЕМЕ Е БЪЛАРИТЕ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ГОСПОДАРЯ НА ТАЗИ ПАРТИЯ-КГБ. ИСКАМЕ ЛИ ПАК ДА МРЪЗНЕМ, ДА ГЛЕДУВАМЕ, ДА СЕ РЕДИМ НА ОПАШКИ, ДА ПАЗАРУВАМЕ С КУПОНИ!? НЕКА КАЖЕМ НЕ НА ТЕЗИ, КОИТО С ПАРИТЕ ОТ НАШИЯ ТРУД СИ КУПУВАТ ЯХТИ, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, СТРОЯТ СИ ДВОРЦИ, САРАИ И ХОТЕЛИ! БЪЛГАРИ, ИЗЛЕЗТЕ НА 5 ЮЛИ И ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 19! ТОВА Е СИНИЯТА КОАЛИЦИЯ И ТЯ ЩЕ НАПРАВИ БЪДЕЩЕТО ВИ ПО-ДОБРО, ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКО! НИМА ЗАБРАВИХТЕ, ЧЕ СДС 2 ПЪТИ ВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА В КОЯТО Я ВЪВЛИЧАТ КОМУНИСТИТЕ! НЕКА ПАМЕТТА НИ НЕ Е КЪСА! НЕКА НЕ БЪДЕМ ЕГОИСТИ И ДА ДАДЕМ ДОБРО БЪДЕЩЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ!

Атака ще разбие всички предатели !

Страх ме е от паталогичното властолюбие на Костов и компания.Достатъчно сте управлявали,вземете нещо да работите!

Г-н Костов, дали ще отървете пенсионирането и този път!

Бъдете разумни, не пропилявайте още 4г за България. - Гласувайте за Синята коалиция.

Ние ПОМНИМ! Мангал Костов гласува при мнозинство в Парламента СПЕЦИАЛНА декларация за националните малцинства, с която официално призна малцинства и права и погреба българския национализъм. Спомнете си бе, сини тикви! Тогава единствено достойния БЪЛГАРИН Дянко Марков възропта и му каза в парламента, че по-скоро него ще го погребат отколкото българския национализъм. Без български национализъм , който е естествения ИМУНИТЕТ на българите, НЯМА БЪЛГАРИЯ. Сега само АТАКА изповядва тази идея. Затова САМО АТАКА!!!

До: Баба Гица (04.07.2009 г. 17:32ч.) Ама как лъжеш, бабо Гицке, еша си нямаш! Гнусно и по реститутски! Дано ти повярват умните хора, ама ме съмнява!

едно е ясно -докато не решим от къде тръгна всичко в безпощадното време където живеем оправия няма да има да Прехода трябва да свърши !!!!!!

Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

Бедната ми държава... Не е случила на хора. Как не могат да разберат тези, които не гласуват и ходели за гъби, а аргументът им е, че нямало смисъл, понеже винаги ставало ЕДНО И СЪЩО. Ами, става така защото на изборите винаги гласуват ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА и съответно избират ЕДНИ СЪЩИ ПОЛИТИЦИ да управляват държавата. Нека не забравяме, че те играят играта, но ние раздаваме картите. Нека гласуваме ВСИЧКИ, за да им разбъркаме картите.

Тия явно ги е ударило южното слънце, за да говорят такива глупости. Мартинката ще пробие с шкембето си градските порти на Кърджали, командирът ще разпилее ДПС с миризмата си на нафталин, а мумифицираната Натка ще играе ролята на Жана ДАрк?

Доган и върхушката на ДПС прекалиха с ояждането. Но г-н Костов да не ни счита за късопаметни - помним кой защитаваше ДПС че не е етническа партия. Тогава бяха удобни. И прекалява с криминалистиката - да не е оставил вегетарианството и да е само на мавруд.

иван костов и сие,приватизатора на българия....едното маскара плюе по другото маскари..хахаха

Тоя демагог Костов много бързо забрави, че ДПС се създаде с мощната подкрепа на СДС и президента Желев, за да могат да противодействат на комунистите. Късно е вече Костов, късно е! Духът от бутилката вече е пуснат!!!

да

Не забравяйте,че БСП - ДС създадоха ДПС в момент,когато се разбра,че измечените и поругани от комунистите наши събратя ще поискат възмездие и наказание за извършителите на бъзродителния процес.БСП създадоха легендата на ченгето ДОГАН и фактически БСП -ДС държат в подчинение тези нещастни ,бедни хора.Спомнете си как Доган винаги гласуваше против,когато ставаше въпрос за отнемане на имунитети и разследване за участие във възродителния процес.Този гад е едно ченге и трябва да си получи заслуженото !

Проблемът въобще не е в изселниците. ДПС ще загуби един мандат в Кърджали, което е сигурно, но ако българите гласуват за ГЕРБ, пак ще има петима турски депутати. Иначе, вестник посочи телефонния номер на човека, който плаща за гласове - 24rodopi.com

...Веселин Методиев констатира, че робството в района все още е факт... БРАВО! КОНСТАТИРА НЕЩО, ЗА КОЕТО АТАКА ГОВОРИ ОТ 2005!!!

наглата,кална пребоядисана пачавра.

Мисля, че на всички здравомислещи българи трябва да е ясно, че след поразиите на триглавия змей, на България и трябва ЕДНОПАРТИЙНО правителство, което да поеме отговорност и да изкара родината ни от блатото, в което е затънала, благодарение на тримата чужденци, които управляват в момента.... Не гласувайте емоционално, а практично! Гласувайте всички! Не разпилявайте гласовете си! Доган, Сергей и Симеон това и целят. За това нароиха и толкова много партии, уж десни. Мислете, преди да пуснете бюлетината!Вашият глас за всяка малка партия, ни отдалечава от желанието ни БСП и ДПС да напуснат завинаги политическата сцена. Не забравяйте, ако сега ги изпуснем, това ще бъде края..

Няма чисти сини - има тъпи сини и малоумници, които гледат на България като на стадион - ти си от тях. А синият Костов, който по по природа е от мургавите, е престъпник. Не мислиш ли, че има нещо много ненормално в това всички наоколо да са виновни с изключение на Костов и компания!? Фанатизмът, драги/а, е типичен за нищетата на ума. С измислици и лъжи не можеш да убедиш никого.

Декларацията за националните малцинства бе прокарана от анархолиберала Филип Димитров.Разбрал глупостите които надроби се оттегли от политиката. P.S.Таз семпла персона си я поставиха кумуноидите ,за да завършат прехода докрай.

Utre e hubav den za bylgarskata demokracia.......... se otyrvem ot komuniagi i riazani............. :)) Bylgari !!! Ostanalite da ne se 4uvstvat pozdraveni..........

Гласувай! Неутрализирай един фес!

Гласувайте прагматично - назрява необходимост от нов балансьор - патриот в правителството на ГЕРБ и БСП!!!

Това ще ти кажа, жълтурко, мръсна твар е Мадридският Кретен. Такъв беше през 2001, такъв, разбира се, си и остана. Излъга и обърка маса грамотни и неграмотни българи (българи-юнаци, искаме си Царя!?) и им внуши, че има кой да ги оправя (например, автобусните анадолски юнаци), а не да се справят сами, със свои сили, кой колкото може, с трудностите в живота. Подла, гадна, ретроградна личност. Дано има справедливост и тази противна анти-българска твар бъде жестоко наказана. С.Стефа