КЕВР ще публикува цените, поискани от ЕРП-та, на 17 април

На 17 април Комисията за енергийно и водно регулиране ще публикува финалните ценови предложения за ток на енергийните дружества.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще клекнете прес..ци.Вие не сте като ОРБАН,вие не мислите нито за България,нито за българите които изчезваме . Вие сте "миротворци" и екскурзианти,защото от нищо не вдявате. Ще дойде възмездието ви, съвсем скоро.

До кога ще търпим, някакви откровени идио'и да си играят със съдбата и търпението ни........

Докога ще търпим тоя дърт корумпиран мошеник да ни краде с цените на тока. Преди на сайта на КЕВР имаше информация за цените по които НЕК купува тока за регулирания "пазар". Тоя нареди да се скрият тези цени, за да не се разбере че ВЕИ и американските ТЕЦ крадат един милиард лв годишно от държавните АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ МИ2.

Докато има дебили като теб

Има изход. ЗАКРИВАМЕ КЕВЪР и обирджиите няма къде да подават искове за увеличение.

Ми ако тихичко се съберат поне 10000 души на мълчалив протест заради исканите по-високи цени на тока. И Бойко ги види през прозореца!!! И извика този шеф на КЕВР!!!! Дали пък няма да има шамари отвсякъде, пуки мани и ритници???

ВИНА ЗА ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА В БЪЛГАРИЯ!. За да се стигне до БЕЗУМИЕТО милиони българи да плащат ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на "стратегически инвеститори" придобили със заем собственост върху активи като АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ и ФОТОВОЛТАИЦИ вината за това носи ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТА! ТОЗИ Е ВКАРВАЛ В ЦЕНАТА НА ТОКА КОЙТО ПЛАЩАМЕ ЛИХВИ И ГЛАВНИЦИ ПО ТЕЗИ ЗАЕМИ КОИТО НЯКОЙ Е ДОГОВАРЯЛ И ЗАЛАГАЛ БЪДЕЩИТЕ ВЗЕМАНИЯ , без да ни е питал съгласни ли сме ние да плащаме НЕГОВИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗАЩО тези лица стават собственици на активите?! ЗАЩО ТОВА НЕ СМЕ НИЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА НА АКТИВИТЕ КОИТО ТЕ ПРИДОБИВАТ?! Благодарение на този се получава така, че ЕДИН ПИЕ ДРУГ ПЛАЩА. ЗАЩО ТЕЗИ "ИНВЕСТИТОРИ" ЩЕ СА СОБСТВЕНИЦИ , А НЕ НИЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ ИМ ПО ПРИДОБИВАНЕТО ??? Ето на този въпрос рано или късно ще се наложи да отговаря човека от снимката!!

Публикувай лихвите и главниците които плащаме с ОСОБЕННИТЕ ЗАЛОЗИ на инвеститори като ГИНКА, АМЕРИКАНЦИТЕ от мариците, ФОТОВОЛТАИЦИТЕ !! КАКВА ЧАСТ СА ТЕ ОТ ЦЕНАТА НА ТОКА? САМО ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГ НА ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ В РАЗМЕР НА 13,1 МИЛИАРДА ЛЕВА!!! КАКЪВ Е ТОЗИ ДЪЛГ БЕ ИВАНОВ?! ТОВА Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА!! АМИ ДЪЛГОВИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА ЗЕЛЕНАТА БАНКА НА БАТ БОЙКОВАТА ИЗГОРА?! АБЕ КАКВА Е ТАЗИ ФИНАНСОВА ПИРАМИДА В КОЯТО СТЕ НИ ВКАРАЛИ И НИ СЪБАРЯТЕ НЕ ПО ЕДНА , А ПО ПЕТ КОЖИ?? КАКВО ЗНАЧИ ИВАНОВ , един да тегли заем и придобива собственост , а други глупаци които дори не подозират за това да са задължени да го плащат? АМИ ТОВА Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА! НА ТОВА МУ КАЗВАТ "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" ИВАНОВ , ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ПРЕСТЪПНИК ТАКЪВ!!!

Това с наредбата и "заявленията" "мирише" на узаконена форма за корупция! Докога тези номера?

ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА ПРЕДВИЖДА разходите за лихви и главници които КЕВР вкарва в цената на тока , да бъдат извадени и осчетоводени като ТАКСА "Задължения към обществото"!! ТОВА Е РОДИЛО ГЛАВАТА НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК !! ЛИХВИНТЕ И ГЛАВНИЦИТЕ ДА НЕ СА В ЦЕНАТА НА ТОКА , А СЪБИРАНИ В СПЕЦИАЛЕН ФОНД ПОД ФОРМАТА НА ТАКСА!! ТАКСАТА Е 12,2 ЛЕВА НА МЕГАВАТ !! ОБИДНОТО Е, ЧЕ ТОЗИ ПРЕТЪПНИК СЕ ОТНАСЯ ТОЛКОВА ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО КЪМ НАС , КАТО С АБУРИГЕНИ! Това , че си завършил СОРБОНАТА не ти дава право да се гавриш по този престъпен начин с МИЛИОНИ БЪЛГАРИ бе престъпнико!

Има ли държава или няма държава? Спрете мафията най-после. Какво е това... всяка година 2 пъти в годината се предлага и увеличава тока. Това е малко да се каже невъзмутимо безобразие. При бедността, която цари в нашата страна откъде и как ще си плащаме електроенергията, която расте космически ХОРАТА ВЕЧЕ ИЗНЕМОГВАТ.

Тая седесар какво прави във власта? Коя партия носи политическата отговорност за неговите действия?

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ???? ГОЛЯМАТА БАДАНАРКА Е В ХОД .... НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ИСТИНАТА .... А ТЯ Е ,ЧЕ НА НАРОДА ЯКО МУ Е ПИСНАЛО ВЕЧЕ И .......ВИДОВ ДЕН ИДВА

Цените са ясни: ЧЕЗ ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ с 51% на нощната тарифа, с 35% на цената за достъп, с 34% на цената за пренос, с 5% на дневната тарифа; ЕВН са поискали увеличение на нощната с 5.4% , на дневната с 6,9%; "Енерго про" са поискали средно увеличение с 5.5%. ... Гинчето си знае цената :) Няма нужда да завършва средното си образование...И с основно се справя 10 пъти по-долре от другите ;)

А бе идиоти, фиксирайте и замразете цената на тока за 10 години на 5 стотинки нощна и на 12 дневна, хем народа ще е доволен хем няма да плащаме на разни като тоя от снимката дет само ни лъжат. А за производителите да си го продават на борсата!!!

Преди 40 години главен асистент, к.т.н инж другаря иванов---така гледаше, когато пръдне в час по лабораторни упражнения на "Общ курс по електрически измервания" :))))))))

Какво като искат !! Те монополистите ЧЕЗ , ЕВН, Енерго-про винаги си искат все по-голяма и по-голяма цена !!А от КОГО , от дребния, измършавял и мизерен Андрешко !! НИЕ искаме по-ниска цена !! Няма нито социално, нито иконимическо основание цената на тока да се вдига !! Но , ако пак прецакате и бръкнете в джоба на осиромашалия народ, рано или късно гневът на "търпеливите" ще се отприщи !!

Е ще плащаме ,като сме си дали г.за под наем кой ни е виновен.4,5милд лапна частната КТБ ,но за ЕРПтата да станат държавни пари НЯМА. Ама то си е така,тя Държавата изчезна ,народа също, защо са и. Целта на боко е постигната.

Този СДСар стана гербаджия. Костовият подлога.

Това на практика са т.н. енергийни дружества, които прибират и последната стотинка на сиромашкия народ. Само лапат огромни печалби от години без да са направили нищо за развитието на сектора. А КЕВР е слуга и защитник на техните интереси.

А до коя дата се приемат исканите цени от народа? Как ще решите въпроса с лиценза на ЧЕЗ Електро? Ще го прекратите безусловно, нали? Въпросът,а не лицензът, де?

Господа управляващи, Кога ще махнете този очилат костовистки папуняк и ще закриете тази народоомразна корумпирано-слугинска комисия?

Този човек е един от честните и достойни хора, скромен и професионалист. Чудя се как са го оставили на този пост , но явно не могат да изритат всички .

Смърт за ЧЕЗ ДКЕВР ( нерегистриран ) 13.04.2018 16:39 Този ДКЕВР е незаконен по 3-ти енергиен пакет още от датата 3.3.2011 г. Законен е единствено Общественият Независим КЕВР на Българския Граждански Енергиен Форум. Затова като дойде Народният СЪД, искам лично да имам ЧЕСТТА да ликвидирам тримата електро-престъпници - Евгения Харитонова, Светла Тодорова и този гад Иван Иванов. Иван Костов, Милко Ковачев, Соломон Паси и Иван Шиляшки от двойната коалиция, както и Р. Овч от тройната - там знам че ще има много повече желаещи, за тях ще се споразумеем на място. За водната, топлофикационната и бензиновата/газовата мафия също.

Не са интересни поисканите, а подарените за сметка на българите цени!

Не ние сме си го дали, а нашите демокраДични управници са го дали и продължават да го дават!

А КОГА ще поискате намаляване на цените на тока -какво регулирате БЕЕЕЕЕ тттт

Ако този соросоид и еврогейски-джендър не го махнат, той ще затрие всички български пенсионери !

Тряа да изплатим ЧЕЗа на ОПГ ГРОБ и боцката.

Тоя е направо е за" Народен Трибунал"

Тази комисия освен за регулиране вдигането на цените, друго май не работи! И като, че ли най-голямото им постижение е да кажат - "спокойно, няма да позволим шоково вдигане на цените". Пълнапародия!

Махнете тоя некролог от тук!

частните дружества са по-добри стопани от държавата - оптимизират разходите - и би трябвало да се намалят цените, иначе за кво са ни ....

на костовица и рада дъл. кога ще бъде изринато?за един приятел питам?