КЕВР ще публикува цените, поискани от ЕРП-та, на 17 април

На 17 април Комисията за енергийно и водно регулиране ще публикува финалните ценови предложения за ток на енергийните дружества.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на костовица и рада дъл. кога ще бъде изринато?за един приятел питам?

частните дружества са по-добри стопани от държавата - оптимизират разходите - и би трябвало да се намалят цените, иначе за кво са ни ....

Махнете тоя некролог от тук!

Тази комисия освен за регулиране вдигането на цените, друго май не работи! И като, че ли най-голямото им постижение е да кажат - "спокойно, няма да позволим шоково вдигане на цените". Пълнапародия!

Тоя е направо е за" Народен Трибунал"

Тряа да изплатим ЧЕЗа на ОПГ ГРОБ и боцката.

Ако този соросоид и еврогейски-джендър не го махнат, той ще затрие всички български пенсионери !

А КОГА ще поискате намаляване на цените на тока -какво регулирате БЕЕЕЕЕ тттт

Не са интересни поисканите, а подарените за сметка на българите цени!

Смърт за ЧЕЗ ДКЕВР ( нерегистриран ) 13.04.2018 16:39 Този ДКЕВР е незаконен по 3-ти енергиен пакет още от датата 3.3.2011 г. Законен е единствено Общественият Независим КЕВР на Българския Граждански Енергиен Форум. Затова като дойде Народният СЪД, искам лично да имам ЧЕСТТА да ликвидирам тримата електро-престъпници - Евгения Харитонова, Светла Тодорова и този гад Иван Иванов. Иван Костов, Милко Ковачев, Соломон Паси и Иван Шиляшки от двойната коалиция, както и Р. Овч от тройната - там знам че ще има много повече желаещи, за тях ще се споразумеем на място. За водната, топлофикационната и бензиновата/газовата мафия също.

Този човек е един от честните и достойни хора, скромен и професионалист. Чудя се как са го оставили на този пост , но явно не могат да изритат всички .

Господа управляващи, Кога ще махнете този очилат костовистки папуняк и ще закриете тази народоомразна корумпирано-слугинска комисия?

А до коя дата се приемат исканите цени от народа? Как ще решите въпроса с лиценза на ЧЕЗ Електро? Ще го прекратите безусловно, нали? Въпросът,а не лицензът, де?

Това на практика са т.н. енергийни дружества, които прибират и последната стотинка на сиромашкия народ. Само лапат огромни печалби от години без да са направили нищо за развитието на сектора. А КЕВР е слуга и защитник на техните интереси.

Този СДСар стана гербаджия. Костовият подлога.

Е ще плащаме ,като сме си дали г.за под наем кой ни е виновен.4,5милд лапна частната КТБ ,но за ЕРПтата да станат държавни пари НЯМА. Ама то си е така,тя Държавата изчезна ,народа също, защо са и. Целта на боко е постигната.

Не ние сме си го дали, а нашите демокраДични управници са го дали и продължават да го дават!

Какво като искат !! Те монополистите ЧЕЗ , ЕВН, Енерго-про винаги си искат все по-голяма и по-голяма цена !!А от КОГО , от дребния, измършавял и мизерен Андрешко !! НИЕ искаме по-ниска цена !! Няма нито социално, нито иконимическо основание цената на тока да се вдига !! Но , ако пак прецакате и бръкнете в джоба на осиромашалия народ, рано или късно гневът на "търпеливите" ще се отприщи !!

Преди 40 години главен асистент, к.т.н инж другаря иванов---така гледаше, когато пръдне в час по лабораторни упражнения на "Общ курс по електрически измервания" :))))))))

А бе идиоти, фиксирайте и замразете цената на тока за 10 години на 5 стотинки нощна и на 12 дневна, хем народа ще е доволен хем няма да плащаме на разни като тоя от снимката дет само ни лъжат. А за производителите да си го продават на борсата!!!

Цените са ясни: ЧЕЗ ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ с 51% на нощната тарифа, с 35% на цената за достъп, с 34% на цената за пренос, с 5% на дневната тарифа; ЕВН са поискали увеличение на нощната с 5.4% , на дневната с 6,9%; "Енерго про" са поискали средно увеличение с 5.5%. ... Гинчето си знае цената :) Няма нужда да завършва средното си образование...И с основно се справя 10 пъти по-долре от другите ;)

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ???? ГОЛЯМАТА БАДАНАРКА Е В ХОД .... НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ИСТИНАТА .... А ТЯ Е ,ЧЕ НА НАРОДА ЯКО МУ Е ПИСНАЛО ВЕЧЕ И .......ВИДОВ ДЕН ИДВА

Тая седесар какво прави във власта? Коя партия носи политическата отговорност за неговите действия?

Има ли държава или няма държава? Спрете мафията най-после. Какво е това... всяка година 2 пъти в годината се предлага и увеличава тока. Това е малко да се каже невъзмутимо безобразие. При бедността, която цари в нашата страна откъде и как ще си плащаме електроенергията, която расте космически ХОРАТА ВЕЧЕ ИЗНЕМОГВАТ.

Това с наредбата и "заявленията" "мирише" на узаконена форма за корупция! Докога тези номера?

Публикувай лихвите и главниците които плащаме с ОСОБЕННИТЕ ЗАЛОЗИ на инвеститори като ГИНКА, АМЕРИКАНЦИТЕ от мариците, ФОТОВОЛТАИЦИТЕ !! КАКВА ЧАСТ СА ТЕ ОТ ЦЕНАТА НА ТОКА? САМО ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГ НА ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ В РАЗМЕР НА 13,1 МИЛИАРДА ЛЕВА!!! КАКЪВ Е ТОЗИ ДЪЛГ БЕ ИВАНОВ?! ТОВА Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА!! АМИ ДЪЛГОВИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ НА ЗЕЛЕНАТА БАНКА НА БАТ БОЙКОВАТА ИЗГОРА?! АБЕ КАКВА Е ТАЗИ ФИНАНСОВА ПИРАМИДА В КОЯТО СТЕ НИ ВКАРАЛИ И НИ СЪБАРЯТЕ НЕ ПО ЕДНА , А ПО ПЕТ КОЖИ?? КАКВО ЗНАЧИ ИВАНОВ , един да тегли заем и придобива собственост , а други глупаци които дори не подозират за това да са задължени да го плащат? АМИ ТОВА Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА! НА ТОВА МУ КАЗВАТ "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" ИВАНОВ , ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ПРЕСТЪПНИК ТАКЪВ!!!

ВИНА ЗА ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА В БЪЛГАРИЯ!. За да се стигне до БЕЗУМИЕТО милиони българи да плащат ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на "стратегически инвеститори" придобили със заем собственост върху активи като АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ и ФОТОВОЛТАИЦИ вината за това носи ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТА! ТОЗИ Е ВКАРВАЛ В ЦЕНАТА НА ТОКА КОЙТО ПЛАЩАМЕ ЛИХВИ И ГЛАВНИЦИ ПО ТЕЗИ ЗАЕМИ КОИТО НЯКОЙ Е ДОГОВАРЯЛ И ЗАЛАГАЛ БЪДЕЩИТЕ ВЗЕМАНИЯ , без да ни е питал съгласни ли сме ние да плащаме НЕГОВИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗАЩО тези лица стават собственици на активите?! ЗАЩО ТОВА НЕ СМЕ НИЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА НА АКТИВИТЕ КОИТО ТЕ ПРИДОБИВАТ?! Благодарение на този се получава така, че ЕДИН ПИЕ ДРУГ ПЛАЩА. ЗАЩО ТЕЗИ "ИНВЕСТИТОРИ" ЩЕ СА СОБСТВЕНИЦИ , А НЕ НИЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ ИМ ПО ПРИДОБИВАНЕТО ??? Ето на този въпрос рано или късно ще се наложи да отговаря човека от снимката!!

ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА ПРЕДВИЖДА разходите за лихви и главници които КЕВР вкарва в цената на тока , да бъдат извадени и осчетоводени като ТАКСА "Задължения към обществото"!! ТОВА Е РОДИЛО ГЛАВАТА НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК !! ЛИХВИНТЕ И ГЛАВНИЦИТЕ ДА НЕ СА В ЦЕНАТА НА ТОКА , А СЪБИРАНИ В СПЕЦИАЛЕН ФОНД ПОД ФОРМАТА НА ТАКСА!! ТАКСАТА Е 12,2 ЛЕВА НА МЕГАВАТ !! ОБИДНОТО Е, ЧЕ ТОЗИ ПРЕТЪПНИК СЕ ОТНАСЯ ТОЛКОВА ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО КЪМ НАС , КАТО С АБУРИГЕНИ! Това , че си завършил СОРБОНАТА не ти дава право да се гавриш по този престъпен начин с МИЛИОНИ БЪЛГАРИ бе престъпнико!

Ми ако тихичко се съберат поне 10000 души на мълчалив протест заради исканите по-високи цени на тока. И Бойко ги види през прозореца!!! И извика този шеф на КЕВР!!!! Дали пък няма да има шамари отвсякъде, пуки мани и ритници???

Има изход. ЗАКРИВАМЕ КЕВЪР и обирджиите няма къде да подават искове за увеличение.

Докога ще търпим тоя дърт корумпиран мошеник да ни краде с цените на тока. Преди на сайта на КЕВР имаше информация за цените по които НЕК купува тока за регулирания "пазар". Тоя нареди да се скрият тези цени, за да не се разбере че ВЕИ и американските ТЕЦ крадат един милиард лв годишно от държавните АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ МИ2.

До кога ще търпим, някакви откровени идио'и да си играят със съдбата и търпението ни........

Докато има дебили като теб

Ще клекнете прес..ци.Вие не сте като ОРБАН,вие не мислите нито за България,нито за българите които изчезваме . Вие сте "миротворци" и екскурзианти,защото от нищо не вдявате. Ще дойде възмездието ви, съвсем скоро.