Искров за клипа с Василев: Не се поддавам на натиск

Управителят на БНБ Иван Искров отрече клипът, в който с банкера Цветан Василев се прегръщат и пеят, да означава, че решенията му за КТБ са били повлияни.

Обратно в новината

Коментари - Искров за клипа с Василев: Не се поддавам на натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз никакъв натиск не виждам. На това му викат право куме в очи. Освен това, наглостта и простотията край нямат. Питам, обаче, защо това му е позволено???

То и никой не го натиска особено.Иначе отдавна трябваше да е в оставка.

ПОКАНА от Цецо Василев, към Иванчо Искров. Хайде Иване не се май идвай тука, да те заведа да видиш какви кафани има тука, как се яде и пие! Туй що го праихме в Банско нищо не е!

Щом не се подаваш на натиск,ще подадеш на бой и е--не!

Скоро натиска ще ти дойде изотзад!!!

Защо не пуснат продължението на клипа,където двамата юнаци пеят"Градил Илия килия"

долняри - богопомазаните феодали. те обикновенните хора не ги смятат за човеци. гаврят се с народа и с тъпанарските закони, които обслужват интересите на тези двама феодали - мародери на българският изстрадал народ.

Хубаво пее. В панделата ще започне и да свири.

Не се изненадвам от това което видях на клипа.Така правят всички с пари и власт.Какво ли правят като се събират по ловните стопанства например властимащи с местни феодали??Дали си говорят за книги,театър,опера или се напиват,наяждат,пеят и се освинват??

както се опъва така после ще го опънат

Защо не си го искате от Сърбия Василев? Явно много хора не желаят той да е тук.ЗАЩО ЛИ?!

Поне пее горе-долу

нема толко големи наглеци като тези крадци навсякаде дръгаде в която и да е дарява тояаа крадец да беше изгонен и вкаран в затвора. но тъка в коромпираното бг нема как да стане *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това в управлението всичките до един са чалгаджии.Като хванеш от Бареков та свършиш до тия двамата хубавци.

Бита карта си Искров. Място няма да можеш да си намериш в България.

Как е възможно в една ПАРЛАМЕНТАРНА република парламентът да може да поиска отстраняване на избрания пряко от народа президент, а да не може да отстрани избрания от него управител на БНБ!!! Това ни е Конституцията, това ни е оправията

Към 007: Може да бъде отстранен , но явно никой от управляващите ( ГЕРБ) не иска ,защото Искров изпълни перфектно политическата поръчка

Кой е назначил Искров на това място. та бвече два мандата.

Мафия. ....

Интересни хора сте - защо пели и се веселили ?? Ами и вие ако гушнете няколко милиарда ще плачете ли ??

КАК ДА СИ КАЖЕ ЗАЩО ФАЛИРА КТБ ?

Никога няма да се поддам на какъвто и да било натиск, ако получавам заплатата, срещу която, както злите езици твърдят, се разписва обсъжданият господин. Ще отстоявам законното си право да остана на поста, пък после да става, каквото ще! Има една поговорка, която обяснява поведението на много нашенци, докопали се до висока позиция: "Беден човек чест няма!"

Ти остави честта. За подобна изява редовите служители на БНБ биха били уволнени "за уронване престижа на институцията".

Г-н Премиера е достатъчно ангажиран с борбата си да ни извади от калта,предоверил се е на подчинените си и затова е станала тази огромна кражба.Не ми се вярва да е толкова улав,че да участва в очевидно престъпление.Сега ще вземе мерки,убедена съм!

Ма, много ми харесват тия фолкаджиики. Ако ми паднат, ще ги нанижа и двете като касови бележки. Убавички. Едната даже с мустаки. Това е цвета на нацията. Що пари се харчат само да ги охраняват.

Пазят ги от феновете им. Много от тях искат да ги онодат.

Га пили, пеяли! Га плащали, бегали. Мангалска работа на гърба на простия и инфантилен народ. Никой не ни е виновен, че сме толкова прости, нагли и безсрамни. На такъв народ, такива управници.

Гледайте си домочадието и не си правете нерви! У нас всяко чудо за 4-5 дни и минава.Е,го онзи ден за Корал дигаха гюрлутия и спряха.Много важно,че задигнали парите, каролчето и той открадна от там няколко милиона евро,но сега акъл дава по ТВ и на министъра.

Цацарав каза: И клип как изнасят чували от трезора да ми пратите - не го барам!!! Никой не ми е наредил да погна Ванката Искровия

Какво ме интересува дали може да пее и с кого е пял. Поради некадърност в професионалната сфера, Поради несправяне с изискванията на позицията си, ОСТАВКА!

Нали Искров никога не се е срещал с Цв. Василев, а то какво излезе - ял и пил с него лъжеца мръсен. Чакаме следващите клипчета.

че Цветан Василев е прав. Българската държава в лицето на Искров, Станишев, Орешарски, Пеевскси, Местан, Сидеров, Бареков, Ковачки, Цацаров, Ченалова по това време ограбиха КТБ. Очаквам следващия клип.

Борисов ако не вкара всичките тия юнаци по затворите, ще види нова победа на избори през крив макарон.

Борисов съзнателно ли го пропускаш или допускаш онези да са крали без негово знание?

А защо забравяш Боко Тиквата?

Кога ще ги стигнем румънците?

....че и разминем дори.....

С румънците се разминахме. Ако става въпрос за настигане - това е друга бира.

За всичко е виновен Цацаров ! Тази ПОДЛОГА на Пеевски, трябва да бъде изметена от прокуратурата за да има най сетне и добри новини в България ! Ако ли не, мафията ще продължава безнаказано да си действа !...

С просто око се вижда че записът е манипулиран. Това не са Иван и Цветан в кръчма. Те не пеят, а са на семинар и обсъждат светлото фискално бъдеще на България. Вервай народе!

Ясно е че този наглец трябва да бъде съден и ако бяхме Румъния- той вече щеше да е в затвора.

тишина:)

Ха,ха,ха...ха,добро ви утро на всички в...кочината:)))!!!

Кочина, ама свинските шайзе не са като хамериканските банкови бул шит. До няколко месеца, според CIA, се очаква РУХВАНЕТО на банковата система, основана на необезпеченият долар.

Кога лицето Иван Искров ще бъде изведен от БНБ с белезници?!?!?? И как точно е контролирал КТБ, като когато е трябвало да го прави се е наливал по кръчмите с нейния собственик?!?!??!

Когато намерят Цаката на Цацата. За сега БГ-Цацата ни намира Цаката. Така ни я намира, че ни Цака от всякъде.

НИКОГА - успокой се !!!! Това в демократична БГ няма как да стане !!! Трявбат доказателства - ама то такива НЯМА , пък и да има си има хора по веригата които ще се погрижат и така си оставаш с голите надежди и пошлата чалга !!!!

Готови са за Евровизия!:-)

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ХВЪРЛИ ИСКРОВ НА ХИЕНИТЕ .... .... ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО ... ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ Е НАТРУПАЛ ЦЯЛА КОЛЕКЦИЯ :)))

Някой беше казал че много са го подценили Василев и изглежда е бил прав

По комунистическо време крадяха,но имаше и за нас,сега обаче направо се оливат !

КАЖИ СИ ИСКРОВ КОЙ ТЕ НАКАРА ДА ФАЛИРАШ КТБ КАЖИ СИ :)))

Ние бе, как КОЙ???? (ГРУ-Главно разузнавателно управление на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия + MIT-Milli Istihbarat Teskilati, Националната разузнавателна организация, на Турция.)

От 100% монополна, олигархична, крадлива и некомпетентна система, за 25г промени, почти нищо не се е променило.

Ей, гади ми се от тия мазни мутри, дето опоскаха майка България! Напили се като казаци, прегърна ли се, па изнесли спестяванията на хората. И сега: това идело да покаже, че на са били престъпници.

Охааа. Пак им лъсна на комунетата гъзо. Орехарски и Станишко къде бяха бе. Може би и те пяха "Моме Калино"?

Който пее зло не мисли...

Цветан Василев почна да отваря кутията на пандора. Кой знае колко клипове и с колко други има заключени с сейфовете. Доколкото разбрах клипа е предоставен от адвоката на Василев.

Да, послучай РД на катила, макар и на патерица. Каза го адвокатът му пред "Господари на ефира". Да сме очаквали още и с други ! Тънък намек на Цецо, изпратен от Белград, да запуши устите на другите! Вече никой няма да смее да говори как не познава най-личния банкер ! Какъв хитрец е и този изпечен мошеник.

Но отдавна трябваше да подаде оставка. Но при заплата от 10бона, кой ще бъде почтен.

Какви 10 бона. Бедна ти е фантазията.

36 бона !!!

Какви заплати, какви бонове, бе колеги? Не знаете ли, че такива екземпляри на знаят какво е заплата?

Верно, че и други нямат нужда от заплата, защото си имат корпоративни кредитни и дебитни карти! Ето, например: АЕЦ Козлодуй Виза класик ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД 3 кредитни корпоративни карти корпоративна златна карта Виза голд и 2 корпоративни карти Виза електрон Топлофикация Перник 2 корпоративни карти Виза електрон Топлофикация София корпоративна златна карта Виза голд. Интересно точно кой ги е притежавал и колко е изхарчил? Кой знае още колко са?

Нарочно не четох мненията по-долу, а директно пиша за това, което прочетох в статията (и клипа гледах): 1. Какво чудно има управител на държавна банка в кръчма да пее караоке с излъченият най-силен банкер за няколко години? Не се случва и по света? Интересно кои други държавни личности са присъствали на събитието, защото тия двамцата, определено не са си пляснали среща да си попият заедно. 2. Дигна се "народно недоволство" - шеф на ДАНС - Пеевски. И? Той пък, Пеевски - хвана и си фалира неговата си банка. Ама преди това - коолко държавни пари бяха наляти в КТБ??? Е, само подсказах за малко мислене...

Няма нищо лошо двама приятели с общ бизнес да си пеят заедно. Колкото до Пеевски... Какво е общото с клипа на тези двамата? Ако беше излязал по-рано клипа със сигурност щеше да има протести и срещу Искров.

Mekong Delta

А, коя банка даде пари на... Не точно Пеевски да купи Булгартабак? О, а коя банка финансира верига ЛАФКА? И се оказа, че в българският закон за касови апарати, издаване на фискални бонове имало какво? Една вратичка - КОИТО ИМА ВЕРИГА ОТ НАД 2000 ОБЕКТА - МОЖЕЛО ДА НЯМА КАСОВ АПАРАТ? От мен да знаеш - единствено ЛАФКА! НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА! И пак да кажа - КТБ пари, които вече Пеевски няма да ги връща! Е, Топлофикация София - поизгорели малко от КТБ, някак невръюземо, НО - ВЕЖДЮ ТЕПЪРВА ЩЕ МУ ОСПОРВАТ ЦЕСИЯТА!

Mekong Delta

Всъщност го каза много добре: ДВАМА ПРИЯТЕЛИ С ОБЩ БИЗНЕС! ЕДИНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА БАНКА, ДРУГИЯТ - НА ИЗКУСТВЕНА ТАКАВА. А РЕАЛНИЯТ ПЕЕВСКИ, С ПОМОЩ НА МАЛОУМЕН ПРЕМИЕР И МАЛКО... ПРИМЕРНО - ЦРУ - ЗАТРИВАТ СЪЩАТА БАНКА ЗА ИМА НЯМА 12 ЧАСА. Някой да споменава как щеше да изчезне и ПИБ? Ньее...

Нали уж се познавали само служебно ...