Адвокат на Василев: С клипа напомнихме на Искров да си ходи

„Целта на публикуването на клипа с Василев и Искров как пеят беше да напомним, че Искров искаше да си ходи, но нямаше кой да го освободи и че му е време”.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат на Василев: С клипа напомнихме на Искров да си ходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искров го пазят на много високо ниво иначе да е изгърмял вече. Да видиме докато има пазарлъци той ще си седи и в един момент ща го жертават с цялата строгост на закона. Той е и ще бъде бушон. Не мислете,че с това чело е много умен,той просто е плешив.

Абе докато бившите баджанаци си размятат кирливите ризи по студия и радиа, Оманския фонд съди България за 700 милиона евро заради фалита на КТБ! Познайте до две кой ще плати караокето на Искров!

humfry

Който плаща заемите, който плаща и изплащането на гарантираните влогове при фалит на банка. Лошото е, че много хора се ограничават само до КТБ и не могат да видят срастването на властта и капитала по всички етажи, защото подобни клипове вероятно има много.

ТОЗИ КЛИП НЕДВУСМИСЛЕНО ПОКАЗВА КАКВА Е БЪЛГАРСКАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ ПРЕСТУПНОСТТА И ОФИЦИАЛНИТЕ ОРГАНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРЕСТЪПНОСТТА.. И КАК НЯМА РАЗЛИК АМЕЖДУ ДВЕТЕ..

Аз на тези разпасани, впиянчени муцуни и 10 лева не бих им поверила да управляват, камо ли да повярвам, че са банкери на годината! Срамота. Няма интелигентен човек на подобен пост, който да се забавлява така, не би му го позволило възпитанието. Калтаци...

"Оманският фонд е завел дело срещу България за 700 млн. евро на арбитраж в Лондон. Това съобщи адвокатът на Цветан Василев - Константин Симеонов" Съдят България, защото си е сложила за шеф на Цетралната банка една шушумига, а не банкер и защото в НС изменят и приемат закони едно към гьотере! Очаквам следващите от акционерите в арбитража ...

ДА СИ ХОДИ С МИР !!!! ха ха ха --ааа???

от рибентроп-молотов ти лично нищо не си загубил... а от КТБ държавата, тоест и твоите деца и внуци - олекнахме с 4-5 милиарда ... Герб взе заем 16 млрд... и т.н.

Т.нар. ЕЛИТ (всъщност мафия и олигархия) в България са навързани като свински черва. Искров-пеевски-василев-доган-местан-бойко-вежди-манчев-.... и т.н. Край нямат

А Василев е света вода ненапита!???? Мръсници долни гадни и гнусни. Съсипаха живота на хората

А бе момче,че ти до вчера беше от комунистите бе.Да не си обърнал резбата бе...Или ти ше кажеш че отношението между множеството на комунистите и множеството на педалите е "отношение на еквивалентност"(за тези които не знаят какво е "отношение на еквивалентост":биекция и сюрекция,едновременно)

Като гледах тези две снимки се опитах да си представя себе си на тях.И не успях.Вероятно щото изпитвам органично отвращение към подобен род "мероприяти" и подобен род "обществени места".Това са мероприятията и местата характерни за тези които вече 70(седемдесе) години управляват БГ.Тези които ако съветска русия не беше поробила БГ и до ден днешен щяха да са на село при свинете и говедата а вечер в вмирисаната кръчма.Ето този тип мероприятия и този тип обчествени места са им на тях в душата на тези ....Ше кажете че заведения с такъв "аутлук" има и в софия.Ми сигурно има.Тези от снимката с това са свикнали,добре им е в такава атмосфера,и са си я донесли със себе си от оборите и свинарниците.Знам че някои тук у форума ше ги заболи щото ше познаят себе си.Съжалявам.Аз нямам никаква вина за това.Аз просто констаНтирам(пиша "констатирам" с "Н" щото така ми харесва) факт. Както виждате не ви занимавам с моите твърдения че банката НЕ Е на този с овчарските мустаци.Че БАНКА НЕ СЕ ПРАВИ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО СИ ПРЕДСТАВЯТ НЯКОИ.Че всичко е един панаир с цел да ми свият 4 млрд и така...Както свиха $10млрд и го нарекоха ВЪНШЕН ДЪЛГ.Както платиха за МТЕЛ $10млн вместо $1,5млрд(колкото струва е дин оператор с такива агабарити).Кой да ги свие ли.Ми тези същите дето свиват вече 70г.Е аз знам че ви е трудно да разберете.Щото ако не ви беше трудно България нямаше да е на този хал.Но тя Е НАТОЗИ ХАЛ, следователно ви е трудно.

И в края на краищата МТЕЛ беше продаден за $1,5млрд.За тези дето не знаят.Той просто толкова струва.Но толкова струваха и преди 25г оператори с такива размери в сърбия,чехия и така..И за толкова си ги продадоха те на времето.

Живеем в една гротеска. Вече дори не желаем да говорим за заобикалящата ни действителност. България се превърна в най-безпринципната страна. Управялава ни коалиция "За всекиго по нещо". Законите се правят "За някого". Икономика - няма. Банките се обират, без да има виновни. Хората бягат от страната или се чудят как спасят децата си от тази страна. Умират от болести като през 17 век. Деца се раждат все по-малко. България загива.

очевадния факт, че искроф беше назначен от покойния банкер Кюлев за шеф в росексимбанк ???

Искров трябва да бъде подведен под отговорност за случая КТБ, той е отговарял за надзора и. Факта, че не е обвинен доказва, че е един от тези които са участвали във предизвикването на фалита на КТБ

"принципната и последователна позиция" на Централната банка! Bite my a..!

Всичко е театър за простолюдието ! Утре, пак заедно ще ядат и пеят.

И какво като пеят ? Искров как би могъл да знае, че "банкерът на годината", награден лично от Цв.Цветанов ,е мошеник ?

Добре смучеш Ванка. Ох шнель, шнель. Ох....

От къде се пръкнаха толкова политици - престъпници. В Нова тел= евизия показаха много имена от енергийната мафия. Аз ще кажа само две - Р. Овч. и Й. Цонев. Съдът оправда Р. Овч. - и следва, че и съдията е съпричастен към мафията. Какво става с тази държава. Цацаров укрива престъпниците. И той е в мафията. Според него Изявленията на Василев са глупости, ами разсекретените СРС и те ли не са верни. Цацаров не трябва ли да се самосизираш? И Бисеров ще бъде оправдан, нали? Мисля, че Цацаров е най-големият престъпник в Б-я. И политическите партии му пригласят. Мафията е обхванала цялата държава - полиция, следствие, прокуратура, съд, министерства, агенции, общини, областни управи. Къде ще ходи този народ? В чужбина, разбира се. След няколко години няма да има етнически българин в б-я, освен мафиотите.

ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА И ФИНАНСОВА КЛИКА У НАС Е ПЛЕБЕЙСКА, МАЙ НАИСТИНА ЗА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ДОБРА МОНАРХИЯТА.

да бе, той царя е различен, така ли? Същият крадец и мошеник, само че поне не пее като се напие

Абе къде са прокурорите сега, да се сезират, че Цецо Василев е извършвал престъпления с разни политически фигури?? Той съвсем ясни си го казва, това, даже и го е заверил нотариално... Или и те са пяли някаква песничка с него...

Взимам ви на работа. Добри сте.

АХ, КАК ИСКРОВ ПРЕГРЪЩА БАНКЕРА И МУ СЕ МАЗНИ НА УХО, ХАХАХА

Този Василев май скоро ще го трепят.

абе kаде е батко. да не би да има и за него филмче.

Искров ти като си се ръководил от закона и си спазвал неговите изисквания защо не си спрял събитията навреме? Хич не ти се връзват приказките с действията! Или ти си на принципа "Не ме гледайте какво правя а ме слушайте какво говоря!"

Сърбите не се държат приятелски! Все ни гледат високомерно. Няма друга логика да не ни го дадат да си го съдим тук

За лаик е ясно че записът е манипулиран. Фотошоп и всякакви софтуери. Дори гласа ми прилича на Слави Трифонов, насложен върху кадрите. Кадрите са от семинар, където те са случайно и говорят за стабилната банкова система.

Само дето позицията на БНБ нито е принципна, нито последователна. Срамота е една година банков надзор да не види проблеми в КТБ, а след това за ден да се назначат квестори. После като съда постанови несъстоятелност на банката, БНБ да иска по-ранна дата, която също не е реалната дата на несъстоятелността.

Навързани са като свински чревца. Там свестен човек няма как да попадне. Трябва да се източи цялото блато, за да дойде прясна вода. Иначе не става.

А клипче от секса в един тараж в Банкя няма ли да има, може неприличните сцени да ги замацате?

продължават чрез видеожанра. Скъпо ни излезе това видео, а другари?. Да беше мор, да беше чума... а то ВТБ ни "удари". Е как ще има пари за армията и за българската авиация, когато пиявици смучат що им падне.

Толкова е моралът в българската политика! Преди 10 години Милен Велчев и Севлиевски(ако не се лъжа) обясняваха, че "попаднали случайно" на скъпа яхта в копманията на знаково лице от българската мафия. Яли на една софра, но не се познавали...като гледам как са се прегърнали на снимката тук, дали Искров се е водил само от професионалния си капацитет?

Управителят на БНБ Иван Искров отрече клипът да означава, че решенията му за КТБ са били повлияни. От клипа явно си личи че "хич" не са повлияни, ама хич, само където Искров е прегърнал Василев , като първа дружка.

След 25 години хайдушки преход, няма институция която да не се е осрала до ушите.Василев заплашва, Ченалова заплашва, други с мълчанието си за сега заплашват, ако не им заплатят.Ако наречеш някой от системата маскара, ще го приеме за комплимент.

Двама пеят 6 милиона българи анало лизни безгръбначни ще плащат Ега ти скъпата песен Хак ни е

що ми ръгаш минус ве серсем-кой мислиш че ще плаща накрая

Цв. Василев че е пътник на всички е ясно, но нека поне покаже другите що за стока са. Главния извод, е че когато се отиде да се гласува трябва да се мисли поне малко.

Изнудването май е новото любимо престъпление, напследък широко пракикувано от всякакви особи съдии, банкери, контрабандисти

Всичките са синджир марка.Няма какво да ги коментираме ние бедните. Те си имат пари и могат да си купят и, адвокати и, прокурори и съдии, а ние само си лааме по форумите. И какво от това?

Май се оказва, че Цветан Василев прикрива извършени престъпления, което от своя страна е наказуемо от закона.

Всички плюем по Искров. Да може би има някаква вина, но това се доказва по друг начин и на друго място. Това, че се е натряскал и е пял след работно време в компанията на някой друг банкер не значи нищо. Ако няма корупционни практики между тях, този клип е без всякакво значение. Искров е човек като нас и предполагам, че нищо човешко не му е чуждо. Аз ако бях на мястото на Искров бих потърсил отговорност за думите на адвоката на Цветан Василев!

Не е човек като нас,ами е ШЕФ на БНБ с 30 бона ДЪРЖАВНА пара заплата...За тези пари трябва да не допуска гафове като с КТБ..А клипчето доказва,че не е гаф,а умишлено,орташко действие..Или бездействие...Ще чакаме някакви други олигофрени-некадърници да доказвали в съда...Цяла Европа им се смее,че са некадърници,ама ние от тях ще чакаме..

Не 30, а 90 бона на месец му е заплатата. Официално го казаха по телевизора. И това държавен служител.........

На някой да не му е ясно кой обра банката?

Ами ние, дет притежаваме официално 30% от капитала, а скрито ..., и се бехме хеджирали предвидливо.

Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата не може. Не си ли с тях спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам (от Бай Ганьо у Иречека)

Който е на власт разполага с цялата машина да махне Искров от пост. Няма да се случи. Командира няма интерес:-) Всички се молят на доброволни начала...

Каква ли чест има тоя Искров след този клип да не си подаде оставка. То простотия, то мазнене и прегръдки на ЦВ. няма такава наглост, гьонсуратлък по цялата планета май. Това достойнстов му е толкова чужда дума на тоя човек. А и прокуратурата дали не вижда зависимости в това контролиращия орган да те прегръща като бащица, само дето не го целуват под мустака?

30000левовата му заплата го прави направо безчувствен Отгоре на всичко няма начин да не е бъркал в кацата с меда въпреки колосалната си заплатаАпетита идва с иеденето

Капиталът прави равни комунистите в мълчанието пред закона.

Бате Цецо само не пускай нашите клипове,че как да обяснявам после на мама и тате ;(...И ако може да ми пуснете пак субсидията че ми е едно такова гладно...Аз един ден ще се реванширам , на всичко съм готов разберете само не пускайте нашите клипове с Росин Питрофф

Цялата ни държава е такава! Всъщност, това не е държава..това а катун!

Добре казано, макар да боли

Най-голямата мафия "Независимата Съдебна Власт" - не работи години наред. Всичките са в един кюп !

подкупната продажна българска прокуратура за която не един и два пъти сме основателно критикувани от ЕС е знаела и е замесена в тези схеми на източване на КТБ и на прикриване на извършителите - в противен случай никой от играчите нямаше да смее така да се разпищоли и да си разиграва коня ако не беше налице това покровителство - срещу съответното заплащане разбира се

Искров си порка и танцува с Василев, Цв.Цв. му дава награда за банкер на годината, очаквам Б.Б. сниман с фолк певици и Василев в легло:-)

Очаквай...това щи остане червен маймуняк

magit@abv.bg

Да, дам...гробарските боклуци си назначиха Искров по съвет на Костов лумпен :-)

Знайш ли новото...на най-активния червен боклук щели му дават ЗАЗ-ка гинделик Така, че старай се подобаващо...

magit@abv.bg

Заз срещу юерцедес-познай кой печели 2015 хахаха

Цецо "пътник" си, не клипчета,сериали да пускаш-пътник си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

позната картинка .... първо се тупат по рамената, пият пеят заедно, кроят планове и схеми заедно - после се изпокарват и ще се изпотрепат .... лошото е че всичко това е за сметка и на гърба на народа, а тези остават в по-голямата си част ненаказани