Коментари - ИТН обвини Терзиев, че крие важна информация за "Софийска вода" и "Топлофикация" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази несвързана статия нищо не разбрах, освен че ИТН и те се опитват да лаят и да си правят предизборен пиар.

Гербавите и Шиши извадиха милиард за идиотски дейности, тия от ИТН ридаят за 20млн. Плачете и грошче няма да получите от тях в мръсните си джобове.

Докога тази политическа партия неофициално приятел и подкрепа на ГЕРБ ще плюе по ДБ, за да си прави пиар пред избирателите. Те са като Възраждане> обвиняват а не предлагат нищо конкретно и полезно

В ИТН са единствените експерти, които спазват дадените пред избирателите обещания: да информират и вадят на светло всички мушийки и далаверки, които управляващите се опитват да заформят. Продължавайте все така, ние, вашите избиратели оценяваме усилията ви и ще ставаме все повече, за ужас на жалките корупционери и ДС агенти и отрочета.

Това сериозно ли? Защо не изнесете информация за причините, които ви накараха да свалите единственото правителство от 15 години, съставено без ГЕРБ и ДПС? Защо не изнесете информация за причините, които ви накараха да не направите правителство като първа политическа сила, когато спечелихте изборите?

Саше причините са ясни, ама я да видим. С кого трябваше да го направят това правителство??? Не е трудно да провериш, кой, колко дупедати имаше тогава ? Айде да те видим ?

Другият въпрос е директно укриване на информация от "Топлофикация - София", която е изпратена на Васил Терзиев с копие до мен, но е задържана от общинската администрация, обясни още Данаилов. Този Данаилов (надявам се не е този от ляво на снимката) ме изуми повече от шефа си Трифонов и неговите на зная какви (викат си сценаристи). Кметът крие информация от общинско дружество, която е постъпила в кметството и общински съветници разполагат с тази информация. Може би аз не разбрах нещо.

Сашееее, саше ... об админ не е СОС има си надлежен ред. Вх номер - препращане към ззам кмет и т.н. за да стане официално .... иначе Терзийката вика .... миииии аз не съм видял такова писмо ... не знам .... ко ту шлем :)

Софийска Вода не е ли търговско дружество с частни капитали? Не е ли в плана им като ПОИ( предприятие от обществен интерес) сами, т.е. без помощ от общинат да правят ремонти?

Този Данаилов, сценарист ли е?Ей, момче лобистче, Толофикация София е в кома, вче 10 години, единственото нещ, което прави- УСВОЯВА ЕДНИ ПАРИ!Само, че отсреща няма вузвръщаемост.Топлофикация София е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО!!!Да отиде в банката и да си изтегли кредит за инвестиция.И кога най=накрая ще се търси съдебна отговорност от всички с договори за управление на държавни и общинск9и дружества???!!!

Абе хора четете бе .... не искат пари и РАЗРЕШЕНИЕ да инвестират. Трябва да им се съгласуват проектите и прочие .... да минат през СОС през главен архитект и т.н. или мислиш, че могат да почнат ей така да копат ?

Не искам ТЕЦ - не искам да разкопават улиците в Лознец, нито да разбият кооперацията и апартамента ми....

Аз пък искам.