ИТН и "Възраждане" поискаха оставката на Денков, той отвърна "когато престанете да лъжете"

Премиерът отрече да е искал забраната на партията на Костадинов и заяви, че темата за продажбата на земя е затворена

Обратно в новината

Коментари - ИТН и "Възраждане" поискаха оставката на Денков, той отвърна "когато престанете да лъжете" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да изкарам 100 пъти повече лъжи на Денков и евроатлантическите партиии! Нагли лъжци УБИВАХТЕ СЕМЕЙСТВАТА НИ С МАНИПУЛАЦИИ ЗАРАДИ КОВИД САМО И САМО ДА ИМА ПОВЕЧЕ НАДУПЧЕНИ,САМО ЗА ТОВА ТРАБВА ДА ВИ СПУКАТ В СЪДА ОТ СЕКС МЕДИИТЕ СЪЩО!!! ЗАПАДНИЯ ФАШИЗЪМ ЯКО НИ Е НАЛАЗИЛ И ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ С ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ НА КОГО СМЕ РОБИ!!! В МОМЕНТА ДЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ОПЛИНАТ МРЕЖИТЕ,ЧЕ ДА МАНИПУЛИРАТ 70%ОТ БЪЛГ. НАРОД ДА ПРИЕМЕ ЕВРОПЕДАЛИТЕ КАТО БОГОВЕ КОИТО ЩЕ НИ СПАСЯТ! ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ЕС! НАДЯВАЙТЕ СЕ!

С всяко показване на въпросната Шорошпия и след всяка нейна простотия ми става все по - гнусен.

Итн дано чете някой....Вие с този отвратителн език..да обиждате действащ МП се вкравате в блатото ..това е отвратителен пример за без това страшната простащина в БГ

Но в случая се сещам за една случка преди години, когато нарекох проститутка ковра и тя взе, че се обиди и се развилня. И тук е същото.

Нищо не е същото никой няма право да вкарва тази срашна простащина в бг политиката и обществения живот...това е мръсотия и неуважение първо към Държавата

Аз за 35 години съществуване друго освен простащина, деградация и пълно падение в политиката и обществото не съм видял. А държава няма, има нещо което се води такава, но реално е просто територия управлявана отвън.

Питам те "българко" от коя националност си, защото говориш изкълчено, сякаш някой друг ти е написал тъпотиите. Твоят любим МП е един предател на интересите на България.

Така или иначе този молец с физиономия на съсел си отива след 10-11 седмици. Всяко начало си има и край.

"Сапунът от първия ред...тури му пеле Маймуно...с това допринасяш за възпитаниетохв тая дъпжава

ще престанат като се махне путин, евентуално

Няма какво да ги забраняват, лузърите са обречени да изчезнат. Справка, Атака, ВМРО, НФСБ, БСП и т.н.

Да не забравим и ИТН. От 25% на 4%, за една година.

казал, че лично той иска оставката на всички. И прасетата послушно тръгнали към кланицата...

Мутрите от мрака на миналото пак надават вой

затова надаваш квич.

лъжете, че няма да си подам оставката!

Фашисткият американски диктаторски режим, маскиран като българско правителство, се опитва да се изплъзне като мазна змия на мокър камък. Само дето краят и на тях и на господарите им е неизбежен и близък. Каквото могат, ще завлекат със себе си и после никой няма да ги помни.

Селските провинциалисти се опитват да вземат властта. Хитри и подмолни са, но нямат необходимия интелект. За Костя нещата са ясни. Интересно, Тошко от кое село е.

Енергииния Чифут оня ден се изпущи че газохранилището помпи на генератори да не сте избръзале да са свръжете с Бутан до март

Как щее приключена темата във земята като е залегнала във плама на измамника Василев. Трябва да се премахне от там.

Гласувай за ПП да махнат корупцията на ДПС и ГЕРБ. ПП са в коалиция с ДПС и ГЕРБ. Сглобката е една измама а сглобените в нея са измамници които отчаяно стоят в власта за да крадат и служат на други страни.

А коя зглобка според тебе ще е по добре ПП-ДБ Вазраждане и ИТН БСП които изповядват неща които са вредни за България и тези партий няма как да са заедно това са избрали хората това е управлението про европейско

"Управлението" на България не съществува, защото не е управление а кръчма, в която се разказват вицове и в същото време си бият шамари. България е превърната в колония и музей на послушковци.

Тая псевдо-опозиция е назначена от кукловодите от Д(П)С и БСП(к). Да се занимаваш с тия маймуняци и да им обясняваш кое, що, как е като да хвърляш ла.на срещу вентилатор.

Защо трябва Денков да отговаря за ПП, на която даже не член? Защото са го вързали за амбразурата, та не може дори да избяга

Гласът ми замина във фекалната яма сътворена от Зглобката на Посолствата. Обещанията за отстраняване на ГРЕБ И ДПС са били чиста проба долна лъжа, колко ли народ остана излъгани и псува на ум от страшният Терор наложен на народът ни от Клоакалициата. Господ Бог да благослови народа ни и ги оправи тея народни избраници както им се полага.

целия неолиберален трол на баламатума шибат яко коментари в стил върло комсомолче

След роско, за когото Борисов каза: "И магаре да ви бях посочил... и него щяхте да изберете!" си мислех, че не може да има друго такова дъно на важен пост в България. Съсела денк-офф ме опреверга.

Денков е възпитан, интелигентен и можещ. Не сме имали толкова добро правителство (въпреки всички проблеми и спънки) може би над 15 години.

Или секретарката? Друг няма да посмее да напише подобна глупост.

И затова отново сме поели в погрешната посока...

Освен че някакви искали на майка си путката.

Копейкo хайку : Като динамит си Костя, мили, Ала ти е много къс фитила !

И, не само Възраждане трябва да бъде забранена...

Ти също трябва да бъдеш забранен.

Скоро ,ако така продължава България ще бъде забранена от такива като вас с лява р..ба ,нагли и гн..ни хора

Прав си. И Посолството на фашистката държава САЩ 5000 те агенти също трябва да бъде забранено.

Само ФАКТИ: БВП расте. Дългът спрямо БВП намалява. Бюджетът ни е за първи години направен, както трябва. Пенсиите и заплатите в бюджетния сектор расте. Парите за здраве растат. Инвестициите растат. Работят за 2 нови големи ВЕЦа, нови блокове за АЕЦ Нови самолети и бронирани машини, които чакаме 30 години! И това за под 6 месеца!

БВП расте успоредно на инфлацията! Сметни го по цени от 2019г. ище разбереш колко е намалял...

Умнокрасив ум в действие! :-) Потресаващо!

Денков е ТОП!!! Респект!

Супер е! Интелигентен и възпитан мъж, който знае какво прави и как да го направи.

За кой говорите - за секретарката на Пеевски ли бре?!? Потърсете психиатрична помощ.

Знае единствено, че не може да прави нищо ебз преди това да е поискал разрешение от Делян Пеевски...

И като си подаде оставката, какво ще се случи според лупмените ? Копейката и Славуца ще управляват ? Интересно, като как ги виждат нещата тези полуидиоти ?

Z

Копйеките и ГеРБерастчетата полудяват Тагарев и Денков са страхотни! Няма кой друг да ги побърква толкова качествено. Умни, интелигентни мъже. Ако ни управляваха по-дълго време такива като тях, пенсиите и заплатите щяха да са доста по-високи. Армията ни щеше да е модернизирана отдавна

Малкото, жалко, страхливо, сламено човече Изпърденков е бетониран отвсякъде - кряпят го изродите от американското посолство. Народът прост(и страхлив), животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче. И те така.

ник, много ти подхожда.

Нали ИТН и Израждане са ибрици на Герб и Дпс, нормално е да натискат премиера от ПП. Това им е работата.

Единствените, които правят реали промени и реформи за последните 15 години са ПП и ДБ всички други Бойковци, вфъзрожденци, БСПта, Доганчовци, Слвита са само плямпала. никаква работа а само празни приказки

Безспорно. Щеше да е добре и тези реални промени, да не са единствено и само в посока лично облагодетелстване.

В смисъл, ще купуват нова къща на Костадинов край варна. Ново АУДИ Q7 или ...? Може би нови лъщи за Бойко в Банкя или Барселона? Чекмеджета?

Сглобката прави такива Реални Промени че ще са нужни поне 3 поколения да Поправят и Изплатят промените на Сглобката на САЩ!

Путьовците искат оставката на баш путката

А Защо темата изобщо е била Отваряна!?! Ами ако Разпродажбата на Държавна Земя не беше засечена от родолюбиви българи!?? България и българите трябва да се Отбраняват и Пазят от Правителството на Сглобката!?! Ама това е отвратително и скандално!

Е то нямаше такава новина. Просто никога не е била отваряна. Последната държавна земя беше, като Бойко подари на руснаците земята около Камчия! ама тогава мълчеше като ... нали????

В бъджета за 2025 година беше ясно записана продажбата на Държавна земя от Поземленият резерв на България. Лъжеш.

била сделката със земята.../един от аргументите, за да престанат с това безумие/, т.е. ако беше изгодна...си продаваме цялата обработваема и плодорадна земя. Не съм наясно, но изглежда, че Конституцията не забранява разпродажбата на държавна земя... НАЛОЖИТЕЛНО е, като ще я променят, да въведат такава забрана... /естествено, няма да го направят.../

Едвам направиха бюджета за 2024 г., ти за 2025 г. говориш!!!! :)

Ма той преди час не плашеше ли с оставка?

Ние сме на път така да катастрофираме заедно, да надигнем една протестна вълна срещу това управление, че ако не си давате сметка, а вие не си давате сметка, ще причиним много тежки щети на цялото българско общество, предупреди Биков.

ИТН и Копейките са дъното.

Лицето Денков ни набутва в авантюра с държавно гарантиран дълг за поне 60 милиарда лева за два нови реактора, които ще заработят колкото и ония в Белене. Това да не са 10 милиона за сапун, бе тъпак?

Изглежда си доста умен, да ти се чуди човек Вместо да отидеш да управляваш държавата, дрънкаш в интернет глупост след глупост

Като си против АЕЦа, спирай тока и отивай да се топлиш на кюмюр, умнико!

Прасетата се спотайват

Българинът гласува на избори както търка билетчета от " националната лотария "-- нови избори нов проект нов късмет ...

Лъжецът вика "дръжте лъжеца" ... Колкото повече ни навирате Асанча, Кики и тахната кукличка, толкова повече им пада рейтинга на тези палячовци.

ли чете социалните медии

Плужекът академик е направо жалък

А Коцето сопола е велик нали?

Я бягай да обслужиш Пеевски

Господине, защо според Вас, Акад. Денков е плужек? Бихте ли разяснили какъв трябва да бъде един министър председател? Имате ли някоя личност предвид? Благодаря Ви предварително за Вашия любезен отговор!

Единственото важно нещо е да служи на интересите на България и българския народ. А той и неговото правителство очевидно служи на чужди интереси. Ти предполагам нямаш проблем с това!

Ивче, речи високо, кого искаш за башбакан?

Напротив, именно на България и българския интерес служи. Проблемът на вас копейките ви е, че българският интерес не се припокрива с руския! Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре за България. Копейките сте национални предатели, защото за някакви мижави пари продавате родината си.

В писмо до посолството, Денков призова САЩ да се намесят в казуса с "Възраждане" и да изпратят някоя тяхна партия на нейното място.

Изключително "смешно" при положение, че Копейката е на заплата в руското посолство... Някак олеквате с тия твърдения за Денков.

Отпадъчните Има Такъв Компот и вГЪ3paждане не са направили ЕДНО конструктивно нещо откакто са избрани - само лапкат и саботират, нищо друго!

Мани го Денков, ние искаме забрана на Възраждане, час по-скоро!!