Италия обвини ЧВК "Вагнер" за рязкото засилване на миграцията

Около 20 000 души са стигнали до Италия досега тази година, в сравнение с 6100 за същия период през 2022 г.

Обратно в новината

Коментари - Италия обвини ЧВК "Вагнер" за рязкото засилване на миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя жабар е голям жалкар наистина.

Си няма друга работа,и ще се занимава с вашите ,,туристи,, бежанци.СПРЕТА ДА ГИ ПРИЮТЯВАТЕ В ЕВРОПА НЕ.АСТНИ ЕВРОУТРЕПКИ,ВРЪЩАЙТЕ СИ ГИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА,ТАКА И ТЕ ЩЕ СПРЪТХДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ НА КАНАЛДЖИИ.НА ТЯХ ЦЕЛТА ИМ ЕС,ЗАЩОТО МЕРКЕЛ ОФИЦИАЛНО ГИ ПОКАНИ,ЕЙ..А И ДЪРТАТА ОВЦА,ПОСЛЕ ПАК ПУТИН,ВАГНЕР,ЛАЙНЕР ВИНОВНИ.СМЪРТ ЗА НЕОФАШИЗМА ЕС И САЩ!!!

Миграцията се засилва заради ежедневното спасяване от италианците на няколко хиляди нелегални емигранти /не мигранти, мигрират прелетните птици/

Снощи комшията много време ми плака на рамото. Комшийката му изневерявала, за съжаление не знаел с кого. Ех, ако знаеше, точно на моето рамо ли щеше да плаче? Но поне знаеше, кой е виновен - Путин. Ако не беше той, жена щяла да бъде примерна съпруга.

Ааа, не е само Вагнер виновен, ами и Моцарт, и Лист, и Шопен, и ..., че даже и Бетовен. А най-големият и винаги и за всичко виновник е Путин! Конкретно за България пък са ББ и най-вече Гешев! А другарят с 19-те Кенефа и другарят Бях Точен с Парите, както и бащицата им Мунчо Херомустафов Мъдуровски нямат нищо общо с мигрантския наплив в България! Нали така, а?

А,сега те ли са виновни? От 15г пускате НАРОЧНО милиони мигранти,а сега ЧВК и Русия...много нагли станахте ЕС и всякакви американски подлоги! Боклуци сте!!!

когато Кадафи ви се молеше да го подкрепите, за да спира африканското "нашествие" в Европа? Къде бяхте скъпи италианци?! Бомбихте Либия, помните ли "демократичната" ИНВАЗИЯ В 2011 г. когато разрушихте цветуща държава без никаква причина! Вижте сега как изглежда Либия. И по ирония на съдбата ..... ТАМ ОТКЪДЕТО ИЗЛИТАХА ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ ви преди, днес ТОЧНО ТАМ ПОСРЕЩАТЕ ПЪЛЧИЩАТА ОТ ЧЕРНИЯ КОНТИНЕНТ. Ми не ви е виновен Вагнер. Който каквото си е надробил - днес си го сърба, защо търсите вина у други?!

Само диктаторът Тодор Жувков ли беше само и еиднствено тикнат във пандиза,ами тези до него,които незменнно бяха на трибуните до него,десетилетия наред и махаха със ръка на маршируващото българско простолюдие,което три пъти се кълнеше във вечна вярност на БКП и КПСС!Такива са и Путин и Вагнер!

То бива и бива глупави мисли, ама толкова не бива.

Ние сме на всеки милиметър и дишаме във врата на всички наши врагове,които не ни обичат и не ни уважават!

цяло щастие е че не сте на всеки милиметър, ще ви не се не знае и на злостните човечета.

А "Титаник" кой потопи?

то се знае!

Вагнер е виновен!

В Италия явно на власт е някое просто кире.

Да се арестува Коце възроденият псевдопатриот,Болен Сидеров,да се смени РУМЕН РАдЕВ и ДА ПОСЛЕДВАТ СЪДБАТА НА ТЕХНИЯТ БИВШ УЧИТЕЛ И ГОСПОДАР ТОДОР ЖИВКОВ,ДА СЕ РАЗТУРЯТ БИЗНЕС МОНОПОЛИТЕ И КАРТЕЛИТЕ!

Иди вдишни малко чист и свеж въздух и си наплискай личицето.

Ми да, Вагнер им виновни, а не войните, провокира и от САЩ и бившите колонизатори в Африка, дето не спират там вече 30 години.Италианската боркиня срещу абортите продължава да ръси тъпотии.

Ако ние,българското население бяхме извън Европейският Съюз и извън НАТО,щяхме да сме също като тези нещастни хоран на снимката!Във България руските мрежи от клубове,партии сдружения,групировки,политически лидери и депутати,са на свяка крачка и дишат във врвата,даже и българският президент е със корени и жилки на диктаторското минала на БКП ,която е филал на КПССС на МАСКВА

Докато не почнете да потапяте шлеповете с мигранти още в морето, нищо нема да се оправи, но либерализъм, толерантност и т.н. кво да се праи, дучето да беше жив ма не е сами си го утепахте, а сега ревете жабари недни.

Преди за всичко беше виновен Путин сега за всичко е виновен Пригожин.

ДВ беше Италия през последните 50г. Ирак, Либия, Сирия, Афганистан.....

Тия италианци ,все по шибани и смешни управляващи си намират ..И тая Мелона ,скоро няма да я бъде .Популист и глупак.

видех ги кви са укромирантите на батуша. С лъскави коли на лъскави места.... Па на Капри, са преобладаващата миграция.... Как да ги не оплачеш.... Ами ... в бой идут только бедняки.....

Е Италия е манхал до мангал ..От преди да се пръкне Евгени и Вагнер..Ама сега е модерно да се слуша Вагнер..

Вагнер са виновни и стоят зад затоплянето в европа. Прецакаха зимните европейски курорти. Вагнер взривиха северните потоци. Вагнер са направили нещо и вече от години брюкселските зелки се държат инфантилно, като натурални дебили. на кривия кор вълната му пречи. от край време емигрантите ги организират и експортират към Европа фондациите и фирмите на Сорос. Това е отдавна доказано. Пак неговите каналджийски кораби дебнат покрай африканския бряг. накарат ги да влязат стотина метра в морето.след това ги натоварят, обявят ги че са "бедствали" и те доблестно са ги "спасили" И вместо да ги върнат няколко стотин метра обратно на африканския бряг, те ги домъкват чак в европа. За което разбира се, виновни са Вагнер. След едно продължително затишие, след последните ярки прояви на италианското управление, вече със сигурност може да се твърди, че те най-после успяха да заемат своето достойно място сред видните евроолигофрени. Дето сякаш единственото, което знаят, че техните държави с висока степен на вероятност се намират в Европа.

Хахаха! Абе те да гледат некой голем астероид да не прати "Вагнер", че...

Тоедт за талянскта ромейска цигнк с еврйски произход Пъпеши,тоет Meloni Руснците с виновни,а не нейните по кръв братя и сестри тунезийци,алжирци и мроланци,които реално не спазвт праилата за изход от пристнищта им? Мелони подписа смъртната придъда на жабарска,рептилска,циганска,мангалска,фашистка ,еврейска,чифутска,албанска,сръбска Италия.И според същата тая,от люпилото на еврео-арабина свръх-католически Али Капоне НАТО е невинно малко щурче,което писука за мир.А войната във Виетнам,където американците мелонски си ядоха ташаците пържени,зарад Великата голоръка Виетнамска армия,бе садене на компир или? Майка ви дееба циганска еврейска МОШЕлинска Ромейска Талянска! Цигани тъпи,Русия ще ви се изсере в устите мангалски преди да ви изоържи живи!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАТА ДЪРЖАВА ,ПЕДЕРАСТИ И ЛЕЗБИЙКИ ТРАВЕСТИТСКИ ИТАЛЯНСКИ !

ВАГНЕР или Буля Меркел е ВИНОВЕН/ НА за Преселението на народите?!

Жалко за Италия! Хубава страна, ама я заляха с имигранти от Африка ....

Вместо да им благодарят, че им оправят генофонда.. Нали 2015та всички меки китки за това драпахте... влачи сега

Ле-ле тия задминаха партийните секретари от едно време... за некадърността им Путин е виновен...

Едно време капитализмът беше виновен! Сега той е навсякъде, ама някой трябва да му е виновен за "бъговете"! :-)

Ама направо Путин е виновен, какво си играе този италианец! Не са ли му казали отдавна какво да пише и говори?

Естествено че Вагнер са виновни ами, кой друг?? За всичко те са виновни и за цената на краставиците те са виновни!!

Аха, а пеещата мастия хич, /даже въобще/ не е виновна понеже.....

Лошите руснаци пак са оправдание! Добрите американци създадоха имигрантския проблем за Европа от десетки години, ама за тях или добро или нищо! Сега и ние да кажем - ами то в Афганистан също е имало руснаци, затова бягат и от там! И от Сирия и от Либия и от .... Цяла Северна Африка с цветните революци и войни от САЩ!

Голям кеф ... Купих си 5 кила пуканки и каса бира за да гледам как се гърчат гадните фашаги в Италия, Усраина и целия Еврогейски съюз ... И как се чудят кой им срал у гащите :-)

А Сащ са виновни за няколко милиона от Сирия, Ирак, Афганистан.

И банките ни дадоха фира зарад вагнер...

То българите прос-ти ама прос-ти ама чак пред Путким на 90 застават! Надявам се един ден каквото сте търсили това да намерите.

Пр-ости не знам, ама в и-талия жаби им викат на местните. Лъва или жабата е поп-роста а

Жабарите са на светлинни одини ит любимите ти азиатци, кремълски маргинале.

Идиоти ! Кой ви кара да съдействате на краварите за така наречената Арабска революция ! Ако не го бяхте направили нямаше има мигранти от Северна Африка !

Виждам коментиращи русопитешки истерици, а не мислещи хора. Като имате лични проблеми решавайте си ги с труд, а не с празни гимнастики на зачатъците си на мозък. Аз ще си живея в западна демокрация, в каквото и да превърнете България, а вие като искате си правете руска кочинка.

Коя демокрация приятельо тая която сигани убиват старци за 10 лева или в която ченгелите пренасят дроги и стълби на убииците

Ако си американската демокрация, внимавай когато минаваш по улиците на гетото! Крий се в черупката си и не раздавай ъкъл, който нямаш!

Ха ха ха ха, италианските педали не си гледат у паничката, все не им стига както на наглосаксонците! Кога и да утрепаш алчен западняк, все ще е късно!

Нервичките как са, кремълски маринале? Взички азиатци ще бъдете изравнени със земята, утайки долни! Ти сера в проста уста

То вече стана банално това.

Хаха, а това, че Либия стана на гъС няма нищо общо...

Така ли?? Пак руснаците виновни, че укрозърното вместо в Африка е отишло в Испания да храни тамошните свине.. Три милиона тона засега са доказани, че са изядени от тях.. А в Африка е глад и суша..

Стига с тия кокошкарски заяждания! Кога ще бъдат обвинени за геноцида над динозаврите и за проконването на човечеството от люлката Африка!?

Слава на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Руснаците са виновни и за глобалното затопляне, и за външния дълг на Италия и за корупцията там и за какво ли още не... Мафия не е руска дума все пак.

От Съвета на Европа нали ни казаха, че целта на ЕС е да приема мигранти и нашата ограда им пречила. Значи Путин изпълнява европейските цели, Путин е европеец.

И за глобалното затопляне са виновни вагнер .... или беше застудяване?

И двете дедо попе .

Учете руски, ще ви е до болка необходим.

У нас учительница хренова, фандокора.

Не разбирам защо думата е "обвини", а не "благодари". Нали официалната позиция на Европа, ръководена доскоро от мъдрата мама Меркел, е че мигрантите са добре дошли и трябва да се посрещат с хляб и сол. Бе как е хубаво едно да си мислиш, а като видиш тълпата пред портите, друга песен да запееш...

Западът - такова мамата на Северна Африка , сега изкарват Руснаците виновни за имигрантите.. Голям прадокс

Там където е имало западна култура си личи, бе умнико! И където е бил Рашко също си личи. Поне сме ходили и по двете места и какво да видим...Айде ти кажи. Те украинците да не искат и да чуят за руско управление, и то дотам, че да са готови да умират, то си има причина бе мой човек. Даже хората с руско самосъзнание в Украйна не им се чува за Путин. Иди и ги питай. Аз си контактувам постоянно с подобни. Не казвайте на черното бяло.

Кажи га това на хората в донбас

доколко е била култура е друг въпрос-все пак Русия никога не е имала колонии в Африка,нали?;)Между другото,какво стана с делата,които по времето на Салвини като вътрешен министър бяха образувани срещу няколко капитани на кораби,принадлежащи на НПО изключително от Северна Европа,и превозващи мигранти от Африка до Европа???;)

Дам, особено в Либия наймного си личи, или пък в африканските държави дето западът ги е грабил и експлоатирал с векове и сега са найбедните и изостанали. А бе, лгбт дрисня, подмий се!

А смеят ли да кажат нещо за Путин, укронацисткото гестапо не спи

Динко, как може да си толкова тъп ?!?

Колко колонии е имала Русия в Африка. Колко колонии от цивилизованите западно европейци е имало там. Като гледам не си излизал от селото. Или най много да си ходил на екскурзия до Охрид. По добре си мълчи, така поне никой няма да може да разбере, колко си прост.

Западна култура е имало в Уганда, Конго, Мозамбик, Хаити. От далече си личи.