17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ваксината е безполезна за възрастните хора и просто не работи за тях.... баси фъксината

Няма ли някой да изследва как е създаден ковид, вместо да гледат само резултатите от него? Все още няма доказателства че е дошъл от животни. Продължават да излизат статии които твърдят че е оптимизиран да заразява хора. Защо не обявят парична награда за този който даде информация за първоизточника? Мисля ще има кандидати, ако предложат 20 милиона.

skromna35

Е, и? Това какво ще помогне- създателите евентуални ще си разкрият тайните ли!??

Голяма част от обществените проблеми се дължат на лесно достъпни медии с ниско качество на работа им.

Супер! Когато мрат ваксинирани ми е приятно!

5+

с текста, а преводачът е завършил Магнаурската школа!

Език мой, враг мой! Безплатен урок по български език за дирници: Искахте смислово да кажете "Италианско проучване: основно (много) възрастни ваксинирани умират от COVID-19" или "Италианско проучване: ваксинираните, които умират от COVID-19 са основно (много) възрастни " Иначе вашенто заглавие носи точно ОБРАТНОТО значение!! Освен, ако това не ви не беше целта - да задоволите първосигналните само-четящи-заглавията....

Няма по-велико изобретение, не от ваксините, а от сапуна и ползането му с топла вода, с повишената лична хигиена.

Ваксинираните ще умират със сертификат.

"ваксинираните възрастни умират средно на 85 годишна възраст без значение дали са ваксинирани"

Кой малоумник писа заглавието, 95% от коментиращите сега вярват, че само ваксиниринте умират от КОВИД, ако текста под заглавието е верен, заглавието ви е за прокуратурата...

skromna35

Точно!

80% ваксинирани и пак сертификати, мерки, забрани, ограничения, рестрикции... Което и означава, че нищо няма да се промени и животът никога повече няма да се завърне към онова, което беше. И 100% ваксинирани да са, ще се живее при условията на т. Нар. Новото нормално. Пълен контрол на шепа болни либерастки мозъци. Глобалисти, леви другари, културни марксисти, които налагат бетер фашизъм, тежка диктатура и цензура. Тези откачалки искат 100% ваксинирани овце за 100% контрол над тях. Боклуци като Клаус Шваб, Бил Гейтс, еврейските фамилии Рокфелер и Ротшилдс, разни знайни и незнайни деградирали рептилски идиоти.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не знам някой дали знае, НО ПРИ НЕВАКСИНИРАНИТЕ Е СЪЩОТО!!!

Ето и медицинските изследвания доказват че ваксинираните умират повече от Ковид отколкото ако ме си Ваксиниран.Браво на Дир бг.

Никога няма да се ваксинирам,защото не ми се умира от Ковид.

ИЗМЕЖДУ ВАКСИНИРАНИТЕ ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД, ПОВЕЧЕТО СА ВЪЗРАСТНИ И ХРОНИЧНО БОЛНИ ХОРА. ТОВА...ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО.

То и ако махнеш ваксинирани пак е вярно.

skromna35

Еми, дираджиите са идиоти, сър!

И тука са налазили едни про ваксъри...най вероятно подплатени с някой и друг лев...

Нека сега да напишем заглавието на статията по друг начин...." Само 15 % от ваксинираните възрастни тежко болни над 85 г. в Италия с туморно заболяване умират от Ковид пневмония". Ама друго си да покажеш на родните австралопитеци, че са прави в тъпотията им..

Каквото и да напишете, истината е една - производителите на ваксини забогатяха страшно много, и подкупват на ред- електронни медии, телевизии, вестници, политици. Загубите им по време на свинският грип са наваксани и вече многото пари няма да доведат на добро. Пък оФцете , сложили си ваксина, да си мислят, че са защитени от ковид.

А ако знаеш още колко пари направиха от тестовете…

Тоя тестове са като в играта ''тука има - там нема''... След два отрицателни, един е положителен, след което следва един отрицателен и два положителни...

Както забогатявят шефовете на Ауди, въпреки скандалите с дизел-агрегатите, или производителите на цигари, или Винпром Карнобат , когято дойде сезонът на дините. Няма нищо лошо да станеш богат, когато хората харесват и купуват твоя продукт. Когато такива като Вьова правят планова икономика, тогава висиш на опашки, изнасяш се суровини и висиш по опашки в Кореком, барем можеш да си купиш нящо с обезценената ти валута. Така за забогатяването...Сега за ваксините. Това е едно от най-големите постижения на съвременните биотехнологии постигнато в изключително кратки срокове. Изнася ти, не ти изнася истината е една - Те действат. Понеже такива австралопитеки като теб ама хал хабер си нямат от имунология, а искат да си натресат мнението в кръчмата на БГ-простотията се стигна до там, че умират по 100-200 човека на ден и икономиката е пред трета национална катастрофа. И ако оня дето вдига самолета още веднъж спечели и наложи отново интересите на Вьова просто няма смисъл и да си слагаш ваксина, понеже това ще е по-дългият път.

А ако знаеш колко забогатяха производителите на кислород и вентилатори... За гробарите да не говорим.

Що за подвеждащо заглавие? Точно обратното се казва под заглавието. Ама, хайде да разбуним духовете с провокативно заглавие, пък макар и грешно. Чия кауза защитавате, бе писачи в дир-а?

Как Италианският здравен институт ще се сравнява с мнението на Сульо и Пульо в Интенет, ама моля ви се!

Срещу един добър чек Италианският здравен институт ще предложи и тебе за Нобелова награда (за каквото си поискаш).

"Ваксинирани възрастни умират основно от COVID-19" да се чете: сред ваксинираните срещу COVID-19, умират основно възрастни хора, с придружаващи заболявания...

Не манипулирайте с плюсове и минуси на даден коментар На който искам да му дам плюс не става а минус може. Защо така.....????????

ВАКСИНИТЕ СЪЩО УБИВАТ.........1 ГОДИШНО ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ НА АГНЕТАТА... НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК НЕ Е ПРИВИКАЛ АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ЧАСТНА ЛАБОРАТОРИЯ В САЩ ПО ПОРЪЧКА Е СЪЗДАЛА БИООРЪЖИЕ ГМО-ВИРУС КОВИД В РАЗРЕЗ С ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!!!!?????? ГОВЕДА ДОБРЕ ДОШЛИ В МАЙМУНАРНИКА..!!!!

Кръгъл идиот. Типичен бай ганьо

Човече, не си добре. Конспирациите не помагат.

Какви конспирации те гонят бе, шматарок?! Републикански сенатори открито обвиниха д-р Фаучи за субсидирането на китайската лаборатория в Ухан. Това е американски проект, изместен в частна лаборатория в Китай.

Егати. Заглавието казва едно, съдържанието - друго, но за тъпия Ганьо това няма значение. Той и без друго на Фейсбук и Ютуб вярва, на всичко вярва, стига да е против ваксините. Няколко милиарда души по света са глупави, той обаче е хитър и не може да го излъже човек. Колко е хитър си личи по много неща -по състоянието на болниците, числото на починалите, и т.н.

Ти видя ли ги тези "числа"?

Истината често е неприятна...

МИСИРКИ С МИСИРКИ ,КОГА ЩЕ СЕ НАУЧЕТЕ ...

Хахахахаха, баси подвеждащото заглавието. Шефовете на тоз сайт, бързо да дадат бонус на автора! Отдавна не се бях натрисал на по сполучлив кликбайт. Евалла, батка!

Ами да вземеш малко да попрочетеш... да се осведомиш по-добре от научни източници, ама надали.

От нищо друго не се мре вече, да ви еба майката проста!

Ти си единственият прост

Единственият прост е този ,който те гледа в огледалото.

Четете по-малко да не получите информационно претоварване. Полезно е. ....И не боли глава. Шищи -четящ и повече мислещ

Че от какъв зор четете ,,,статиите,,,? Само заглавието и...темата е поставена. ....И да се ,,тепаме,, тука.

Римляните направо мъ убиха!

Заглавието е доста подвеждащо ...

Една позната отива да си прави тест за ковид. Първо започват със записване на всички лични данни, адрес, телефон и т.н. След това мед. сестратс й бърка в носа с клечката за тестване и после я слага в една епруветка. В следващия момент в телефона на познатата ми идва SMS, за направен тест и позитивен ресултат. Тя веднага прави скандал, че клечката със секрета току-що е била сложена в епруветката, все още е пред нея и не е изследвана от никой. Голям скандал е станал. Извод: даже и тези тестове ги манипулират. Играят си на: тука има, тука нема.

...И накрая изтърсват: - Вие сте бременна. ... Нали?

:) :) :) Явно, този, който е писал статията и този, който е писал заглавието са различни хора!!! Гнусно!

Калине мамин, като пусна статията на Гугъл, провери ли съдържанието за грешки. Според оригинала, публикуван от Ройтерс( не си цитирал източника, от което следва, че плагиатстваш), ваксинираните възрастни умират средно на 85 годишна възраст без значение дали са ваксинирани или не, без значение дали от Ковид или друга болест. Очакваме редакция!!!! И да смениш заглавието, че е откровена лъжа спрямо статията и изследването...

"Италианско проучване: Ваксинирани възрастни умират основно от COVID-19 ... Ваксинираните хора срещу новия коронавирус е много по-вероятно да не починат от заразата, освен ако не са много възрастни и тежко болни." Абе, кога най-после ще назначите редактор в тоя сайт?! Може ли да пишете такива олигофрении?? Как може две изречения, едно след друго, да казват точно противоположни неща??!!

"...средната възраст на ваксинираните хора, които умират, е 85 години. Те имат по около пет придружаващи заболявания..." Така де, потвърждават доц. Мангъров за СУХИТЕ СЪЧКИ, колкото и гадно да звучи.

Глупости. Абсолютна стъкмистика. Хората си умират и от рак, и от сърдечни заболявания, и от инсулти, и от инфаркти. Но в болниците ги пишат от ковид, защото освен за основното им заболяване взимат по 1200 евро отгоре, ако е писан с ковид. И все още не правят аутопсии за да се разбере наистина от какво умират хората. Човекът получава например инфаркт, пишат го с ковид, унира след ден-два и хоп умрял от ковид. Няма аутопсия, но има усвоени 1200 евро повече за 2 дни. И така са хиляди случаи.

Глупости

Ама отктъде накъде ще вярваме на някакъв си институт!

Човече запознат, това са пълни глупости. Няма такова нещо. Изглежда, не си запознат, а измамен.

Много добре съм запознат. Работих като доброволец в една медицинска организация. И е 100% вярно.