Само експерти в кабинета ”Монти”

Марио Монти е премиер и министър на икономиката и финансите в новия италиански кабинет. Правителството му е съставено само от експерти.

Обратно в новината

Коментари - Само експерти в кабинета ”Монти” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мистър Монти е член на Билдерберг. Та ще видим дорде ще сколасат спагетите!!!!!

срал сум аз на такива експерти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господа, забележете: "И двамата не успяха да пристигнат от чужбина за клетвата на правителството". "И двамата" са "Дипломат номер едно на Италия" и "Mинистър на отбраната". Та, чии присъствия и следователно, кои държавни дейности са и формално несъществени? Тези, нали...

Може би малко със закъснение, но някои държави вече скъсаха с мутрите на премиерски пост. Ще доживее ли и България този благословен миг?

варна вие може само да си мечтаете. да ви минават пътем към русия. другите са сагласни за вервай ми. каде са ви гларусите да не са на лов за испански мухи. оставете дежурен за зорка и милка че ги отървахме след изборите. харчат пари мъже .. за цици.

И отново започват да се сменят правителства през няколко месеца, както преди Берлускони.

Само" експерти" от кръга на Берлускони и сие. Аман от "италиански експерти". Сега ще видим как Европа ще зареве, след като "експертите" ще поискат другите европейци да плащат заемите на Италия във вид на" помощи" от Кризисния фонд и ЕЦБ.

НЕЩО КАТО В БЪЛГАРИЯ ...........