Италия се отваря за US самолети при атаките им в Либия

Италия ще позволи САЩ да използват нейни военновъздушни бази и въздушното й пространство за удари срещу "Ислямска държава" в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Италия се отваря за US самолети при атаките им в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се готви за атака от ИД!

Явно производството на терориисти е намаляло със бомбардировките в Сиирия и се включват нови мощности.

Пустнеш ли дори за малко американците в къщата си значи смятай, че те забравят да си тръгнат обратно.

кой Асад е проблема да се унищожи ИД ?

Много от бойците от "Ансар ал-Шария", групировката която намери и уби Кадафи преминаха към ИДИЛ през 2014 г.

При Кадафи и Садам нямаше ИДИЛ - факт. Тяхното премахване донесе сегашната ситуация в региона, при това съвсем умишлено.

ИДИЛ се премества в Либия, бежанският поток се насочва от Либия към Италия.

Заради националната сигурност на САЩ разбиха държавата и линчуваха Кадафи. Ама, неговите убийци станали ИД! Нищо, пак ще бомбандират и пак заради националната сигурност на САЩ. А това, че оцелелите от американските бомби ще дойдат в Европа, за да отмъщават с джихад - ааа, това не засяга САЩ.

Когато бомбаНдирате (без да е нарочно направена грешка, която се отбелязва с главна буква) коментрът Ви губи тежест, защото е признак на негамотност.

Че за какво й е на "радикалната групировка" база в Либия, след като ползва хамериканските бази в региона?

"Обама, цитиран от Франс прес и БТА, каза, че трябва да се помогне на либийските сили, за да е сигурно, че радикалната групировка няма да има база в страната." . Без коментар! Но е смешно, все пак, защото фактите говорят съвсем други неща.

Чакай, нали Либия е демократизирана вече колко години станаха... Нали го няма чудовището Кадафи, а "демократичната опозиция" взе властта след френски, американски и ... бомбардировки?

Ами, точно групировката която залови Кадафи премина към ИДИЛ....

Като се има предвид,че САЩ бомбардираха ИД преди руснаците да се включат година и половина и нямаше никакви резултати, значи и сега в Либия ще симулират.

където има руснаци, там има мизерия, простотия и смърт. само путин призна за поне 5000 руснаци в идил.

Как няма да се отвори Италия, когато участвува в убийството на Кадафи и присвои 25% Либийска квота в Банк Кредито ИталияноМилиарди са това, не е шега.

Е къде да ходят рускоговорящите наемници, в Свободната Сирийска армия ли?! Там взимат най-ниските заплати, дори бойците на Асад взимат повече! Самите "умерени" отиват в ИДИЛ където им плащат повече. Защо ли САЩ като най-големия "враг на тероризма" е оставил в Свободната Сирийска армия да вземат най-ниските заплати.....

Създателите на ИД ще бомбардират ИД.Абсурд !Бомбардираха 4 г. ИС в Сирия с възглавници, а в същност прикриваха платформите с нефт за Турция по 17 долара на барел. Където е влязла Кока Кола трева не расте. Първо е Кока, а после Кола

Реалност от Германия: - Аз съм Юсуф и искам да си открия банкова сметка. - Аз съм Юсуф и съм бежанец, нямам документи и искам социални помощи. - Аз съм Хюсеин и искам да си открия банкова сметка. - Аз съм Хюсеин и съм бежанец, нямам документи и искам социални помощи. - Аз съм Мохамед и искам да си открия банкова сметка. - Аз съм Мохамед и съм бежанец, нямам документи и искам социални помощи. И така Юсуф Хюсеин Мохамед успява да се регистрира в 3 различни провинции, с 3 комплекта документи и да получава 3 х 600 EUR социални помощи. Факт!

Най-лошото е, че Юсуф, Хюсеин и Мохамед ще получават помощи от парите, които иначе биха дошли в България. И не само ще получават, но и много вероятно да пречат на Ханс, Фриц и Мюлер да работят ефективно, за да изкарват същия брутен вътрешен продукт, с който иначе биха захранвали социалните фондове.

Значи да очакваме следваща вълна от бежанци. Дали пък наши не могат да използват бази в Куба за да бомбардират ИД в Венецуела, Панама, Коста Рика, Еквадор и т.н. Тогава онези "бежанци" няма да могат да доплуват до Европа, но ще доплуват до САЩ.

Добри или лоши, режимите в Близкия изток и Северна Африка поддържаха стандарт на хората си. Сега е "Демокрация" и има милиони бежанци. Свободни, тичащи към Европа. А горката Европа не може да им осигури подходящо местенце за техните ниски знания и нежелание за работа.

Кичо

Ако ще е от Куба да бомбандират щаба на ИДИЛ ...в Ленгли...

Всички държави които са против ИД позволяват на самолетите на американските ВВС да ползват летища и бази. Само руснаците не разрешават.......но има хиииляди руснаци в ИД.

Ако наистина бяха против ИД нямаше да ги създават. При Кадафи нямаше ИД.

Ееееехххх,всеки с мераците си,всеки с мераците си...:):):))) Да се учуди човек,защо не са така отзивчиви за бомбардировките срещу терористите в Ирак,Сирия....:):)) Скивате ли? Англичаните беснеели за Ирак,Италианците за Либия,Французите за Сирия.... Всеки се надява да спечели симпатиите на чичо Сам и да си върне малко от старата си колония! Само,че не знам....`Щото,моите васали и миналия път за Сирия и Украйна не попитали батИ Влади какво е неговото мнение и ето,на......

в Сирия нали са руснаците.

Разбира се! Там е едната от двете им бази извън РФ. Ти си гле`й стопанина `дето има 850 бази от които над 200 извън НАТО...:):))))))) И пиши по-малко и чети повече история! Нали знаеш да четеш?

Те ще го дават това де въздушното пространство ако им го поискат.Ние го предлагаме като проститутки без пари дори ще си и плащаме за услугата.Е това са нашите "политици" евроатлантици,да са ни живи и здрави за да ни доведат до тъй "желаното"атлантическо робство.

"при евентуално искане на САЩ" Да се чуди направо човек за какво им е на хамериканците 6-ти флот, има ли там самолетоносац и плава ли той из Средиземно море...