Изтича ултиматумът към каталунския лидер

В 10 часа местно време днес изтича ултиматумът, даден на каталунския лидер Карлес Пучдемон да изясни дали иска независимост от Испания за Каталуния.

Обратно в новината

Коментари - Изтича ултиматумът към каталунския лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ А 6 ТИ СЕПТ И 22 СЕПТ КАКВО БЯХА БЕ ОЛИГОФРЕНИ АМИ ТОВА СЕГА В КАТАЛОН ВИЕ КАК Я МИСЛИТЕ ДА СТЕ С ТОЙНИ СТАНДАРТИ И ДА СТЕ МЕКЕРЕТА ПРОСТО И ЯСНО ДЪРЖАВА КАТАЛУНИЯ ПОСЛЕ БАСКИЯ И ТАКА НАТАТЪК КАКТО РАЗКУЛАЧИХТЕ СССР И ЮГО СЕГА ЩЕ СЪРБАТЕ ПОПАРА В ЗАТВОРА МРША

Когато има ултиматуми демокрацията отдавна е изчезнала:((((((

Когато се зпазват законите и конституцията! Мариано Рахой е демократ и спазва конституцията на Испания! Всички негови бъдещи действия са описани в испанското законодателство и той само ги спазва.

СПАЗЯ ТОВА РАХОЙСКО ЕВРО-ПЕДАЛСКО ЛАЙНО ДОЛУ СТАМБОЛОВАТА-РАХОЙСКА ТВАР ДОО 99 КОЛЕНЦЕ

Еврогейска ''демокрация'' която от години ни се показва че се постига с рекет, санкции, арести и уволнения...Нали ни обясняваха че демомокрацията е вслушване в исканията на хората които обгрижват властващите???

Демона е в ситуацията " Отпред змия , отзад магаре ! " Интересно кое ще избере ?!

Вече Нестле и две банки се изнесоха от Каталония, няма да стоят да ги правят на маймуни някви клоуни и мътните им куклпводи , които не признават конституцията и по болшевишки маниер разправят колко са много и говорят от името на всички каталунци , пък на два референдума не могат да накарат и половината каталунци до урните за каузата , пускат бабите и жените напред на незаконното си мероприятие, а после се гаврят с всички и обявяват , че не обявяват обявената необявена независимост. Независимо кво ще стане клоуните нанесоха такава вреда и рана на Каталуния, че всички вече ще приемат за рисково място и ще държат парите си по-далече, ако немците последват Нестле и банките и изтеглят оттам трите си автомобилни завода и почне масов отлив на пари, катлунците и то най вероятно съюзниците му комунисти , ще обесят Пучедемон преди испанците да го осъдят.

Никой не се е изнесъл.Това са фейк новини на западните фашисти. Не може да храни Каталуния арабските цигани от другите региони

В Каталуня има не по-малко арабски цигани от останала част на Испания. Даже мъжете им по чаршафи се разхождат или такива едни дълги като комбинезони. Ако не бях пребивавал многократно в Каталуня,може и да ви повярвам,но аз вярвам на собствените си очи...!

А ти от позицията на господ ли говориш бе да те таковам у демократа нещастен?

Aloo, КаталОнеца. Още не си се научил да пишеш ама си проверил колко банки са се "изнесли". То изнасянето не е като да те нарита жена ти и ти да си събереш всичкия багаж в две пликчета от Билла... Нека хората си решават съдбата.

И тоя като Ципраки, Камерън, Фарадж, Льо Пен и прочее иска да цепи Европа, но ще си духне под опашката като запали пожара и после ще оставя на други да го гасят. Поведение на *утка.

утка, утка, но те такива правят парите и после тези, които ''гасят пожара'' се набутват да плащат.

Пожарът го запалиха зап.агресори в Косово. сега и да пищят като ощипани игуменки, никой не им вярва. Заслужиха си го !

не може то така, под протекцията на краля и цяла испания да си правиш парите и след това - ама сам ще си ги харча.

Испания участвува срещу Сърбия за утвърждаването на джихадисткого Косово, в комплекта на агресора НАТО. Само Русия беше тогава против. сега западните свине квичат неистово за Крим и Каталуния

Глупости! Испания е в групата държави от ЕС ,която и до ден днешен НЕ Е ПРИЗНАЛА държавата Косово! И никога няма да го признае. Ние под чужда диктовка ги признахме (което е против българските интереси).

Вместо диалог и съгласие Рахой се държи като някакъв Милошевич и ще го постигне същото. Испанците имат спомени от Франко и явно още не са се освободили от тоталитарния рефлекс. Всъщност, там тоталитаризма и франкизма продължи по- дълго от комунизма у нас. Загледан в Източна Европа запада пропуска хулиганите в двора си.

Тоя Франко, не беше ли нашият човек, който разката фамилията на комунистите и анархистите в Испания?

Много неудобно да те хванат в такова положение Карлито :)

Политик иска от политик отговор само с "да" или "не"! Абсурд, такива отговори няма в политиката и това е в противоречие със всички канони в тази хлъзгава и лигава област! Това е директно искане да си сложи зареден пистолет до слепоочието да натисне спусъка! Няма празно! Супер театрална сценка за бъдещите учебници! Личи си кои държи козовете! Във Великобритания са много повече политически ходовете за брекзит и независимостта на Шотландия! На Каталуния и показаха, че е васална провинция! Друг подход няма!

Добре, че е Европа, иначе вече да сме Съветска република.

За 30 години Западна окупация България е ликвидирана. 82% внос на техните боклуци и ГМО храни. Вече сме малко над 5 млн., от 9 млн. при комунизма.Сиктир бе гьотверен

Ако България с 235 Евро МРЗ е ликвидирана, кажи нещо за Раша, дето МРЗ-то е 115 Евро!

антиюръп беги у Мъгъдан, там и Рай, цели 50 ойро са зъплатито!

Да живее БСП, дето ни набута зорлен в Ойропата!

означава, че МАДРИТ не приема диалог и върви на откровенна ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. КАКВО ЩЕ ПРАВИ РАХОЙ?! РЕЖИМ ОТ РОДА НА ТОЗИ В ПХЕНЯН ЛИ?! НА ЕВРОПА САМО ТОВА И ЛИПСВА.

Ти първо научи как се пише името на столицата на Кралство Испания - МадриД. После се прави на геополитически анализатори и коментатор. Всичките рублофили сте прости, необразовани, неграмотни, но пък злобни и крещящи.

Писал бълзо и сгрешил. Какво толкова, че да правиш характеристики и пр.фейк изпълнения. Вие евротаралясниците предадохте и продадохте без пари на колониалистите България и народа й.

не е ли война с Испания..

Гражданска война има само в нечии болшевишки кратуни!

по - скоро ще се разцепят, ако тряя на махали, отколкото да сдадат комфорта си на робовладелци, тея дето приватизираха ес. пък то е все тая, де, държавната администрация е врата в полето, служи само за бичуване при нужда, ама джамбуре да има. пък японския модел ще си пребъде

Пуч демон. Ще се покрие като ония клоун Найджъл Фарадж или Камерън, които надробиха попарата, а ще оставят обикновените хора сами да си я сърбат. Кой им плаща и за какво?

В писмото ще посочи цифрата ,която да му платят за да си откаже от независимостта!

На света му писна от юдосъветски съюзни проекти. Закривай, защото е фарс тая мизерия!!!

искат независимост, но нямат желание

Шило

Ще се откажат под предлог, че независимост ще има, но не сега. А като се подготвят по-добре.

Представете си само къде е отишъл Европейския съюз в своето развитие?.След като със ултиматуми ще НЯКОИ ще градят просперитет и демокрация?Мините са заложени вече те ще гърмят една след друга.В случая са се опитали да обезвредят само една.След като цяла Испания се занимава със едно изказване на Стоичков очевидно елитът там няма други проблеми.

Ако тоя Пучо сега се отметне, ще бъде най-безгръбначното същество на света.

По-скоро изтича времето на ЕС, тази неоколониална структура, която затрива не само България и българския народ.

Н ЕС е надеждата и настоящето. Емигриралите подкрепят нашия семеен просперитет.