Испания вече не желае Стоичков да е почетен консул

Кралство Испания е дало ясен знак, че повече не желае Христо Стоичков да изпълнява длъжността почетен консул на България в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Испания вече не желае Стоичков да е почетен консул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е ред на Пловдивския университет да му отнемат почетното звание "Доктор хонорис кауза" .Ако продължава да говори глупости, ФИФА да му замени "златната топка" със "Златен скункс".

този селяк, ще го "сготвят" сега!! тази жена ще го осъди яко, за милиончета, после ще му направят "кур-капан" някой от службите им!! ще го изпъдят отвсякъде и телевизии и флориди и.т.н!! язък за "Mика", как ще си прави сега селфита във оня кенеф фейсбука!?? горката "Mика", мъчно ми е за изцепките и!! хахаха...

не се притеснявай у Анадоля под фереджето ще се селфира на воля !!

Значи Стоичков приключи с косулството на Испания и може спокойно пак да излага България! Жалко!

тръгнал на испанците акъл да дава ,я се изкажи тука за нашите умирисани депутати бе цигойнер!!!

стоичков само доказа за пореден път че е много прост селяк. като футболист може да е добър ,но извън терена е нещастен прост селтак ,затова навремето го изритаха от Барса ,а сега вече го мрази цяла Испания, а дядо му сигурно е бил просто комунде като негó!!!

Успеха 94-та г. отдавана отмина , и вече е почти забравен !!! Нищо не е в състояние да промени факта че интелигентното му ниво е под нулата !!! Българите , които толкова му се възхищават , не се различават особено много от него , но вече и хората по света го разбраха ! Преди по стадионите , когато сипеше псувни , никой освен българите не го разбираше и номера минаваше . Поживя малко в Испания - да предположим че е понаучил някоя и друга дума испански , макар че ако се съди по английският му - толкова му е и испанския , и веднага си показа ''културата '' !!! Много правилно си правят хората че го гонят - има си държава , има си почитатели със сходен интелект - да си ходи !!!!Запенил се по телевизията да оправя чужди проблеми - Колко пъти се е ангажирал с проблеми в България !!!! Нали бил ''голям Българин '' - Голям само ако има пари за лапане !!!

ТУ ПАРТС! :-))))

Стоичков е любимец на цяла Каталуния. А тук някакви тъпи свине го охулват. Отврат.

свиня си ти ,ходи да си гледаш на село турските сериали ,че нямаш никаква идея какво е Испания и Каталуния!

Испанците знаеха,че е простак,но не знаеха,че е почетен консул. Сега вече знаят и двете неща и реагираха.

Стоичков осъди насилието. Ти одобряваш ли го, тъп селяндур?

а ти би ли одобрил турците в Кърдждали да поискат независимост малоумнико????

Нещастно говедо, Ицо защити мирните хора от полицейското насилие. Кой те е излъгал, че не си простак?

Това ,че е защитил мирните хора , прави ли го по-малко ПРОСТАК ?! А той наистина е уникален простак !!! Не само испанците, и ние си го знаем , но типично по нашенски не искаме да си го признаем!

На Христо Изобщо Не Му Пука, какво мисли Испания. "Саградата и Гауди" са ТЕЗИ, които Мислят за Стоичков и Той за Тях. ------- Браво Стоичков ... за втори път "след германците" употребяваш ПРАВИЛНО "МАМАТА".

Да се беше изказал против циганите тук дето безчинстват,крадат,изнасилват,бият и убиват почти ненаказано! Ама не.На него не му пука!

няма лошо да си франкист, лошо е да си комунист при това прост като Стоичков

още по-лошо е да си малоумник, но явно на теб не ти пречи.

Ти си уникален идиот. Имаш ли поне 20-т години? Та, идиотино - ако нямаше комонисти и франкисти нямаше да има. Всъщност загубих всякакво желание да ТИ опонирам - то с идиот е вредно да се говори. Само дето образува нерви на човек.

Браво, Ицо!!! Видиш ли: Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам да знаеш, че сме им теглили по една хубава ПСУВНЯ!!!

Стоичков и След Края на Живота си /Дано Господ да го дари с Дълги старини/ Ще остане ПОЧЕТЕН ЧОВЕК на Каталуния - ЧОВЕК , а не Консул. --------------- Има една Испанска филмова Класика - и там Едно Хлапе казва "Искам да приличам на Стоичков" ... Любовта на Хората, както беше изпял Емил, никой не може да ти я отнеме.

личи си че не си излизал от бг ,защото иначе щеше да знаеш че навремето не си е тръгна от барса просто така ,а управата на клуба го изритаха като мръсно куче!!!?

Бе тоя каруцарски цървул къде е тръгнал?! Да си клати палмите във Флорида и рита на ливадата си.

Той има черен печат за Испания.

Стойчков можеше доста по дипломатично да каже, че не одобрява насилието в деня на референдума, но си позволи личностни нападки и сега всички испанци го намразиха.

А гореспоменатото насилие дипломатично ли е било?

Тюфлека си е тюфлек ,където и да иде все се нааква ,сега ще се дупи на Путин. За Стоичков черен печат и адиос Испания.

Изясни какво общо има Путин? Сигурно съм тъп, или ти?

niki_nikolov116@abv.bg

Ще му подарява златна топка натегача.

Източникът е Една Жена Казала. Много е достоверен и много дипломатически.

И какъв е този знак? МВнР нищо не знае за него. Фалшивина.

и леля и, и стринка и, и етервата всички до един франкисти мама им стара

Сорая Саенс де Сантамария наистина обяви, че ще съди Стоичков... само че още не го е направила. Защо ли?

loyola

Тая работа със знаци не става. Трябва документ!

Нищо, ще изпълнява Посланик на Българияв каталуния :)))))

"Кралство Испания е дало ясен знак, че повече не желае Христо Стоичков да изпълнява длъжността почетен консул на България в Барселона." Това не е ли намеса във вътрешните работи на суверенна страна???

В работите на коя страна е намеса това, бе? Когато една държава предлага консул в друга такава, втората формално одобрява това или не. Испания си е в пълното право да не желае вече този селянин да я официален консул на България. На вас като си ви харесва, назначете си го консул някъде другаде. Може и да ви харесва. Испания просто му казва "вън".

Само че Испания нищо не казва. Казваш го ти от твойто село.

Селянино, какво толкова си се заобяснявал? Тук имаме по-различна ситуация.

Стоичков е против насилието, а ти?

Стоичков, вече го желае само зет му Айкут Рамадан...

мдааа нашия има голяма уста

голяма уста и ПРОСТ ъкъл

Много, ама много ми се иска да чуя думите на Стоичков по повод на това тяхно действие ! Ама на български ! :) :) :)

Като обявят независимост пак ще го назначат.

Тука сульовците плюят по Ицата, но в другата тема искат отделянето на Каталуния.

Е , може да не е съвсем дипломатично, но и в Испания като у нас, бивши са пак на власт и шестват от паартия в партия и от управление в управление. То Наистина, децата не са виновни за постъпките на родителите си, но тази госпоДжа, щом е израснала в семейство с такива траадиции, НЯМА КАКВО ДРУГО ДА Е ОСВЕН ФРАНКИСТКА, ПОНЕ В ДУШАТА СИ. и ДЕТЕТО И ЩЕ СТАНЕ ТАКОВА,

По тази логика и Къпътъ си остава завинаги селски цървул в душата си. И щерките му също.

Злобата ти ще те умори. А кой е , между другото "къпътъ"?

И там го разбраха какъв селски безроден цървъл е... Каталунеца.

Стоичковата простотия е световно известна,най-вече с "мамата,мамата"и е смешно да се товари с дипломатична дейност!Простака си е простак!

Този палячо ми прилича много на един премиер. Направо са си лика-прилика. Иначе беше нещо на терена, ама след терене трябваше да се скрие някъде и да си мълчи.

Та нали той именно каза, че в БГ имало само трима мъжкари - той, премиера и Цецо!

Моля, не обиждай Стоичков! Не го сравнявай с такива.

Плювалника на Ицето както винаги изпреварва по фаза подобието на мисловен процес в кухавелата му!

Жалка история.Язък за "левачката" му, като няма акъл за пет ститинки.

Той ако имаше акъл, нямаше да има левачка.

Като футболист - висока класа и оригиналност. Толкоз. Като човек - хайде всички сме го виждали и слушали - майстор на тъпите и нагли изказвания. Позьор! Но е българин и не изразява мнението на всички нас. Къде ни е външното министерство да се разграничи от неговите думи????

За съжаление, не става въпрос само за лицето Стоичков. Облечен в официалността на наш почетен консул в Барселона, тоя ритнитопковец представлява и държавата ни! то не че т.н. външна министърка има някакво мнение по въпроса за Каталуния , но... За такива като Ицата народът ни казва :"На простака всичко му е лесно!" Верно че беше гениален футболист, но...до там! Да си прави футболните коментари в Мексико и да не си вре гагата в неща, от които и представа си няма. Всъщност, вината е и на външното ни министерство, че вече 10 дни нямат реакция за неговата изцепка. Поне можеха да се разграничат от "франкистките" обвинения !

Пешмергата Стоичков е безнадежден случай!

Дира, да ви имам източниците,,,

Сега вместо в любимата Барцилона ,ще замине за Кюрдистан !

Той може да отиде където си пожелае защото е СТОИЧКОВ, а такива като вас , могат само да злобеят и злорадстват. Позицията му бе лична и честна, а най-вече правилна. Почетен консул е чест за Испания, а не толкова за него. Поведението на полицията наистина бе брутално.

Браво Ицо.добре направи.Не губиш нищо.

Само в очите на заблудените като вас, не губи нищо. Губи името си и уважението, ако някога го е имало. Но, явно за вас това не означава нищо. Една държава официално да обяви някой, че не го желае. Или казваш...те го плюят...а за вас...вали дъжд?? :)

Простака си е простак, ако ще да е богат, талантлив в някоя област, той, Стоичков, си остава простак номер 1 в БГ и навън!!Абе, тъпанар, това е правителството на Испания,не на Булгаристан, които и да ги плюят, мълчат и казват, че дъжд вали, какви простотии натвори първосигнално!?Тъпанар!!!Помните ли рекламата на ВИС, заедно с Любо Пенев, помните ли, как го изловиха със синя лампа на джипа му и колко нагло се държа с журналиста!?

Най-после едно точно определение за тоя индивид.Напълно подкрепям!

пък после мисли