Няма да наказват политически клевети в блогове

Интернет страници и профили в социалните мрежи няма да бъдат третирани като медии, а блогърите, които публикуват клевети срещу политици, да бъдат преследвани със закон.

Обратно в новината

Коментари - Няма да наказват политически клевети в блогове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е официално признание, че в официалната преса се извършва политическа цензура, която се държи от олигарски и списвана с подбран от тях лакействащи екипи от журналисти/социолози/политолози, а истината се пише по саморъчно направените блоговете от честните журналисти, които не си се продали съвестта. Състоянието в България е уникално и единствено в Европа. Европа цяла наЗи гледа, сочи и се смее! ideyazabulgaria.org

Коментарите не са само във връзка с Избирателния закон, не са веднъж на четири години, а са непрекъснато

госпожо фидосова, опитахте ли прасето?

алоооо глупците ясно ли ви е, че пожарникарчето, физкултурника, цецка, фидоска и останалата ИЗМЕТ ДЕТО СИ ИЗБРАХТЕ са шайка разбойници водещи Бълхария към обедняване, оглупяване, турцизиране, циганизиране и светло бъдеще - хак да ви е

Леле, леле, с каква материя са се захванали! Дали ще им стигнат силиците?

А приятелю грешиш.Тя сяда на една кълка,защото не и оставя място от секс идола на червените баби майор деянов.Той заема място за петима.

Това означава,че цензурата пада!Вярно ли е или пак ще се уточнава какво точно е казала властта?

Ама защо така бе Боко? Нали всички, които могат да четата и пишат мястото им е в затвора? Особенно, ако не харесваш мутрата Бойко и пишеш против него-айде зад рештките! Затвориха днес сайт с виртуална блиблиотека- акция под наслов "ЧЕТЯЩИТЕ", защо тогава няма и акция "ПИШЕЩИТЕ"??? Но....спокойно, тази стаия е може би само за да ни подхвърли идеята и да ни подготви....

Заглавие - "Няма да наказват политически клевети в блогове" - по надолу четем - "а блогърите, които публикуват клевети срещу политици, да бъдат преследвани със закон." Добре де редакторите на дира, последно ще бъдат ли преследвани или не? Едно излечение, след него друго в пълно противоречие на предишното, е може ли такава каша да се пише, в крайна сметка нищо не се разбра.

Хаха абе, вие луди ли сте? И как точно ще стане "изрегулирването" на интернет пространството? Аз ако напиша, че Едикойси от правителството е лайнар в kafene.net или blogspot.com как мислите, че ще глобите собствениците на сайтовете, че малко не ми е ясно. Пълна глупост е това и е очевидно, че в Народното събрание има много тъпаци, които не са наясно с това, с което се занимават. Както , между другото, 90 процента от населението на България се занимава с неща, които не са му ясни.

Направо да си гласуват един Закон За Защита на Държавата (дето я няма) или, ако искат, да го кръстят Закон За Защита на ГЕРБ.

Тая трябва да я избират от 2 избирателни района, даже от 3, защото заема място колкото 2 дебелогъзи дупетати или 3 човека. А сега какво, ще чакаме нов Горбачов да дойде, че да има "гласност" ли? А свободата на словото забравихте ли я, простаци-гербаци? Или тя е само за да може простия ви "лидер" да дрънка простотии?

ей ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА Е БГ.

Тази да се подложи на лечение за наднормено тегло първо, после да дава акъл за интернет!

'Няма да наказват политически клевети в блогове" - засега няма, това е само подготовка, за да не сме изненадани като го направят след това. И вие, както и аз предполагам разбрахте как действа това правителство и прави всичко за да наложи своята диктатура над хората. Слага тежки пердета над своботата на словото, огромна цензура тегне във всички медии. Но в интернет още не могат да ни запушат устите, но искат да го направят, това са първите крачки към постигането на целта. Пресен пример, със следенето в интернет. Спомнете си колко много примери има, тапред към тоталитарния режим, напред към диктарурата!

ВЕРВАЙТЕ НИ!

Хората много отдавна казаха, че този вид комуникации/мрежи са си чисто социални ; даже забраниха (и законово, и оперативно) достъпа до тях от служебни постове/компютри . А като добавим нивото на надеждност и носещата се къде-ли-не `слава` на `нечии определени способности` у нас -- г-жа Фидосова просто си е намерила кой/как да й плаща за празни приказки .

Много е симпатична тази........ сещам се за Коледа....

И аз се сещам за същото...Дано само не ни изпревари някой гневен българин, че тогава на тази монтанска свя Коледа като почивка на планина ще и се види...

А... за пуйката или за прасето?

За второто, ама сега да не ме накажат?