Башар Асад евакуиран в Иран? Русия отрича

Сирийският президент Башар Асад е напуснал страната и се е евакуирал със семейството си в Иран.

Обратно в новината

Коментари - Башар Асад евакуиран в Иран? Русия отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

присмял се хърбел на щърбел, кой копае бункери под белия дом

Значи е избягал!!

ОТКОЛКОТО ГИ ПРЕДСТАВЯТ! Следващата стъпка в предстоящите събития няма да е КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА, а ЯДРЕНА. По заповед на ПУТИН в пълна бойна готовност са преведени СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ НАПАДАТЕЛНИ ЯДРЕНИ ОРАЖИЯ !! ГОРИ СИРИЯ , ГОРИ САЩ , ГОРИ И ЕВРОПА!!! Къде сме ние с АМЕРИКАНСКИТЕ СИ БАЗИ?! ИМА ЛИ НАСОЧЕНИ СРЕЩУ НАС РУСКИ РАКЕТИ В КРИМ ?? Може би на този въпрос ще ни отговори ЕВРОАТЛАНТИКА, Соломон Паси. Мисля си, че и ние сме част от това което ще бъде ОТСТРЕЛЯНО от базите на руснаците в КРИМ. ЩАБА НА НАТО В СОФИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е СРЕД ЦЕЛИТЕ НА РАШКИТЕ.

"са преведени" - превеждат се овце от единия бряг на другия Войските се прИвеждат в пълна бойна готовност. За тези "ЯДРЕНИ ОРАЖИЯ" - нямам думи просто. Ти българин ли си въобще?

Забрави, че Гори и Русия!! И Москва и Петербург горят също!!

Родният русофил обича да плаши с ядрена война от името на Русия, все едно, че няколко ракетни установки са му предоставени лично на него за стопанисване. В некои форуми руската армия стига до Брюксел и Вашингтон по пет пъти на ден. Все едно американци, англичани и французи не са чували за ядрени оръжия, нямакт никакво стратегическо въоръжение и само чакат Путин да ги убеди да се предадат.

мисленето не ти се отдава. По-добре си се радвай на фатмашката пенсия..

И ти си поробен от силата на диктата,но не се усещаш. Я се поогледай в каква тоталитарна държава живееш. И някога беше тоталитарна,но тоталитарчикът я изгради силна,подредена,спокойна И уважавана. Сега сме само И. И сега има НАРИТАНИ. Тези,които избягаха в чужбина от гладната ви и мизерна ДЕМОКРАЦИЯ. При бившият тоталитарчик ,гладни и безработни нямаше Никой не ровеше из кофите за къшей хкяб. Хладилниците ни бяха пълни. Сега е пълна гушата само на днешният тоталитарчик,свитата му и гладните пудели.А,близо два милиона са социално наританите. Гладни,болни,безработни и бедни. Хайде,май.....та ти.

За това трябва да благодариш на БКП-БСП и техните клонинги и милионери, които заедно с ДС продължават да издевателстват над българския народ. Демокрацията не ти е виновна. Тя е най-доброто, което е измислило човечеството. Авторитарната диктатура е най-лошото, което е измислило човечеството. Ако не вярваш иди в КНДР при Лим, че да и се нарадваш. Ако ти харесва - остани си там.

при Ким Чен Ин - там ти е мястото, почитателю на диктаторите и диктатурите.

За До СЛОЖНО Е ЗА ТЯХ... и не само. Знаем много добре кого подкрепят такива като теб. Първо трябва да е диктатор с еднолична и неограничена власт. Властта на "твърдата ръка" - всичко да прави с тотални репресии. Дори репресии заради самото налагане на репресии - "да не сте гъкнали, че виждате ли какво можем...". Ленин, Сталин, Хитлер, Ким Ир Сен, Ким Чен Ин, Пол Пот (Салот Сар), Садам, Кадафи, Хафез Асад, Башар Асад, Тодор Живков, братята Кастро. Колкото по окървавени са толкова са ви по-любими. Преклонението пред силата на СИЛНИЯ. Затова и си мечтаете за ОНОВА време, когато "имало ред" и всичко е било "мирно" и "свободно". МИРНО! СВОБОДНО! Така е защото сте поробени от силата на диктата и дори не можете да си представите, че може да се управлява без кървави репресии и без лагерите в Ловеч, Белене и мн. др. Вие сте от онази робска порода, която ако господаря им не я нарита днес преживява, че не са я "забелязали" и не получила "благоволението" му. Ако не дай, Боже, властта не бие и убива, то за вас това не достойна власт. Дано по-скоро се свършите, че България да я бъде.

Пол Пот, Кадафи и Садам идват на власт с помоща на САЩ... А и Садам и Пол Пот дълги години се задържаха на власт благодарение на финансовите инжекции на САЩ, и пак САЩ подкрепиха в Сомалия идейния ученик на Кадафи Сиад Баре така че идеологията никога не е била в основата да това кой "кучи син" да бъде подкрепян. Апропо кой подкрепяше Сомоса, Нориега, Фамилията Дювалие, Хорхе Видал, Пиночет, Маркос... Просто питам, де-)

пише се помощТа Нищо не си разбрал. Това твоето се нарича функционална неграмотност. Четеш думите но не разбираш смисъла. Става въпрос за желанието на роба да бъде управляван с груба сила - да бъде бит и мачкан.

И Саддам и Кадафи идват на власт с преврати с помощта на СССР. Саддам - чрез партията БААС, която си е изцяло съветско образувание. Кадафи по същия начин - с много терор, национализации и убиства - характерни за широките руски души

По- гУем диктат от този на ФАЩ в последните години май няма , ама толкова ви стигат мозъчните клетки, че да не виждате по-далече от това, което ви казват диктаторите, упс, извинявам се, демократичните господари

Плъховете напускат потъващия кораб. Сега е ред на офицерите с най-лъскавите пагони...

Скоро ще четем следната новина:Путин напусна Москва и се укри в Иран

Дано успее навреме. Фен съм му.

Мисля, че преди това ще прочетем малко по-друга новина:"Жълтият камък" (Йелоустон) изригна. Според някои предположения сноп от руски ракети "Сатан", или "Искендер" са се взривили в него. Засега не може да потвърди какво точно се е случило,защото за момента не са открити живи свидетели и очевидци....:)

А в Комсомолск на Амур вече ядат кучешко! При това- и в ресторантите! Търсете: Комсомольск-на-Амуре: на берегу озера найдены десятки убитых собак

Първо там, после и в други градове

Ето пример на информация, която по нищо не се отличава от горната информацията от дир.бг по своята т_пост: "Тръмп се отказва от международното си посещение за да се крие в бункера си в Белия Дом ако не дай Боже Русия предприеме нещо сериозно. Белия Дом опроверга тази информация."

Много си се ангажирал с асад бе момко,разбирам за Путин да се палиш толкоз, че мама е рускиня и ти се чувстваш руснак, ама за Башар асад...не се пали толкова

Ох, за мама не знам, но като гледам какви ги пишеш, явно произлизаш от най-чистата българска интелигенция, знаеща много езици, способна да анализира събитията, предвиждаща какво ще стане, имаща нюх кой на кого е майка или баща...позна ли се?

Е те руснаците напоследък все опровергават. В такива моменти обикновено не се правят опровержения, а се посещава някоя детска градина, завод или какво да е място,правят се снимки от които е видно кога и къде са направени Т Т.н. Но руснаците все опровергават ли, ууууууууупровергават

На Коледа 2014г бе с войниците на позициите и яде хляб с тях заедно. Има снимки и видео в нета.

Достатъчно е да се появи днес с някой който се за АЕ, че е в Сирия и да коментира например разбилия се ил 76руско антипроизводство и това може да бъде заснето на всякакъв фон, например в неговия кабинет, като премести някой стол изобщо направи нещоот което е видно че средата е истинска, а не е декор...глупако

Ти за "доказателства" ли говориш? Нали като една от опорните точки ви беше разпоедено да се атакуват руснаците, че само доказателства искали. За вас доказателствата бяха мръсна дума. Сега какво стана? Въртим си г.за според....

Да беше свалил поне регистъра :) Но пиши, ако ти олеква.

Путин, Ердоган, Рохани и Ассад ежат се на целий Свят ала в много скоро време, май че дявол ще ги вземе.

Давай, давай дир.бг! Колкото по-кре-енски информации за Сирия и Русия, толкова по-задъхано радостно трябва да се възпроизвеждат!

"частите, верни на сирийския президент" Именно, верни на Башар Асад, а не на Сирия.

Аз пък си мислех че лично асад избива народа си а докато си почива праща жена си.

С ТИЯ ФЕЙКОВЕ! ОЩЕ СУТРИНТА БЕШЕ ОПРОВЕРГАНО! А И ДА СА ГО ЕВАКУИРАЛИ НЯМЯ НИЩО ЛОШО ИЛИ СТРАННО. И ПЕРУКАН СИ П АВИ ПРОВЕРКИ ИЗ ОНЕЗИ ДНИ НА БУНКЕРИТЕ МАКАР НИКОЙ ДА НЕ ГО ЗАПЛАШВА ОСВЕН СОБСТВЕНАТА МУ ГЛУПОСТ.

ТОЧНО ТАКА. Подкрепяме Асад,мразим САЩ,СЛАВИМ ПРАВОСЛАВИЕТО, съжаляваме за социализма,когато живеехме прекрасно,всяка държава и сега си има КГБ,ЧК и ГРУ,но с други имена.....Колкото до шизофренията, тя е следствие на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ.ХОРАТА ЗАПОЧНАХА САМИ ДА СИ ГОВОРЯТ.Едни пеят и рецитират пред централна баня, други ,други правят срамни паради,трети шарят и събарят паметници,четвърти си правят екскурзии по света и ни правят за резил,пети закусват на аванта..... ДА! ШИЗОФРЕНИЯТА Е В ПЪЛЕН ХОД....

НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ НАПИСАНОТО ОТ ВАС .

всичко ок, но колко сириеца познаваш? аз лично над 50, като повечето от тях живееха/живеят още в Сирия и всички до един съм ги питал за мнението им относно ситуацията в Сирия - всички казаха, че този конфликт е бил внесен и манипулиран отвън. Аз лично съм сигурен, че Асад има своите проблеми, както ги има всеки един лидер в Света, но не мисля, че си заслужава цял един велик народ да бъде избиван и да страда заради това-.

СВОБОДАТО САНЧО СВОБОДАТА! ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е СВОБОДА ИЛИ ОБИЧАШ ДА ТЕ ТЪПЧЕ НЕОЛИБЕРАЛЕН БОТУШ И ДА ТЕ ОГРАБВА ЕЖЕДНЕВНО?

Русия винаги е на странта на убийците. Колкото някой е по-голям убиец, толкова Русия повече го харесва. Така е било винаги, но днешните приятели на Путкин - Ердоган и Асад, са поредното доказателство.

А такива като теб са винаги на страната на предателите. Не е трудно да се разбере че такива като вас са предали Левски и много други наши герои.

Да посочиш и разобличиш престъпника - не е предателство.

Шилo

Щом руснака казва, че не е вярно, значи 100% е вярно!

момента, в който форимарате мнението си на базата на генерализации, а не факти и логически връзки, означава, че сте стигнали интелектуалното дъно и сте просто една от офцете, които биват захравани с пропаганда.

не иска да емигрира в Русия , дори и Асад.

Шилo

Те и тези, дето се скъсват да пишат тук дитирамби в прослава на Русия и Путин, не искат в Русия. Иначе, нямат нищо протов да ходят на Запад и да черпят с пълни шепи от постиженията на истинските демокрации. Дъщерите на Путин и Лавров и те така - много обичат Русяи, ама си живеят в САЩ.

той излиза от подмосковието само когато се снима по телевизията

И какво точно трябва да прави Асад в Иран? Ако иска да бяга от въздушни удари... не е ли по-добре да каже, че отива на извънредна среща в Москва с Путин? Даже не е нужно да ходи в Москва.. Достатъчно е да отиде я в Латакия, я в Тартус. До София, има няма на 15-тина км от центъра, има секретна военна база на Бългаската армия, която е предвидена в случай на мащабен военен конфликт да приюти Президента, членовете на Правителството техните семейства и висши военни. Бункера се намира дълбоко в Земята и може да издържи ядрен удар (предполагам не директен, но все пак). Ще кажете "Какво общо има това?", Вие как мислите, дали само България разполага с такъв бункер? Дали страна, която граничи с Израел (държава с ядрен арсенал) не е изградила подобни съоръжения за своя политически и военен елит? Защо му е на Асад да ходи в Иран? Мислете бе хора!!!!

Фалшива новина. Той не избяга цели 6 години докато се води война и губеше ,сега ще избяга.

Прав си трябва да загинат двама сирийци-Асад и Путин.

И защо се е евакуирал! Нали уж Путин го пазеше! ХАХАХАХАХАХА

... сега го пази другия мечок... мечо пух...

Игра на нерви, но важното от ФАЩ да остане само радиоактивна пепел!!!

Типично изказване на човек със закърнял мозък.

Що, бе, кравар? Нали любимият ти Дончо се дърви да я прави!!!

Без мозък !

Шилo

Трябва да си мноооого прост, за да пожелаваш някога, някъде да съществува радиоактивна пепел! Не можете ли да вденете, тъпи рублофили, че ядрен конфликт ще означава край на човешката цивилизация!?!?!? Баси малоумието!

Турски ахмак ли си, руски дурак ли си, български бунак ли си ... но не си в ред.

Аз, АЩАР ШЕРАН и моите 10 милиона звездолета не ще позволим на рептилите за ВЗРИВЯТ Земята-Лейди Гая, както ние я наименуваме. По-добре Вие Човеците си пожелайте по-скоро човекомразците Ви да си получат "леталния изход" при опита си да завлекат със себе си всички Ви в "отвъдното".

С твоя минус, НЕ ПРЕДЕШ!

Колко още сирийци трябва да загинат докато затрият този Боклук Ассад???????

двама.

Какъв сириец си? Сигурно зелен "сириец" от ци*анска махала.

... цвят "морска пяна" съм... със турскосини венци... от циганската махала в монте карло, новата...

Посочи един сирийски опозиционер, който е достоен да заеме мястото на Асад: някой инженер, учител, фермер, дори ходжа, но да е роден в Сирия и да е живял там преобладаващата част от живота си.

Да си русофил значи да подкрепяш Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

няма лошо. а хаповете - пи ли?

Редакторът май е попрекалил с друсането тудей?! Я от ДАНС да го проверят дали не продава дрога в редакцията!!!

Бягайте, спасявайте се! Ето го, ето го идва! Чичко Доналд яхнал една томахавка и лети с нея! :)

Гледахте ли държанието му когато даваше интервю какво щял да прави. Вълните от малоумие му протичаха явно по лицето му. От пълна самовлюбеност, до пълна неадекватност за няколко части от секундата. А вратовръзката му беше извадена пред сакото като изплезен език на бясно куче.

Брееее ДИР, много закъснели сте за този фейк :))))

ПОРЕДНАТА ГОВЕЖДА ЛЪЖА. Та те Багдади не знаят дали е жив и къде е, ама намерили Асад!!! ПРАВИ СЕ ТИПИЧНАТА ГОВЕЖДА ПРОПАГАНДА!!!

След съюза си Турция,Иран и Сирия путин си мисли,че е непобедим фактор,но именно Иран издаде подготвянето на атаката на руската част Вагнер в Сирия при,което имаше 90% загуби.

А нещо за ФЛАМБЕТАТА В ГУТА , не ти ли казаха на Козяк??

Не е вярно, в ютуб има клип как на брега на Средиземно море на днесшна дата си намества оная работа с американския флаг.

Къде ще се евакуират хамериканските свине, като ги запукат руснаците.

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

Само не разбрах, какъв се явява руския дипломат в цялата работа? Ако Асад желае е повече от елементарно да докаже къде се намира. А това, че руски дипломат се е заел със задачата да разсъждава защо това не може да е вярно говори само за себеси.

Такъв, какъвто се явяваш и ти.

Само дето моето мнение не се тиражира като НОВИНА ама явно пипето не ти стига за да схванеш същността на въпроса. А сега отвори картата и погледни къде се намира Либия, къде е Иран и къде се намира Москва - работното място на специалиста, чието умозаключение приемаш за даденост, щото си червена подлога.

Избягал е 100 процента! Щом комунист ти каже, нещо винаги е лъжа.

"... елитни части на иранския Корпус на стражите на ислямската революция напълно секретно са организирали бягството на Асад от Дамаск. " Е те това е пример за "Напълно секретно"! А представяте ли си, ако пък беше "АбсЕлютно напълно секретно" какво щеше да е?

"Абсолютно напълно секретно" не може да се скрие от бабите на пейката пред блока.

Не в вярно това! Видях го как излита с ракета на Илон Мъск за Марс!

БАШАРЧО АМАН АСАД ВЕЧЕ ПОЧНАХА ДА ГО ПОДХВЪРЛЯТ КАТО НЕНУЖНА ПАРЦАЛЕНА КУКЛА.ИДИОТ,КОЙТО ПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СИ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ,НАКРАЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЗАХВЪРЛЕН ПАРЦАЛ.

Тъпите тролове захапаха. Ами точно такива "новини" са предназначени за точно такива консуматори.

Вие сте изключително глупав човек.

и да е неприятно на късака , офталмологът си би камшика към Иран.

loyola

Ало журналята, нали щяхме да се борим с фейк-нюзите?

Как да се борим с фейк нюзите когато не можем да се преборим с алчността си?????

Живеем в измислен свят, където лъжата е истина, а истината е лъжа! Това няма да продължи дълго, защото населенението просто ще се побърка ...

Нямат спирка лъжите и манипулациите на сащ и подлогите им..Сега остава да изкарате Асад че е роден ''момиче'' и затова е ''избягал'' да подниови ''операцията си''.. До кога агресори ще нахлуват в чужди държави за да им казват как да живеят??Нали за това има държави за да определят хората в тях начина си на живот??Ако не им харесва те сами ще потърсят правата си..Тия там изброените държави да си подготвят повече плюшени играчки защото каквото посееш това ще пожънеш...

Докато има подлоги като теб готови да продадат страната си за шепа рубли.

Няма как да нe вярваме на иначе анонимната дубайска информационна агенция - всепризнат световно неизвестен информационен център.