Техеран е готов да предостави на Москва и други ирански бази

Руските самолети ще използват базата в Хамадан колкото е необходимо, а при нужда Иран ще предостави и други бази, заяви иранският военен министър.

Обратно в новината

Коментари - Техеран е готов да предостави на Москва и други ирански бази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък после казват, че не се били разбирали араби и европейци.

Голямо кефене се кефите. Мирише яко на война. Такъв тип съюзи/оси/споразумения се заформят преди глобални войни. Така е било винаги преди другите световни войни. Няма какво да се радваме, едни идиоти отвъд оекана бъркат каши, другите идиоти на изток да не останат назад, нали и те са империя, влизат в играта с размах. Като светнат 1000 слънца, всички ще се хванат за палците...

Мръсни игри си играят русначетата и от това си патят малките народи! Думата руснак е мръсна за всеки който си е имал вземане даване с тях. Колкото по-далеч - толкова по-добре за да не се опариш. Нещо свястно да са направили за другите народи или за тези които стоят под бутуша им от 100 години? Само оръжия дрънкат и закани се сипят към всеки който не уйдисва на алчните им мозъци! Може ли човек да е приятел с такива престъпници? Зверствата им спрямо собствения си народ са нарицателни за всеки умен човек на тази земя! Не случайно всеки стъпил на съветска земя и видял резултатите от Великия експеримент се е ужасил и отдръпнал. Колко свободолюбиви мозъци като Ромен Ролан, Анри Барбюс, Хемингуей, Академик Сахаров, Василий Шукшин и безброй други радетели за по-добър живот на хората са се отвърнали отвратени от престъпната руска върхушка! Кой не обича братския руски народ? Има ли такъв двуличник който да не признава приноса на Ломоносов, Толстой, Айзенщайн, Станиславски, Баришников, Достоевски за световния напредък!!! Без тях светът щеше да е друг - но не по-добър! Но защо всичко това се стопява на фона на престъпленията замислени и зверски осъществени от алчни за власт руски тирани? Защо само загрозяват и унищожават всичко добро създадено от руския човек! Кой ги търпи? И толкова ли са силни? Ще им дойде и на тях времето! И надявам се последния от тези Мегаломани да си намери мястото зад решетките един ден!

ПИПО

От 'Америка за България" газ пикаете, а? Докато преди вашите господари можеха да предупредят джихадистите, че руснаците ги нападат, сега нямат шанс.

Бой по мръсните американски терористи от всякакви породи.

Както се видя, силните на деня много добре си опичат работата и всеки, който не вижда това заплаща с министри, правителство и трябва да прави чистки.

Учудващо е как при тази масиран антируска пропаганда в България през последните 25 години все още има българи, които се опитват да мислят обективно...

Пропагандата не е масирана. Няколко ненормални платени писачи, толкова са. Обаче са методични, те американците са скучни и това им е грешката. Българите и руснаците са братя, което е невъзможно да се каже за американците. Но се стараят, и е добре да не им се дават възможности да ни промиват мозъците.

Без да съм платен нито от едните ,нито от другите,опитвайки се /не знам до колко успешно / със собствената си глава , казвам: От това изказване се разбира ,че иранците и руснаците слагат американците на "това си". Защо? Защото се чувстват достатъчно самостоятелни и достатъчно силни ,за да не се съобразяват със щенията им . Защото /дали правилно или не /правят нещо ,което им е изгодно. Нещо ,което нашите "политици" не могат или не им е изгодно да направят за България. Не знам до кога ще търпим да ни управляват хора ЯВНО ПОКАЗВАЩИ НИСЪК МОРАЛ ,НЕКОМПЕТЕНТНОСТ , ЯВНА НЕКАДЪРНОСТ И ОТЯВЛЕНО КОРУМПИРАНИ!?!!

Техеран и Москва...краставите магарета през девет баира се надушват.

Я виж това: "Премьер-министр Турции Бинали Йылдырым считает возможным использование турецкой авиабазы Инджирлик Российской Федерацией. " Предател е Ердоган! Как можа само ....

Днес съобщиха че ще предоставят и: - 2 500 джамии,и 50 000 ходжи стига Путя да признае че е приел Корана!:)))

Наистина ли Путинската държава е приятел на България и ни мисли доброто? Защо тогава при последното си посещение в Турция, селския тарикат каза че спира Южен потоки и праща газта за Турция? Къде се намира той? Няма ли спирачка тоя болен мозък? Не си ли прави сметката че това ще съсипе отношенията с България? Не знае ли че турците ще му забият ножа в гърба? Забиха ли му го? Унижиха ли ги? И сега пак с Ердоган? Кой го търпи тоя изрод? И рейтинга му в Кремъл е 80%!!! Къде го има това по света? Само в Русия!!! И защо? Отговорете си сами!

инджирлик - база на космическите сили

Няма безплатен обяд. " Руските освободители" пак ще сложат ръка на доходите на обикновените сирийци и ще освободят сирийците им от пари и ще ги прогонят от родината им както е руската традиция и в момента Кримчани-местното население са малцинство(Президентът на Сирия Башар Асад официално покани руски компании да разработят находища и да добиват петрол и природен газ в страната, съобщава сайтът Руска пролет. Според сирийския президент, вече има и сключен договор за проучване и разработка на ново находище на природен газ в крайбрежния шелф. Била е отправена покана и за други руски компании от бранша да разработват находища в Сирия.)

какво ти влиза отзад, та си се разшавал?

От турското правителство пък обявиха, че Русия е добре дошла да ползва базата в Инчирлик (новината я има в турския НТВ, цитиращи премиера им). Кво ли ще правят сега опорноточковците на заплата в Козяк, според които руснаците нямат право да ходят в натовски страни дори като туристи.

АААААА !!!!! СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА МИРЕЛА ДЕМИРЕВА ВЪВ ВИСОКИЯ СКОК !!!!! ... АААА ПОЛУДЯВАМ ..... АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИИ РЕВАТ ОТ МЪКА !!!!

САМО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА АМЕРИКАНСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ ГОТВЕХА ПАРАД НА ПОББЕДАТА В ДАМАСК .... :)))

Те и РОМанците ще отнесат плувката в скоро време стяхната антируска пропаганда!

С тази антируска пропаганда румънците вече са доста по напред.

"По-напред" са от тези към 10-тина милиона гурбетчии,които имат в ЕВРОПА.

Толкова напред са,че масово бягат по Европа да просят и слугуват.

Бой по "умерените " ъерористи и техните защитници! Ха да ви видим тъпи кравари сега, накъде ще бягате с ваште "умрели" терористи!

турският премиер е казал днес, че ако руснаците имат необходимост , биха могли да ползват базата в инджирлик ...обонго , дремеш ли , а ??

Не дреме въпросният! Съвсем своевременно премести оборудването в комшиите. Не знам колко ще му е полезно това,но ако нещо гръмне там ,на нас тук ще ни се пече яйце от зад!

Ако всички спрат кранчето с гориво на Америка, след година ще си седнат на задните части. Консумират адски много и все от Азия. Стига са правили войни заради нефт! Да си останат мирни доброволно, заобиколени от два океана и без гориво. Да ги видя тогава дали ще си пъхат носа навсякъде.

Bloomberg: От продажба на храна Русия изкарала поголяма печалба отколкото от продажба на оръжие. Русия изпреварила САЩ и станала най голям експортер в света на пшеница едновременно с това има висока реколта на царевица,ориз, соя и елда. Благодарение на санкции и безпрецедентен размер на държавни субсидии много отрасли на селското стопанство дават по-голям доход отколкото нефтодобив.

Само със санкции и глад може да дойде акъла на простите ушанки да правят икономика а не да дрънкат оръжие

Завидно, нали? Оттук идват душевни страдания.

Американците издухаха ли таратора в Близкия изток или на мен така ми се струва?

И още как, хахаха.

Русия е новият световен лидер. След Иран и Турция е готова да даде бази на Русия.

Те даже вече американците си махат боклуците от Инджирлик и ги местят в РОМАния.

Напишете в гугъл Истината за Русия, руската "душевност и четете мурзилки.

Русия е на 148 място в света по свобода на медиите, което я нарежда заедно с държави като Бурунди и ИракНивото на убийствата в Русия е няколко пъти по-високо от това на повечето цивилизовани държави: за 2012 г. е 9.2 убийства на 100 хил. жители годишно (в България, за сравнение, са 1.9) - което я нарежда сред третия свят. Нивата на другите насилствени престъпления (изнасилвания, грабежи и т.н.) са сравними. , в Русия има около 1 млн. регистрирани HIV-позитивни, което сравнено с 143 млн. население е най-големия процент в света за държава извън подсахарска Африка.Колкото до наркотиците, според редовните доклади на ООН само хероинозависимите в Русия са около 2 млн.

Драскайте минуси за истината и фактите

Россия Родина! Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С фашистской силой темною, С проклятою ордой!

Раскудрявый клён зелёный, лист резной, Я влюблённый и смущённый пред тобой, Клен зелёный да клён кудрявый

и отново памперси, но този път за Пентагона Русия доста унизи Америка с тези си напълно легални и допустими действия, а Светът тихо гледа и си прави изводи Русия чисти терористи, а Америка само подскача и ту пищи, ту изпада в истерия, ту заплашва, но файда йок Америка сега е в парализа, тресе се от предизборна треска, а Путин методично действа отстоявайки руските интереси както е редно и напълно правилно давай Путин, върни Краварите в обора където им е мястото, защото няма кой - милиони хора по Света плащаха и плащат със живота си за игрите на Америка и това е време да бъде прекратено!

Техеран е готов да предостави на Москва и други ирански бази - Не така бе момчета от Иран, сега правителството на САЩ ще правят черни магии.

ФАЩ е държавата с най-много убийства и изнасилвания , не само сред развиващите се страни и първият свят, ами изобщо в целият свят ! САМО ДЕТРОЙТ

понеже стана на въпрос; Русия вече втора поредна година е 1 износител на зърно в света.

Запасяват се с жито предвид наближаващите ядрени ответни удари-тогава милиарди ще умрат и следва редукция с 33.33% на световното население. Тогава житото ще стане злато, а златото измет.

То друго нямат какво да чдат, жито и шишарки само.

Ама те не биха им и дали С-400 (без аналог в света),няма значение дали планират да закупят. Преди известно време,си спомням,че руснаците обявиха решение да дадат на Иран С-300 и това веднага повдигна вълни от недоволство в няколко страни,като Израел САЩ и други.Това щяло да доведе до ДИСБАЛАНС в региона.А ставаше дума за С-300 тогава. Такива системи руснаците дадоха на Сирия преди около 2 години ,когато на косъм беше тази страна да бъде нападната от международна коалиция. Един от инициаторите беше Израел,но също Турция,САЩ и др. Но от момента на разполагането на С-300 ,Израел изведнъж млъкна и до ден днешен не съм ги чул да кажат нито дума по въпроса,а са съседи на Сирия. А представете си пък,какво става,ако говорим за С-400 (без аналог в света)? Например,миналата година,след инцидента със сваления от Турция бомбардировач,руснаците взеха мерки и разположиха в Сирия три установки С-400. От тогава ,до ден днешен ТУРСКИ БОЕН САМОЛЕТ НЕ СЕ Е ВДИГАЛ В НЕБЕТО,НИТО ДОРИ ВЪТРЕ В СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ. Чак сега се гласят да нападат ДАЕШ,но заедно с Русия.А и оръжието за руснаците е особен вид стока и не го продават току-така. Ето,дори самолетите им,ако сте забелязали,при представянето им,за всеки модел,обявяват винаги и "експортен вариант" на модела.

Ей глупаци ама много сте тъпи добре че е Русия иначе вече щяхте или да стеобрязани или със резнати глави... и всичко това благодарение на тъпите американци...

Много искам да видя Путин на живо....За да го плювна по ботокса.

Мечтите са безплатни, помечтай си.

Ако трябва ще дам некой лев.

За такива "фенове" като теб на Путин щели да направят паметник на жужи с шадраван..ха.ха за да събира плюнките и храчките..ха.ха

И да го опикаваме чат пат.

Русия е голяма и братска страна. Доказа, че е суперсила и с това ръководство няма съмнение, че ще пречупи щатите по един или друг начин. Какво е това племе у нас, обаче което не се радва на нейните успехи? Какви са тия хора дето плюят по нас и по братята ни а се кланят на саксонците? И най-важното - защо ги търпим? Всичкото соросоид трябва да се хване и да им се строшат краката от бой! После да се изхвърлят на турската граница по споразумението за реадмисия на терористи!

Мръсни соросоиди... "Иран не планира да купува от Русия зенитно-ракетни комплекси С-400 или "Антей-2500", съобщи военният министър. "

Те Иран и бази нямаше да дават на Русия, ама.

Притеснена съм. Чета , че иранците готови да дадат още бази на руснаците. В същото време руснаците стрелят с ракети "Калибър" по амуджите директно от Средиземно море. Преди го правела от Каспийско море. Пентагона бил смутен от това. Представете си, в това време нашата Пастирка гледа в Рио как участниците си събират багажа, Трудовака никакъв го няма , а Будака се готви за снимки с Меркел. Цветанов танцува с каракачаните. Оказа се , че няма кой да прати нашата фрегата "Дръзки", която да се справи с руснаците. Димитър Кеворкянов мълчи, Методи Андреев никакъв го няма.

А американците им дадоха 400 милиона рушвет и налапаха на аятолаха дедовия :))

Американците им продадоха пътнически самолети за $100 милиарда.

Русия - рай на земята. Минимална работна заплата - 94 долара. Номер едно по СПИН на глава от населението сред страните от първия и развиващ се свят. Номер едно по брой на абортите на глава от населението сред страните от първия и развиващ се свят. Номер едно по детска смъртност сред страните от първия и развиващ се свят. Най-много алкохолици на глава от населението сред страните от първия и развиващ се свят. Below are the 15 countries that exported the highest dollar value worth of wheat during 2015: Canada: US$6.2 billion (16.2% of total wheat exports) United States: $5.6 billion (14.5%) Australia: $4.4 billion (11.4%) France: $4.3 billion (11.1%) Russia: $3.9 billion (10.1%) Germany: $2.4 billion (6.3%) Ukraine: $1.4 billion (3.8%) Kazakhstan: $1.2 billion (3.2%) Argentina: $1 billion (2.7%) Poland: $865.3 million (2.3%) Romania: $768.7 million (2%) Bulgaria: $652.9 million (1.7%) Czech Republic: $505.7 million (1.3%) Lithuania: $503.1 million (1.3%) United Kingdom: $403 million (1.1%) Стила толкова руски трол. Скрийте се в червените си дупки и не излизайте от там.

Не им разваляй кефа с тия данни. Вместо за Иран писаха за зърното и колко е велика любимата страна. Утре пак ще пишат за зърното, щото пак няма да им харесва темата. После пак, и пак , и пак...Между другото Русия не произвеждала ГМО, но изнася зърното с 30-35 годишни кораби. Нормалните страни го изнасят с максимум 15 годишни. Явно руското зърно е предназначено само за прасетата. Нямам друго обяснение.

То хубаво да си трол, ама това с корабите изби рибата... Дали ще са 15 или 30 годишни (то не, че има някакви новости в корабостроенето от десетилетия насам) единственият реален въпрос е къде излиза по-рентабилно. Щото може и току-що да е построен кораба и пак да е пълна мизерия на борда... Впрочем, мене пък ми е чудно защо ЕС ни натиска да развиваме селско стопанство с възможно най-модерни трактори, а френският фермер има право да ползва този на дядо си.

Не си Данте а най обикновен айдамак!

Дир бг . от Днес : Благодарение на небивалия урожай тази година Русия може за пръв път да стане най-големият в света износител на пшеница и да измести Евросъюза и САЩ, пише Файненшъл Таймс, цитиран от БГНЕС. Кой Троли сега ?

За какво им е на ушанките като всичко ще отиде за водка??

силно селско стопанство - добре че имат американски машини с които да проберат реколтата ;)

Ако толкова ти пукаше за отрицателните статистики за България,цена нямаше да имаш. По е гот да се радваш на чуждите несгоди ,нали?

Понеже си проЗ, като Ремзито, виж първа страница на Дир-а!

Пентагона-военните на САЩ не са успяли да осчетоводят цели 6 500 Милиарда долара за 2015 година ! Похарчили са ги но не се знае за какво ,е установила ревизията ?! Засега си печатат колкото долари им трябват ..а след няколко години когато долара няма да е световна валута ???

печатат грънци , $ не приднадлежи на американците , тои е частно владение, нали затова и направиха този дълг

Ей,момче аз от 50 г слушам комунягите как се зверят че Капиталистическите САЩ загниват и как доларът се сривал!От 50 г ,откогато се е раждал дядо ти! Ама СССР се срина!

То много млад дядо, ве. Пък иначе, много от вашето поколение имате едно такова странно схващане - че след като нещо не е станало по вашата младост, няма как да стане въобще.

Няма ли да е световна валута?? Тц тц в руския МинФин не знаят и е спират да лапат американски облигации ;)

САМО ТЕЗИ КОИТО НЕ С ХАМЕРИТЕ И ЕСТЕСВЕННО ЕС КОЕТО Е ВАСАЛ НА ФАЩ СА ДОСТОИНИ ЖИТЕЛИ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА . ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОСТИ ОВЦЕ РЪКОВОДЕНИ ХАМЕРСКИЯ ОВЧАР ( А НАШИТЕ ДАЖЕ НЯМАТ НИТО ГЛАС НИТО СТОН ИЛИ СА И МАЗНИ ПОДСТИЛКИ

Ванка. Липсваше ми с твоите големи букви, простотии и неандертански коментарии. Днес говорим за базите в Иран, ако не си забелязъл.

АКО СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ ТЕБ ТЕ КОИАНДВАТ ТЕЗИ ДЕТО НЯМАТ НИ ДУМА НИ ВОПЪЛ НИ СТОН

Икато е било толкова зле при Бай Тошо защо всички сегашни псевдо Демократи са били я Активисти в Комсомола като Педофила на Демокрацията Тапетения Ментак и в голямата част почти Цялата интеЛегенция като Сащо Йорданов , Костов та даже и Борисов за Цачева за Ушите на Д.С Коритаров , Инджев да не говорим . В Народното събрание само където Пеко Таков го няма но и Кунева е там ...

няма нищо общо. тоталитаризмът си е такъв и като такъв тои разруши страната и неиното бъдеще.

Ами точно затова, бе тикво, защото са ПСЕВДО демократи, тоест ЕРЗАЦ, ИЗМАМНИЦИ, ВСЕ СЪЩИЯ ЧЕРВЕН ИЛИЯ, ДЕТО СЕ ПРЕОБЛЪКЪЛ, НО Е ... ВСЕ С ТИЯ! Във въпроса ти се съдържа и отговорът. Един боклук, без значение за какъв се представя И КАТО КАКЪВ ГО ЛАНСИРАТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ И КУКЛОВОДИ, СИ ОСТАВА ... БОКЛУК, просто понякога по-прикрит!

След 2-3год. ,Русия ще е новия световен лидер.

в какво ? По простотия ли ? Няма нужда да чакаш толкова. Тя и сега си е !

По простотия нямаш конкуренция.

Та какво пише Запада ЦИТИРАМ :NYT: САЩ са във възторг от ударите на руските Калибър в Сирия .Американският вестник The New York Times публикува голяма статия относно пусковете на трите ракети Калибър от руските кораби в Средиземно море. Според анализаторите на изданието, Русия напомни на света, че може да атакува терористите от всички посоки. Ще ви се да го няма Путин ама няма как да стане . И Обама и Меркел и Оланд са пътници и са с много нисък рейтинг в момента защото никъде в Е.С не е добре заплахи за излизане от Е.С от ВСЯКЪДЕ !

От тази година Русия е световният лидер в производството и износа на зърно и зърнени храни . Русия задмина ЕС и САЩ и произвежда най-големи количества зърно.

В Русия със закон е Забранено да се пройзвеждат Генно мод храни-ГМО. В САЩ почти всички храни са ГМО в ЕС не са забранено ГМО храните.

русия няма никакво първо или второ място при коетo и да е зърнопроизводство.

Понеже си проЗ, като Ремзито, виж първа страница на Дир-а!

И каква е връзката с базите в Иран ? Ще изнасят зърно със самолети ли ? Може и да си прав. Самолетите им ще бомбят ИДИЛ със зърно - хахахаа

време е путин да си направи сепуку и да освободи света.

Путин акбар)))

На 11 август Съветът за сигурност отново събра като присъстваха 11 от 12-те му, членове, този път включително Иванов. Украйна беше основна тема и на двете срещи. Предполага се, че Иванов се е противопоставил на предложената от Путин политика. На 12 август чрез президентски указ Путин промени, но само незначително, състава на Съвета за сигурност. За отбелязване е, че ТОЙ НЕ УВОЛНИ Иванов от Съвета. ВЪПРЕКИ ТОВА ТОЙ ЗАМЕНИ ПО-СКОРО НЕУМЕСТНИЯ БИВШ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР Рашид Нургалиев с Вайно. ================ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Путин НЕ УСПЯ ДА НАЗНАЧИ ген. Золотов. ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА, СЯКАШ Путин Е ПРИДОБИЛ КОНТРОЛ ВЪРХУ Съвета за сигурност, КОЙТО ИЗГЛЕЖДА КАТО РЕАЛНОТО Политбюро НА НЕГОВИЯ РЕЖИМ!?!?! ================ Битката между ФСБ и ФСО протича вироглаво. Путин предприе много рискована стъпка с уволнението на Сергей Иванов, но той засега не е успял да изземе контрола върху Съвета за сигурност, КОЙТО БИ МОГЪЛ ДА ОТСТРАНИ САМИЯ Путин ЗАРАДИ НЕГОВАТА АВАНТЮРИСТИЧНА ПОЛИТИКА. Тази нестабилност в Кремъл може да повлияе върху политиката към Украйна, но за момента не може да стигне дотам. Съветът за сигурност може би иска да поддържа авантюристичния Путин, или Путин може би иска да използва нова война на малки победи в Украйна, за да вземе контрола върху Съвета за сигурност. Копирано от https://link link

Аз пък чух, че Путин гласи Иванов за свой приемник...

Това са си техните типични комунистически КГБ и ДС иширети, дето се залъгват и успиват един друг, а и за пред малоуминия им електорат, състоящ се предимно от неграмотни, лумпеи и хора с рецидивистични и престъпни наклонности, и се вричат заедно като приятели, а всеки гледа как да пре.бе другарчето и да го издебне да му забие нож в гърба в удибния момент, особено ако онзи му е съперник за пост и/или слава и кой да води бащината ... шайка! ЗАТОВА КОМУНИСТИТЕ И ОСОБЕНО ГЛАВАТАРИТЕ ИМ ОПОНЕНТИ И КОНКУРЕНТИ СРЕД ТЯХ НЯМАТ, ПОРАДИ ЧОВЕКОПОДОБНАТА ИМ ПРИКРИТА ЧОВЕКОЯДНА СЪЩНОСТ - ТЕ ИМАТ САМО ПРИЯТЕЛИ И ВРАГОВЕ! Като много често, в зависимсост от момента местата на някои се сменят и едни от техни заклети врагове стават най-добрите им приятели, или обратното, и просто пак така, в зависимост как му изнася на главатаря им и шайкат му, и после пак обратно, и така... Вижте например Путин и Ердоган, или Путин и Буш, или Сталин и Хитлер, и много, много други!

Колкото по-далеч са ушанкаджиите от България толкова по-добре. Изпиха ни кръвта.

Не се притеснявай, за Калибър няма недостижима точка по земното кълбо. Скоро братушките за трети път ще ни освободят.

Освобождаване с цел окупация и мизерия, НЕ БЛАГОДАРЯ.

майната и на Физиката, като си с ура-патриотизъм на главния мозък.

задният ти отвор, от странните предмети, които си набутал там. А относно калибъра, малко прочети техническа литература, а не само листовките по агит-събранията.

Освободи си закърнелия мозък Димбил 74.

По-голяма мизерия от сегашната има ли? Изпиха ни кръвта, взеха ни златото, ТЕЦ-овете, 2 милиона българи зад граница, убитите от цигани възрастни хора, (и не само) - стотици. По-гадна окупация от американската е само турската.

През пролетта на 2014 г., Иванов, както се твърди, вдъхновил разкрит план за превземане на половината от Украйна - включително Киев ЗА ДА ОБЕДИНИ НЕЙНИЯ ОРЪЖЕЙНО-ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС С ТОЗИ НА Русия, КОЕТО Путин НЕ ПОДКРЕПЯ!!! По-късно, обаче, се говори, че Иванов СЕ ОПЛАКВАЛ ОТ ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ И ПРИЗОВАВАЛ КЪМ РУСКИ ОТСТЪПКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА Запада, ЗА ДА БЪДАТ ОБЛЕКЧЕНИ ТЕЗИ САНКЦИИ! Доказателството не е стабилно, но позицията на Иванов изглежда да е била една от искащите да бъде получено възможно най-много от Украйна, но в крайна сметка да се постигне споразумение със Запада, докато Путин изглежда се чувства удобно при нерешени замразени конфликти, които дестабилизират съседните страни. Времето на уволнението на Сергей Иванов внушава, че то е свързано с несъгласие с Путин по отношение на руската политика към Украйна. На 8 август той събра своя Съвет за сигурност, но, по изключение, присъстваха само 6 от 12-те му членове. Иванов не присъстваше. На 11 август Съветът за сигурност отново събра като присъстваха 11 от 12-те му, членове, този път включително Иванов. Украйна беше основна тема и на двете срещи. Предполага се, че Иванов СЕ Е ПРОТИВОПОСТАВИЛ НА ПРЕДЛОЖЕНАТА ОТ Путин ПОЛИТИКА..." Доста позакъсняха раздорите и противоречията, непримиримите, имам предвид, сред висшите етажи на властта, и руските служби, и преди всичко руските олигарси там, аз ги очаквах доста по-рано.

явно Путин е радетел на мира .. не иска да ги прегази , предпочита да ги мъчи като ги остави в мизерията им..

Свободата от руска окупация е сладка Санчо.

СБЛЪСЪКЪТ МЕЖДУ Путин и Иванов СЕ РАЗГОРЯ ОТНОВО ПРЕЗ АПРИЛ 2016 г., КОГАТО Путин СФОРМИРА НОВА Национална гвардия ПОД КОМАНДУВАНЕТО НА ДЪЛГОГОДИШНИЯ СИ БОДИГАРД, генерал Виктор Золотов от ФСО. *Между другото да правите аналогията с България? - бел. моя) ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОТО Е, ЧЕ НА 6 април С ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗ НАЗНАЧАВА Золотов КАТО ЕДИН ОТ 12-те постоянни члена на Съвета за сигурност на Русия, но на 11 април ТОЗИ ДЕКРЕТ БЕШЕ КОРИГИРАН ДО ЧЛЕН, КАКВИТО ИМА ДЕСЕТКИ...!!! ============ ТОВА ПОКАЗВА ОЖЕСТОЧЕНА СЪПРОТИВА ОТ ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ КГБ в Съвета за сигурност, РЪКОВОДЕНИ ОТ Иванов!!!!! ПО СЪЩЕСТВО ПОЛИТИКАТА СПРЯМО Украйна ОЧЕВИДНО Е ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ============

Русофил - > Маймуна

Ей на това му викам аз задълбочен анализ !

повече >>> са нужни.

НАТО, НАТО ама ходим по света, а преди с СССР желязна завеса и никой не минава границата.

Минавахме и още как, даже със служебни паспорти. Това, че ти не си могъл си е твой проблем

Никой не минаваше ако не е комунист.

Ъхъ биля и на марс ходим!!!!!!!!