Аятолах Али Хаменей помилва ”бащата на блоговете” в Иран

Иранският върховен водач аятолах Али Хаменей помилва ирано-канадския блогър Хосейн Дерахшан, осъден на 19 години и половина затвор.

Обратно в новината

Коментари - Аятолах Али Хаменей помилва ”бащата на блоговете” в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да е, това решение е правилно. все пак, абсолютно никой, не може да спре времето, или още по-малко да го върне просто назад с едни 1382 години. мераци и мераклии за това, както се вижда - наспорил сатаната, но и той ще си ги прибере после при себе си в преизподнята. конкуренция за събиране на души, какво да го правиш...

Ислямът е религия на простотията както и комунизма за тях прогрес няма.

отработил си е помилването.

добри са властващите в иран приятели на путин русофили - бягайте натам :))) те подкрепят асад създадоха хизбула а те хизбула ли направиха атентата в бургас ама вие ги защитихте :)))

Самият аятолах има нужда от малко престой в затвора, напр. 20-30 г. Но вероятно преди това ще си намери майстор да го избави от интересните преживявания.

Странно защо САЩ критикуват Иран, след като те го превърнаха насила в ислямската република, която е сега..

Кога това бе? или вие атакистите имате специална агенция за информация?

Да си обира светкавично чуковете и повече да не стъпва в Иран! Ей това не мога да си обясня в исляма - голяма му е простотията, никакво развитие от 1300 години, никаква приспособимост към съвременния свят! Кошмар!

.........Аятолах Али Хаменей помилва бащата на блоговете в Иран....... лошо! нямат ли патрони и въжета, а?

Споко, тях ги пазят за краварите!!!!

Социализъм