Коментари - Иран екзекутира бивш зам.-министър на отбраната за шпионаж в полза на Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една свидна жертва пред олтара на демокрацията, но тази платена страшна цена не е висока, защото демокрацията и евроатлантическите ценности са безценни и ще дойде ден когато тази многострадална страна ще поеме като нас своят път към светлото бъдеще озарен от светлината на евроатлантичвските ценности.

чудесно! когато обесят и аятоласите може пак да станат нормална държава!

Ако беше така в България жив министър нямаше да остане.

Хептен нямаше да останат.Да не говорим за шефове на партии коалиции,които се субсидират от вън.

уважаваща себе си страна наказва жестоко за предателство- америка, русия, иран, саудитска арабия и пр...

Чудесна новина. Дано скоро и нас се случи това щастие. Трябва няколко публични екзекуции и държавата ще се оправи за няколко месеца. Можем да започнем от платените соросоидни предатели.

Да гласуваме, аз предлагам теб да те овесим на бесилото

Другарю. Вие дето слугувате на вражеска държава сте предатели. Откъдето и да го погледнем. Но пък съм съгласен излизайте със знамената и протестите на путин да ви видим кои сте и колко сте.

Всеки който не харесва действията на путин, не обича русия и ви казва истината че сте предатели работещи за вражеската държава русия задължително е соросоид така ли? Бе нещо много соросоиди тогава сме станали в тая България. Та не разбрах предателю водещ руска пропаганда-кога ще излезете с портретите на путин и руските знамена да ви преброим колко сте много? Но неееееееее-вие сте си типични страхливци и предатели-живеете само в интернет и за нищо на света не бихте се показали на светло.

Къв другар бре - ти си прост гей

Така е в независимите държави, а не като при нас дето в службите удобно седят в креслата чужди агенти и пропагандатори, а ние търчиме да им сервираме уискито угоднически. Слуги сме били, слуги ще си останеме. Всеки народ си заслужава съдбата в крайна сметка.

Имат си държава, имат си предатели. в БГ такива неща няма...

Дано един ден България се сдобие със суверенитет... Всичките "независими" медийни звезди от последните 3 години, а и от по-ранните етапи на криворазбраната демокрация, да повисят за въжената вратовръзка, която много, много силно заслужават.

Старта трябва да е от Костов. Циганина, който погуби граденото от 3 поколения българи. На практика той погуби отечеството и нрговия суверенитет. Следващите само довършваха. Толкова много блага бяха създали нашите майки и бащи, баби и дядовци, че не ми стигнаха 4 години да го разруши всичко.

Костов си е ваш комунистически агент от държавна сигурност. И всичко де що го продаде го продаде на вашите комунисти дето твърдиш че са били строили. Така че ще започнем от тях и ще продължим с всички тия дето служат на вражеската държава русия.

Нещо не мога да схвана. Уж не е бил шпионин на Великобритания, а само британеца реве за него. Всъщност, индиеца.

А, не бе... ше го гледат.... веднъж предател - винаги предател.... С предателите само така... Като не искаш ВЕЧЕ да си част от нещо - оттегляш се с ОБЕТ за мълчание... а като станеш ПОРТА - чака те ГРОБ!

Това ли трябва да правим и тук с предателите водещи пропаганда в полза на вражеската държава русия?

А бе, гледай вие, от АзБ да не увиснете по стълбовете. Ще е бързо-имате-нямате 1000 човека в цяла България

Правилно казваш:Веднъж предател- винаги прадател! Дори Хитлер не е обичал предателите, които са предали родината си в полза на Германия иу ги е разстрелвал послев.Защото няма гаранция, дали после няма да предаде тях.

Велика нация, така се прави.

Тука трябва да не остане жива душа в парламента и президентството.

Предателството е най-тежкото престъпление, дори спрямо предумишленото убийство. На кучето - кучешка смърт! Браво на иранците! Нека тия добри практики дойдат и у нас.

Браво, никакви авнти на тези интриганти от острова !

Риши Сунак не е ли ужасен от екзекуциите в САЩ или те са демократични?

Скоро там няма да има гей парад и други ценности.

Да, ще има ценностите да убиеш жена, само защото е жена.

Кога заминаваш?

Tina

Ако имахме тяхното правосъдие, у нас нямаше да останат политици !

И кметове и съдии и прокурори и търговци и бизнесмени....

Руските платени тролове какво да ги правим?

Ама тогава щеше да ходиш облечена като мумия, нямаше да пишеш коментари по поръчка и щеше да изпълняваш всички заповеди на мъжа си. Защото иначе съвсем законно могат да те убият от бой.

Ей така се прави ! Смърт на предателите !

евро атлантическият лоботомиран планктон