Деца-камикадзета на ИД ликвидирани на сватба

Две деца-камикадзета на "Ислямска държава" са били ликвидирани по време на сватба в иракската провинция Анбар.

Обратно в новината

Коментари - Деца-камикадзета на ИД ликвидирани на сватба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да заплачете за "горките дечица"-нали все така жалите за убитата популация на долната рязана измет!!Всичкщите им "дечица" за изпукат дано!!!Още не пораснало-убиец станоло-дано пукнат до едно!!!

Трябвало е да ги заловят и изтезават преди да ги убият, а кадрите да бъдат качени от хакери на ислямските сайтове . Такива боклуци разбират само от сила и страх, Същите методи да се приложат и срещу циганите.

Бо Бо

Идеален претекст за Евроатлантика да се убиват невинни деца...

Ама пък невинни. И това не са деца - това са зомбита в миловидна опаковка. Хубаво запомни!

Малиѝ, хайде сега санкции и ембарго!

....исляма е раково образувание и трябва да баде оперативно отcTранен !

в Япония за 2016 има одобрени и приети само 6 арабски бежанци и познайте в последствие двама от тях са арестувани за престъпления изнасилване и кражба .....представете си какво става в Германия

Подозрително кратка е тази новина. Пък и нещо много позната ми се струва - сватба, деца, стрелба... Защо ми намирисва, че янките пак "по грешка" са обстрелвали невинни хора и сега разиграват евтината постановка с децата - камикадзета. Ама и тази сапунка с децата вече се изтърка!

къде видя янки на иракска сватба ве простакел ...червен дебил

Че на тези години вероятно са родители.

Приемат ли изрода да да "Ликвидира" деца? Ако, и това, се приема, дошъл е Апокалипсиса! Няма грешка, и Ландъна прес ден фкрф се облива Помни се Дрезден: 50 хил. за една нощ, жени и деца Горяха в яроста британска а Чърчел пресуши бутилка После потгони сина с ножа имуго наместиха в Лудница За какви учат нашите деца вдивашка о.тровна држава? Юпита, и дупита, напъплиха нашата мила Майка България Цара,и той, уж си заминава а слет година-две пак се връща Намал кво да яде? ББ урежда, за Старшина, но и то не става Знаел Симо дъртака Два езика

Uuuuhh?

Ти на кФо си бе ? НЕк'ва нова дрога ли са измислили?

От малки са закърмени с идеалите на свободата и демокрацията, както и на справедливите американски интереси.

за тях 15 годишни са броят за възрастни, както нашите цигани.

са гръмнали децата а не са ги взели да ги превъзпитат, цивилизоват и интегрират? Нали от нас това искат за едни подобни...дето са се проявили и днес в Асеновград.

Това не е нормално. Казвам го искрено, не ме интересува, че се наричате "соросоиди". там разни производни на Путин и т.н. Това трябва да бъде смачкано...

Най-после някаква добра новина!!!

Моля журналитите да не злоупотребяват с понятието "камикадзе" - това са били японски воини,доброволно отиващи на смърт,за да респектират противника. "Истинските" камикадзе никога не са били използвани срещу мирно население. Пишете го просто "ислямисти-самоубийци". А иначе терористите по правило се убиват без обяснения, пол и възраст!

То и самоубийци не са баш, щото колко му е да принудиш едно дете, да го увъртиш с експозиви и дистанционно да го взривиш.... Тези деца са жертви на "религията на мира"....

Напълно съм съгласен но журналистическото невежество и желанието да дават готови имена на нови явления уж да са оригинални е всеобщо.Проблема е преди всичко в ниската обща култура и вземаните изпити с готови ,,сдъвкани"материали които просто се преписват и повтарят от випуск на випуск.Като краен резултат цари каша в понятията което всъщност е желано от определени сили целящи объркано ,зомбирано и напълно подчинено население.

Та кво става в молул не мохах да разбера,още ли не е превзет?

Anti terorist wins

counter terrorists...

Не ме контрирай че ще има хед шот

Боже, Боже, аман от промити мюсюлмански мозъци!

Да отгледаш дете и на сватбата му някой да иска да го пречука, моля извинете, ама няма тука деца, баби, гейове, вегани, защитен вид от червената книга и т.н.- огън и това е! После да идват от Хелзингския комитет да им броят частите и намеренията.