Тайните служби на Русия са открили близо 3000 джихадисти

Близо 3000 души, заподозрени, че са получили бойно кръщение в Афганистан, Сирия и Ирак, са открити в Русия през 2015 година.

Обратно в новината

Коментари - Тайните служби на Русия са открили близо 3000 джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли не са ги почнали, като са ги открили?!?!

Коч байрама скоро ще си го правят пред мумията на красния площад.

Преди това ще бъде в София....за жалост

ало, анонимния сороски шерп! какво точно искаш да кажеш с тези факти? В Русия има мюсулмани- факт. Те са руски граждани и живеят в тези райони от векове- факт. Китай скоро ще стане най-голямата християнска и в същото време най-голямата мюсулманска държава- факт. Та какво искаш да кажеш? Че руснаците трябва да изгонят всички живеещи там мюсулмани?

Абе Хасанчо. Тълкувай си ги както искаш фактите. През оня ми работа е. Ама юрушчетата като почнат да ни обясняват как европа е ислямизирана, а тероРусия били до един християни и славяно. А то какво се оказва. В един автобус от 210 човека в Москва, 30 са мюслита. Всеки 7ми е мюсюлманин.... Путя им строй джамии, ма бил спасителя на християните... аре бегай от тука.

виждам че фактите не са ти удобни! но няма нищо, то вие сорските шерпи така сте свикнали. а цпециално за спасителя на християнството- не знам някой да е наричал Путин така, но десйтвително Русия е единствената държава, която ннякога се е грижила да защитава славянските народи от чалмите. Например- преж Руско-турската Освободителна война чалмите в империята са били пак толкова като пропорция, но това не спря руснаците да дойдат да ни освободят от турчолята. докато бялата християнска европа по това време продаваше оръжие и пращаше офицери на турците.

Ето специално за ЮРУШчиите: По некоторым приблизительным оценкам количество мусульман, проживающих в городе Москве в 2015 году достигло 2 миллионов человек. Таким образом уже сейчас столица России стала городом с самым многочисленным в Европе мусульманским населением. 17 июля 2015 года, Москва, проспект Мира, район Соборной мечети. Десятки тысяч мусульман собрались для проведения намаза в честь праздника Ураза-байрам.

Мусульмане отмечают Ураза Байрам в Москве - 2015 в тубата: i9yiQDosrxE ха ха ха..., повече народ отколкото на парада :)))))

невероятно но ФАКТ!!! В Русия има повече мюсюлмани отколкото в Сирия :))) Сколько же мусульман проживает в разных странах? (muslem .ru) Россия: численность мусульманского населения 21 513 046, что составляет 15% населения Сирия: численность мусульманского населения 16 234 901, что составляет 88% населения а какво ни насаждат чебурашките, че европа са е помюсюлманчила.... да видим данните: Германия: численность мусульманского населения 3 049 961, что составляет 3,7% населения Франция: численность мусульманского населения 4 214 790, что составляет 6,9% населения

още малко данни от руския сайт: Соединенные Штаты Америки: численность мусульманского населения 4 558 068, что составляет 1,5% населения Китай: численность мусульманского населения 19 594 707, что составляет 1,5% населения

най -голяма полза от джихадистите имат само управляващите , във всички държави без изключение !могат да си ги използват както им е кеф ,но шшт това е световна тайна , оон и нато" нищо не знаят по въпроса "!!! кой няма нужда от наемен убиец ?

някои да е гледал "рамбо" наскоро - бащата на ал каида и ид.

Тя руските преди да се взивяват крещят" Путларах акбар"

а ти всеки ден се дупеш пред лика сорос,нали?

Близо 3000 души, заподозрени, че са получили бойно кръщение в Афганистан, Сирия и Ирак, са открити в Русия през 2015 година. Хем заподозрени, хем получили бойно кръщене. Ами ликвидирайте ги тогава. Само, когато смажеш главата на змията , само тогава няма да хапе.

защото заподозрените хапват и свинско.

Има терорист - има проблем. Има джихадист - има проблем. Безплатни консултации по изкореняване на тероризъм.

Пак опряха до Русия. Но този път руснаците няма да се жертват масово, както по времето на II World War срещу Хитлер. Световните тарикати да му мислят.

Руснаците са единствените , които имат изгодана от ислямска държава. 6000 бойци от кавказки емират или 20 процента от бойците ислямска държава, които се сражават в сирия, след като бяха пренасочени от руските служби и снабдени с паспрти и визи. Само за срвнение бойците от Европа са 2 пъти по-малко , а Европа е повече от три пъти по-голяма, при това евро ислямистите нямат боен опит , а кавказките са подготвени бойци. Препратени в Сирия, в Кавказ жертвите намаляват наполовина всяка година, а в европа пристигат радикализирани бежанци. Това си е чист износ на тероризъм и прехвърляне на проблемите от болния неспособен да се справи с кавказците руски коптор на бяла европа.

пак са ми грешни сметките-в ИДИЛ воюват най много европейци -от Франция 5000, , от страните от бенелюкс -3000 души, от Германия ,- Великобритания -3000 души ,остналите са от Тунис- -5000, и ОТ ЧЕЧЕНИЯ И СЕВЕРН КАВКАЗ-3000 Души /от там са и командирите им/Та незнам кой има най голям келепир от това -май се оказва САЩ.Само че там им идва белята от друга посока.

са се претопили в монахини!..ти да видиш изненада.

В грешка си , данните са за 3-4000 бойци от европа, при това необучени, имнформацията я има дори в този сайт от преди седмица. Тероризмът в Европа расте за сметка на Кавказ. Путин и службите побутват и снабдяват с документи и визи радикализирани кавказци от емирата с боен опит и те отиват в сирия и идил, Путин държи и другата страна - асад и ескалира конфликта както си иска, създава бежанци и в Европа влизат радикалзирани елементи, а терактовете в кавказ намаляват.

За Русия не е проблем да се справя и с по-големи групи заподозрени в нелоялност към властта, но към заподозрените в тероризъм не се предприема нищо, докато действат в други страни.

Саша Литвиненко уведоми света, че кагебейци правят атентати в Русия и организират политически убийства.

Рашистките тайни служби не наблюдават, а подготвят 3000 джихадисти за атентати в омразния Запад. Атентатите в Турция спират щом се подобряват отношенията с путлер, а пекака кротва по време на опита за преврат ??? На територията на големия бомбардир на ид нула атентати, а в Европа пълно ??? Прозрачно та дрънка.

тъй, тъй. я виж в дугата новина- трима сирийски 'бежанци', със получен статут в Германия, отивали към Турция да правят атентати. Повтарям- със статут в Германия, където натовските тайни служби ги проверяват изцяло. ъхъ, да-ааа, проверяват ги.

сирийците са паднали от Марс в Германия..

да питам плювачите тук кой каза следната фраза за ислямистите-терористи: "Мой дълг е да ги пратя на небето при аллах!" А. Оланд. Б. Меркел. В. Путин.

На Путин естествено, казано от другите изброени, еле пък от Обама е все едно да си набиеш кучето, за което толкова си се грижил!

Шило

И там проблемът с тероризма е същия като в Западна Европа. Ама пусти инат и от двете страни води до липса на обмен на информация и адекватни мерки срещу терористите

Не е ли по-евтино вместо да ги следят да ги оставят да пресекат неправилно на пешеходна пътека, или да ги оставят да си купят дюнер с развалено месо, или пък да ги оставят да се качат на дефектен асансьор, или... Има доста начини да се икономисат пари на данъкаплатеца и да се свърши работата.

Тези ще минат през школата на Путлер и ще ги хвърлят в Западна Европа!

Школата на путлер. Разбомбва Американска Секретна База и който оцелее отива е ЕС

абе не знам къде ги подготвят, но знам, че и истанбулският терорист чатаев, и ансбахският 'бежанец' са живели в България. че единият чак го пуснахаме от затвора, защото бил 'борец за свобода'

Църнаев и брато му са примерни кавказци...

Чудя се не е ли време Руските тайни служби да минат към старата (тайна, непризната) практика да отстраняват тайно тези "спящи клетки". Така правеха и израелските служби доста години - просто неудобните хора загиваха при инциденти или неразкрити престъпления.

Ама ще почнат едни приказки за човешки права...и демократични общества....

Ислямска държва не прави атентати в Русия, защото Русия не бомбандира позиции на ислямистите, а на техните врагове.

Сърцеядите ли?

ще ти повярвам, когато се научиш как се пише думата 'бомбардирам'.

Ислямска държава прави ли атентати в Катар, Саудитска арабия, Йордания и т.н., които уж се бият също в Сирия и Ирак? Те кого бомбардира там?

Преди години уволниха Милотинова за един гаф, ама не си спомням какъв...Любителите на ''силните'' съветски служби, дали помнят какъв беше?

"орс" на работа ли е,че пишеш от неговото име? И той е платен,но ти си прост !

И то много прост, но за щастие, ти си умник Гюро..И за к'во я уволниха, казваш?

Резачите отдавна са станали на прах. За разлика от тези в Сирия, подпомагани от ЦРУ вече са в Европа и действат

а аз си спомням, че преди 2-3 години две черни чалми заклаха войник наред улицата в Лондон. как ти се струва, любителю на силни западни служби?

Колеги,ама какво чакате ?! Пусната ви е тема за Русия !! Дръжтееее,кучета бесни !!!

Да позная ли каква ще е съдбата на 3000 джихадисти?

Такава каквато трябва да бъде - при девиците завинаги ! НИЕ да му мислим !!

Такива, отиват в Американски Бази, като тази Секретната Разбомбената и после ги пращат към Русия за дестабилизация. Обаче такива умират още на границата. При руснаците нема БХК, МЕХЕКА и Хуман Райтс

ИД е добра към путин

В Русия отдавна не ги следят, а в момента в който се усъмнят тези лица изчезват завинаги и това е най-правилната политика колкото и да е крайна.

Съветско-азиатски ценности...Расийската федерация е най-голямото гнездо на терористи...А за България им се издават облекчени визи....

сигурен ли си? защото аз съм чувал за една друга държва, която пуска 'борци за свобода' които после правят атентати в истанбул.