Жесток побой над млад мъж след обиди в интернет

23-годишен мъж от Хасково е бил жестоко пребит снощи от група младежи след размяна на обиди в социалната мрежа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Жесток побой над млад мъж след обиди в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

селяния хасковска. старите хасковлии напуснаха и останаха разни норкоманчета , те си знаят от меверето, кой, кой е, но събта рапта няма в неделя сме на кинана, като изключим: доктори, юристи, всичко друго е леш, където и да боднеш лайна текат, това е истината навсякъде в бГ

Така е при соросоидната селска еврогейска демокрация ! И още ще има !

отвратително, да се бият и да се колят? Защо бре? мисля си, че наказанията за бой драстично трябва да се увеличат. Да се лежи минимум шест месеца или две години обществен труд по магистралите.

В статията се споменава за момче от Малево. Малево преди години беше голямо българско село. Много от българите се изселиха, а на тяхно място се заселиха рими и помаци. В Малево няма много младежи българи. Нещо тук се премълчава, не е изключено спорът да е българо-помашки.

Пичът дошъл в съзнание и почнал да пита за restore point или поне painkiller пакет. А също така поискал да купи double damage и invisible, за да си завърши куеста.

Ценностите от Дивият Наркоманлък.

Добра вечер. Искам да кажа мнението си по повод агресията в интернет и изобщо. Мнението ми е, че ако не знаеш какво означават думичките "уклон" и "ескиваш", а и нямаш интензитет на нанасяне на поне 75 - 78 удара в минута, трябва много внимателно да си подбираш изразите...И в нета и на живо.

И да знаеш какво е "уклон", пак внимавай с думите, щот друг пък знае "сасае цури коми гоши".

Провинциалните мрежи не са много за общуване!Може да му излезе на човек късметът там- да го отупат за няма нищо!

пфф на селяните и интернет да не им дадеш ....

насилието е патент на путлер и неговите поданици и поклонници. путлеропоклонници.

Ще се отровиш от собствената си злоба - лично твой патент.

путлеризъм в деиствие. нещастни путлеристи!

ПИПО

А може да е бил трол като тебе и да си е изкарал боя съвсем заслужено.

Как е в краварското посолство - страшна жега, а ?

Смехория - как ще ме хванат в мрежата кой съм и да дойдат да ме бият. Казвам каквото мисля, никой не може да дойде да ми търси сметка.

Трай си, има си начини. Не е един. Решат ли да те пипнат, ще го направят. Точно тия тримата, дето са го пребили, не ми се вярва да ги разбират, но знае ли човек. Може би са нещо приятели във фейса. Почти съм убеден, че скандала е бил за някой от снощните мачове. И при нас по запалените се заяждаха доста.

Няма начини. Намери ми IP-то, след това адреса, позвъни на вратата. Ще пием по бира, а може и няколко. За мачове може и да се поскараме, но няма да се колиме. Тук става въпрос за хора, които се познават в реалния живот и в социалните мрежи са прекалили с думите.

Да има начини - ако са от държавна сигурност или полицията могат да те намерят. Не знам обаче откога там наемат 16-17 годишни.

Побоят е православна добродетел!

Побоят е соросоидна добродетел

Православна е, пъ!

путлеристи пребиват момче!

Станахме като Тексас. Не знаеш,на кой ъгъл ще те убият. Всеки с някого се саморазправя. Гот,бе-американски модел.

То пък из диктатурите пърхат едни херувимчета.

Не е американски модел. Селски модел е. В америката оръжието е разрешено.... Тука се насират от страх и не е разрешено.

Ако ходиш в щатите иди нощем в някой черен квартал но сам дори с пистолет или нож в джоба да те видим колко минути ще удържиш. Там вечер важат законите на джунглата а с полицията се водят сражения като в сирия.

Ммм дааа, америка е единствената бяла държава където е рзрешено всеки мухльо да носи оръжие. Сега имаш два варианта - или целия свят са селяни а американците единствени са граждани, или си сбъркал кое е селския закон.

в тексас точно е супер мирно дори не се краде

Кога си бил в Тексас? Май познанията ти за САЩ са само от холивудските екшъни.

Те затуй са направени социалните мрежи. Да предизвикват социални събития.

СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ са създадени за отдушник-именно за да се предотвратяват социални събития...

Не съди за да не бъдеш съден. Показвай милост за да ти се покаже милост. Бъдете разумни и кротки като гълъбите, защото кротките ще наследят Земята. Страха от Бога е начало на мъдростта. А смирението пред вечната правда на Господа, и сикреното покаяние за нашият греховен живот ни водят към освещение и спасение с могъщата подкрепа на нашият единствен Спасител Исус Христос и Светият Дух. Без Бог умираме първо духовно и после физически. Но Господ не благоволи в смъртта на нечестивият. Затова ни казва да се отвърнем от лошите си пътища в правда , любов и мир през вечността. За съжаление тези млади хора не познават характерът, волята и спасителният план на нашият свят Създател, защото системата на Вавилон се старае да скрие тази спасителна истина от тях, за да служат на тленният човек, вместо на нашият вечен Създател.

..Затова ни казва да се отвърнем от лошите си пътища за да живеем в правда, любов и мир през вечността.

Еи затова такива доказано тъпи прости и некадърни народи като начело с нас българите трябва да ни управляват диктатори и то с твърда ръка и тояга да са на нивото на великия СТАЛИН само тогава ще ни вкарат в правия път иначе ние простия български народ не можем да съществуваме при демокрацията

Така боят ще бъде официална държавна политика. Бития вкараха ли го в правия път?

във феисбук влизам веднъж месечно и много рядко пускам нещо, настроиките ми са изключително прикрити, никои непознат не вижда нищо, но ми прави впечатление, че болшинството хора са наивни и показват целия си личен живот на целия свят, от любопицво съм гледал чужди лични снимки на непознати наивници.

Сигурен ли си че никой непознат не вижда нищо?

Защо да е сигурен? Човека явно е с критично мислене и знае какво прави, за разлика от малоумниците които си изплюват целия живот по интернет. Та въпросът ти нещо не е на място, ако си мислиш че ще уплашиш някого с него.

Битият е бил Щерев.

Един предлага мечове, друг предлага застраховки.... А не е ли редно , дори когато спорим да използваме аргументи, а не обиди?

Сега, тези малки ИЗРУДИ няма да ги съдим, защото са малолетни!

Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР

ако не си вадите хляба с лъжи, сте завършен кретен.

Вади си хляба със ... застраховки, т.е. пак с лъжи.

Искаш да кажеш "хем нищо няма да получите в случай на нужда, хем зстрахователят ще спечели сума пари без да е изработил и една стотинка".

Друг път д си държи езика зад зъбите...Ако все още са му останали такива...

Катана (на японски език 刀 - меч) e двуръчен издължен японски меч с дължина 95120 см (самото острие е с дължина около 70 см). Заедно с късия меч уакизаши влиза в комплекта с въоръжение на самураите. - Цена 200 лв, като е стиснат за тия пари нека го бият

дължина 95 - 120 см

обикновено тъпчовците ходите на престрелка с ножове! а всеки нож над 6 см , уружие! спрей, нервнопаралитичен , безотказен цена 5 лв.

сума ти хора съм пръскал с такова и никой не се е парализирал, бършат сълзите и пак скачат на бой ...

Проверих. Срещу калашников не действа.

Много хора, скрити зад монитора си мислят, че са анонимни. Пишат някоя глупост и като видят, че няма последствия за тях, зареждат л.0мета и почват яко да цвъкат наред. Но когато нещата станат пак очи в очи и стават пак мишки.

Едва ли този си е мислел, че е анонимен. Все пак сигурно разпраата е станала във фейсбоклука, който е неанонимна мрежа. По-скоро - усещането е било, че няма да му дойдат на гости и може да си ги псува от разстояние. Но това са женски работи - и двете неща. Както да ругаеш от разстояние, така и да хванеш още двама и да ходите да се саморазправите с един.

Единствено второто е вярно - трима срещу един, много МЪЖКО!

И те са анонимни. Поне за 90% от населението.

Виждам че някой елементи са докачливи на сороси,айде нека да прочетат някоя добра новина или да гледат по телевизията нещо позитивно и тогава да се обиждат,промиването на плиткоумни мозъци върви успешно,сорос е доволен,нали така мамините разни там политкомисари и правещи се на важни рработодатели ровещи по кофи глупаци за грантове

Цели орди народ, транспонирали работата си от видните постове на ДКМС, пионерски и партийни организации в съвремието ни. Те друго не са учили. Друго не са виждали. Друго не могат да "правят".

Какъв Сорос, бе доносник...Може би си писал доноси срещу най-близките си хора...

Сори бобчо,но съм на такива години че когато са закрили дс аз съм се раждал,а виж ти май си запознат с доносите и се обиждаш на сорос

Виждам че някой елементи са докачливи на сороси,айде нека да прочетат някоя добра новина или да гледат по телевизията нещо позитивно и тогава да се обиждат,промиването на плиткоумни мозъци върви успешно,сорос е доволен,нали така мамините разни там политкомисари и правещи се на важни рработодатели ровещи по кофи глупаци за грантове

И къде намеси в тази новина Сорос, не ни стана ясно? Да не говорим...че големите бабаити са все псевдопатриотите, великите мъже - православни християни и т.н. и т.н. войводи и др. Соросоидите, нали са всичките гейове? Как ходят да се бият? Пак не става ясно. Абе...да се хейти по соросоидите и да се обвиняват за ввсяка наследена ни от комунизма селяния.

В тая държава всичко над 13 трябва да се съди като възрастен! Наказанията за възрастни трябва да се утроят и да се натрупват. А ако някой под 13 извърши тежко престъпление и той трябва да се съди като възрастен. И на тая страна й трябва истински смел политик, който да направи тези реформи. Обаче и трябва интелигентен народ, който да го издигне, а не като сега да вдига популисти-лицемери като Сидераста, Свининова и Тиквоча - демек цялата сегашна парламентарна сган!

А на теб ти трябва психиатрично заведение. Дай направо и бебетата да ги съдим по бързата процедура, щото някъв психар иска да си избие комплексите.

Жимби, чехъл, върви се прави на отворен в нета в раССия или китай да видиш едни сороски медии!

Жалък си, жалък, соросоиде!

дкми

И ние сме се били като по-малки, ама такива простотии не е имало - трима на един? Обикновено - като се скарахме с някой се биехме един срещу един, а двете компании (на двамата участници в боя) седаха и гледаха от страни и "надъхваха" своя човек. После, ако теб те набият - твоите приятели те бъзикат, ако другия го набият - неговите приятели го бъзикат, и всичко приключваше така. И обикновено имаше уговорка - боя е например "до кръв" - ако на някой му потече кръв от устата, носа например - веднага биваха разтървавани. А сега като всичко останало - са извратени гадове, които скачат 10 на 1 и са големи герои...

мухльо, личи си ясно че никога не си се бил а си се измъквал като пръдня ...носихме ножове и си изливахме боксове от олово, ходехме по кварталите да си отмъщаваме, всяка есен след края на ваканцията имаше постояно пребити, даже и убити

Завъртай ве монец!

На попа най-вече се събирахте да пушите разни забранени вещества. За съжаление последствията са необратими, както се вижда.

дкми

Педалчета с боксове и ножове винаги е имало! За такива правилото не важеше и биваха смилани от бой винаги! Както и ако посмееше да ни нападне циганин - тогава няма враждуващи, няма приятели - всички срещу него. Аз в случая не говоря за гниди като тебе, а за "нормален" бой между 16-18 годишни хлапетии - примерно за момиче, защото другия "гледал лошо" - абе такива неща. Станали нещо - боя винаги е бил "1 в 1", и никой не си е позволявал да се меси, както и никога не е имало нищо повече от разбит нос или спукана устна. Говоря в масовият случай, а не за путките като теб, които си решаватпроблемите с божове и боксове. А с оловния бокс един като тебе не уцели, и си удари ръката в стената... няма да ти казвам какво му се случи после като се сплеска оловото и му се заклещи на ръката.

Подъл народ се е навъдил братко. И това са нашите деца, не твоите и моите, но децата отгледани от гастарбайтерски баба и дядо, разни други социопатични екземпляри 'живеещи' в интернет. Незнам как ще се продължи с тези младите. Но съм сигурен, че има и между тях читави - просто трябва да се открият и да им се даде път, ан тях да помогнем. Това е задачата, ако искаме да има България. А ние искаме.

подъл народ си бехте от самото начало, партийни секретари и останалите мижитурки

Гледането на порно и слушането на чалга и промиването на мозъка от сороските медии до това води,трима келеши претрепали друг келеш понеже във фейсбука са великите мъже,а иначе са точно като сороски псета,ровещи по кофите

Доста си малоумен...

типично е за обитателите на планетата на соросоидите и путинофилите. в тяхното измерение има място само за плоскости и още не могат да броят до три.

А бе съдейки по издиханието ти,ти май по плиткоумен от него щом не можеш и да му отговориш а само мъмлеш

тъпи, човека е работил на две места, или скумонделският ти мозък не може да го осъзнае това?

Я ми преведи думата скомунделски,поне да ви избираха грамотни бе козяшки мех

Сега кажи, че Дир, Труд, Дума, всичко от Пеевски и т.н. са Сороски медии... да ти се посмеем добре!

Пик,Близ, секири, брадви, будни ери и т.н. пеевски боклук все са ''сороски медии'' ако питаш тролчето по-горе.

И очаквате от следващото поколение да възроди държавата? Смешна история.

Не чакаме от гоите да възраждат нищо, а да бачкат. А са гоии, защото сами така се поставят!

Кой бе, кой щи бачка на тебе, смехурко? "Гоите" избягаха в чужбина, ще бачкат за по-умни шефове.

Вулгария е резерват на подчовешки същества. Диви,зли, безкрайно малоумни. Цялата тази говняна територия е за вторични суровини...

Как ли да наречем създанието произлязло от тая "говняна територия"???

Анонимни ли! ХАХАХАХАХА за 500лв мога издиря всеки плюмчо тука!

За това написах "що годе анонимни". Кой ще тръгне да ти дава 500 лв, за да му намериш някой. Докато го намериш , ще му мине яда. Ама ако се знаехме, тези които обиждат дали щяха така смело да обиждат,а?

Не му вярвай на тоя. Той не може да си намери п.и.ш.к.а.т.а като ходи до к.е.н.е.ф.а, ще ти намери адреса. Хвалипръцко.

Как е якоруда светиш като бивш политкомисар

Айде намери де.

И как мислиш ще стане това? примерно това го пиша от общестен wlan? Много си повярвахте някои.

Гледам някой тук ми е махнал поста с който предизвиквах майора да ме намери. Така де, да не се излага човека, че е казал пък, виж ти, не може си изпълни заканата. И то при положение че или той самия е модераторче или има ортаци тука, да му измиват срама.

Добре, че във форума на Дир-а, сме що годе анонимни, защото има няколко елемента, които обиждат за щяло и нещяло. Вероятно щеше да им "излезе късмета".

биячите, както и потърпевшия. Тъпи селяндури точно като пишман шофьорите - взели по един трасляк, по един лаптор и мислят, че са вече академици и участници в рали. Пази Боже сляпо да прогледа.

Чета новините всеки ден. Готови сме. Само трябва да легализират продажбата на оръжие. Сакралното "Как ще ги стигнем американците" най-накрая ще намери своето приложение.

Този път майтапа че ще те намерят по ай пи-то не се е оказал майтап

Дразги във Фейсбук, кво айпи те гони?

Че жертвата работи стана ясно. Ама тези тримата "бабаити" какво работят? Ако се окаже, че взимат помощи или са на издръжка на мама и тати, да се възстановят незабавно трудово възпитателните лагери! Явно липсата им оказва влияние!

Това не мога да го разбера :) Вместо да се опиташ в интернет да покажеш най-доброто от себе си.Ти показваш какъв глупак си !!!

Ми то, квото имаш - това показваш.

какво по-добро от това ??? По-практично ли е да го разбереш с потрошена захапка, след половин година на попара, примерно !? Проумяването на собствената тъпота е практическият момент, в който протича еволюцията на всичко живо по тази планета.

Всички си избиваме комплексите тука, това се вижда от постовете. Какво да се прави, обществото ни е направило такива. Повод за размисъл.

Цялата държава включително и София е едно голямо маймунско село,с което се гаври цяла Европа,а Б.Б.им се кланя и казва, че сме много стабилни на балканите (със 180лв.мин.пенсия).Браво!

страничен ефект от маймунизацията на обещството. Но вместо да подчертаят значението й, боклуците го ползват за да си озаконяват цензурата.

Големи бабаити. Събрали се 3-ма да бият един. Браво.

Ами съотношението 1:1 не гарантира бързи и сигурни резултати. Практични хора, кво толкова. Да ги накараш някаква работа да свършат в 12 часа ще ореват маалата, ама за бой стягат багажите на момента.

родният фашизъм .с фашисти и комунисти демокрацията ще дойде на кукувото лето .

за 1-ви път откакто пишеш, да ти цъкна плюс

Защо от ежедневието на нашите села правите новина?! "Пребили младеж в селска дискотека" - че те затова ходят по дискотеките, бе! Който не вярва да отиде на дискотека в чуждо село. Да седне сам на маса и да не вдига поглед от земята. ..5..4..3..2...1 - пребит!

Ох..., много бавно броиш, мацка...

За да се зомбирват хората и да не забравяш колко си "мизерен". В БГ стават и доста хубави неща, страната е с адски потенциал. И възможностите за успех са повече от всякога. Просто, явно наистина някой не иска интелигентни хора, затова се и развъждат циганите.

и интернет ви дадоха и компютри ви дадоха а вие си останахте маймуни

Кои са тези дето НИ ги дадоха? Ти кухар ли си бе, соросоидна маймуно!

маймуните са се припознали и се се почувствали засегнати явно

Тоя пак сам си набичи 10 плюса за една минута!

Повече от един плюс или минус можеш да си сложиш само ако си регистриран.

Аз си ги купих и интернета и компютъра. На теб за да тролиш ли ти го дадоха?

Ох, как си го казал само, немога по-точно да го напиша!