Коментари - Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища | Днес.dir.bg

Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища

Изолацията води до бедност, затова е важно да се строят магистрали, газови връзки, мостове. Пътната инфраструктура на Северна България ще е тотален приоритет за следващия програмен период. Искаме още два моста на река Дунав. България ще бъде променена до 2020 година.

Обратно в новината

Коментари - Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища | Днес.dir.bg

Коментари

Развинтеното въображение на този тежко болен човек, нямат абсолютно никакъв смисъл и реално основание.

Тъкмо ще ги построим тези мостове и ще започнат да се отварят едни дупки не ти е работа. Ама на кой му пука? Нали дума ДУПКА не прави, та карай да върви.

За палмовото масло - въобще не се съмнявай. Вярно е . Нали за това разрешиха да се използва в млечните продукти.На времето Петър Стоянов вкара от САЩ два кораба с гигантски пилешки бутчета с изтекъл срок и ние ги изядохме. Сега някой мутраген с бяла якичка ще си направи бизнесас палмовото масло и т.н. Те затова се борят за власт - да гювечат.Гласувайте на 12 май - за да могат да лапат.

деер

50 млн за кучета, 2 милиона за оценка на турския интерес.... Кога по нашите пътища ще се превозват български продукти?...Това за 30 хил. тона палмово масло , вярно ли е?...

Смешника пак се изказа неподготвен. А сега по същество първо моста при Русе -Гюргево(на румънски Джурджу) е построен с парите на СССР за да може бързо да се дислоцира Червената армия при конфликт, второ моста при Видин е подходящ само за пътуващите към Украйна Полша и прибалтика, трето и най важно НАЙ прекият път за Западна Европа е през Калотина Белград Загреб Виена или Калотина Белград Будапеща Братислава Прага Берлин . ЕЕЕЕ изниква въпроса за чий к ни е моста при Видин, трябваше София Калотина да е магистрала по високи такси за тировете и пей сърце.

По време на Римската империя е имало общо 6 моста над Дунав по различно време.

Оправете улиците бе г-н Расиме. Ние ти обещаваме, че ако оправиш улиците около нашия блок у Люлин няма да излизаме на протест рещу тебе. За чий са ми скоростни магистрали като не мога да се прибира от рейсовата спирщка до жилището, а трябва да газя кал до глезени.

Роско говори глупости. Трябвало да наддоговори за 140%, за да получи за 100%. Говори глупости, кото че не е работил в Германия. А кой знае на какво ниво е работил там, щом разсъждава така. В западна Европа, каквото договориш, това получаваш и това трябва да изпълниш и само се опитай да не изпълниш това за което си получил и както си се договорил и то по техните стандарти. Ще те скъсат от неприятности.

Осигуряваме зелена светлина за строителната мафия, поради факта, че балон на недвижимите имоти се спука. Сега ще надуваме този на пътищата, за да осигурим размах на строителната мафия. Моля само не турци и катарци. И защо моля са ни чужди инвеститори, щом като парите идват от ЕС? Защо ни е необходима турция или катар като инвеститори? За да лапнат комисионните нашите политици ли. Лошооо седларов /Роско/, лошооо.

деер

Кой ги иска? ... - Турция. Ние нямаме икономика и за един мост с дупка, той искал 4 моста!? .... Една пътека става пътека на поляната, когато вървят хора или животни по едни и същи стъпки. Не ни трябват инвестиции!!!!! Трябва де се освободи българинът да работи според възможностите, а не според рушветите и сме го доказали това в началото на 20 век!!!! Колкото и да е лош "матрялът", той ще осъзнае къде са парите, а не трохите, който ближи от под масата ви!?

...идея да се построят нови мостове още по байтошово време. Но БСС не е давал/БСС-братски съветски съюз/ тъй като реката е естествена преграда срещу западен агресор по време на война. Затова и Дунавмост е вдигаем от румънска страна. БГ е единствена , през която дунава не преминава, а е граница. Будапеща и Виена имат много и красиви мостове. Нашият, за сега единствен, първо е военно съоръжение за танкове и бтеери. Тировете-после. Нови мостове ще има, дори римляните са ги строили с мирни намерения.

До всека липа - мост, до всяка нива - магистрала, до всяка овца - говедо...България - 2020-та.

Тъпунгел на донци,което както и да го погледнеш е по-лошо само от тъпунгел.

..........Искаме още два моста на река Дунав...... А ние искаме теб да те няма комсомолецо. Една позьорска бюрократизирана институция. За какво ни е вице, като функциите могат да се поемат от друг. Лапачи, връвчовци, хрантутници на нашия гръб. Метлаааааа...

ЩЕ

аз искам да построя завод, но няма как да докарвам суровини и да извозвам продукция из странта. Излиза ми скъпо, защото се чупят камионите и нямам бърз излаз за към Европа. За износ на зеленчуци и плодове се сика скорост, за това даже не говорим. Селяндурът му е все едно дали гази дупки с цървулите си, или асфалт. Но на бизнеса не му е все едно. Ако искате работа, трябват пътища и то бързи пътища. Иначе си стойте из кафенетата и ако искате започнете да воните на труп от бездействие. И от глупост.

Стига с тези магистрали, стига с тези високоскоростни отсечки! Българите нямат пари, вие господа ги докарахте до там, да пътувам толкова много!! По-добре оправете второстепенните и третостепенни пътища, защото бедния, 90% от БГ народ там пътува съм своите 20-30г коли, а те се чупят още повече по тези пътища! Велик пример: пътя Гургулят-Сливница: толкова народ пътува по него за да отиде на работа, я до София, я до Сливница. Но коли се чупят, бъбреци се разбиват--не дупки, а ЯМА ДО ЯМА. Къде е кмета на Сливница не знам< питам??? Дори в самата Сливница в посока Гълъвобци е невъзможно да се кара с повече от 5км/ч. Намери кмета пари да смени плочките пред кметството -ТАМ НЯМАШЕ ДУПКИ-а нехае за ЯМИТЕ по пътя!!! КМЕТЕ, къде си? Пътувай само веднъж и после ми кажи на какъв доктор си ходил-за твоите бъбреци или за колата!!! Но при следващата ми бъбречна криза ще си взема медицинско и ще го пратя в ЕС-в Страстбург!

от киде сте идват пари,насата каса празна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Развинтете си съвсем въображението и вместо тунел постройте мост над Шипка! Олигофрени!

Плевнелиев повръща ни се от твойте мъдрости, не ги щем, искаме само да си подадеш оставката и да си тръгнеш, не ставаш за нищо, лъжец и изборен фалшификат си.

Е, тоа е много назад с матриала/не говора за недвижимата собственост ,а за под капата/.Колко моста построихме за 1331 годин бе аланкоолу , без да броим подарения от руснаците-нула.Тва да не ти е вила на Халкидики , ша са мери с корейците , а мола ти се запуши я.

Хлябът от устата на народа взехте за да правите пътища.За което Ви изрита народът. И няма да Ви дойде акълът!

Явно Плявалиев е готвил изказването си за конференцията/т.е. предизборното сборище/ на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!

"... стана известно какви ги поства г-жа Плевнелиева в Туитър: Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкоМЕТ. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите... И това не е да кажеш изпуснала се веднъж, не! Госпожата е рецидивист. Тя е автор на множество подобни диатриби." А ти по акъла на ТИКВАТА се водиш! И на ЦВЪЦКО ЦИЦЕРОНОВ-КАДАФИ!

Това ще строим!!! Още когато започна строителството на Дунав мост 2 трябваше да се строят и ПЪТИЩАТА!!! Вече е късно за такива лозунги. СЪРБИЯ - от война и със заеми, завършва успоредна магистрала, която ще открадне транзитния поток. Тя свързва Гърция с магистралите на Хърватия, Словения, Австрия и Унгария. А ние - ще строим магистрали и пътища до новите мостове на Дунав и ще ги изплащаме с трафика на фериботите. Не, че на хората в Северозападнала България не им трябват пътища, но те не СЪЗДАВАТ БВП. ИКОНОМИКА ТРЯБВА ТАМ. А ГРОБ на всичко отгоре се отказа и от помощта на ЕС за най-бедните региони в Европа. А РУМЪНИЯ кога ще строи продължението им? При спрени европари за пътища!!!! А ти ЧЕХЛЬО забрави ли, че ТИКВАТА обеща до 2012 година ДА ИМА МАГИСТРАЛА И ДО СКОПИЕ!!!

да договориш 40% повече от колкото можеш да платиш... страхотна схема... най-напред да се помъчи да спре корупцията...

На обяд се опитах да развия въображение си представих си масата пълна с храни да ама не... Мираж отворих хладилника и той празен вдигнах летвата но от глад не можех да я прескоча.... Докога ще живеем в облаците така с развинтено въображение замислих се сериозно дали лумпените не са по горните етажи рибата мерише от към главата.. Хора четете и между редовете, слушайте внимавайте!

ей педе... ти подлога на бб защо след година след ремонта на дунав мост е на такъв хал-знаеш ли ти колко сме дали за ремонта и сега дупка! дупка трябва в главата на някой кото е дал и взел пари за такъв качествен ремонт. скоро и ти ще поемеш пътя на вожда си!

мостове ли ще ядем?

който каквото иска

изглежда в БЪЛГАРИЯ има много леки жени,че искат да им намерят работни места магистралите които построиха недостигат може би.

Четейки мислите на съпруга на г-жа Плевнелива, се сетих за разказа на Елин Пелин Човекът, за който всички се грижат. "...Заседанието се отложи по случай ваканцията. След два месеца комисията, обновена от лятната почивка, се събра пак. Да се пристъпи към анализа на лицето, за което всички се грижим бяха първите думи на председателя и заповяда на разсилния да го доведе. Ами че той умря каза разсилният. Как така умря? попита председателят. Така, бяхме забравили да го храним. Заседанието се вдигна за следующия път."

:-)))) (Съгласен. За Последно !)

ВАШАТА РАБОТА Е КАТО ТАЗИ НА КУЧЕТО КОЕТО ОБЕЩАВАЛО НА КУЧКАТА ФУРНА С ХЛЯБ ЗАДА Я ОПРАВИ ,НО СЛЕД КАТО Я ОПРАВЕО ВЗЕЛО ДА СИ БЛИЖЕ ОНАЯ РАБОТА И И ОТВЪРНАЛО ЧЕ АКО ИМАШЕ ФУРНА С ХЛЯБ НЯМАШЕ ДА СИ БЛИЖЕ ------ .

Напълно са прави комунягите, че нямаме нужда от нови магистрали. Много по- добре е парите да се влагат в безсмислени проекти като Цанков камък и водното огледало в Кърджали все пак като ожаднеем можем да пийнем по една студена вода. Също така добре е да се вложат милиарди в АЕЦ Белене, нищо, че дори в момента има излишък на ел. енергия. Ще затворим Козлодуй и всичко ще е наред.

Само един дебил може да мисли по този дебилски начин.

А един Папагал не мисли, а повтаря това, което някой му е казал. Симпатизантите на комунягите са папагали с празни тикви.

ТОКУ ЩО ЧУХ,ЧЕ 1-ВИ МАЙ ЩЕ Е РАБОТЕН ДЕН А 7-МИ МАЙ ПОЧИВЕН.Е КАЖЕТЕ МИ ,ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ПОЧИВА НА 1-ВИ А НИЕ НЕ.ЩО ЗА УПРАВНИЦИ ИМАМЕ.ПРАВЯТ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ ,А НИЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВЯТ.

тоя ЦЯЛ свят?

Ама как? Още ли ще ни оправят?

Да ви с.ра на магистралите.

НИЕ ЦЪРВУЛИ НЯМАМЕ,ТЕ ЩЕ СТРОЯТ!ТИЯ ДИБИЛИ НАИСТИНА НЕ СА В ЧАС.АБЕ СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА.

купи си бе

Ма йеди г.вна кат си гладан бре джубре балканско.

ПРОКЛЕТ ДА СИ - ТИ, БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ.

Не са бутайте - има за всички.

Писна ми от глупостит ви - без нормално заплащане на труда , нищо не може да стане...

и заживели щастливи и доволни - КРАЙ

Роска, казах ти аз - ганджата е чук. Удря в мозъка направо. Размечтава се човек.

Ало, Роска, кой ще пътува по тези пътища бе? ...Аааа, гладни и скитащи българи без коли? ....Не карат щото нямат пари? .....Ахаааа, народни представители до избрирателите си! Аха! ...Нека дойдат, само да дойдат....Е сполай ти!

А последните останали хорица по провинцията на кого ги оставяте - на кучетата и циганите. Няма да може да стигнем и да ги погребем. Без пътища означава без държава, от римско време още.

Нали това е целта на пъклените планове - да се ликвидира държавицата ни. Без пътища няма държава.

Още коклко по-бедни може да станем?Нима вече не сме стигнали дъното, г-н президент?

Епа я сум си мноо арно, за каручката ми магистрали не требат, пък и постъпих възможно най-родолюбиво и се споминах веднага след пенсионирането си, за да не тежа на бюджета и да не ме обгрижвате. Само едно недоумявам - бре, чедо, само асфалт ли че ручам, барем за една кофичка "Данон" да беше заделил да дадеш, че да го белким преглътнем туй чудо, че и за зъболечител нема грошове да видиш. С едно чейне цело село се обслужваме. Немой така, и ти ке остарееш скоро, и на тебе че ти каат асфалт да ручаш наместо лебец, па да те видим тогаз кви ше ги разпрааш, чедо. Помни приказката за царот, сино му, мравуняците и житото.....

Не бой се деде, избори идат. Освен млекце ,и по две яйца ще дадем! Та да си ги комплектовате с голата краставица ,дето ви дадохме след предишните избори. :-)

С тия приказки комсомолското секретарче Плевнелиев напомня за вица за бай Тошо: - Тук в селото ще направим мост! Селяните: - Ама то.... няма река.... - И река ще направим! Следващо обещание: - Ще направим детска градина! - Ама то ..... няма деца..... - И деца ще направим! :))))

против съм с пари на изстрадалия български народ, които той ще плаща утре, а тези лумпени ще взимат комисионните и ще си потъркват ръцете, да се прави каквото и да било

Пътя към ада е покрит с добри пожелания

много пати сам казвал сега пак ще повторя.!!! .. тоя господин президента(незнае дали е на земята или на небето за ялост)>! . ще строи ;;откаде пари бее.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ed Hunter

Урааа ще строим! Бравос! А нещо за йедене, или викаш нема нужда, ще го караме на молебени?

Йедението секи си го носи от дома.

Да бе .... "всеки"! ама ...един носи , ..а друг го яде! мнооо станаха готованковците в тая държава ..брато!

Тоя Президент кво разбира от живота въобще, бе?! Долен гербер! Мостовете трябва да се разрушат, да им се извади арматурата и след като се продаде на Вторични суровини да се закупят кебапчета и кюфтаци за гладуващите българи! Ако изберете нашата Партия, разрушаването ще се извърши от държавата с пари назаем, за да не се морят гражданите!

Много правилно си се нарекъл, точно герберите сте красни кухи лейки :)))

Абе той че нищо не разбира, нищо не разбира. ДОбре, че има кой да му пише листчетата, че да може да върже две изречения без грешка. Щото като всяка гробарска калинка и при него има остър дефицит в зад-очната кухина.

Коментари - Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища | Днес.dir.bg

Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища

Изолацията води до бедност, затова е важно да се строят магистрали, газови връзки, мостове. Пътната инфраструктура на Северна България ще е тотален приоритет за следващия програмен период. Искаме още два моста на река Дунав. България ще бъде променена до 2020 година.

Обратно в новината

Коментари - Ще строят още мостове над Дунав и нови пътища | Днес.dir.bg

Коментари

Развинтеното въображение на този тежко болен човек, нямат абсолютно никакъв смисъл и реално основание.

Тъкмо ще ги построим тези мостове и ще започнат да се отварят едни дупки не ти е работа. Ама на кой му пука? Нали дума ДУПКА не прави, та карай да върви.

За палмовото масло - въобще не се съмнявай. Вярно е . Нали за това разрешиха да се използва в млечните продукти.На времето Петър Стоянов вкара от САЩ два кораба с гигантски пилешки бутчета с изтекъл срок и ние ги изядохме. Сега някой мутраген с бяла якичка ще си направи бизнесас палмовото масло и т.н. Те затова се борят за власт - да гювечат.Гласувайте на 12 май - за да могат да лапат.

деер

50 млн за кучета, 2 милиона за оценка на турския интерес.... Кога по нашите пътища ще се превозват български продукти?...Това за 30 хил. тона палмово масло , вярно ли е?...

Смешника пак се изказа неподготвен. А сега по същество първо моста при Русе -Гюргево(на румънски Джурджу) е построен с парите на СССР за да може бързо да се дислоцира Червената армия при конфликт, второ моста при Видин е подходящ само за пътуващите към Украйна Полша и прибалтика, трето и най важно НАЙ прекият път за Западна Европа е през Калотина Белград Загреб Виена или Калотина Белград Будапеща Братислава Прага Берлин . ЕЕЕЕ изниква въпроса за чий к ни е моста при Видин, трябваше София Калотина да е магистрала по високи такси за тировете и пей сърце.

По време на Римската империя е имало общо 6 моста над Дунав по различно време.

Оправете улиците бе г-н Расиме. Ние ти обещаваме, че ако оправиш улиците около нашия блок у Люлин няма да излизаме на протест рещу тебе. За чий са ми скоростни магистрали като не мога да се прибира от рейсовата спирщка до жилището, а трябва да газя кал до глезени.

Роско говори глупости. Трябвало да наддоговори за 140%, за да получи за 100%. Говори глупости, кото че не е работил в Германия. А кой знае на какво ниво е работил там, щом разсъждава така. В западна Европа, каквото договориш, това получаваш и това трябва да изпълниш и само се опитай да не изпълниш това за което си получил и както си се договорил и то по техните стандарти. Ще те скъсат от неприятности.

Осигуряваме зелена светлина за строителната мафия, поради факта, че балон на недвижимите имоти се спука. Сега ще надуваме този на пътищата, за да осигурим размах на строителната мафия. Моля само не турци и катарци. И защо моля са ни чужди инвеститори, щом като парите идват от ЕС? Защо ни е необходима турция или катар като инвеститори? За да лапнат комисионните нашите политици ли. Лошооо седларов /Роско/, лошооо.

деер

Кой ги иска? ... - Турция. Ние нямаме икономика и за един мост с дупка, той искал 4 моста!? .... Една пътека става пътека на поляната, когато вървят хора или животни по едни и същи стъпки. Не ни трябват инвестиции!!!!! Трябва де се освободи българинът да работи според възможностите, а не според рушветите и сме го доказали това в началото на 20 век!!!! Колкото и да е лош "матрялът", той ще осъзнае къде са парите, а не трохите, който ближи от под масата ви!?

...идея да се построят нови мостове още по байтошово време. Но БСС не е давал/БСС-братски съветски съюз/ тъй като реката е естествена преграда срещу западен агресор по време на война. Затова и Дунавмост е вдигаем от румънска страна. БГ е единствена , през която дунава не преминава, а е граница. Будапеща и Виена имат много и красиви мостове. Нашият, за сега единствен, първо е военно съоръжение за танкове и бтеери. Тировете-после. Нови мостове ще има, дори римляните са ги строили с мирни намерения.

До всека липа - мост, до всяка нива - магистрала, до всяка овца - говедо...България - 2020-та.

Тъпунгел на донци,което както и да го погледнеш е по-лошо само от тъпунгел.

..........Искаме още два моста на река Дунав...... А ние искаме теб да те няма комсомолецо. Една позьорска бюрократизирана институция. За какво ни е вице, като функциите могат да се поемат от друг. Лапачи, връвчовци, хрантутници на нашия гръб. Метлаааааа...

ЩЕ

аз искам да построя завод, но няма как да докарвам суровини и да извозвам продукция из странта. Излиза ми скъпо, защото се чупят камионите и нямам бърз излаз за към Европа. За износ на зеленчуци и плодове се сика скорост, за това даже не говорим. Селяндурът му е все едно дали гази дупки с цървулите си, или асфалт. Но на бизнеса не му е все едно. Ако искате работа, трябват пътища и то бързи пътища. Иначе си стойте из кафенетата и ако искате започнете да воните на труп от бездействие. И от глупост.

Стига с тези магистрали, стига с тези високоскоростни отсечки! Българите нямат пари, вие господа ги докарахте до там, да пътувам толкова много!! По-добре оправете второстепенните и третостепенни пътища, защото бедния, 90% от БГ народ там пътува съм своите 20-30г коли, а те се чупят още повече по тези пътища! Велик пример: пътя Гургулят-Сливница: толкова народ пътува по него за да отиде на работа, я до София, я до Сливница. Но коли се чупят, бъбреци се разбиват--не дупки, а ЯМА ДО ЯМА. Къде е кмета на Сливница не знам< питам??? Дори в самата Сливница в посока Гълъвобци е невъзможно да се кара с повече от 5км/ч. Намери кмета пари да смени плочките пред кметството -ТАМ НЯМАШЕ ДУПКИ-а нехае за ЯМИТЕ по пътя!!! КМЕТЕ, къде си? Пътувай само веднъж и после ми кажи на какъв доктор си ходил-за твоите бъбреци или за колата!!! Но при следващата ми бъбречна криза ще си взема медицинско и ще го пратя в ЕС-в Страстбург!

от киде сте идват пари,насата каса празна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Развинтете си съвсем въображението и вместо тунел постройте мост над Шипка! Олигофрени!

Плевнелиев повръща ни се от твойте мъдрости, не ги щем, искаме само да си подадеш оставката и да си тръгнеш, не ставаш за нищо, лъжец и изборен фалшификат си.

Е, тоа е много назад с матриала/не говора за недвижимата собственост ,а за под капата/.Колко моста построихме за 1331 годин бе аланкоолу , без да броим подарения от руснаците-нула.Тва да не ти е вила на Халкидики , ша са мери с корейците , а мола ти се запуши я.

Хлябът от устата на народа взехте за да правите пътища.За което Ви изрита народът. И няма да Ви дойде акълът!

Явно Плявалиев е готвил изказването си за конференцията/т.е. предизборното сборище/ на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!

"... стана известно какви ги поства г-жа Плевнелиева в Туитър: Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкоМЕТ. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите... И това не е да кажеш изпуснала се веднъж, не! Госпожата е рецидивист. Тя е автор на множество подобни диатриби." А ти по акъла на ТИКВАТА се водиш! И на ЦВЪЦКО ЦИЦЕРОНОВ-КАДАФИ!

Това ще строим!!! Още когато започна строителството на Дунав мост 2 трябваше да се строят и ПЪТИЩАТА!!! Вече е късно за такива лозунги. СЪРБИЯ - от война и със заеми, завършва успоредна магистрала, която ще открадне транзитния поток. Тя свързва Гърция с магистралите на Хърватия, Словения, Австрия и Унгария. А ние - ще строим магистрали и пътища до новите мостове на Дунав и ще ги изплащаме с трафика на фериботите. Не, че на хората в Северозападнала България не им трябват пътища, но те не СЪЗДАВАТ БВП. ИКОНОМИКА ТРЯБВА ТАМ. А ГРОБ на всичко отгоре се отказа и от помощта на ЕС за най-бедните региони в Европа. А РУМЪНИЯ кога ще строи продължението им? При спрени европари за пътища!!!! А ти ЧЕХЛЬО забрави ли, че ТИКВАТА обеща до 2012 година ДА ИМА МАГИСТРАЛА И ДО СКОПИЕ!!!

да договориш 40% повече от колкото можеш да платиш... страхотна схема... най-напред да се помъчи да спре корупцията...

На обяд се опитах да развия въображение си представих си масата пълна с храни да ама не... Мираж отворих хладилника и той празен вдигнах летвата но от глад не можех да я прескоча.... Докога ще живеем в облаците така с развинтено въображение замислих се сериозно дали лумпените не са по горните етажи рибата мерише от към главата.. Хора четете и между редовете, слушайте внимавайте!

ей педе... ти подлога на бб защо след година след ремонта на дунав мост е на такъв хал-знаеш ли ти колко сме дали за ремонта и сега дупка! дупка трябва в главата на някой кото е дал и взел пари за такъв качествен ремонт. скоро и ти ще поемеш пътя на вожда си!

мостове ли ще ядем?

който каквото иска

изглежда в БЪЛГАРИЯ има много леки жени,че искат да им намерят работни места магистралите които построиха недостигат може би.

Четейки мислите на съпруга на г-жа Плевнелива, се сетих за разказа на Елин Пелин Човекът, за който всички се грижат. "...Заседанието се отложи по случай ваканцията. След два месеца комисията, обновена от лятната почивка, се събра пак. Да се пристъпи към анализа на лицето, за което всички се грижим бяха първите думи на председателя и заповяда на разсилния да го доведе. Ами че той умря каза разсилният. Как така умря? попита председателят. Така, бяхме забравили да го храним. Заседанието се вдигна за следующия път."

:-)))) (Съгласен. За Последно !)

ВАШАТА РАБОТА Е КАТО ТАЗИ НА КУЧЕТО КОЕТО ОБЕЩАВАЛО НА КУЧКАТА ФУРНА С ХЛЯБ ЗАДА Я ОПРАВИ ,НО СЛЕД КАТО Я ОПРАВЕО ВЗЕЛО ДА СИ БЛИЖЕ ОНАЯ РАБОТА И И ОТВЪРНАЛО ЧЕ АКО ИМАШЕ ФУРНА С ХЛЯБ НЯМАШЕ ДА СИ БЛИЖЕ ------ .

Напълно са прави комунягите, че нямаме нужда от нови магистрали. Много по- добре е парите да се влагат в безсмислени проекти като Цанков камък и водното огледало в Кърджали все пак като ожаднеем можем да пийнем по една студена вода. Също така добре е да се вложат милиарди в АЕЦ Белене, нищо, че дори в момента има излишък на ел. енергия. Ще затворим Козлодуй и всичко ще е наред.

Само един дебил може да мисли по този дебилски начин.

А един Папагал не мисли, а повтаря това, което някой му е казал. Симпатизантите на комунягите са папагали с празни тикви.

ТОКУ ЩО ЧУХ,ЧЕ 1-ВИ МАЙ ЩЕ Е РАБОТЕН ДЕН А 7-МИ МАЙ ПОЧИВЕН.Е КАЖЕТЕ МИ ,ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ПОЧИВА НА 1-ВИ А НИЕ НЕ.ЩО ЗА УПРАВНИЦИ ИМАМЕ.ПРАВЯТ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ ,А НИЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВЯТ.

тоя ЦЯЛ свят?

Ама как? Още ли ще ни оправят?

Да ви с.ра на магистралите.

НИЕ ЦЪРВУЛИ НЯМАМЕ,ТЕ ЩЕ СТРОЯТ!ТИЯ ДИБИЛИ НАИСТИНА НЕ СА В ЧАС.АБЕ СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА.

купи си бе

Ма йеди г.вна кат си гладан бре джубре балканско.

ПРОКЛЕТ ДА СИ - ТИ, БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ.

Не са бутайте - има за всички.

Писна ми от глупостит ви - без нормално заплащане на труда , нищо не може да стане...

и заживели щастливи и доволни - КРАЙ

Роска, казах ти аз - ганджата е чук. Удря в мозъка направо. Размечтава се човек.

Ало, Роска, кой ще пътува по тези пътища бе? ...Аааа, гладни и скитащи българи без коли? ....Не карат щото нямат пари? .....Ахаааа, народни представители до избрирателите си! Аха! ...Нека дойдат, само да дойдат....Е сполай ти!

А последните останали хорица по провинцията на кого ги оставяте - на кучетата и циганите. Няма да може да стигнем и да ги погребем. Без пътища означава без държава, от римско време още.

Нали това е целта на пъклените планове - да се ликвидира държавицата ни. Без пътища няма държава.

Още коклко по-бедни може да станем?Нима вече не сме стигнали дъното, г-н президент?

Епа я сум си мноо арно, за каручката ми магистрали не требат, пък и постъпих възможно най-родолюбиво и се споминах веднага след пенсионирането си, за да не тежа на бюджета и да не ме обгрижвате. Само едно недоумявам - бре, чедо, само асфалт ли че ручам, барем за една кофичка "Данон" да беше заделил да дадеш, че да го белким преглътнем туй чудо, че и за зъболечител нема грошове да видиш. С едно чейне цело село се обслужваме. Немой така, и ти ке остарееш скоро, и на тебе че ти каат асфалт да ручаш наместо лебец, па да те видим тогаз кви ше ги разпрааш, чедо. Помни приказката за царот, сино му, мравуняците и житото.....

Не бой се деде, избори идат. Освен млекце ,и по две яйца ще дадем! Та да си ги комплектовате с голата краставица ,дето ви дадохме след предишните избори. :-)

С тия приказки комсомолското секретарче Плевнелиев напомня за вица за бай Тошо: - Тук в селото ще направим мост! Селяните: - Ама то.... няма река.... - И река ще направим! Следващо обещание: - Ще направим детска градина! - Ама то ..... няма деца..... - И деца ще направим! :))))

против съм с пари на изстрадалия български народ, които той ще плаща утре, а тези лумпени ще взимат комисионните и ще си потъркват ръцете, да се прави каквото и да било

Пътя към ада е покрит с добри пожелания

много пати сам казвал сега пак ще повторя.!!! .. тоя господин президента(незнае дали е на земята или на небето за ялост)>! . ще строи ;;откаде пари бее.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ed Hunter

Урааа ще строим! Бравос! А нещо за йедене, или викаш нема нужда, ще го караме на молебени?

Йедението секи си го носи от дома.

Да бе .... "всеки"! ама ...един носи , ..а друг го яде! мнооо станаха готованковците в тая държава ..брато!

Тоя Президент кво разбира от живота въобще, бе?! Долен гербер! Мостовете трябва да се разрушат, да им се извади арматурата и след като се продаде на Вторични суровини да се закупят кебапчета и кюфтаци за гладуващите българи! Ако изберете нашата Партия, разрушаването ще се извърши от държавата с пари назаем, за да не се морят гражданите!

Много правилно си се нарекъл, точно герберите сте красни кухи лейки :)))

Абе той че нищо не разбира, нищо не разбира. ДОбре, че има кой да му пише листчетата, че да може да върже две изречения без грешка. Щото като всяка гробарска калинка и при него има остър дефицит в зад-очната кухина.