До 8 г. затвор за ексшеф на ЦРУ

Бившият директор на ЦРУ Дейвид Петреъс се призна за виновен за небрежност във федерален съд по обвинението в изнасяне и съхраняване на секретна информация.

Обратно в новината

Коментари - До 8 г. затвор за ексшеф на ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американски престъпници като този са си направо за смъртно наказание!

а въпросната Пола Бродуел пък е предавала информацията на Руското Посолство :) Едно добре оформено дупе...туй е цената на шефа на ЦРУ :)

Айде пак лява пропаганда. Петреъс получи 2 години условна присъда и глоба от $40,000. Достатъчно, за да му държат устата затворена до края на мандата на 0бонго.

И къде я видя тази лява пропаганда? Бил осъден ми хубаво, ние тука един не можем да осъдим заради вресльовци като теб, като хванат някой и почват да пискат че било политическа поръчка и изведнъж се разболяват.

я прочети пак заглавието "До 8 г. затвор за ексшеф на ЦРУ" къде са 8 години затвор, къде са 2 години условна присъда не се изказвай неподготвен скандалът с Петреъс стана по повод на издънката в Бенгази. историята с любовницата беше по времето, когато Петреъс командваше ам. войски в Ирак. осирането на 0бонго в Бенгази беше Септември 2012, когато Петреъс беше шеф на ЦРУ политическа поръчка, както и да го погледнеш

Малко му е на тоя, трябва всичките фашисти които строят тайни концлагери, подслушват всички, организират преврати и атентати в Европа и къде ли не, да са с доживотни.

Генерал Петреъс беше командуващ войските в Ирак. Кален строеви офицер, който се издъни с някаква шуврантия, което не е нито ново нито последно. Слаб ни е ангела, когато ни замирише на тка.

Точно Петреъс обърна войната в Ирак в полза на американците. След което 0бонго осра всичко, като изтегли цялата американска армия.

Когато създал човека (мъжа) Господ му казал "давам ти две глави, едната за да мислиш, а другата за да се кефиш, но едновременно не можеш да исползуваш и двете, защото имаш кръв, достатъчна само за едната".

Има закони и те се спазват за разлика от България. Затова държавата е световна суперсила, а България е световна клоака управлявана от комунистическите мутри.

Значи Серго Станишевото требе да лежи по0 год., защото при неговото деяние има умишленост при злоупотреба с власт. Я сега видните бълг. юриспруденти да се изкажат компетентно по въпроса (сещаме се за един такъв - Герджиковия).

Требе да лежи поне 10 год.

Поредния мъж унищожен от жена... биографична книга, ужас. Това жените са опасна работа.

Като има лековерни и глупави мъже! Жената не трябва да бъде превръщана в средство за избиване на комплекси, какъвто е общият случай.

А Сергей Станишев с 'изгубените' секретни документи кога ще е в затвора? Ех.. че добре ще му дойдат 8 годинки..

Тъжно но факт

Какви хора; Осъждат го на затвор а геи Станишев продаде документите на мутрите и с подкрепата на Андрешко от Банкя отиде в Брюксел да прави компания на Бареков. Браво на избирателите че ги търпим така и изглежда избирателят е умника а ? ?

Харесва ми коментара ти,но какво общо имат избирателите?Тоя също е назначаван без избиратели при това ,но имат правосъдна системаи мръднеш ли против интересите на страната дупе да ти е яко ,без значение дали си давид петрешков,или любовницата му!

Не е много ясна причината за вендетата срещу ген. Петреъс. Не вярвам да е само заради любовницата му.

за един интелигентен и образован човек е присъщо да се самообвинява, по-вероятно и в американското правораздаване има гнили ябълки

Има пълна свобода на действие, да се разжалва позорно от армията, да се смъкнат всичките му нашивки, да му се отнемат медалите, пълна конфискация на имуществото, парична глоба, доживотен затвор А, и книгите му да се изземат и забранят в библиотеките.

Гъз глава затрива. Във всякакви варианти.

хаха смях в залата...

Ето това е съд. Следващия ще си помисли, преди да прави някоя глупост. Това е страшна издънка на американското разузнаване.

Хе, че те в Америка вземат и Лупи и Цветанов да опандизят, в какъв свят живеем да нямаш доверие на своите!

- кога? А Цацаров...Кога?

мдаа.... явно и сега путин е виновен. Да се наложат още санкции на русия. ))))))

Тъпо!!!

Що?

Не е късно да се провери и компютъра на Моника, защото така и така не се намериха документите на Сергейчо.

обаче женската е страшна. разбирам го генерала

Шегуваш ли се?! Тая мъжкарана ...

Ако беше председател на ПЕС нямаше да му се налага да се признава за виновен!!!

не може всеки да председател на пес :)

Няма да има никакъв затвор, а наказанието ще е до 2 години пробация и глоба. Аз четох в Yahoo, тези тук не са го преписали от достоверен източник.

Важен е фактът, че разследван, осъден и не на последно място, мъжки се е признал за виновен... което не е възможно по нашите ширини!

случаят показва, че ние, момчетата, трябва да мислим предимно с горната си глава

То че така трябва - спор няма, ама правим ли го? Май не, уви...

Е, долната за какво е?