Коментари - Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му | Днес.dir.bg

Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му

Софийски градски съд и Сливенски окръжен съд са наложили обезпечителни мерки за възбрана и запор върху имущество на стойност над 4 100 000 лв. на станалия известен с аферата „Батко и Братко“ Веселин Георгиев и неговата съпруга.

Обратно в новината

Коментари - Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му | Днес.dir.bg

Коментари

Ще повярвам,че има справедливост ако тази държава започне да прилага китайски методи за наказване на корупция и злоупотреби.Вярно е,че ще понамалеем още като население,но за сметка на това нещата видимо ще потръгнат или поне затъването ще намали скоростта си.Този мушморок причини щети за над 350 млн.лв. ,като си присвои чрез схемата "от държавния джоб в моя" поне 30 млн.Как е делил с братята си не знам,но това не е 4-5 милиона колкото са запорирали.Явно другото е скрито или изнесено,или е платил добре и ще се измъкне с условна присъда и 10% от откраднатото.Ако държавата имаше за цел да наказва измамите то вече щеше да е сторено.Явно не това е целта,а напляскване на всички които се издънят или не снесат където ,колкото трябва.За това не очаквам справедливост нито в този нито в който и да е случай на далавери с наши или евро- пари

Не ни будалкайте със запори и мижави милиони! Това не ни топли и храни най малко!!! Ако ще отнемате откраднатото,направете го!!! Те заслужават наи тежки наказания на фона на мизерстващите хора и злепоставянето на България пред европейския съюз. Четем колко милионери има в България и се чудим това не се ли вижда от управлявящите или-Гарга на гарга око не вади!!!!!

Хайдееее, ред е на тимаджийте , петролните шейхове, колекционери на национални ценности и т.н.

парите са от не построените пътища които се водят че са направени=например пътя между РАЗКЛОНА ПОЛСКИ ГРАДЕЦ-МАЦА-ОВЧИ КЛАДЕНЕЦ И ПОЛСКИ ГРАДЕЦ-ТОПОЛОВГРАД =ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ ГОДИНИ КАКТО БИНДЕРА ГИ РАЗКОПА И НЕ ГИ НАПРАВИ =ЕТО ТАМ ДА ТЪРСЯТ ПАРИТЕ

ДАНО НЯКОЙ ОТГОВОРЕН СЛУЖИТЕЛ ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА И НАЙ-ПОСЛЕ ДА НИ НАПРАВЯТ ПЪТЯ=ЗА КОЕТО ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

Аз пък имам претенции към държавата! Щом вземе тези милиони от "Батко" ,да ми върне за пет години /или за периода,през който е правил далаверите/ парите ,които съм дал за купуване на винетки,защото явно е,че не са отишли по предназначението,за което са ме будалкали,че ги давам!!!!!

Много добре но късно.Не е ли време за Цецо-кумецо за да не стане и там късно.

кuде е миронов колко народ умря заради него nа флорида харчи си милионите и не му пукаа ние само си приказваме

куде са осудените банкери в америка само да се приказва харчат милионите за коли апартаменти кусти по флорида

Запорирани са само 4 млн. лева. Толкова са останали в бедния братко. Другите са в Станишев, царя, Доган...

Крумовите закони трябва да се въведат! Откраднал веднъж-резни му ръчицата до китката, втори път откраднал - до лакета. Хем няма да смее трети път, хем крадците отдалече ще си личат. Изнасилил - резни му го- па му тури катетър по здравна каса. Излъгал - отрежи му езика!Ей от такива закони имаме нужда, за да се оправим. и всяко наказание да става на площата за страх и назидание!Пък нека ни кажат от Европа , че нарушаваме "човешките" права.

Лау.Тогава "държавната кола" трябва да ни я упавляват безръки,да ни "оправят" безкри,а парламента трябва да е нямо кино.

Е, ако и тогава ги изберем безръките и с отрязаните езици, сами сме си виновни. Ха, че идат скоро избори, мислете му!

tosho

Може ли някой да ми отговори ? ВСЯКА ВЕЧЕР В СВОЕТО ШОУ СЛАВИ ТРИФОНОВ "ПЛЮЕ" И СЕ ПОДИГРАВА С БОЙКО БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ ИЛИ ДЯНКОВ, ВЕЧЕ 3,5 години. ВЗЪМОЖНО ЛИ Е НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА ПЛАЩА НА СЛАВИ ЗА ДА ИЗЛИВА ВСЯКА ВЕЧЕР ПОМИЯ? И КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ ?

Още от времето, когато Слави правеше същото с Костов, а едновременно с това взимаше пари от Овергаз съм изпитвал вашите подозрения, но... Най-смешното е, че фирмата на големия патриот 7/8-ми е офшорка и Маркуча плаща в България по-малко данъци от чистачката на фирмата ни.

tosho

БЛАГОДАРЯ МУНЧО ! ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ОТГОВОРА.

Бизнесменът Огнян Дермански осъди Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, по-известна като комисията "Кушлев", за сумата от 12 500 лева. Тази сума бе изплатена от държавата като разноски по спечелено дело срещу комисията за незаконно наложени запори върху имуществото му. Дермански заяви, че това е логично следствие на престъпното и избирателно поведение на държавните органи спрямо него и семейството му.Единствената цел на наложените запори била да бъде блокирана дейността на фирмите му, за да могат да се облагодетелстват други - приближени до властта, дърводобивни фирми в региона. Това е втори съдебен успех на бизнесмена от Ловеч в рамките на една година. След като бе арестуван през 2010 г. вследствие на шумно отразена акция срещу организираната престъпност в региона и бе нарочен за бос на "дървената мафия", през 2012 г. Огнян Дермански бе признат за невиновен по повдигнатите му обвинения. Това е и причината Дермански да очаква да спечели още две дела срещу държавата: за причинени вреди от недоказаните обвинения на прокуратурата в Ловеч (съгласно закона за отговорността на държавата за вреди, причинени на гражданите) и пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Огнян Дермански заяви още, че част от сумата ще бъде дарена на деца, лишени от родителски грижи, за да може да се намери нещо смислено от водените срещу него "знакови" дела.

само 4 милиона били запорирани, но поне нещо се опитва да направи това управление, нали, предишните и 4 стотинки не са отнели от крадците, само раздаваха държавни земи на приятелски кръгове

ЩОМ Е КРАДЕЦ- В ЗАТВОРА,ДА МУ ОТРЕЖАТ РЪЦЕТЕ И ИМОТИТЕ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА!!

Сега започва уточняването на имотите - КОГА СА ПРИДОБИТИ!!! Преди 2002 година или след това. В резултат на което запорираното може да се окаже по-малко!!! Закон приет от ГЕРБ (ако помните). Нивите ако се окаже, че са от реституция какво правим!!!!

Ах, тези 'забравени' Значещи Нули ! -------- Виждам цунами. Съвсем близко.

А бе Батко от БСП нещо много бързо го скрихме от всички категории нещо а? От Позитано ли се обадиха да го скрием Батето? Бойко една дума да каже и го държите с месеци на централно место да го плюят на воля, а гафовете на БСП след 5 минути и ги крием измежду безличните съобщения, никой да не ги вижда! Само БСП! Е точно това се нарича независими медии!

КОМУНДЕТАТА СА ПАТОЛОГИЧНИ КРАДЦИ. КЛЕПТОМАНИ. ОТ МАЛКИ ГИ УЧАТ, ЧЕ КРАЖБАТА Е НЕЩО НОРМАЛНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ТАРИКАТ И ДА ПРЕЦАКАШ ДРУГИТЕ. КЪЛНАТ СЕ В ИМЕТО НА НАРОДА, А ГО КРАДАТ КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КРАЛ. ЛИДЕРЧЕТО ИМ СТАНИШЕВ ОТКРАДНА МИЛИОНИ ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА. ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ. ЕЙ ТОВА ГИ СВЪРЗВА КОМУНДЕТАТА В СВЕЩЕН СЪЮЗ - КРАЖБАТА И ДАЛАВЕРАТА...

Бойко Борисов само да каже по някой вестник Добър Ден и всички патрьоти-комунисти по позеленяват от яд и ги избива на простития и плювни по форума по 300 пъти! Днес Батко от БСП е осъден за кражби в особено големи размери, а комуниста-патриот никакъв не се види и си трае? Къде сте бе другари? Какво стана с пенсиите? Ето ги парите за пенсии- в касата на БСП! Защо не плюете сега бе патриоти?

Хм, държавата била "сложила ръка"... Според мен само плахо го е докоснала , пък и с тази наша "независима съдебна система" няма да се изненадам, ако в близкото бъдеще четем заглавие от сорта: Батко и Братко осъдиха държавата в Страсбург за...

Какво ще прави Станишев без поредния си спонсор?

вземе власта и всички ще го спонсорират както правят сега за гроб

Че са крали, крали са. Че е било много, било е. Че е било шуробаджанащина, конфликт на интереси и т.н., било е. Само не ми е ясно, как при общ размер на възложените поръчки 120 млн. лв., държавата е ощетена със 120 млн. лв.

това е капка в океана от кражби и измами на мутро комунистическата организирана престапност. преди 9ти септември 19ч4 година поне се ограничаваха до разбиването и ограбването на мандри. след това и особенно в последните з0 години са изван контрол. грабят безнаказано всичко и навсякаде,

+ 1000000000000

Каквото и да се напъвате да обиждате,злословите и ругаете сегашното правителство и Бойко те са цвете в сравнение с комунистическата мафия слд 1945 година,нима апартаментите на Овчаров,Р.ПЕТКОВ,МАСЛАРОВА И ПРОЧИЕ,които са в Австрия,Барселона,Цигов чарк,Старозагорските бани и къде ли не са направени по честен начин,намирам вина на Бойко,че не им показа всичките кирливи ризи в злоупотребите по времето на тяхното крадливо управление,то не бяха куфарчета, заменки ,абе парички се лееха пред краката им ,измамници,точно те са за затвора и нямат място в парламента ни

Мишо бирата нещо да кажеш

Гаргамел

За мъртвите или хубаво или нищо!

ЦВЕТЕЛИНКА ЗАЩО Я ПРОПУСНА БЕ ЧОВЕК!!! Как можа да я ЗАБРАВИШ!!!

А тъстовете, тъщите, кумците и зетьовете?

А защо понастоящем управляващото цвете не ги натика в затвора, ами охотно припозна схемите им на действие и още по-охотно тръгна да ги прилага?

Няма страна в Света де социалистическата мафия да я направи просперираща...погледнете Гърция, Испания...са и Франция на там е тръгнала...ама наши фашисти са от друго тесто...те са уникални за Европа

Ама си страшен досадник

Абсолютно е прав! Досадникът си ти.

Откъде толкова кинти събраха тия млади и способни хорица? Как държавата отгледа толкова пеликани и един пожарникар ги дава под съд, а всички мазно си мълчаха толкова години? А има ли кой да шмугне с кърфичка хоботите от нефтопреработващата промишленост и металургията?

А ония Руменовците...третото Галевчи и другото енергийното мафиотчи - де за 20 год не започна строежа на АЕЦ, ама па се спука да лапа...20+г нищо не напрай, а сега и референдум искат - още да крадат

Разликата от 116 000 000 лв. да се изплати от бюджета на съдебната система, която прави всичко по силите си, за да остане ненаказана държавната измяна на този Батко.

Ако българския съд и като европейския....държавата трябва ударно да строи затвори. Доста комунисти ще се окажат в раета

ми се виждаш

През 2012г при перфектното управление на ГРОБ раждаемоста е най ниска от 1945 до днес

Гаргамел

Някой да те е спрял да раждаш...дори С. Станишев роди

Къде е сега г-жа Йотова да поиска оставката на главния ПЕС на глутницата.

Йотова...любовницата на Гоце...хахахха...Зорка трябваше с тигана по главата да я буха...ем да и дой акъла

теб кога ще ти дойде акъла и ще разбереш че гроб потъва?

ПОРЕДНИЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА,НО ДАЛИ СЕ НАМИРА НОРМАЛЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ бълхария КОЙТО ДА ВЯРВА НА ПОДОБНИ НОВИНКИ.ГЕРБЕРИТЕ БАРАБАР С ПРЕДИШНИТЕ ДООПОСКАХА КАКВОТО МОЖАХА,ЖИВОТЪТ НИ СВЪРШИ В ОЧАКВАНЕТО НА ЛЕЛЕЯНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ".МАЙ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НИ ОСТАНА,АКО СМЕ ЧОВЕЦИ Е ДА ГРАБВАМЕ ТОЯГИТЕ И СЕ СЪБУДИМ ОТ ТОЗИ ДЪЛЪГ СЪН.ВИДЯХМЕ,ЧЕ ДЪРЖАВА,ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА,ПОЛИЦИЯ........ВСИЧКО Е УТОПИЯ

Май си комунистче...хахаххах...крадливец си ти...крадливец

Какво очакваш от червена свиня.

"държавата е ощетена с около 120 млн. лв. " и следва... "възбрана и запор" в/у имущество за...4 милиона.. Ама това направо си е нещо, като награда бе...защо ни го давате, като уж някакво евентуално бъдещо наказание.. "Шъ съ опраим" ъхъм.. Последния да дръпне шалтера и да я зкарият тази наша държава((((

Станишев да доплати...нали си взе парите от неизползвана отпуска

януари

Правилно-нека да доплати! Когато и ако всеки започне да си плаща в буквалния смисъл- без оглед на партийна принадлежностза далаверите с които държавата е ощетена, тогава държавата ни наистина ще просперира!

Един шалтер едва-ли Стига, Колега. - За Стартиране разбира се !

Държавата е ощетена с много повече.Спират се пари по две европрограми за над 300 млн.леваТези само са сключвали договори сами със себе си и са калкулирали печалба в собствения си джоб.Колко? само господ знае.Проблема е ,че с подобни схеми са откраднато много повече пари,но само този хванаха.

Леле червенюгите отново изпълзяха по форумите да замазват положението. Не се хабете другари и децата знаят че това е човека на Станишев и благодарение на него ни спряха фондове за милярди.

Европейския лидер Станишев....хахахах...мафиот такъв...заради него България претърпя загуби...в затвора мръсник и оная кур*а Моника Ясифова

Поредния китайски фойерверк. Къде са ефективните присъди? Играем си на държава. Всичко е наужким.

За килърите не разбра ли. Не пиши неподготвен

Какво за килърите? Хайде на бас,че до няколко месеца,най-късно до лятото ,ще бъдат оправдани!!!!!

Гласувайте за мафиотската БСП! Нови братко и батко-вци ши ви докара...и чакайте нещо да направи с еврофондове...един среден пръст...дъртаците да се надяват на пенсии, циганите на кюфтаци

Интересни връзки излизат обаче от консултанта "Карел Консулт". Собственикът му Павел Латунов е бил член на съвета на директорите на малко известния Югоизточен приватизационен фонд от Нова Загора. През 2008 г. този фонд има дялове и участва в бордовете на доста предприятия в сливенско. Сред тях е и скандалната строителна фирма "Биндер" на Батко и Братко, която при Тройната коалиция получи обществени поръчки за 100 млн. лева. В нея фондът има 38% от капитала. (Фирмата е окомплектовала документите по Дюнигейт)!!!

Гаргамел

Далавердажии веее...те си мислят, че тва им онва време...де крадоха и бесиха как си искат...и прасетата с опонентите си хранеха

Нали си много вътре в нещата, а сега кази за това: Бившата фирма на #Батко и #Братко получава концесия и при #ГЕРБ, без разисквания Приема се. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов приключва т. 12 от Дневния ред на последното правителствено заседание от тази сряда. Без никакви разисквания, според публикуваният стенографски запис, Министерски съвет приема Решение за предоставяне на концесия за добив на подземни богатства - строителни материали от находище Бинкос", община Сливен, област Сливен, на Биндер" АД - Сливен.

А концесията, която Борисов даде на Батко и Братко мин.година - той колко е лапнал? Може ли да критикуваш Тройната коалиция през цялото време, че е сътрудничила с фирмите на Батко и Братко, и след време ти същият /говоря за ББ/ да им дадеш концесия на същите. За какво говорим тогава?

Приемственост: От Батко и Братко към Цецо и Кумецо Идете на КАФЕНЕ - АНАЛИЗИ и се запознайте малко за НАВЪРЗАНИТЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА предишни и НАСТОЯЩИ!!!!

Станишев и Гагаузов бранеха тоя Батко по телевизията и всякак с комсомолски плам и самоотверженост. Питайте ги и те колко са лапнали

Предлагам оценителите да бъдат платени с по 320-500 лева, а разликата между оценката, която са дали, и продажната от държавата реална цена да се покрива от тях!

Тоя на снимката - Не ми се прай на разсеян с пръст в носа!! .. хахаха

Дано така да е.Този тип е един от уникално наглите крадци на БГ.Жилищната му площ в бутикова постройка на ул.Цанко Церковски 15,в една от най-хубавите зони на кв.Лозенец,е поне двойно по-голяма от описаната в статията.Отделно са множеството "Мерцедеси".Отделно е щерката,учеща в супер скъп швейцарски колеж.Отделно е Нина,съпругата,която по времето на властването му,изкупи на безценица,къде що имаше ниви по бъдещите лотове на АМ Тракия,за да им ги отчужди после Държавата на петорни цени.Съдебните му,нескончаеми процеси,се превърнаха в цирк.Болен бил,в чужбина да се лекувал....наглец!По цял ден си прави маникюри,педикюри,после се облича с едни 2000-3000евро,слага на вратлето една бутафорна яка и с бодра крачка-към Съда.Хора,всичко това е с нашите пари,които тези присвоиха.За да станат супер гъ-ари,вчерашните селтици ненаяли се.

За крадците ощетили Българската държава, народа да ги беси

Г-н Борисов,при Тато пърдяхме от ситост и луканки,а сега пърдим от немотия,за да се топлим,помогнете,чуйте народните...вопли!!!

Имаше един виц навремето. Защо Георги Димитров гледа тъжно от банкнотата от 10 лева? Защото не му стигат 2 лева да си купи кило луканка. Сега луканката не е много по-скъпа от онова време. А ти, като пърдиш, гледай да не направиш и някоя друга работа покрай това.

По "татово" време взимах 306 лева заплата и суджука "подкова" струваше 2.76 лв. Сега е 27 лева - ти ми кажи колко трябва да получавам. Не съм безработен. Имам спесифична работа и получавам чисти 338 лева! Кой обезцени трудът ми?

ЕЕЕ, тоя що не се учи от Галеви - бяга от страната и няма как да му пипнат имотите, щот трябва да му знаят настоящия адрес :)

По-голЕма глупост не бЕх чувал.

Днеска Батко, утре Цвятко.

апартамент 100кв.м.!!!акзии за з00,000 лв.някои ни мисли за идиоти и на финала ниви за 3,000,000!!аи балгаря е тяхна!

Новия главен прокурор влиза в час ... бой по червените кратуни

Ти си комуноид!

Да те открехна: главният прокурор няма нищо общо със запорирането и отнемането.

И хал хабер си няма от делото

Очакват ни много интересни месеци до изборите! До сега БСП води категорично в резултата - умело пази чрез Съда и Прокуратурата всички членове на правителството на Тройната коалиция, че даже им остава сили и кураж да контраатакуват. Борисов също има силни ходове и то не са в изваждането на бял свят на далаверите на БСП, за които всички знаем отлично, а във факта, че прави неща, които няма как да бъдат оспорени дори от неядящите асфалт. Всяка червена тиква може да си блъсне челото в направените неща. Отделно БСП си ги знаем - подариха им Бузлуджа и те още не са я боядисали в червено даже.. как не са я продали се чудя! Идат избори! Купете си пуканки и се гответе за ШОУ по нашенски!

Пропускаш много от успехите на Бойко. Най-пресния е случая с област Македония...Магистралите въобще не ги виждате...За Метрото да не говорим...

Метро в София има от времето на кмета Софиянски. А магистрали в България от времето на Бай Тошо

Предлагам да са седмици. Максимум ! (И никакво пуканкоядене, ей !)

Фактът, че българинът избира все дребни тарикати като предишните и сегашните за управници говори, че много голяма част от злобата и жажждата за възмездие е най-вече завист за изпозлвана възможност от себеподобен. Проблемите на България не идват от Батко и Братко, нито от Бойко, Мършата и Цецко, а от хората, които явно не са възпитали в себе си други мечти за реализация в живота и им остава само да чоплят "успехите" на други като тях. Онези, които искат нещо да се промени поставят свободата и възможността да предприемат нещо, което ги влече на първо място и чак после наказанието на мършите. Страна, в която отмъщението е водеща причина за радост не е страна, в която създаващите блага имат превес.

Батко да се връща при нас у Нова Загора !!!!

Ако си мислиш, че запорирането на имотите и дело срещу Веско Георгиев е отмъщение, значи има някакъв проблем в мирогледа ти? И с тезата ти , че и предишните и днешните са дребни тарикати, потвърждаваш Ганьовщината в себе си. Всички са маскари, само наш MacAllister, положителен. Сега когато има коментари за еди ЧЕРВЕН боклук, си смирен и говориш алабализми , но когато има нещо за Борисов, не може да ти се затвори миризливата , червена уста. Марш на бунището, гнидо комунистическа.

СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ ЗАПОРИРАН. ЗАРАДИ 10-ТЕ МИЛИОНА, КОИТО ОТКРАДНА ОТ НАС ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ МОНИКА. ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА.... СЕРГЕЯТ ДА ВРЪЩА ВЕДНАГА ПАРИТЕ И ДА СЕ СТЯГА ЗА ЗАТВОРА!

Какви 10 милиона бе човек?! Всяка Коледа 8 години подред Тройната Коалиция разпределяше 1-2-3 МИЛИАРДА лева от изкуствено направения излишък. Каже ми, къде са тези пари! 8 години по 2 милиарда - един АЕЦ. Къде е?!

Ама само това ли ще е бе Тиква.Като си почнал давай по ред,Калинка,Светланка .....и така до края на света.

Съмнявам се батко и братко да не са си изпипали документите, така че да не могат да ги пипнат с пръст. Тези новини са медийни сензации - еднодневки - типични за ПР-ите на Б.Б. и Цвъцко. Наближават избори и трябва да се вдигне малко пушилка за пред народа. Когато пипнат разни висши банкери, застрахователи, съдии, прокурори - тогава ще покажат, че наистина нещо се прави. То по същата логика и Цв. Цв. има апартаменти за милиони, но се оказва невинен. И сега, за да отклонят вниманието от измамите в Несебър - с участието на Миро Мършата, роднини на Цв. Цв. и Перуката, изведнъж запорираха имотите на батко. Ако мислите, че далаверите край строежа на метрото или магистралите са по-малки - много се лъжете, но там сега са правилните фирми и най-важното Б.Б. следва политиката наложена от ЕС - затова днес не спират фондове. Както се беше изразил един човек - европейските фондове са официални начини за купуване на еничари.

Съгласен

Ти може да се съмняваш в каквото си искаш, това е твой проблем. Аз се съмнявам в мъжественността на серГЕЙ, и какво от това? Дали Цецо е крадец и имали злоупотреби с Метрото и магистралите, това е проблем на Прокуратурата . Когато се установят злоупотреби, да се запорира имуществото им и да си носят отговорност. В момента в мрежата е паднала една червена рибка, която може да се окаже , че е златна. И какво като наближават избори, що за комунистическа пропаганда са твоите алабализми? Значи ли това, че в годината на изборите да не се водят дела? Има много да плащате и да връщате на народа. Така , че дори и в година на избори, трябва да ви съдят, за да може да се разплатите с народа си.

Четири въпроса имам към вас и ще се радвам да ми отговорите: 1. Ще се радвате ли, ако Братко се отърве, защото така звучи 2. В кой град в България 4 апартамента (+2 наследствени) струват милиони? 3. Вярно ли е, че едни и същи фирми правят структурните проекти от 20 години насам? 4. Добре ли е за България, че от ЕС ни подаряват 80% от парите за неща, които завинаги ще останат в България и ще се ползват от българи?

Питате - отговарям: 1. Ако е виновен - да го осъдят. Но и предишните и сегашните първо гласуват закон, после правят далавери т.е. по документи всичко е законно. 2. В град София 3. Главболгарстрой, Трейс и т.н. Питаха го Б.Б. кой е Стенли? - а той се направи на луд. 4. Моля проверете, кога ще въведат платено минаване по магистралите - за Тракия това е началото на 2015 г. - така че доколко магистралите се строят за народа е спорно. Аз не съм съгласен да се плаща и за отсечките от магистрала Тракия строени още по времето на социализма с народни пари (София - Пловдив). Като ще искат да се плаща, да се плаща само за новите отсечки строени с европейски пари. А на коментара "от ЦИК" ще отговоря - и аз съм за това комунягите да си получат заслуженото, но това няма да се случи по времето на Б.Б., защото и той е същия! И последно - по-надолу zeus е написал: "Сливенското дружество "Биндер" АД ще добива строителни материали от находището "Бинкос" в община Сливен, реши правителството." - изводите си правете сами.

браво

Коментари - Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му | Днес.dir.bg

Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му

Софийски градски съд и Сливенски окръжен съд са наложили обезпечителни мерки за възбрана и запор върху имущество на стойност над 4 100 000 лв. на станалия известен с аферата „Батко и Братко“ Веселин Георгиев и неговата съпруга.

Обратно в новината

Коментари - Държавата сложи ръка върху имуществото на Веселин Георгиев и жена му | Днес.dir.bg

Коментари

Ще повярвам,че има справедливост ако тази държава започне да прилага китайски методи за наказване на корупция и злоупотреби.Вярно е,че ще понамалеем още като население,но за сметка на това нещата видимо ще потръгнат или поне затъването ще намали скоростта си.Този мушморок причини щети за над 350 млн.лв. ,като си присвои чрез схемата "от държавния джоб в моя" поне 30 млн.Как е делил с братята си не знам,но това не е 4-5 милиона колкото са запорирали.Явно другото е скрито или изнесено,или е платил добре и ще се измъкне с условна присъда и 10% от откраднатото.Ако държавата имаше за цел да наказва измамите то вече щеше да е сторено.Явно не това е целта,а напляскване на всички които се издънят или не снесат където ,колкото трябва.За това не очаквам справедливост нито в този нито в който и да е случай на далавери с наши или евро- пари

Не ни будалкайте със запори и мижави милиони! Това не ни топли и храни най малко!!! Ако ще отнемате откраднатото,направете го!!! Те заслужават наи тежки наказания на фона на мизерстващите хора и злепоставянето на България пред европейския съюз. Четем колко милионери има в България и се чудим това не се ли вижда от управлявящите или-Гарга на гарга око не вади!!!!!

Хайдееее, ред е на тимаджийте , петролните шейхове, колекционери на национални ценности и т.н.

парите са от не построените пътища които се водят че са направени=например пътя между РАЗКЛОНА ПОЛСКИ ГРАДЕЦ-МАЦА-ОВЧИ КЛАДЕНЕЦ И ПОЛСКИ ГРАДЕЦ-ТОПОЛОВГРАД =ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ ГОДИНИ КАКТО БИНДЕРА ГИ РАЗКОПА И НЕ ГИ НАПРАВИ =ЕТО ТАМ ДА ТЪРСЯТ ПАРИТЕ

ДАНО НЯКОЙ ОТГОВОРЕН СЛУЖИТЕЛ ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА И НАЙ-ПОСЛЕ ДА НИ НАПРАВЯТ ПЪТЯ=ЗА КОЕТО ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

Аз пък имам претенции към държавата! Щом вземе тези милиони от "Батко" ,да ми върне за пет години /или за периода,през който е правил далаверите/ парите ,които съм дал за купуване на винетки,защото явно е,че не са отишли по предназначението,за което са ме будалкали,че ги давам!!!!!

Много добре но късно.Не е ли време за Цецо-кумецо за да не стане и там късно.

кuде е миронов колко народ умря заради него nа флорида харчи си милионите и не му пукаа ние само си приказваме

куде са осудените банкери в америка само да се приказва харчат милионите за коли апартаменти кусти по флорида

Запорирани са само 4 млн. лева. Толкова са останали в бедния братко. Другите са в Станишев, царя, Доган...

Крумовите закони трябва да се въведат! Откраднал веднъж-резни му ръчицата до китката, втори път откраднал - до лакета. Хем няма да смее трети път, хем крадците отдалече ще си личат. Изнасилил - резни му го- па му тури катетър по здравна каса. Излъгал - отрежи му езика!Ей от такива закони имаме нужда, за да се оправим. и всяко наказание да става на площата за страх и назидание!Пък нека ни кажат от Европа , че нарушаваме "човешките" права.

Лау.Тогава "държавната кола" трябва да ни я упавляват безръки,да ни "оправят" безкри,а парламента трябва да е нямо кино.

Е, ако и тогава ги изберем безръките и с отрязаните езици, сами сме си виновни. Ха, че идат скоро избори, мислете му!

tosho

Може ли някой да ми отговори ? ВСЯКА ВЕЧЕР В СВОЕТО ШОУ СЛАВИ ТРИФОНОВ "ПЛЮЕ" И СЕ ПОДИГРАВА С БОЙКО БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ ИЛИ ДЯНКОВ, ВЕЧЕ 3,5 години. ВЗЪМОЖНО ЛИ Е НЯКОЯ ПАРТИЯ ДА ПЛАЩА НА СЛАВИ ЗА ДА ИЗЛИВА ВСЯКА ВЕЧЕР ПОМИЯ? И КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ ?

Още от времето, когато Слави правеше същото с Костов, а едновременно с това взимаше пари от Овергаз съм изпитвал вашите подозрения, но... Най-смешното е, че фирмата на големия патриот 7/8-ми е офшорка и Маркуча плаща в България по-малко данъци от чистачката на фирмата ни.

tosho

БЛАГОДАРЯ МУНЧО ! ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ОТГОВОРА.

Бизнесменът Огнян Дермански осъди Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, по-известна като комисията "Кушлев", за сумата от 12 500 лева. Тази сума бе изплатена от държавата като разноски по спечелено дело срещу комисията за незаконно наложени запори върху имуществото му. Дермански заяви, че това е логично следствие на престъпното и избирателно поведение на държавните органи спрямо него и семейството му.Единствената цел на наложените запори била да бъде блокирана дейността на фирмите му, за да могат да се облагодетелстват други - приближени до властта, дърводобивни фирми в региона. Това е втори съдебен успех на бизнесмена от Ловеч в рамките на една година. След като бе арестуван през 2010 г. вследствие на шумно отразена акция срещу организираната престъпност в региона и бе нарочен за бос на "дървената мафия", през 2012 г. Огнян Дермански бе признат за невиновен по повдигнатите му обвинения. Това е и причината Дермански да очаква да спечели още две дела срещу държавата: за причинени вреди от недоказаните обвинения на прокуратурата в Ловеч (съгласно закона за отговорността на държавата за вреди, причинени на гражданите) и пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Огнян Дермански заяви още, че част от сумата ще бъде дарена на деца, лишени от родителски грижи, за да може да се намери нещо смислено от водените срещу него "знакови" дела.

само 4 милиона били запорирани, но поне нещо се опитва да направи това управление, нали, предишните и 4 стотинки не са отнели от крадците, само раздаваха държавни земи на приятелски кръгове

ЩОМ Е КРАДЕЦ- В ЗАТВОРА,ДА МУ ОТРЕЖАТ РЪЦЕТЕ И ИМОТИТЕ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА!!

Сега започва уточняването на имотите - КОГА СА ПРИДОБИТИ!!! Преди 2002 година или след това. В резултат на което запорираното може да се окаже по-малко!!! Закон приет от ГЕРБ (ако помните). Нивите ако се окаже, че са от реституция какво правим!!!!

Ах, тези 'забравени' Значещи Нули ! -------- Виждам цунами. Съвсем близко.

А бе Батко от БСП нещо много бързо го скрихме от всички категории нещо а? От Позитано ли се обадиха да го скрием Батето? Бойко една дума да каже и го държите с месеци на централно место да го плюят на воля, а гафовете на БСП след 5 минути и ги крием измежду безличните съобщения, никой да не ги вижда! Само БСП! Е точно това се нарича независими медии!

КОМУНДЕТАТА СА ПАТОЛОГИЧНИ КРАДЦИ. КЛЕПТОМАНИ. ОТ МАЛКИ ГИ УЧАТ, ЧЕ КРАЖБАТА Е НЕЩО НОРМАЛНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ТАРИКАТ И ДА ПРЕЦАКАШ ДРУГИТЕ. КЪЛНАТ СЕ В ИМЕТО НА НАРОДА, А ГО КРАДАТ КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КРАЛ. ЛИДЕРЧЕТО ИМ СТАНИШЕВ ОТКРАДНА МИЛИОНИ ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА. ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ. ЕЙ ТОВА ГИ СВЪРЗВА КОМУНДЕТАТА В СВЕЩЕН СЪЮЗ - КРАЖБАТА И ДАЛАВЕРАТА...

Бойко Борисов само да каже по някой вестник Добър Ден и всички патрьоти-комунисти по позеленяват от яд и ги избива на простития и плювни по форума по 300 пъти! Днес Батко от БСП е осъден за кражби в особено големи размери, а комуниста-патриот никакъв не се види и си трае? Къде сте бе другари? Какво стана с пенсиите? Ето ги парите за пенсии- в касата на БСП! Защо не плюете сега бе патриоти?

Хм, държавата била "сложила ръка"... Според мен само плахо го е докоснала , пък и с тази наша "независима съдебна система" няма да се изненадам, ако в близкото бъдеще четем заглавие от сорта: Батко и Братко осъдиха държавата в Страсбург за...

Какво ще прави Станишев без поредния си спонсор?

вземе власта и всички ще го спонсорират както правят сега за гроб

Че са крали, крали са. Че е било много, било е. Че е било шуробаджанащина, конфликт на интереси и т.н., било е. Само не ми е ясно, как при общ размер на възложените поръчки 120 млн. лв., държавата е ощетена със 120 млн. лв.

това е капка в океана от кражби и измами на мутро комунистическата организирана престапност. преди 9ти септември 19ч4 година поне се ограничаваха до разбиването и ограбването на мандри. след това и особенно в последните з0 години са изван контрол. грабят безнаказано всичко и навсякаде,

+ 1000000000000

Каквото и да се напъвате да обиждате,злословите и ругаете сегашното правителство и Бойко те са цвете в сравнение с комунистическата мафия слд 1945 година,нима апартаментите на Овчаров,Р.ПЕТКОВ,МАСЛАРОВА И ПРОЧИЕ,които са в Австрия,Барселона,Цигов чарк,Старозагорските бани и къде ли не са направени по честен начин,намирам вина на Бойко,че не им показа всичките кирливи ризи в злоупотребите по времето на тяхното крадливо управление,то не бяха куфарчета, заменки ,абе парички се лееха пред краката им ,измамници,точно те са за затвора и нямат място в парламента ни

Мишо бирата нещо да кажеш

Гаргамел

За мъртвите или хубаво или нищо!

ЦВЕТЕЛИНКА ЗАЩО Я ПРОПУСНА БЕ ЧОВЕК!!! Как можа да я ЗАБРАВИШ!!!

А тъстовете, тъщите, кумците и зетьовете?

А защо понастоящем управляващото цвете не ги натика в затвора, ами охотно припозна схемите им на действие и още по-охотно тръгна да ги прилага?

Няма страна в Света де социалистическата мафия да я направи просперираща...погледнете Гърция, Испания...са и Франция на там е тръгнала...ама наши фашисти са от друго тесто...те са уникални за Европа

Ама си страшен досадник

Абсолютно е прав! Досадникът си ти.

Откъде толкова кинти събраха тия млади и способни хорица? Как държавата отгледа толкова пеликани и един пожарникар ги дава под съд, а всички мазно си мълчаха толкова години? А има ли кой да шмугне с кърфичка хоботите от нефтопреработващата промишленост и металургията?

А ония Руменовците...третото Галевчи и другото енергийното мафиотчи - де за 20 год не започна строежа на АЕЦ, ама па се спука да лапа...20+г нищо не напрай, а сега и референдум искат - още да крадат

Разликата от 116 000 000 лв. да се изплати от бюджета на съдебната система, която прави всичко по силите си, за да остане ненаказана държавната измяна на този Батко.

Ако българския съд и като европейския....държавата трябва ударно да строи затвори. Доста комунисти ще се окажат в раета

ми се виждаш

През 2012г при перфектното управление на ГРОБ раждаемоста е най ниска от 1945 до днес

Гаргамел

Някой да те е спрял да раждаш...дори С. Станишев роди

Къде е сега г-жа Йотова да поиска оставката на главния ПЕС на глутницата.

Йотова...любовницата на Гоце...хахахха...Зорка трябваше с тигана по главата да я буха...ем да и дой акъла

теб кога ще ти дойде акъла и ще разбереш че гроб потъва?

ПОРЕДНИЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА,НО ДАЛИ СЕ НАМИРА НОРМАЛЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ бълхария КОЙТО ДА ВЯРВА НА ПОДОБНИ НОВИНКИ.ГЕРБЕРИТЕ БАРАБАР С ПРЕДИШНИТЕ ДООПОСКАХА КАКВОТО МОЖАХА,ЖИВОТЪТ НИ СВЪРШИ В ОЧАКВАНЕТО НА ЛЕЛЕЯНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ".МАЙ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НИ ОСТАНА,АКО СМЕ ЧОВЕЦИ Е ДА ГРАБВАМЕ ТОЯГИТЕ И СЕ СЪБУДИМ ОТ ТОЗИ ДЪЛЪГ СЪН.ВИДЯХМЕ,ЧЕ ДЪРЖАВА,ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА,ПОЛИЦИЯ........ВСИЧКО Е УТОПИЯ

Май си комунистче...хахаххах...крадливец си ти...крадливец

Какво очакваш от червена свиня.

"държавата е ощетена с около 120 млн. лв. " и следва... "възбрана и запор" в/у имущество за...4 милиона.. Ама това направо си е нещо, като награда бе...защо ни го давате, като уж някакво евентуално бъдещо наказание.. "Шъ съ опраим" ъхъм.. Последния да дръпне шалтера и да я зкарият тази наша държава((((

Станишев да доплати...нали си взе парите от неизползвана отпуска

януари

Правилно-нека да доплати! Когато и ако всеки започне да си плаща в буквалния смисъл- без оглед на партийна принадлежностза далаверите с които държавата е ощетена, тогава държавата ни наистина ще просперира!

Един шалтер едва-ли Стига, Колега. - За Стартиране разбира се !

Държавата е ощетена с много повече.Спират се пари по две европрограми за над 300 млн.леваТези само са сключвали договори сами със себе си и са калкулирали печалба в собствения си джоб.Колко? само господ знае.Проблема е ,че с подобни схеми са откраднато много повече пари,но само този хванаха.

Леле червенюгите отново изпълзяха по форумите да замазват положението. Не се хабете другари и децата знаят че това е човека на Станишев и благодарение на него ни спряха фондове за милярди.

Европейския лидер Станишев....хахахах...мафиот такъв...заради него България претърпя загуби...в затвора мръсник и оная кур*а Моника Ясифова

Поредния китайски фойерверк. Къде са ефективните присъди? Играем си на държава. Всичко е наужким.

За килърите не разбра ли. Не пиши неподготвен

Какво за килърите? Хайде на бас,че до няколко месеца,най-късно до лятото ,ще бъдат оправдани!!!!!

Гласувайте за мафиотската БСП! Нови братко и батко-вци ши ви докара...и чакайте нещо да направи с еврофондове...един среден пръст...дъртаците да се надяват на пенсии, циганите на кюфтаци

Интересни връзки излизат обаче от консултанта "Карел Консулт". Собственикът му Павел Латунов е бил член на съвета на директорите на малко известния Югоизточен приватизационен фонд от Нова Загора. През 2008 г. този фонд има дялове и участва в бордовете на доста предприятия в сливенско. Сред тях е и скандалната строителна фирма "Биндер" на Батко и Братко, която при Тройната коалиция получи обществени поръчки за 100 млн. лева. В нея фондът има 38% от капитала. (Фирмата е окомплектовала документите по Дюнигейт)!!!

Гаргамел

Далавердажии веее...те си мислят, че тва им онва време...де крадоха и бесиха как си искат...и прасетата с опонентите си хранеха

Нали си много вътре в нещата, а сега кази за това: Бившата фирма на #Батко и #Братко получава концесия и при #ГЕРБ, без разисквания Приема се. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов приключва т. 12 от Дневния ред на последното правителствено заседание от тази сряда. Без никакви разисквания, според публикуваният стенографски запис, Министерски съвет приема Решение за предоставяне на концесия за добив на подземни богатства - строителни материали от находище Бинкос", община Сливен, област Сливен, на Биндер" АД - Сливен.

А концесията, която Борисов даде на Батко и Братко мин.година - той колко е лапнал? Може ли да критикуваш Тройната коалиция през цялото време, че е сътрудничила с фирмите на Батко и Братко, и след време ти същият /говоря за ББ/ да им дадеш концесия на същите. За какво говорим тогава?

Приемственост: От Батко и Братко към Цецо и Кумецо Идете на КАФЕНЕ - АНАЛИЗИ и се запознайте малко за НАВЪРЗАНИТЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА предишни и НАСТОЯЩИ!!!!

Станишев и Гагаузов бранеха тоя Батко по телевизията и всякак с комсомолски плам и самоотверженост. Питайте ги и те колко са лапнали

Предлагам оценителите да бъдат платени с по 320-500 лева, а разликата между оценката, която са дали, и продажната от държавата реална цена да се покрива от тях!

Тоя на снимката - Не ми се прай на разсеян с пръст в носа!! .. хахаха

Дано така да е.Този тип е един от уникално наглите крадци на БГ.Жилищната му площ в бутикова постройка на ул.Цанко Церковски 15,в една от най-хубавите зони на кв.Лозенец,е поне двойно по-голяма от описаната в статията.Отделно са множеството "Мерцедеси".Отделно е щерката,учеща в супер скъп швейцарски колеж.Отделно е Нина,съпругата,която по времето на властването му,изкупи на безценица,къде що имаше ниви по бъдещите лотове на АМ Тракия,за да им ги отчужди после Държавата на петорни цени.Съдебните му,нескончаеми процеси,се превърнаха в цирк.Болен бил,в чужбина да се лекувал....наглец!По цял ден си прави маникюри,педикюри,после се облича с едни 2000-3000евро,слага на вратлето една бутафорна яка и с бодра крачка-към Съда.Хора,всичко това е с нашите пари,които тези присвоиха.За да станат супер гъ-ари,вчерашните селтици ненаяли се.

За крадците ощетили Българската държава, народа да ги беси

Г-н Борисов,при Тато пърдяхме от ситост и луканки,а сега пърдим от немотия,за да се топлим,помогнете,чуйте народните...вопли!!!

Имаше един виц навремето. Защо Георги Димитров гледа тъжно от банкнотата от 10 лева? Защото не му стигат 2 лева да си купи кило луканка. Сега луканката не е много по-скъпа от онова време. А ти, като пърдиш, гледай да не направиш и някоя друга работа покрай това.

По "татово" време взимах 306 лева заплата и суджука "подкова" струваше 2.76 лв. Сега е 27 лева - ти ми кажи колко трябва да получавам. Не съм безработен. Имам спесифична работа и получавам чисти 338 лева! Кой обезцени трудът ми?

ЕЕЕ, тоя що не се учи от Галеви - бяга от страната и няма как да му пипнат имотите, щот трябва да му знаят настоящия адрес :)

По-голЕма глупост не бЕх чувал.

Днеска Батко, утре Цвятко.

апартамент 100кв.м.!!!акзии за з00,000 лв.някои ни мисли за идиоти и на финала ниви за 3,000,000!!аи балгаря е тяхна!

Новия главен прокурор влиза в час ... бой по червените кратуни

Ти си комуноид!

Да те открехна: главният прокурор няма нищо общо със запорирането и отнемането.

И хал хабер си няма от делото

Очакват ни много интересни месеци до изборите! До сега БСП води категорично в резултата - умело пази чрез Съда и Прокуратурата всички членове на правителството на Тройната коалиция, че даже им остава сили и кураж да контраатакуват. Борисов също има силни ходове и то не са в изваждането на бял свят на далаверите на БСП, за които всички знаем отлично, а във факта, че прави неща, които няма как да бъдат оспорени дори от неядящите асфалт. Всяка червена тиква може да си блъсне челото в направените неща. Отделно БСП си ги знаем - подариха им Бузлуджа и те още не са я боядисали в червено даже.. как не са я продали се чудя! Идат избори! Купете си пуканки и се гответе за ШОУ по нашенски!

Пропускаш много от успехите на Бойко. Най-пресния е случая с област Македония...Магистралите въобще не ги виждате...За Метрото да не говорим...

Метро в София има от времето на кмета Софиянски. А магистрали в България от времето на Бай Тошо

Предлагам да са седмици. Максимум ! (И никакво пуканкоядене, ей !)

Фактът, че българинът избира все дребни тарикати като предишните и сегашните за управници говори, че много голяма част от злобата и жажждата за възмездие е най-вече завист за изпозлвана възможност от себеподобен. Проблемите на България не идват от Батко и Братко, нито от Бойко, Мършата и Цецко, а от хората, които явно не са възпитали в себе си други мечти за реализация в живота и им остава само да чоплят "успехите" на други като тях. Онези, които искат нещо да се промени поставят свободата и възможността да предприемат нещо, което ги влече на първо място и чак после наказанието на мършите. Страна, в която отмъщението е водеща причина за радост не е страна, в която създаващите блага имат превес.

Батко да се връща при нас у Нова Загора !!!!

Ако си мислиш, че запорирането на имотите и дело срещу Веско Георгиев е отмъщение, значи има някакъв проблем в мирогледа ти? И с тезата ти , че и предишните и днешните са дребни тарикати, потвърждаваш Ганьовщината в себе си. Всички са маскари, само наш MacAllister, положителен. Сега когато има коментари за еди ЧЕРВЕН боклук, си смирен и говориш алабализми , но когато има нещо за Борисов, не може да ти се затвори миризливата , червена уста. Марш на бунището, гнидо комунистическа.

СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ ЗАПОРИРАН. ЗАРАДИ 10-ТЕ МИЛИОНА, КОИТО ОТКРАДНА ОТ НАС ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ МОНИКА. ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА.... СЕРГЕЯТ ДА ВРЪЩА ВЕДНАГА ПАРИТЕ И ДА СЕ СТЯГА ЗА ЗАТВОРА!

Какви 10 милиона бе човек?! Всяка Коледа 8 години подред Тройната Коалиция разпределяше 1-2-3 МИЛИАРДА лева от изкуствено направения излишък. Каже ми, къде са тези пари! 8 години по 2 милиарда - един АЕЦ. Къде е?!

Ама само това ли ще е бе Тиква.Като си почнал давай по ред,Калинка,Светланка .....и така до края на света.

Съмнявам се батко и братко да не са си изпипали документите, така че да не могат да ги пипнат с пръст. Тези новини са медийни сензации - еднодневки - типични за ПР-ите на Б.Б. и Цвъцко. Наближават избори и трябва да се вдигне малко пушилка за пред народа. Когато пипнат разни висши банкери, застрахователи, съдии, прокурори - тогава ще покажат, че наистина нещо се прави. То по същата логика и Цв. Цв. има апартаменти за милиони, но се оказва невинен. И сега, за да отклонят вниманието от измамите в Несебър - с участието на Миро Мършата, роднини на Цв. Цв. и Перуката, изведнъж запорираха имотите на батко. Ако мислите, че далаверите край строежа на метрото или магистралите са по-малки - много се лъжете, но там сега са правилните фирми и най-важното Б.Б. следва политиката наложена от ЕС - затова днес не спират фондове. Както се беше изразил един човек - европейските фондове са официални начини за купуване на еничари.

Съгласен

Ти може да се съмняваш в каквото си искаш, това е твой проблем. Аз се съмнявам в мъжественността на серГЕЙ, и какво от това? Дали Цецо е крадец и имали злоупотреби с Метрото и магистралите, това е проблем на Прокуратурата . Когато се установят злоупотреби, да се запорира имуществото им и да си носят отговорност. В момента в мрежата е паднала една червена рибка, която може да се окаже , че е златна. И какво като наближават избори, що за комунистическа пропаганда са твоите алабализми? Значи ли това, че в годината на изборите да не се водят дела? Има много да плащате и да връщате на народа. Така , че дори и в година на избори, трябва да ви съдят, за да може да се разплатите с народа си.

Четири въпроса имам към вас и ще се радвам да ми отговорите: 1. Ще се радвате ли, ако Братко се отърве, защото така звучи 2. В кой град в България 4 апартамента (+2 наследствени) струват милиони? 3. Вярно ли е, че едни и същи фирми правят структурните проекти от 20 години насам? 4. Добре ли е за България, че от ЕС ни подаряват 80% от парите за неща, които завинаги ще останат в България и ще се ползват от българи?

Питате - отговарям: 1. Ако е виновен - да го осъдят. Но и предишните и сегашните първо гласуват закон, после правят далавери т.е. по документи всичко е законно. 2. В град София 3. Главболгарстрой, Трейс и т.н. Питаха го Б.Б. кой е Стенли? - а той се направи на луд. 4. Моля проверете, кога ще въведат платено минаване по магистралите - за Тракия това е началото на 2015 г. - така че доколко магистралите се строят за народа е спорно. Аз не съм съгласен да се плаща и за отсечките от магистрала Тракия строени още по времето на социализма с народни пари (София - Пловдив). Като ще искат да се плаща, да се плаща само за новите отсечки строени с европейски пари. А на коментара "от ЦИК" ще отговоря - и аз съм за това комунягите да си получат заслуженото, но това няма да се случи по времето на Б.Б., защото и той е същия! И последно - по-надолу zeus е написал: "Сливенското дружество "Биндер" АД ще добива строителни материали от находището "Бинкос" в община Сливен, реши правителството." - изводите си правете сами.

браво