Коментари - Отнеха имущество на Иванов от ”Шейховете” | dnes.dir.bg
назад

Отнеха имущество на Иванов от ”Шейховете”

С решение на Върховния касационен съд Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) отне собственост от Георги Иванов на стойност 135 460 лв.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха имущество на Иванов от ”Шейховете” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парлама за пред евроотрепките

ти си отрепката. А че това е парлама - парлама е.

Цели 8 години са трябвали на "Правосъдието" ни, за някакъв резулта. Това е много пропиляно време за потърпевшия, за магистрати и прокурори, за самите подсъдими. И за обществото ни, което издържа през цялото това време тези съдии, прокурори и др. съдебни служители заети със случая. И то за такова просто и лесно доказуемо престъпление престъпление, като кражба. При което е налице предмета на престъплението и потърпевщия. От написаното не става ясно, кой е взел тези парите(135 460 лв.) придобити чрез кражба. Този, от който са ги откраднали(Лукоил) или държавата накрая е "откраднала" всичко. Изникват въпроса къде са причините за тази ниска ефектвност и разхищение на държавени ресурси. За мен е ясно: Най-виновни са депутатите и партиите управлявали досега.

Тава рекламна акция ли беше за еврохрантутниците

Какви ,,шейхове" да тези пишман водопровдчици бе? Че и/цял катун....135 000 лева само...като си презпаднат режийните и си ги поделят,ще им се падне по-малко отколкото взема камилар на истински шейх,за да чеше топурлаците на камилата му само за...ЕДИН ДЕН! ,,ШЕЙХОВЕ"?!?! КАК ПЪК НЕ.... КАЖЕТЕ,КАКВО СТАВА С НАШИЯТ/МУСТАКАТ ШЕЙХ,ДЕТО/ЗАВЛЕЧЕ 4,5 МЛРД И ДЕ БЕЛАТА МУ ХАНЪМА,ДЕТО С ПРЕПОДАВАТЕЛСКА ЗАПЛАТКА СИ КУПИ ,,ВИЛИЧКА" ЗА 20 МЛН. КРАЙ ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО?

"През 2010 г. при специализирана полицейска акция Шейховете той е задържан в момент на кражба с още няколко лица, някои от които полицейски служители." За Иванов разбрахме - макар и с 8 г. закъснение - запор на което е останало;) А за "някои от които полицейски служители" - нищо не казвате? За тях - 100 милиона за увеличение на заплатите към днешна дата;)

Че сега сме 2017г. 7 години им трябваха да го осъдят. Кой знае какво са прибрали съдиите?

защо не са станали ,,митничари,,...??? изгубени ,,таланти,,...!!!

Иванов ще осъди България , в Страсбург , както направи и съпругата на Самоковеца !?

А кога ще отнемат незаконно придобитото имущество на съмнителните "бизнесмени"забогатели по време на прехода?

Ако добре съм прочел, заловени са 2010 година ??? Сега не сме ли вече 2018-а ? Бързо и експедитивно .......

Не питай..

Милиционерското въображение се е развихрило дотам, че да нарече пладнешки крадци "шейхове".

с още няколко лица, част от тях полицейски служители. та питанката ми е, какво се случва с тия няколко лица, дето една част са полицейски служители? те ще получат ли увеличение на заплатите??